2013-06-25 ساعت 14:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-25 ساعت 15:13 توسط امیر مهاجر.)
(2013-06-17 ساعت 21:19)علی احمدزاده نوشته: سلام دوستای خوبم.
من تازه وارد این صفحه هستم و تازه برگه صورتی نوش جان کردم. دیروز تو این فکر بودم که هر کدوم از اینایی که تو سایت کلیر میشن چند روز تو نوبت بودن که بذهنم رسید یک فایل اکسل درست کنم و بکمک اون مشخص کنم که مثلا کیس 4444 یا 777 یا 1234 هرکدوم چند روز تونوبت بودن وقتی که اسمشون توی سایت اومده. این فایلرو براتون به اشتراک میذارم. خیلی دوستتون دارم و ممنونم که تویه خیلی جاها من و امثال من رو راهنمایی کردین. به امید بهترینها برای همه شما
علی احمدزاده
راستی پسورد فایل 11111 هست
http://rapidshare.com/files/4185805067/A...ssing.xlsx
(2013-06-25 ساعت 14:29)Fardaye Roshan نوشته: سلام دوستان راستی من یه فایل اکسل درست کردم که بکمک اون خیلی سریع میشه فهمید هر کیس کلیر شده ای حدودا چند روز کار کلیرنسش طول کشیده.
این فایلو قبلا هم دادم ولی استقبال نشد. بدرد میخوره ها
لینک دانلودلش
http://rapidshare.com/files/1235189355/A...ssing.xlsx
دوست گرامی. ضمن تشکر از زحمتی که کشیدهاید.
بنده اون فایل رو در روزی که اعلام کردید دیدم. با دادن تاریخ کلیر شدن، فایل اکسل تاریخ حدودی مصاحبه رو از روی جدول بولتن انتخاب میکنه و این دو تاریخ رو از هم کم میکنه که مدت زمان انتظار مشخص بشه. باید بگم این نوع محاسبه اصلا دقیق نیست. چون کارنت شدن و تاریخ مصاحبه همیشه رابطه مستقیم با هم ندارند. چه بسا خیلی از دوستان دیر تر مصاحبه میشن.
از طرفی اینکه یک شماره کیس چه مدت زمان انتظارش طول کشیده هم چندان جذاب نیست. مگر اینکه اطلاعات بیشتری داشته باشیم. اینکه در کدام سفارت مصاحبه داشته و دقیقا در چه تاریخی، ایرانی بوده یا خیر، ... از اینرو کیسهایی که اطلاعات دقیقتری ازشون در دست هست قابل توجه هستند که تاریخ دقیق مصاحبه این کیسها هم مشخصه و پیدا کردن مدت زمان انتظارشون به سادگی یک تفریق هستش (تاریخ کلیر شدن منهای تاریخ مصاحبه).
به بیان دیگه این نوع محاسبه خطایی در حد یکماه میتونه داشته باشه که این خطا در مدت زمان کلیرنس بسیار بالا است و آمار بدست آمده قابل استناد نیست.
خود شما هم برای اینکه به آمار دقیقی دست پیدا کنید میتونید به منتظرسرا که لینکش در امضای من موجوده مراجعه کنید.
در هر صورت باز هم از زحمت شما سپاسگزارم.
در ضمن ممنون میشم اگر مشخص کنید چند آیدی در مهاجرسرا ساختهاید و مشخص کنید از کدام میخواهید استفاده کنید.
چون با توجه به قوانین مهاجرسرا مالتی اکانت بودن ممنوعه.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill