کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-17 ساعت 21:19)علی احمدزاده نوشته:  سلام دوستای خوبم.
من تازه وارد این صفحه هستم و تازه برگه صورتی نوش جان کردم. دیروز تو این فکر بودم که هر کدوم از اینایی که تو سایت کلیر میشن چند روز تو نوبت بودن که بذهنم رسید یک فایل اکسل درست کنم و بکمک اون مشخص کنم که مثلا کیس 4444 یا 777 یا 1234 هرکدوم چند روز تونوبت بودن وقتی که اسمشون توی سایت اومده. این فایلرو براتون به اشتراک میذارم. خیلی دوستتون دارم و ممنونم که تویه خیلی جاها من و امثال من رو راهنمایی کردین. به امید بهترینها برای همه شما
علی احمدزاده
راستی پسورد فایل 11111 هست
Wink
http://rapidshare.com/files/4185805067/A...ssing.xlsx

(2013-06-25 ساعت 14:29)Fardaye Roshan نوشته:  سلام دوستان راستی من یه فایل اکسل درست کردم که بکمک اون خیلی سریع میشه فهمید هر کیس کلیر شده ای حدودا چند روز کار کلیرنسش طول کشیده.
این فایلو قبلا هم دادم ولی استقبال نشد. بدرد میخوره ها
لینک دانلودلش
http://rapidshare.com/files/1235189355/A...ssing.xlsx

دوست گرامی. ضمن تشکر از زحمتی که کشیده‌اید.
بنده اون فایل رو در روزی که اعلام کردید دیدم. با دادن تاریخ کلیر شدن، فایل اکسل تاریخ حدودی مصاحبه رو از روی جدول بولتن انتخاب میکنه و این دو تاریخ رو از هم کم میکنه که مدت زمان انتظار مشخص بشه. باید بگم این نوع محاسبه اصلا دقیق نیست. چون کارنت شدن و تاریخ مصاحبه همیشه رابطه مستقیم با هم ندارند. چه بسا خیلی از دوستان دیر تر مصاحبه میشن.
از طرفی اینکه یک شماره کیس چه مدت زمان انتظارش طول کشیده هم چندان جذاب نیست. مگر اینکه اطلاعات بیشتری داشته باشیم. اینکه در کدام سفارت مصاحبه داشته و دقیقا در چه تاریخی، ایرانی بوده یا خیر، ... از اینرو کیسهایی که اطلاعات دقیقتری ازشون در دست هست قابل توجه هستند که تاریخ دقیق مصاحبه این کیسها هم مشخصه و پیدا کردن مدت زمان انتظارشون به سادگی یک تفریق هستش (تاریخ کلیر شدن منهای تاریخ مصاحبه).
به بیان دیگه این نوع محاسبه خطایی در حد یکماه میتونه داشته باشه که این خطا در مدت زمان کلیرنس بسیار بالا است و آمار بدست آمده قابل استناد نیست.
خود شما هم برای اینکه به آمار دقیقی دست پیدا کنید میتونید به منتظرسرا که لینکش در امضای من موجوده مراجعه کنید.
در هر صورت باز هم از زحمت شما سپاسگزارم.
در ضمن ممنون میشم اگر مشخص کنید چند آیدی در مهاجرسرا ساخته‌اید و مشخص کنید از کدام میخواهید استفاده کنید.
چون با توجه به قوانین مهاجرسرا مالتی اکانت بودن ممنوعه.
بالاخره منهدم شد ؟ آقا تبریک ، آقا ابی خیلی مخلصیم ، ساناز خانم تبریک .. دیگه یکی یکی اسم نمی برم .... تبریک به همگی دوستان .. ایشالا امروز آنکارا هم یه کارایی بکنه ....بر و بچ روز بالایی رو خلاص کنه
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-25 ساعت 14:27)sh_aytak نوشته:  "آپدیت نامه ":

Big GrinBig Grin
24 می فرد برنده _7 و 10 و 11 و 13 و 17 و 18 و 20 جون فرد برنده _24 و 25 تمام اعضای کیس
بعد از 134 روز
یعنی میشه که بشه این هفته ؟؟؟TongueTongue

مطمئن باش هفته ديگه اينجا نيستي آ م ر ي ك ا يي البته اگه زنبيلتو بسته باشي
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
از صميم قلب آرزوي خوشحالي براي دوستاي سال بالايي دارم.... زياد ميام اينجا و سر ميزنم و هربار با شاديتون شاد ميشم... از خدا ميخوام همه منتظراي اين تاپيك رو هرچه زودتر اون ور آب سر و سامون بده Smile .... اميدوارم به زوووووووودي همگي خبراي خوش بديد و ما رو شارژ كنيد.....

In life we sometimes feel that all doors are now closed for us. If that happens in your life remember a closed door is not always locked...
تبریک و ههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووررررررررررررررااااااااا به تمام دوستان کلیر شده .
به امید کلیر شدن همه منتظر سرایان
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به همه دوستان کلییر شده صمیمانه تبریک می گم. و امیدورام که آنکارا و ایروان هم راه ابوظبی رو ادامه بدن و این هفته کلی کیس رو کلییر کنن Big Grin
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا

Big GrinBig Grin
24 می فرد برنده _7 و 10 و 11 و 13 و 17 و 18 و 20 جون فرد برنده _24 و 25 تمام اعضای کیس
بعد از 134 روز

دوست عزيز

ما اينجا هستيم و داريم براتون دعا ميكنيم در حد تيم ملي! شما هم مثل اقاي فضلي عزيز بيكار نشينين!!! برين واسه بستن چمدونا به سلامتي...

(2013-06-25 ساعت 15:11)maryam_a نوشته:  از صميم قلب آرزوي خوشحالي براي دوستاي سال بالايي دارم.... زياد ميام اينجا و سر ميزنم و هربار با شاديتون شاد ميشم... از خدا ميخوام همه منتظراي اين تاپيك رو هرچه زودتر اون ور آب سر و سامون بده Smile .... اميدوارم به زوووووووودي همگي خبراي خوش بديد و ما رو شارژ كنيد.....

In life we sometimes feel that all doors are now closed for us. If that happens in your life remember a closed door is not always locked...

مريم عزيز مرسي ! اين دعا واقعاً شنيدني بود از يه همسفر ٢٠١٤... ميدوني كه دعاي كوچيكترا واسه بزرگترا خيلي زود ميگيره: دي
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!

Big GrinBig Grin
بعد از 134 روز

گاه سفر آمد نه هنگام درنگ است
چاووش میگوید ما را وقت تنگ است...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
هو هو هو هوررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک فراوان به دوستانی که کلیر شدن
ابی هانی، یوسف عیدی و همسرشون وحیده و هانی رحمتی.

به امید کلیر شدن همه دوستان عزیز
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
من امروز واسه مصاحبه رفتم، مدارکم کامل بود ولی برگه صورتی گرفتم، از من پولی گرفته نشد هنوز می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟
در ضمن این برگه 9 سوالی چیه جریانش؟ برامون mail می کنن؟ چون به من فقط یک برگه صورتی دادن
تشکر کنندگان: hushmandco ، abloom_ma ، rozelo ، ani_sheiton ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، zohre02 ، sce ، AsemanAbee ، گل نهال ، b_argi ، Ali.US ، efah
(2013-06-25 ساعت 12:13)babaye yaas نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک به همه کلیر شده های عزیز که امیدوارم دست راستشونو رو سر ما بکشن
من امروز 168 روزه شدم و همیچ خبری از کلیر نیست ولی همچنین شاد و امیدوارم چون میدونم همه چیز به خوبی تموم میشه و از همه منتظران هم خواهشمندم با امید بیشتر به انتظارشون ادامه بدن چون دلار داره ارزون میشه و با سرمایه بیشتری میتونن برن و بیشتر خوش بگذرونین .
آرزومن شادی های زیاد شما عزیزان هستم . برای همدیگه دعا کنید

امیدوارم هرچه زودترکلیر بشین تا خودم برات یه هورای خوشگل بکشم

تشکر کنندگان: shatsi ، hushmandco ، abloom_ma ، rozelo ، babak_1363 ، honey rahmati ، zohre02 ، sce ، b_argi ، maryam_a ، efah
سلام
امروز ۱۱۱ روزه شدم ولی مثل اینکه دیروز کلی آنکارا حال داده بالاخره منم اپدیت شدم Big Grin
خدا خودش کمکمون کنه این مرحله را راحت پشت سر بزاریم
(2013-06-25 ساعت 15:30)آناهیتا کوچکی نوشته:  من امروز واسه مصاحبه رفتم، مدارکم کامل بود ولی برگه صورتی گرفتم، از من پولی گرفته نشد هنوز می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟
در ضمن این برگه 9 سوالی چیه جریانش؟ برامون mail می کنن؟ چون به من فقط یک برگه صورتی دادن
سلام و به جمع ما خوش آمدی....یعنی اون 330 دلار هم نگرفتند از شما؟اگه لازم باشه برگ 9 سوالی را برای شما ایمیل میکنند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-25 ساعت 15:30)آناهیتا کوچکی نوشته:  من امروز واسه مصاحبه رفتم، مدارکم کامل بود ولی برگه صورتی گرفتم، از من پولی گرفته نشد هنوز می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟

زمان مصاحبه برای یکی از دوستان ما هم این اتفاق افتاده بود. فراموش کرده بودن پول رو ازش بگیرن. روز بعد برگشت و پول رو پرداخت کرد.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL

این که پول ندادید ایراد خیلی بزرگیه. مگه اینکه کیس لاتاری نباشید. اگه لاتاری هستید حتما دوباره به سفارت مراجعه کنید و این مشکل رو مطرح کنید و پول رو پرداخت کنید.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان