کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-25 ساعت 15:30)آناهیتا کوچکی نوشته:  من امروز واسه مصاحبه رفتم، مدارکم کامل بود ولی برگه صورتی گرفتم، از من پولی گرفته نشد هنوز می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟
در ضمن این برگه 9 سوالی چیه جریانش؟ برامون mail می کنن؟ چون به من فقط یک برگه صورتی دادن

سلام دوست من Smile لطف كن امضاتو كامل كن كه بهتر راهنمايي بشي ، برو كنترل بنل خودت ويرايش امضا اونجاانجامش بده ..مشخصاتتو هم براي امير مهاجر ايميل كن كن تو منتظر سرا كه ثبت نام بشي تا زمان كلير شدنت ايشالا Smile)
زمان مصاحبه هم انكشت نكاري ميشي و مم ٣٣٠ دلار بايد نقد بدي ..منظورت بايد همين باشه ؟؟ نكران فرم ٩ سوالي نباش فورا تكميل كن ايميل كن براشون ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، maryam_a ، shatsi ، zohre02 ، hushmandco ، sce ، babak_1363 ، b_argi ، soruosh ، efah
(2013-06-25 ساعت 15:30)آناهیتا کوچکی نوشته:  من امروز واسه مصاحبه رفتم، مدارکم کامل بود ولی برگه صورتی گرفتم، از من پولی گرفته نشد هنوز می خواستم بدونم ایرادی نداره که؟
در ضمن این برگه 9 سوالی چیه جریانش؟ برامون mail می کنن؟ چون به من فقط یک برگه صورتی دادن

مطمئنی پول نگرفتن؟ اگر یادشون رفته باشه موقع ویزا دادن باید بدین پول رو. ضمنا گوش به زنگ باشین شاید همین روزها بهتون ایمیل بزنن و بگن. اون خانم کشیر به تعداد نفرات مصاحبه شده باید حساب پس بده. اگر کم بیاره میگردن میبینن که کی نداده. ولی کاش همون روز مصاحبه وقتی کار تموم شد و دیدین پول نگرفتن خودتون میگفتین.
برگه 9 سوالی رو اگر بخوان بدن همون روز بهتون میگن که یه فرمی براتون ارسال میشه. اگر نگفتن فرم سوال هم در کار نیست.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای

والا شنیده بودیم یادشون میره قسم بگیرن اما نشنیده بودیم یادشون میره پول بگیرنBig Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-06-25 ساعت 12:37)lonelyman نوشته:  ♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~
"يوسف" و " وحيده" و "هاني" رفتيد به امان خدا
باشم خوشحال زين تاپيك گشتيد از ما جدا
♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~♫~Ƹ̴Ӂ̴Ʒ~♫Ƹ̴Ӂ̴Ʒ`'*°☆.♫~

(2013-06-25 ساعت 12:41)lonelyman نوشته:  برگشتم با دوصد چندان انرژي و قوا 
من نگردم زين تاپيك اينجور جدا
با هميم تا بگيريم ما ويزاي خوشگل
گل گوئيم و گل شنويم همزبان و يكدل
دعوتيد چون كه سپتامبر شود تمام
به پرداخت دونگ خود با صرف شام
هركه زند "تبريك و تشكر" دعوت است
در مهاجرسرا اين خود يك بدعت است
هركه رتبه دهد شامش بود نيز رايگان 
كنم يادداشت من خود آيدي ايشان
رايگان بود شوخي جدي نگيريد آن را
كه "لانلي" ندهد جز وجه يك نان را

گر نبود خلاف مقررات اين سايت
ميكردم دعوت همه را به يك گردهمايي
جمع ميشديم و سعادت ديدار داشتم
به صرف چيپس و پفك و يك فنجان چايي
خوش بود ديدن روي مهاجر دوستان 
به دربند و دركه يا كه به هر بوستان
"لانلي" ميدوزد ز انتظار زمين و آسمان
اميد زود بيند آفيسر، اين زيباي كهكشان
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-06-25 ساعت 15:49)lonelyman نوشته:  گر نبود خلاف مقررات اين سايت
ميكردم دعوت همه را به يك گردهمايي
جمع ميشديم و سعادت ديدار داشتم
به صرف چيپس و پفك و يك فنجان چايي
خوش بود ديدن روي مهاجر دوستان 
به دربند و دركه يا كه به هر بوستان
"لانلي" ميدوزد ز انتظار زمين و آسمان
اميد زود بيند آفيسر، اين زيباي كهكشان

لونلی جان خلاف مقررات سایت نیست.
البته توصیه میشه از طریق تاپیکها فراخوان گردهمایی انجام نشه. نه به خاطر قوانین سایت. به خاطر امنیت خودتون. چون اینجا رو هزاران نفر میخونند.
اگر چنین قصدی دارید میتونید به کسانی که مایلید از طریق پیام خصوصی خبر بدید. اگر تعداد زیاده میتونید بین چند نفر از دعوت شدگان وظیفه فراخوان رو تقسیم کنید.
فرم 9 سوالی رو به همه نمیدهند مگر اینکه آفیسر به شما بگه ما برای شما فرم 9 سوالی را ایمیل میکنیم تا جواب داده و جوابها رو به ایمیل سفارت براشون بفرستید . وگرنه فرم 9 سوالی ندارید . چرا از شما 330 دلار رو نگرفتن حتما یادشون رفته پس هر وقت جواب کلیرتون اومد حتما 330 دلار همراهتون باشه شاید بگیرن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: hushmandco ، sce ، shatsi ، zohre02 ، iman63ir ، b_argi ، rozelo ، mehdi didam
(2013-06-25 ساعت 15:45)hushmandco نوشته:  

مطمئنی پول نگرفتن؟ اگر یادشون رفته باشه موقع ویزا دادن باید بدین پول رو. ضمنا گوش به زنگ باشین شاید همین روزها بهتون ایمیل بزنن و بگن. اون خانم کشیر به تعداد نفرات مصاحبه شده باید حساب پس بده. اگر کم بیاره میگردن میبینن که کی نداده. ولی کاش همون روز مصاحبه وقتی کار تموم شد و دیدین پول نگرفتن خودتون میگفتین.
برگه 9 سوالی رو اگر بخوان بدن همون روز بهتون میگن که یه فرمی براتون ارسال میشه. اگر نگفتن فرم سوال هم در کار نیست.
از ما هم یادشون رفت پول بگیرن خودم برگشتم پول دادم.
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
(2013-06-25 ساعت 14:27)sh_aytak نوشته:  "آپدیت نامه ":

Big GrinBig Grin
24 می فرد برنده _7 و 10 و 11 و 13 و 17 و 18 و 20 جون فرد برنده _24 و 25 تمام اعضای کیس
بعد از 134 روز
یعنی میشه که بشه این هفته ؟؟؟TongueTongue

ایشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاالله هر چه زودتر کلیر شی.....
آنکارا چرا اینقدر شله......
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، shatsi ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، amairmonre ، mosi77 ، babak_1363 ، b_argi ، Soap McTavish ، sh_aytak ، honey rahmati ، efah
ابی هانی/یوسف / وحیده/وهانی رحمتی تبریک وتقدیم به شما هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

سلام دوستان
بعد از 12 روز آپدیت شدنهای مکرر ، بالاخره و به سلامتی؟؟؟!!!!امروز ایمیل اومده برام که سابقه شغلی تمام 20 سال گذشته رو با جزییات براشون بفرستم.کس دیگری اینو گرفته؟الان جریان بعد از این چی میشه؟یعنی رفتیم تو قوطی؟لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد یه چیزی بگه بلکه فکرمون آروم بشه . خودم که میگم چون من اصولا 20 سال سابقه کار ندارم و اصلا به سنم نمیاد که 20 سال سابقه داشته باشم و اونها هم اینو مفهمن احتمالا این یه متن آماده است و مخصوص من نیست.یادم میاد کسان دیگری هم فکر کنم از ابوظبی این نامه رو دریافت کرده بودن.کسی یادش میاد کجا بود؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-06-25 ساعت 15:37)linuxer نوشته:  سلام
امروز ۱۱۱ روزه شدم ولی مثل اینکه دیروز کلی آنکارا حال داده بالاخره منم اپدیت شدم Big Grin
خدا خودش کمکمون کنه این مرحله را راحت پشت سر بزاریم

خودشو ناراحت نکن .. این هفته ردیف می شی به جان خودم .... ایشالا
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-25 ساعت 13:42)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 13:36)e76779 نوشته:  سلام دوستان،
كسي از دوست خوبمون ابي هاني خبري نداره؟
هرچي زنگ ميزنم اپراتور ميگه خارج از شبكه است! SMS هم فرستادم و دريافت نكردند!
راستش نگرانمSad

متأسفانه تلفن منزلشون هم میره روی پیغامگیر.

منم تماس گرفتم در دسترس نیست.
لطفا مارو هم بی خبر نزارین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-25 ساعت 16:12)r91 نوشته:  سلام دوستان
بعد از 12 روز آپدیت شدنهای مکرر ، بالاخره و به سلامتی؟؟؟!!!!امروز ایمیل اومده برام که سابقه شغلی تمام 20 سال گذشته رو با جزییات براشون بفرستم.کس دیگری اینو گرفته؟الان جریان بعد از این چی میشه؟یعنی رفتیم تو قوطی؟لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد یه چیزی بگه بلکه فکرمون آروم بشه . خودم که میگم چون من اصولا 20 سال سابقه کار ندارم و اصلا به سنم نمیاد که 20 سال سابقه داشته باشم احتمالا این یه متن آماده است و برای خیلیها میاد

از ابی عزیز هم همین اواخر سوابق و مشاغل و مسؤولیتها رو خواستند که خیلی زود بعد از ارسالشون امروز کلیر شدند. نگران نباش.
من همون موقع هم به دوستان گفتم اگر جای ابی عزیز بودم، خوشحال میشدم. چون میدونم دیگه تنها موردی که میخوان بدونند همینه و بررسی کیس رو به اتمامه.
سریعا مواردی رو که خواستند بطور دقیق براشون ایمیل کنید و منتظر باشید که خیلی زود بعدش کلیر خواهید شد.
(2013-06-25 ساعت 16:12)r91 نوشته:  سلام دوستان
بعد از 12 روز آپدیت شدنهای مکرر ، بالاخره و به سلامتی؟؟؟!!!!امروز ایمیل اومده برام که سابقه شغلی تمام 20 سال گذشته رو با جزییات براشون بفرستم.کس دیگری اینو گرفته؟الان جریان بعد از این چی میشه؟یعنی رفتیم تو قوطی؟لطفا اگر کسی تجربه داره بیاد یه چیزی بگه بلکه فکرمون آروم بشه . خودم که میگم چون من اصولا 20 سال سابقه کار ندارم و اصلا به سنم نمیاد که 20 سال سابقه داشته باشم و اونها هم اینو مفهمن احتمالا این یه متن آماده است و مخصوص من نیست.یادم میاد کسان دیگری هم فکر کنم از ابوظبی این نامه رو دریافت کرده بودن.کسی یادش میاد کجا بود؟

امکانش هست رشته تحصیلی و سابقه خدمتتونو بدونیم؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: hushmandco ، zohre02 ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، b_argi ، tajhizgaran ، sce ، Alirezaa2013 ، efah
نگران نباش دوست عزیز.ما هم چند روز تو ماه می آپدیت میشدیم و بعد متوجه شدیم که ایمیل زدن به خانمم که برنده اصلی هست و درخواست اطلاعات تکمیلی از شغلشونو کردن .ما هم جوابشونو زود فرستادیم و کانفرمشو گرفتیم که رسیده.بعد از اون ۸ ،۹ بار خانمم تنهایی آپدیت شد تا اینکه جمعه ۲۱ جون و امروز ۲۵ جون با هم آپدیت شدیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان