کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان عزیز
من الان از سفارت میام. کار من درست شد ولی به همسرم کلیرنس خورد. به من گفت می تونی الان ویزا بگیری یا صبرمیکنی با همسرت ویزا بگیری. نمیدونم چی شد که گفتم صبر میکنم.
سوالم از شما دوستان اینکه آیا من می تونم ایمیل بزنم و در خواست کنم من ویزام بگیرم.
خیلی ممنونتون می شم اگر راهنمایم کنید.
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، hushmandco ، javid737 ، iman63ir ، mhb161
(2013-06-20 ساعت 19:44)Pishoo_25 نوشته:  
کد پی‌اچ‌پی:
دوستان عزيز سلام و خسته نباشيد
ما 
من و همسرم ٣٠ آپريل ابوظبي مصاحبه داشتيم 
من يك بار ٥ مي آپديت شدم و همسرم همون ٣٠ آپريل 
تا به امروز هم ديگه آپديت نشديم 
همسرم سرباز سپاه بوده 
...
ميخواستم بدونم مدل آپديت شدن ابوظبي همين شكليه ؟ 
تا امروز ٥١ روزه تو پروسه كلييرنس هستيم 
به نظرتون چند وقت ديگه بايد صبر كنيم ؟ 
:( 

نگران سربازی همسرتون نباشید . هم دوستم و هم داییم سرباز بسیج و سپاه بودن و ویزا گرفتن
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02 ، گل نهال ، b_argi ، hushmandco ، javid737 ، iman63ir ، mhb161 ، رجبعلی ، lilac
از خدای مهربون برای همه بچه های منتظر ویزا عاقبتی خوش و دلی پر از امید خواستارم. بزودی خبرهای خوش همه تون سایت و پر از گل و شادی میکنه. به خدای مهربون اعتقاد و اعتماد داشته باشید.
قربون همه تون
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: e76779 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi ، hushmandco ، javid737 ، yousef_eidi ، Alirezaa2013 ، 5ina ، dana ، mhb161 ، رجبعلی ، mazerati ، SANIJ ، Niushagh ، lilac
من نمیدونم چراهمیشه بایدیه موردی باعث نگرانیم بشه عجب بدبختی هاواااااااااااااااا

روزمصاحبه باملیکاکه رفتیم قبل ازپیاده شدنمون سه تاپاسپورت دادبهمون که توسفارت تحویل بدیموبرگه تحویل ویزاروبگیریم
عده ای بهش داده بودن تاکارشونوانجام بده و اون بایدظهرمی اومد باخودش حتماگفته بزاربدم این پت و مت بگیرن تادیگه ظهرنیام
خلاصه منم میدونستم زرنگیه ولی گفتم بزارکارمردموراه بندازم
باخودمون بردیم توسفارت
مصاحبه تموم شد و به ظاهرهمه چی خوب و برگه ابی دستمون داد و گفت تواین سایت برید و وسلام که من گفتم ببخشیدمیتونم چیزی بگم
فرمایید
ازایران که میاومدم دوستامون پاسشونودادن تاتحویل شمابدم( این جمله روملیکاگفت بگم) اون خانمه باتندی گفت شماچرامسئولیت قبول کردیدو منم خجالت زده عذرخواهی کردم گفت پاسهاروبده
دادم
برگه شونوداد و تموم
بعدکه اومدیم بیرون
به همسرم گفتم نکنه همین کاری که ماکردیم یه نکته منفی برای مامحسوب بشه
و کلیرنس ماطول بکشه
خلاصه ازاونروزتاحالانگرانم که ایا مصاحبه گره ممکنه یه نکته اخلاقی بدازمون گرفته باشه بااین کارمون یانه
بخدانمیدونیم چرا یکی کارازمون میخواددلمون میخوادکارشوراه بندازیم
تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، b_argi ، javid737 ، SOROUSHSOFT ، e76779 ، dana ، mhb161 ، SANIJ ، آنی
سلام به دوستان گلم بچه ها ما دیروز مصاحبه داشتیم ما هم کلیرنس خوردیم بچه ها این سایت انکارا ادرسش کدومه بعد چندوقت یه بار ابدیت میشه ؟اردرسشو واسم بذارید
فقط این دکتر لعنتی مارو حسابی سر کیسه کردبرای من وهمسرم نفری 2تا واکسن زد با اینکه همه واکسنارو تقریبا زده بودیم 615 دلارگرفت خیلی شاکی شدم ولی خوب چه میشه کرد چاره چیه
ما هم اثاث کشی کردیم به این تاپیک یه جا هم به ما بدید غریب نمونیم من که تازه به جمع کلیرنسیها پیوستیم ولی ازهمین الان که اول راهه کلی استرس دارم استرس از لحظه قبولی تا زمان مصاحبه یه طرف از این به بعد هم یه طرف
خلاصه اینو بگم دوستان خوبم اومدم اینجا که به من دلداری بدیدهاااااااااااااااا بازم اگه فاز منفی ایجاد کردم منو ببخشیدهاااااااااااااااااا به امید کلیر شدن همهههههههههههه بچه های منتظر سرا مخصوصاپیش کسوتهااااااااا
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: zohre02 ، گل نهال ، hushmandco ، negar_karimi6 ، b_argi ، javid737 ، Given ، e76779 ، Alirezaa2013 ، dana ، mhb161 ، 5ina ، shatsi ، ابی هانی ، آنی
(2013-06-20 ساعت 21:05)negar_karimi6 نوشته:  من نمیدونم چراهمیشه بایدیه موردی باعث نگرانیم بشه عجب بدبختی هاواااااااااااااااا

روزمصاحبه باملیکاکه رفتیم قبل ازپیاده شدنمون سه تاپاسپورت دادبهمون که توسفارت تحویل بدیموبرگه تحویل ویزاروبگیریم
عده ای بهش داده بودن تاکارشونوانجام بده و اون بایدظهرمی اومد باخودش حتماگفته بزاربدم این پت و مت بگیرن تادیگه ظهرنیام
باخودمون بردیم توسفارت
مصاحبه تموم شد و به ظاهرهمه چی خوب و برگه ابی دستمون داد و گفت تواین سایت برید و وسلام که من گفتم ببخشیدمیتونم چیزی بگم
فرمایید
ازایران که میاومدم دوستامون پاسشونودادن تاتحویل شمابدم( این جمله روملیکاگفت بگم) اون خانمه باتندی گفت شماچرامسئولیت قبول کردیدو منم خجالت زده عذرخواهی کردم گفت پاسهاروبده
دادم
برگه شونوداد و تموم
بعدکه اومدیم بیرون
و کلیرنس ماطول بکشه
خلاصه ازاونروزتاحالانگرانم که ایا مصاحبه گره ممکنه یه نکته اخلاقی بدازمون گرفته باشه بااین کارمون یانه
اگر آفیسر با عینک بدبینی ماجرا رو نگاه کنه( در بدترین حالت) و شما رو باور نکرده باشه ( که کرده) میتونه ارتباط شما با صاحبان اون پاسپورت رو هم در موضوع کلیرنس شما دخیل کنه و خود این موضوع پیراهن عثمان بشه.
یعنی به صورت پیش فرض من پاسپورتمو به شما نمیدم مگر آشنایی در کار باشه. حالا اگر کیس من مورد دار باشه این ارتباط نامشخص بین ما برای شما هم میتونه دردسر ساز بشه.
اینها رو گفتم که بدونین قواعدی بر کارهای امنــ یتی حاکمه که بی توجهی ما، به بازی گرفتن این قواعده و میتونه به ضررمون تمام بشه.
الان هم استرس به خودتون ندین. افیسر های مصاحبه کننده افرادی بسیار آموزش دیده در خواندن بادی لنگویج هستند و مطمئنا فهمیدن که شما دروغ نگفتی.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: zohre02 ، javid737 ، گل نهال ، b_argi ، negar_karimi6 ، mhb161 ، Szsanazsz ، رجبعلی ، آنی
(2013-06-20 ساعت 21:51)hushmandco نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 21:05)negar_karimi6 نوشته:  من نمیدونم چراهمیشه بایدیه موردی باعث نگرانیم بشه عجب بدبختی هاواااااااااااااااا

باخودمون بردیم توسفارت
فرمایید
دادم
برگه شونوداد و تموم
بعدکه اومدیم بیرون
و کلیرنس ماطول بکشه
اگر آفیسر با عینک بدبینی ماجرا رو نگاه کنه( در بدترین حالت) و شما رو باور نکرده باشه ( که کرده) میتونه ارتباط شما با صاحبان اون پاسپورت رو هم در موضوع کلیرنس شما دخیل کنه و خود این موضوع پیراهن عثمان بشه.
یعنی به صورت پیش فرض من پاسپورتمو به شما نمیدم مگر آشنایی در کار باشه. حالا اگر کیس من مورد دار باشه این ارتباط نامشخص بین ما برای شما هم میتونه دردسر ساز بشه.
اینها رو گفتم که بدونین قواعدی بر کارهای امنــ یتی حاکمه که بی توجهی ما، به بازی گرفتن این قواعده و میتونه به ضررمون تمام بشه.
الان هم استرس به خودتون ندین. افیسر های مصاحبه کننده افرادی بسیار آموزش دیده در خواندن بادی لنگویج هستند و مطمئنا فهمیدن که شما دروغ نگفتی.

دوست عزیز اگر دقت کرده باشید صاحبان پاسپورت برای گرفتن ویزا اومده بودند و جای نگرانی نیست چون اگر یه جای کارشون ایراد داشت بهشون ویزا نمیدادند. در ضمن کمک کردن به دیگران واقعا کار خوبیه و خدا همیشه کارای آدمای خوش قلبی مثل شما رو که بدون هیچ منتی برای اینکه به هم نوعتون کمک کرده باشید رو انجام دادید راه میندازه. این مسئله رو دارم خیلی جدی میگم چون تجربه دارم. خدا همیشه با آدمهایی که دل پاکی دارند و به هم نوعشون کمک میکنن هست و اگر کل دنیا جمع بشن که شما رو بکشن پایین خدا نمیذاره این اتفاق بیوفته و بدون اینکه خودتون بفهمید کارتونو راه میندازه.
منتظر باشید که به زودی خبرهای خوش کلیرنسی برای شما در راهه Smile
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-06-20 ساعت 21:57)zohre02 نوشته:  لطفا دوستان شماره us برای من پیغام می دید

شماره 0012026631225 هست اول 1 رو بگيريد و بعد صفر رو به اپراتور وصل ميشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: zohre02 ، javid737 ، امیر مهاجر ، mhb161 ، گل نهال ، 5ina ، رجبعلی ، b_argi ، آنی
ما هم اين هفته به سفارت ايميل زديم و پيگير وضعيت پروندمون شديم بازم جواب هميشگي رو دريافت كرديم كه هنوز كليرنستون تكميل نشده و وقتي تكميل شد توي سايت اعلام ميكنن و همون جمله due to high demandممكنه 4تا 6 ماه طول بكشه.135 روز از مصاحبمون ميگذره و هنوز هيچ خبري نيست.
فقط خوشحاليم كه آپديت شديم آخه از 3مي آپديت نشده بوديمSmile
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، 5ina ، رجبعلی ، javid737 ، pouya.web ، alirezass ، s.s.h ، b_argi
(2013-06-20 ساعت 22:32)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 21:51)hushmandco نوشته:  

باخودمون بردیم توسفارت
فرمایید
دادم
برگه شونوداد و تموم
بعدکه اومدیم بیرون
و کلیرنس ماطول بکشه

دوست عزیز اگر دقت کرده باشید صاحبان پاسپورت برای گرفتن ویزا اومده بودند و جای نگرانی نیست چون اگر یه جای کارشون ایراد داشت بهشون ویزا نمیدادند. در ضمن کمک کردن به دیگران واقعا کار خوبیه و خدا همیشه کارای آدمای خوش قلبی مثل شما رو که بدون هیچ منتی برای اینکه به هم نوعتون کمک کرده باشید رو انجام دادید راه میندازه. این مسئله رو دارم خیلی جدی میگم چون تجربه دارم. خدا همیشه با آدمهایی که دل پاکی دارند و به هم نوعشون کمک میکنن هست و اگر کل دنیا جمع بشن که شما رو بکشن پایین خدا نمیذاره این اتفاق بیوفته و بدون اینکه خودتون بفهمید کارتونو راه میندازه.
منتظر باشید که به زودی خبرهای خوش کلیرنسی برای شما در راهه Smile

ممنون ازدلداریتون آره بخدامنم ذوق داشتم که کارهموطنمون راه بیفته و ملیکازودترخبرروبهشون بده و شادشون کنه همین
تواین مابین ملیکا خوشحال ترازهمه شدکه دیگه ظهرتواین گرمابرنمیگرده ابوظبی پاسپورتاروبه سفارت بده چون صبح مال این کارنبودفقط ظهرهاانجام میشه و من اصلا به خوشحالی وزرنگی اون اهمیتی ندادم حتی اگرتودلش گفته باشه چه گاگولین این خانواده که کارموانجام میدن فقط وفقط به فکراین بودم که کارهموطنانمونوانجام بدم باانکه نمیشناختمشون
انشالا خدانگاهی به نیتم کنه و ذهن افیسررومثبت کرده باشه
تشکر کنندگان: zohre02 ، گل نهال ، SHABAH51 ، SOROUSHSOFT ، javid737 ، r91 ، mhb161 ، lot2013 ، honey rahmati ، e76779 ، b_argi
از دیروز حس انتظار اومد سراغم.
امروز یه کم سخت‌تر بود.
امیدوارم به خاطر پنجشنبه جمعه باشه. چون راه درازی در پیشه.
ولی تا الان بد ترین نوع انتظار (از نظر شدت) انتظار نامه دوم بوده برام و کشنده‌ترین انتظار (از نظر تحلیل رفتن جسم و روح و روان) انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه بود.
ببینیم این انتظار کلیرنس شروع بشه چی به سرمون میاره!
البته شخصا تصور میکنم این انتظارها برای هر کس تجربه متفاوتیه. منظورم اینه که کسی که کیس نامبر پایینی داشته با کسی که کیس نامبر متوسط یا بالا داشته همه با هم متفاوتند. هر کدوم به دلیل شرایطی که دارند ممکنه بطور متفاوتی انواع انتظارشون رو تحلیل و رتبه دهی کنند.
مثلا کسی که کیس نامبرش پایینه انتظار کلیرنس رو از همه بدتر میدونه. کسی که کیس متوسطی داره شاید تفاوت چندانی بین ایندو نبینه و کسی که کیس خیلی بالایی داره شکنجه انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه براش تلخ‌تر از انتظار کلینس باشه و در نهایت کسی که آخرین روزها مصاحبه میشه در هر انتظارش به مراتب سختی بیشتری رو متحمل بشه.
حالا چی به سر من میاد؟! نمیدونم. Big Grin
سلام دوستان
ما دیروز از ابوظبی اومدیم و کلیرنس خوردیم برنده اصلی من هستم ولی وقتی سایت ابوظبی را چک میکنم فقط یک نامه به اسم خانمم هست این معنیش چیه ؟ ممنون
تشکر کنندگان: گل نهال ، iman63ir ، javid737 ، heidari1248 ، mhb161 ، farshadsh ، b_argi ، ابی هانی
(2013-06-21 ساعت 00:26)mehrrdad نوشته:  سلام دوستان
ما دیروز از ابوظبی اومدیم و کلیرنس خوردیم برنده اصلی من هستم ولی وقتی سایت ابوظبی را چک میکنم فقط یک نامه به اسم خانمم هست این معنیش چیه ؟ ممنون

يه نگاه به اينجا بندازيد
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid361810
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: javid737 ، mhb161 ، farshadsh ، zohre02 ، b_argi ، ابی هانی ، آنی
سلام به همه منتظران ، نوبتی هم باشه نوبت منه که برم برای دریافت ویزا و امیدوارم شما هم همین لحظه رو تجربه کنید .(یکشنبه دارم میرم)
اگه کاری دارید مثلا
1-سفارش برای سریع انجام دادن مراحل اداریتون
2-زیر و رو کردن سفارت
3-داد و بیداد برای گفتن حرف دلتون به آفیسر
4-گرو کشی
5-و ...
خلاصه اینکه هرجا که بگید حاضرم برم (آنکارا ؛ ابوظبی ) فوقش یه تاکسی برام آب می خوره که سر راه یه سرم برم ، اما اگه بگید که برم با تمام وجود و بسیار قوی میرمSmile
ارادت مند همه شما
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
(2013-06-20 ساعت 23:49)امیر مهاجر نوشته:  از دیروز حس انتظار اومد سراغم.
امروز یه کم سخت‌تر بود.
امیدوارم به خاطر پنجشنبه جمعه باشه. چون راه درازی در پیشه.
ولی تا الان بد ترین نوع انتظار (از نظر شدت) انتظار نامه دوم بوده برام و کشنده‌ترین انتظار (از نظر تحلیل رفتن جسم و روح و روان) انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه بود.
ببینیم این انتظار کلیرنس شروع بشه چی به سرمون میاره!
البته شخصا تصور میکنم این انتظارها برای هر کس تجربه متفاوتیه. منظورم اینه که کسی که کیس نامبر پایینی داشته با کسی که کیس نامبر متوسط یا بالا داشته همه با هم متفاوتند. هر کدوم به دلیل شرایطی که دارند ممکنه بطور متفاوتی انواع انتظارشون رو تحلیل و رتبه دهی کنند.
مثلا کسی که کیس نامبرش پایینه انتظار کلیرنس رو از همه بدتر میدونه. کسی که کیس متوسطی داره شاید تفاوت چندانی بین ایندو نبینه و کسی که کیس خیلی بالایی داره شکنجه انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه براش تلخ‌تر از انتظار کلینس باشه و در نهایت کسی که آخرین روزها مصاحبه میشه در هر انتظارش به مراتب سختی بیشتری رو متحمل بشه.
حالا چی به سر من میاد؟! نمیدونم. Big Grin

امیرمهاجر عزیز، به قول اندیشمندی: هیچ چیزی در دنیای واقعی جریان نداره و اتفاق نمی افته. هر چیزی در این جهان زاییده ذهن ماست حتی تمام چیزهای مادی و قابل لمس! پس شما هم خیلی ذهن ات رو درگیر کلیرنس نکن. به امورات روزمره و مربوط به مهاجرت معطوف کن. روزهای مانده تا کلیرنس در حال زیاد شدن نیستند قرار است همه ما در روزی کلیر شویم که یک شمارنده رو به کاهش برای ما در حال کار است. به عبارت ساده تر یک روزشمار مثلا از 50 یا 60 شروع شده و برای ما به 33 یا 43 رسیده است Smile کارهای قشنگ و زیادی هست که باید قبل از رفتن انجام دهیم مبادا که فردای روزگار در دیار ینگه دنیا حسرت اش را بخوریم. به آنها بپرداز ...موفق باشی رفیق
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان