کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان جوانان . من امروز دوباره آپدیت شدم.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تبریک به همه دوستان کلیر شده

[عکس: congratulations.jpg]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

دوستان یه چیزی روحدس میزنم اگرموردی غیرازاین وجودداره لطفابگیدکه ازذهنم پاک بشه
درباره رنگ برگه ها
به نظرم هرکی یه موردبرای کلیرنس داره برگه سفید یاسربازی یا کاردولتی
هرکی دوموردداره مثل ما سربازی و کاردولتی برگه ابی
درباره برگه صورتی و رنگهای دیگه هنوزبه موردی برنخوردم اگرکسی اطلاعات و یامواردی دیگه سراغ داره لطفا بگه

(2013-06-20 ساعت 00:37)r91 نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 00:28)گل نهال نوشته:  Sh-aytak,r91 منتظر كلير اين هفته باشيد،چون هستي خانوم هم از ايميل فهميده كلير شده و تا جمعه قطعاً سايت آنكارا آپديت ميشه
ممنونم خدا از دهنتون بشنوه.راستی چرا اینجا شکلک(دست به دعا) نیست؟لطفا افراد این چارج بررسی بفرمایید.

لطفا یکی به من بگه سایت آپ دیت شده
همراه شش بارشده
خودم فلان بارشدم
اینها یعنی چی
ایافقط برای آنکارامیشه این اطلاعاتو بدست اوردتعداداپدیت شدنو وضعیت افردرویادرابوظبی هم میشه
لطفا راهنکمایی کنید من که هرباربه این پیامهامیرسم هول میکنم میگم این چیه که من سردرنمی یارم
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، proje ، javid737 ، زری وحدتی
چه بسا هر گره ای که در کار ما می افته
مثل گره های قالی باشه که نهایتا قصد داره به نقشی زیبا و دل نشین مبدل بشه...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، zohre02 ، آنی ، shayangh ، رجبعلی ، shatsi ، raam12000 ، proje ، majid194 ، r91 ، javid737 ، 5ina ، rezajoon ، mhb161 ، زری وحدتی ، nikan_sh ، ikamaly
تبریک و هورای ویژه برای دوستانی که اخیرا کلیر شده اند...... من هنوز نمی تونم جدول افشین ( منتظرسرا) رو باز کنم . ولی امیدوارم هر موقع باز کردم روی همه ی اسمها خط کشیده شده باشه.....
هوووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا
پ.ن : از اینجا به هیچ وجه بانک ملت اینترنتی رو هم نمی تونم بازکنم...یادتون باشه برای کارهای بانکی اینترنتی بانک ملت اینجا باز نمی شه حتی با فیلترشکن!
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
خيلي به اين كلير تا ١٠ روز آينده نياز دارم.... خيلي....[عکس: BeggingCat.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
نگارجان سایت سیس برای چک کردن آپدیتها برای ابوظبی هم هست فقط ایروان به آن دسترسی ندارند . برای این کار وارد سایت زیر شو : ceac.state.gov در صفحه ای که باز میشود روی خط اول کلیک کن وارد صفحه ceacمی شوی بعد روی خط آخر که نوشته
Check My Visa Application Status
کلیک کن در صفحه ای که باز میشود در کادر خای کیس نامبرتو بدون صفرای وسطش وارد کن اینطوری 2013AS1234 بعد SUBMIT و بزن وارد صفحت میشی بالای صفحه دو تاریخ میبینی تاریخ اول زمان تشکیل پروندته و تاریخ دوم تاریخ آپدیته که مربوط به برنده اصلیه
پایینه صفحه رو نگاه کنی کیس نامبرت با شماره 02 هم مشخص شده که مربوط به شخص همراه هست روش کلیک کنی پرونده مربوط بهش باز میشه می تونی تاریخهارو برای خودت یادداشت کنی و بدونی چندبار و چه تاریخهایی آپدیت شدین به همین راحتی Big Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، zohre02 ، rezajoon ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، proje ، payam62 ، javid737 ، گل نهال ، mhb161 ، farshadsh
سلام دوستان / به نظر خودتون اونایی که کلیرنس طولانی دارند واقعا در پروندشون موردی بوده که نیاز به این همه بررسی داشته باشه یا از تنبلی سفارت هست؟؟!!
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: jjbahale ، b_argi ، hushmandco ، zohre02 ، mlo ، رجبعلی ، shatsi ، proje ، javid737 ، mhb161 ، soruosh ، farshadsh ، negar_karimi6
(2013-06-20 ساعت 10:38)سو سو نوشته:  سلام دوستان / به نظر خودتون اونایی که کلیرنس طولانی دارند واقعا در پروندشون موردی بوده که نیاز به این همه بررسی داشته باشه یا تنبلی از سفارت هست؟؟!!
دوست عزیزم، در مورد کیس خودم ،با اینکه هنوز مدت انتظارم در میانه قرار داره..
با توجه به سوالاتی که آفیسر سفارت ازم پرسید، فکر کنم با جواب هام قانع نشد و درخواست بررسی بیشتری رو کرده و ... واقعا نمیدونم اصل قضیه چی بوده.
موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-06-20 ساعت 10:13)Szsanazsz نوشته:  خيلي به اين كلير تا ١٠ روز آينده نياز دارم.... خيلي....[عکس: BeggingCat.jpg]
سلام دوست من.
قرارداد: خدايا من يعني خود خودم در كمال صحت و سلامت عقل و جسم اولويت كلير شدنم رو البته اگه اولويتي وجود داره بدينوسيله واگزار ميكنم به اين دوست منتظرمون.
در اين قرارداد كليه خيارات مخصوصا خيار فسخ و خيار غبن حتي به معني اعلاي ان از واگزارنده اسقاط گرديد و علاوه بر اسقاط كافه خيارات قانون 10 ائين نامه مدني جمهوري اسلامي ايران در ان نافذ و لازم الاجرا ميباشد.
امضا:خودم فرزند پدرم
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام دوستان
ما دیروز 18 جون فقط فرد برنده
آپدیت شدیم . 3 هفته هست که آپدیت میشم اما از کلیر خبری نیست . تا حالا ار 25 مارچ روز مصاحبه 15 بار آپدیت شدیم نمی دونم چرا کلیر نمی شیم .
(2013-06-20 ساعت 00:28)گل نهال نوشته:  Sh-aytak,r91 منتظر كلير اين هفته باشيد،چون هستي خانوم هم از ايميل فهميده كلير شده و تا جمعه قطعاً سايت آنكارا آپديت ميشه

مرسی گل نهال جون ولی بازم امروز من آپدیت شدم اما به تنهایی Sadنمیدونم چرا
ماه جون من 7 / 10 و11 و 13 و 17 و 18 و 20 آپدیت شدم که 2 بارش از امر ی کا بوده بقیش از آنکارا

(2013-06-20 ساعت 12:07)sh_aytak نوشته:  

مرسی گل نهال جون ولی بازم امروز من آپدیت شدم اما به تنهایی Sadنمیدونم چرا
ماه جون من 7 / 10 و11 و 13 و 17 و 18 و 20 آپدیت شدم که 2 بارش از امر ی کا بوده بقیش از آنکارا

ازکجامی فهمیم ازکجاآپدیت شدیم؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، proje ، javid737 ، mhb161 ، farshadsh ، b_argi ، negar_karimi6
(2013-06-20 ساعت 10:18)PARVIN_OMID نوشته:  نگارجان سایت سیس برای چک کردن آپدیتها برای ابوظبی هم هست فقط ایروان به آن دسترسی ندارند . برای این کار وارد سایت زیر شو : ceac.state.gov در صفحه ای که باز میشود روی خط اول کلیک کن وارد صفحه ceacمی شوی بعد روی خط آخر که نوشته
Check My Visa Application Status
کلیک کن در صفحه ای که باز میشود در کادر خای کیس نامبرتو بدون صفرای وسطش وارد کن اینطوری 2013AS1234 بعد SUBMIT و بزن وارد صفحت میشی بالای صفحه دو تاریخ میبینی تاریخ اول زمان تشکیل پروندته و تاریخ دوم تاریخ آپدیته که مربوط به برنده اصلیه
پایینه صفحه رو نگاه کنی کیس نامبرت با شماره 02 هم مشخص شده که مربوط به شخص همراه هست روش کلیک کنی پرونده مربوط بهش باز میشه می تونی تاریخهارو برای خودت یادداشت کنی و بدونی چندبار و چه تاریخهایی آپدیت شدین به همین راحتی Big Grin
\پروین جان همه مراحلورفتم اوکی بودامااون قسمت اخرش که روی 02 کلیک میکنم هیچی نمی یاد

انگارشمابرگه صورتی دارید میشه بگید خودتون حدس میزنیدچرا؟
و ایابهتره یا بدتره نسبت به برگه های دیگه
تشکر کنندگان: zohre02 ، heidari1248 ، javid737 ، proje ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، farshadsh
نگار جان برگه صورتی یعنی کلیرنس آنکارا هرسفارتی رنگ مخصوص به خودشو داره شوهر من که اصلا سربازی نرفته معافیت کفالت داره شغلشم خیاطه احتمالا کلیرنس به من خورده چون چند شرکت مختلف کار کرده بودم البته همه خصوصی بود ولی اونا به یکیش شک کردن فکر کردن مربوط به شهرداری میشه چون همه جا بیمه هم بودم تمام سوابقمو تو فرمها نوشته بودم به هرصورت الان 57 روزه در کلیرنس بسر می بریم .
در مورد سایت سیس هم وقتی روی خط 02 کلیک کنی بالای صفحرو نگاه کن ببین بالای تاریخها جلوی کیس نامبرت می نویسه 02 اگر تاریخها هیچ فرقی نکرده باشه یعنی آپدیتاتون مثل همه .یه بار صبح چک کن یه بار آخر وقت اداری سفارت یک بار هم شب
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، hushmandco ، گل نهال ، javid737 ، proje ، negar_karimi6 ، mhb161 ، b_argi ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان