کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام من و 2 تا بچه هام ويزا دريافت كرديم در تاريخ 11/جون 2013 ولي براي خانومم دوباره برگ صورتي دادن و مراحله اداري برايش تعين كردن يه به عبارتي FBI چك خورده ولي هنوز شمارش در نيامده البته شماره كيس قبلي در سايت هست بدون ستاره . مي خوام بدونم از كجا متوجه بشم كه كار اداري يا FBI چك انجام شده با توجه به اينكه در سايت هنوز شماره كيس نامبر قديمي وجود داره.
ممنونم اگر راهنماي شوم
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، babak_1363 ، shatsi ، javid737 ، zohre02 ، sce ، b_argi ، Mehrdadordi ، گل نهال ، رجبعلی ، hushmandco ، e76779 ، dove ، mhb161 ، Ali.US ، houmanmir ، abloom_ma
(2013-07-02 ساعت 15:31)linuxer نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 14:35)abloom_ma نوشته:  با اجازه از تمامی دوستان عزیز مهاجر سرا مخصوصا:

raham...ultra...habibi...raam12000..sla59...khmp...ssh....princesess..amiraran...asemanabee...mehdidiam...rir1982....hserensky....babayyaas.....mehran... Szsanazsz ......noura....zohre02 و همه سروران وبزرگوران عزیز و امیر مهاجر خوبم و عمو سعید و شیمادو و سایه خانم مهربون:

من هم پس از 204 روز کلیر شدم........................هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراهوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر..هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

اقا واقعا برات خوشحال شدم
بهترین ها را برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم

با سلام
من کلیرنس شما رو دنبال می کردم و هر بار که میدیدم کلیر نشدید واقعا متاسف می شدم . وبا خودم مقایسه می کردم که تازه کلیرنس خوردم پس با مدت کمی که مونده کلیر نمی شم . اما الان واقعا از ته قلبم برای شما خوشحالم و برای بقیه دوستانی که کلیر شدن . هووووووووووووووووووووووووووووورا
لطفا برای منم دعا کنید. باز هم تبریک ، تبریک ؛ تبریک به همه دوستان
(2013-07-02 ساعت 16:22)سعيد صفائئ نوشته:  سلام من و 2 تا بچه هام ويزا دريافت كرديم در تاريخ 11/جون 2013 ولي براي خانومم دوباره برگ صورتي دادن و مراحله اداري برايش تعين كردن يه به عبارتي FBI چك خورده ولي هنوز شمارش در نيامده البته شماره كيس قبلي در سايت هست بدون ستاره . مي خوام بدونم از كجا متوجه بشم كه كار اداري يا FBI چك انجام شده با توجه به اينكه در سايت هنوز شماره كيس نامبر قديمي وجود داره.
ممنونم اگر راهنماي شوم

دوست عزیز با سفارت مکاتبه کنید.....(ایمیل بزنید)...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، javid737 ، babak_1363 ، zohre02 ، sce ، b_argi ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، hushmandco ، abloom_ma ، mhb161
تبریک به تمام بچه های کلیر شده .مبارکتون باشه .

هووووووووووووووووووورا
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

آبلوم ما ي نازنين زبان ناتوان است از ابراز شادي خبر آزادي شما.....

[عکس: cat-gif-playing-drums-4.gif]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-07-02 ساعت 16:43)shatsi نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 16:22)سعيد صفائئ نوشته:  سلام من و 2 تا بچه هام ويزا دريافت كرديم در تاريخ 11/جون 2013 ولي براي خانومم دوباره برگ صورتي دادن و مراحله اداري برايش تعين كردن يه به عبارتي FBI چك خورده ولي هنوز شمارش در نيامده البته شماره كيس قبلي در سايت هست بدون ستاره . مي خوام بدونم از كجا متوجه بشم كه كار اداري يا FBI چك انجام شده با توجه به اينكه در سايت هنوز شماره كيس نامبر قديمي وجود داره.
ممنونم اگر راهنماي شوم

دوست عزیز با سفارت مکاتبه کنید.....(ایمیل بزنید)...
سلام دوست من.
اگه قبلا جلوي شماره كيس ايشون تو سايت ستاره داشت و الان نيست يعني اينكه به سلامتي مشكل حل شده و ايشون هم كلير شدن و بر اي دريافت ويزا بايد برين سفارت ولي باز هم به قول دوستمون شاتسي يه ايميل زدن همه چيز رو روشن ميكنه.در هر صورت پيشاپيش تبريك.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
دیشب ایمیل زدم به آنکارا تا الان هم جوابی ندادن منتظرم
خدایا+++++++++++++++++++++++++++++
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
@ablomm عزيز واقعا خوشحال شدم و تبريك ميكم
@خدايا بقيه روز بالايي ها رو هم زودتر كلير كن اين ساناز و ممد فضلي رو هم بنداز بيرون ديكهBig Grin
@بهزاد بس جرا تو كلير نميشي؟؟
@خودمم كه امروز ايشو شديم به اميد خدا فردا بريم ابوظبي ببينيم بالاخره ويزاي ما رو ميدن يا نه؟
@همه:دوستون دارم و منتظر خبرهاي خوب از شما
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
به همه دوستان 2013 ای که کلیر شدن تبریک میگمممم، به امید کلیر شدن بقیه دوستان دست و هوررررررای بلند Big Grin
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-07-02 ساعت 17:32)farmiz نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 17:26)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 17:21)farmiz نوشته:  دیشب ایمیل زدم به آنکارا تا الان هم جوابی ندادن منتظرم
خدایا+++++++++++++++++++++++++++++

دوست من فكر ميكنم زود اقدام كردين واسه ايميل زدن به سفارت ، و اونها هم جواب تكShyراري بهتون ميدن Smile)

نمیدونم شما فکر میکنید زود بوده میتونی علتشو بهم بگی ممنون میشم
(شما هم سیاتلی هستین Cool)
دوستان سیاتلی امیدوارم که همگی هرچه زودتر کلیر بشیم و یکی از هواپیماهای امارات رو به مقصد سیاتل پر کنیم و هرچه زودتر بریم.
با آرزوی کلیر شدن همه دوستان مهاجرسرا
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
امروز داشتم به این فکر می کردم که به امید خدا روزی که یه قفل گنده می خوره رو در این تاپیک و به سلامتی همه میریم اونور........
اونوقت ما کجا بریم حرفامونو بزنیم ؟جدیا.
یه کم دپرس شدم.کاش یه تاپیک باز میشد اسمشو میزاشتیم 2013.اینم از اثرات اعتیاده.بسوزه ریشش.
موفق باشیین.
لاتاری 2013
(2013-07-02 ساعت 17:40)ابی هانی نوشته:  @ablomm عزيز واقعا خوشحال شدم و تبريك ميكم
@خدايا بقيه روز بالايي ها رو هم زودتر كلير كن اين ساناز و ممد فضلي رو هم بنداز بيرون ديكهBig Grin
@بهزاد بس جرا تو كلير نميشي؟؟
@خودمم كه امروز ايشو شديم به اميد خدا فردا بريم ابوظبي ببينيم بالاخره ويزاي ما رو ميدن يا نه؟
@همه:دوستون دارم و منتظر خبرهاي خوب از شما

سلام ابی عزیز،خیلی خیلی مبارکه
دیدی بهت گفتم امروز ویزاتون صادر میشه؟
امروز هر کاری کردم نتونستم باهات تماس بگیرم، دیروز پس از ایمیل به سفارت هر دو کیس آپدیت و مجدداً امروز صبح هم هر دو آپدیت شدیم!
فکر کنم تو ابوظبی رکورددار بیشترین آپدیت هستم! Wink
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
سلام به همه دوستان
از اونجایی که من هم تازه از دیروز به جمع شما اومدم شاید سوالم تکرار شده باشه.
بچه های ایروان، شما هم از این سایت کیس نامبر هارو چک می کنید؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
اگر سایت دیگه ای هم هست که بشه پروسه رو دید ممنون می شم اگر بگید.
تشکر کنندگان: maryam_a ، babak_1363 ، b_argi ، sce ، امیر مهاجر ، amiz.abdollah ، zohre02 ، mlo ، گل نهال ، mhb161
(2013-07-02 ساعت 18:53)sce نوشته:  امروز داشتم به این فکر می کردم که به امید خدا روزی که یه قفل گنده می خوره رو در این تاپیک و به سلامتی همه میریم اونور........
اونوقت ما کجا بریم حرفامونو بزنیم ؟جدیا.
یه کم دپرس شدم.کاش یه تاپیک باز میشد اسمشو میزاشتیم 2013.اینم از اثرات اعتیاده.بسوزه ریشش.
موفق باشیین.
سلام دوست من.
يه تاپيك هست به اسم اولين سفر به امريكا انشاا... تو اون تاپيك خاطرات اين روزها رو با هم به اشتراك خواهيم گذاشت و با استناد به مطالب تاپيك كليرنس 2013 مهاجران منتظر سالهاي اينده رو دعوت به صبر و خويشتنداري خواهيم كرد.

اما چه كنم كار كاره دله گناه من چيست؟تقصير دله.حرف حرف دله :
آخ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
به به جمع دوستان سياتلي هم كه داره جمع ميشه و در راس دوستان هم كه امير خان مهاجرهستندو.... ، Smile)خدمت دوستم farmiz عرض كنم تو اون بركه صورتي كفته كه مراحل اداري هفته ها طول ميكشه تا كليرشين ، كه خود افيسر ها هم معمولا ميكن تا ٣ ماه كسي ايميل هم نزنه ..براي اينكه ٣ مرحله با جواب استعلام بايد به سفارت اعلام بشه ، و كاري از دست سفارت بر نميادش ، و اي بسا اين ايميلهاي مكرر من و شما و دوستان تاثير منفي بذاره تو روند كلير شدن احيانا ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان