موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 15:30)آناهیتا کوچکی نوشته: من امروز واسه مصاحبه رفتم، مدارکم کامل بود ولی برگه صورتی گرفتم، از من پولی گرفته نشد هنوز می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟
در ضمن این برگه 9 سوالی چیه جریانش؟ برامون mail می کنن؟ چون به من فقط یک برگه صورتی دادن
والا شنیده بودیم یادشون میره قسم بگیرن اما نشنیده بودیم یادشون میره پول بگیرن
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 12:37)lonelyman نوشته: ♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~
"يوسف" و " وحيده" و "هاني" رفتيد به امان خدا
باشم خوشحال زين تاپيك گشتيد از ما جدا
♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~
(2013-06-25 ساعت 12:41)lonelyman نوشته: برگشتم با دوصد چندان انرژي و قوا
من نگردم زين تاپيك اينجور جدا
با هميم تا بگيريم ما ويزاي خوشگل
گل گوئيم و گل شنويم همزبان و يكدل
دعوتيد چون كه سپتامبر شود تمام
به پرداخت دونگ خود با صرف شام
هركه زند "تبريك و تشكر" دعوت است
در مهاجرسرا اين خود يك بدعت است
هركه رتبه دهد شامش بود نيز رايگان
كنم يادداشت من خود آيدي ايشان
رايگان بود شوخي جدي نگيريد آن را
كه "لانلي" ندهد جز وجه يك نان را
گر نبود خلاف مقررات اين سايت
ميكردم دعوت همه را به يك گردهمايي
جمع ميشديم و سعادت ديدار داشتم
به صرف چيپس و پفك و يك فنجان چايي
خوش بود ديدن روي مهاجر دوستان
به دربند و دركه يا كه به هر بوستان
"لانلي" ميدوزد ز انتظار زمين و آسمان
اميد زود بيند آفيسر، اين زيباي كهكشان
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
ابی هانی/یوسف / وحیده/وهانی رحمتی تبریک وتقدیم به شما هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 16:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-25 ساعت 16:16 توسط r91.)
سلام دوستان
بعد از 12 روز آپدیت شدنهای مکرر ، بالاخره و به سلامتی؟؟؟!!!!امروز ایمیل اومده برام که سابقه شغلی تمام 20 سال گذشته رو با جزییات براشون بفرستم.کس دیگری اینو گرفته؟الان جریان بعد از این چی میشه؟یعنی رفتیم تو قوطی؟لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد یه چیزی بگه بلکه فکرمون آروم بشه . خودم که میگم چون من اصولا 20 سال سابقه کار ندارم و اصلا به سنم نمیاد که 20 سال سابقه داشته باشم و اونها هم اینو مفهمن احتمالا این یه متن آماده است و مخصوص من نیست.یادم میاد کسان دیگری هم فکر کنم از ابوظبی این نامه رو دریافت کرده بودن.کسی یادش میاد کجا بود؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 16:12)r91 نوشته: سلام دوستان
بعد از 12 روز آپدیت شدنهای مکرر ، بالاخره و به سلامتی؟؟؟!!!!امروز ایمیل اومده برام که سابقه شغلی تمام 20 سال گذشته رو با جزییات براشون بفرستم.کس دیگری اینو گرفته؟الان جریان بعد از این چی میشه؟یعنی رفتیم تو قوطی؟لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد یه چیزی بگه بلکه فکرمون آروم بشه . خودم که میگم چون من اصولا 20 سال سابقه کار ندارم و اصلا به سنم نمیاد که 20 سال سابقه داشته باشم و اونها هم اینو مفهمن احتمالا این یه متن آماده است و مخصوص من نیست.یادم میاد کسان دیگری هم فکر کنم از ابوظبی این نامه رو دریافت کرده بودن.کسی یادش میاد کجا بود؟
امکانش هست رشته تحصیلی و سابقه خدمتتونو بدونیم؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نگران نباش دوست عزیز.ما هم چند روز تو ماه می آپدیت میشدیم و بعد متوجه شدیم که ایمیل زدن به خانمم که برنده اصلی هست و درخواست اطلاعات تکمیلی از شغلشونو کردن .ما هم جوابشونو زود فرستادیم و کانفرمشو گرفتیم که رسیده.بعد از اون ۸ ،۹ بار خانمم تنهایی آپدیت شد تا اینکه جمعه ۲۱ جون و امروز ۲۵ جون با هم آپدیت شدیم.