کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
اقا امروز رفته بودم پارک نشسته بودم که یه اتفاق جالب برام افتاد بگم شما هم در جریان باشید
چشتون روز بد نبینه تو پارک نشسته بود نامید و توی افکار خودم بودم یک یهو یه پیرمردی برگشت بهم گفت جون چیه چرا سگرمه هات تو همه منم گفتم حاجی حوصله ندارم که با اسرار اون پیر مرد همه چیو براش تعریف کردم. برگشت یه نگاهی کرد و این قطعه شعر رو بهم گفت

در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

خلاصه کلی به اینده امیدوار شدم
بچه ها شاید این سئوال خیلی ها باشه امیر جان و دوستان با تجربه جواب بدن لطفا...
موقع کلیر شدن، چه مدارکی لازم است؟ عکس؟پاسپورت؟برگه آبی ( همون برگه ای که موقع مصاحبه دادن)؟ مدیکال مجدد؟هزینه ویزا (چقدر)؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، zohre02 ، shatsi
بچه ها وقتی به سفارت ایمیل می زنیم هم کیس توی سیس آپدیت می شه یا فقط وقتی به اون اداره توی امریکا (که اسمشو نمی دونم) ایمیل بزنیم؟
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تشکر کنندگان: kouroshd ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، zohre02 ، shatsi ، رجبعلی
(2013-07-02 ساعت 22:34)Ali.US نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 21:21)b_argi نوشته:  تبریک بهمه دوستان خصوصا جناب abloom_ma عزیزم.
دوستان راستی شماره 5005 اعلام شده ایروان احیانا دوستامون mrr77 و یا
ali.us و golshadنیستن؟
شماره های دیگه چطور؟
دوستامون hgbeigi ، sohailstar، یا dana ؟؟؟؟؟

دوست عزیزم خدا از دهانت بشنود. کاشکی بودم ولی حیف که نیستمSad

سلام به همگی و به امید کلیر شدن هرچه زودتر همه شما.
بله ما هم بعد از 70 روز کلیر شدیم.
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
دوستان عزیز سوال داشتم .اگه خدای نکرده موقع دریافت ویزا(انشااله) مدت اعتبار مدیکالمون تموم شده باشه وبخصوص اینکه پسرم تست سل (فکر کنم همون TB باشه) داشته چه باید کرد یعنی از دوباره باید همون قصه های قبل از مصاحبه رو داشته باشیم ؟ راستی ازدوباره پسرم باید تست TB بده؟ممنون می شم راهنمایی کنید.بالاخص دوستان بالای 3 ماه که رفتند برای دریافت ویزا
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mhb161 ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، zohre02 ، MEHDIREZAEI ، alirezass ، رجبعلی
(2013-07-02 ساعت 23:08)sohailstar نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 22:34)Ali.US نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 21:21)b_argi نوشته:  تبریک بهمه دوستان خصوصا جناب abloom_ma عزیزم.
دوستان راستی شماره 5005 اعلام شده ایروان احیانا دوستامون mrr77 و یا
ali.us و golshadنیستن؟
شماره های دیگه چطور؟
دوستامون hgbeigi ، sohailstar، یا dana ؟؟؟؟؟

دوست عزیزم خدا از دهانت بشنود. کاشکی بودم ولی حیف که نیستمSad

سلام به همگی و به امید کلیر شدن هرچه زودتر همه شما.
بله ما هم بعد از 70 روز کلیر شدیم.

سلام به همه دوستان
من هم بعد از ۱۱۳ روز کلیر شدم، به امید کلیر شدن همه بچه های اینجا
(2013-07-02 ساعت 22:55)ali.rajabi12 نوشته:  بچه ها شاید این سئوال خیلی ها باشه امیر جان و دوستان با تجربه جواب بدن لطفا...
موقع کلیر شدن، چه مدارکی لازم است؟ عکس؟پاسپورت؟برگه آبی ( همون برگه ای که موقع مصاحبه دادن)؟ مدیکال مجدد؟هزینه ویزا (چقدر)؟

سلام
من هم که الان باید برم سفارت این سوال رو دارم: که آیا چیز دیگری غیر از پاسپورت مدارک ناقص و برگه ابی باید ببرم یا نه؟
تشکر کنندگان: kouroshd ، Mehrdadordi ، امیر مهاجر ، b_argi ، Ehsan1358 ، dolood ، zohre02 ، abloom_ma ، رجبعلی ، mhb161
(2013-07-02 ساعت 23:30)patezian نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 22:55)ali.rajabi12 نوشته:  بچه ها شاید این سئوال خیلی ها باشه امیر جان و دوستان با تجربه جواب بدن لطفا...

سلام
من هم که الان باید برم سفارت این سوال رو دارم: که آیا چیز دیگری غیر از پاسپورت مدارک ناقص و برگه ابی باید ببرم یا نه؟

سلام ،باسبورت /بركه كليرينس/ اكر نقص مدرك خوردين تو بركه تون تيك زده و يا افيسر روز مصاحبه اعلام كرده / ٣٣٠ دلارو كه همون يكبار در روز مصاحبه مي بايست انجام بشه كه حتما انجام دادين ، /مديكال هم اكه از ٦ ماه كذشته باشه دوباره بايد كارت واكسنتون رو كامل كنيد ،موفق باشينSmile))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
متن پرسش یکی از دوستان بدون ذکر نام و پاسخ بنده:

xxxxx نوشته: سلام امیرخان
به عنوان پیشکسوت جمع سئوالی داشتم که محبت بفرمایید جواب بدید ممنونتون میشم.
این امکان وجود داره که در این بازه زمانی باقیمانده کلیر نشیم، از نظر روند مصاحبه مشکلی پیش نیومد و همه چیز در یکدقیقه تمام شد و آفیسر گفت تمامی مدارکتون کامل فقط یکسری مراحل اداری هست که باید طی بشه.
در حال حاضر xxx روزه که گذشته و تا به حال بدون ایمیل هم آپدیت نشدم.
ظاهرا" از بچه های 2012 هم داشتیم که تا روزهای آخر انتظار کشیدند و کلیر نشدند.
میخواستم بدونم از کیس های قدیمی این اتفاق براشون پیش افتاده یا کیس های جدیدی بودند که در زمان های پایانی به مصاحبه رفته و کلیر شده بودند.

دوست عزیز، لازمه صادقانه مواردی رو خدمتتون عرض کنم. میگم صادقانه چون نه قسمت تلخ داستان از روی عمد است و نه قسمت شیرینش.

در جواب به سؤالتون باید عرض کنم: بله! این امکان وجود داره که هر کدام از ما تا آخر سپتامبر کلیر نشیم و حتی روزهای آخر و با وجود مراجعه خودسرانه به سفارت موفق به اخذ ویزا نشویم. همونطوری که تو نامه قبولی تأکید کرده که این قبولی به منزله دریافت قطعی ویزا نیست.

اما لازمه این واقعیت رو توأم با واقعیتهای دیگری بدانید:

۱- نمونه پارسال (لاتاری ۲۰۱۲) عده‌ای تا روزهای آخر کلیر نشدند. خودشون رفتند دم در سفارت و برگه‌ها و پاسپورتها رو دادند. آخرین روز اداری سپتامبر همه پاسپورتها با ویزا برگشت به جز یکی. اون یک شخص هم مشکل اساسی داشت و سه مرتبه مصاحبه کرده بودند ایشون رو. خودش ایشان میگفتند به خاطر رشته هوا و فضا است اما من تصور میکنم قضیه پیچیده‌تر از اینها بوده. ایشان بیش از ۲۰۰ روز انتظار کشیدند و البته باید عرض کنم ۲۰۰ روز انتظار برای پارسال معادل ۵۰۰ روز برای امساله. یعنی خیلی غیر طبیعی بود و همه امید بریده بودند. پارسال انتظارها به ندرت بالاتر از ۵۰ روز میرفت.

۲- امسال خیلیها هستند که انتظارشون طولانی شده. پس شما هم جزو خواص نیستید. قطعا نیستید. پس نگران نباشید. کیس شما یا هیچکس دیگه هم زیر ذره‌بین نیست. همه کیسها با یک روش دارند بررسی میشن. پس نگران نباشید. این ما هستیم که تصور میکنیم کیس ما رو جور دیگری نگاه میکنند و میخواهند مخصوصا به یک چیزی در کیس ما گیر بدهند و ما رو ریجکت کنند.

۳- قرار نیست همه منتظرینی که خیلی وقته منتظرند مثل اون آقای سال ۲۰۱۲ مورد خاص و نگران کننده باشند. چنین آماری محاله. نهایتا سفارت یک فکری به حال این همه منتظر میکنه و چه بسا برنامه تعیین شده‌ای از قبل داره که ما ازش بی خبریم و نگرانی ما هم به همین دلیله. قطعا اونها برنامه‌ای دارند که کیسهای عقب افتاده را بررسی کنند و به سرانجام برسونند. بیشتر درد ما از نداشتن آگاهی از وضعیت داخلی سفارت و رویه بررسی کیسهامونه. به همین دلیل هر چیز نا خوشایندی میبینیم حدس و گمانهای بد رو آغاز میکنیم.

من واقعیتها رو گفتم. اما برداشت شخص خودم از این واقعیات اینه که چیز نگران کننده‌ای وجود نداره و اگر هم وجود داره، در حد نگرانیهایی است که برای همه ما هست. در همین حد که هیچ چیز در این دنیا قطعی نیست.
(2013-07-02 ساعت 22:55)ALNB نوشته:  بچه ها وقتی به سفارت ایمیل می زنیم هم کیس توی سیس آپدیت می شه یا فقط وقتی به اون اداره توی آمریکا (که اسمشو نمی دونم) ایمیل بزنیم؟
معمولا كيس بدون ابديت اهميت داره كه اكه با اختلاف زماني همراه باشه قطعا از امريكا هستش.. ولي ممكنه شما ايميل هم بزني ولي تو سيس ابديت نشي ! مثلا من خودم باسبورت جديدمو كه كرفتم ايميل دادم ٢ روز كاري جوابش اومد كه اصلاحيه انجام شده ولي تو سيس اصلا ابديت نشدم Smile))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin

مدارک لازم برای سفارت فقط برگه آبی و پاسپورت هست و اگه نقص مدرک داشتید مدارک لازم و اگه مدیکالتون اکسپایر نشده باشه اگه شده باشه باید برید مدیکال رو تجدید کنید و همزمان با پاسپورت تحویل سفارت بدید. هزینه ویزا رو که یکبار پرداخت کردید فقط بعد از گرفتن ویزا 165 دلار باید پرداخت کنید که نحوه پرداخت و توضیحات اضافه رو توی یک برگه به زبان فارسی و انگلیسی سفارت بهتون می ده.
موفق باشید و به امید کلیر شدن هر چه زودتر همه
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
سلام به همه دوستان منتطر
بچه ها این روزهای پر از اظطراب نیز به پایان خواهد رسید وکشتی ارامش شمارا به ساحل امید خواهد رساند
تنها حفظ ارامش وامید به اینده درخشان تر انررژی بی پایانی بهمراه خواهد داشت پس کافی است امشب که چشم برهم میگزارید ان خورشید صبحگاهی راتجسم کنید که تمام وجود شمارا پر از ارامش وسلامتی خواهد کرد
ان صبح خجسته برشما خوبان مبارک باد خصوصآ بدوستانی که امروز به پایان انتطار رسیدند
(2013-07-03 ساعت 00:27)bigharar نوشته:  هر بار آقا امیر مهاجر کیسی که پارسال کلیر نشد مثال می زنه ما تنمون می لرزه آ خه خوشبختی خانم ما هم فوق لیسانس هوافضا دارهSad

هوا و فضا هم داشتیم. کلیر هم شده و رفته. من هر بار تأکید کردم که تصور میکنم چیزی فراتر از این بوده. Wink
دوستان سلام یه سوالی برام پیش اومده بعضی از دوستان گفتن بعد از کلیر شدن باید داخل سفارت رفت و پاسپورتها رو تحویل داد و بعضی دیگه از دوستان گفتن پاسپورتها رو داخل صندوق میندازن . این صندوق کجاست چطور باید پاسپورتها و برگه کلیر (صورتی) و برگه پست رو تحویل سفارت داد؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: hushmandco ، babak_1363 ، b_argi ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، mhb161
بالاخره هممون یه روز باید از ایجا بریم دیگه ... میریم میریم .... هیچکی نگران نباشه .... نوبت ما هم میرسه ... میرسه میرسه Wink
من دیشب خواب دیدم توی سیس برام پیغام گذاشتن که مراحل اداریتون تمام شده ... اما شمارم هنوز اعلام نشده بود ... صبح خواب موندم .... دیر رسیدم سر کار :p
دوست نداشتم بیدار شم .... Smile)))))
من باور دارم که یه روزی هممون از این خواب کلیر بیرون میایم .... و میریم توی خواب .... یو اس آ ... Tongue
بچه ها ببخشید اگه دارم به ذره چرت و پرت میگم ... دیگه خوابم گرفته ... میریم که یه خواب کلیر شدن دوباره رو داشته باشیم Wink
شب همگی بخیر Smile
کیس: 44xx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان