کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تیمسار
صبح ساعت 5:36 دقیقه براتون پیام دادم و این خبر خوش که از قبل بهم الهام شده بود، بهتون نوید دادم!!
هر چند پیامم رو هنوز دریافت نکردی و توی باکستون مونده، ولی دلم میخواد وقتی خوندی، همینجا اعتراف کنی که چه کسی قبل از کلیر شدنتون ، پیامش رو ارسال کرد!!!
متاسفم که نمیتونم هورای رنگی براتون بکشم چون سیستمم قبول نمیکنه
اگه کسی قبول زحمت کرد و این هورا رو بزرگ و رنگی کرد که دستش درد نکنه، اگرم نکرد مهم نیست.

مهم اینه که این هورا رو از صمیم قلبم براتون میکشم.
هووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-05 ساعت 12:40)so_ar نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 12:01)پدی نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم کلیر شدن عزیزان را از صمیم قلب تبریک میگویم.به امید شادکامی و موفقیت همه مهاجر سرایی ها.
من هم به همه کلیر شدگان عزیز تبریک میگم . به امید روزهای روشن در اون ور آب Smile دست راستتون زیر سر ما منتظران.
پدی جان من میخواستم به شما و امیر مهاجر عزیز رتبه بدم ، اجازه نمیده ، میگه شما رتبه به اندازه کافی نداری بتونی به بقیه رتبه بدی Sad مگه باید چند تا رتبه داشته باشیم ؟ این خیلی بده آقا Sad

ممنونم دوست عزیز شما لطف داری باید رتبه خودت 5 باشد.باز هم سپاس
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-05 ساعت 14:02)پدی نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 12:40)so_ar نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 12:01)پدی نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم کلیر شدن عزیزان را از صمیم قلب تبریک میگویم.به امید شادکامی و موفقیت همه مهاجر سرایی ها.
من هم به همه کلیر شدگان عزیز تبریک میگم . به امید روزهای روشن در اون ور آب Smile دست راستتون زیر سر ما منتظران.
پدی جان من میخواستم به شما و امیر مهاجر عزیز رتبه بدم ، اجازه نمیده ، میگه شما رتبه به اندازه کافی نداری بتونی به بقیه رتبه بدی Sad مگه باید چند تا رتبه داشته باشیم ؟ این خیلی بده آقا Sad

ممنونم دوست عزیز شما لطف داری باید رتبه خودت 5 باشد.باز هم سپاس
بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Eslami بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، sce ، shatsi ، mhb161 ، negar_karimi6
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﮐﯿﺲ ﻣﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۲۱۳ ﺭﻭﺯ ﺑﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪ !
ﺑﺎﺯﻡ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺷﮑﺮ!

ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻭ ﻧﺼﻔﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺪﻥ ﮐﯿﺴﻤﻮﻥ ﻫﻮﺭﺍ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ !!! :-) :-) :-)
ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ . ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﻭﻗﺖ ﺳﺒﺰ ﺷﺪﻥ ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ ﮔﻮﯾﺎ !!

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻭﯾﮋﻩ ﺑﻪ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﻭ ﺍﯾﺘﮏ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-07-05 ساعت 13:54)ikamaly نوشته:  تیمسار
صبح ساعت 5:36 دقیقه براتون پیام دادم و این خبر خوش که از قبل بهم الهام شده بود، بهتون نوید دادم!!
هر چند پیامم رو هنوز دریافت نکردی و توی باکستون مونده، ولی دلم میخواد وقتی خوندی، همینجا اعتراف کنی که چه کسی قبل از کلیر شدنتون ، پیامش رو ارسال کرد!!!
متاسفم که نمیتونم هورای رنگی براتون بکشم چون سیستمم قبول نمیکنه
اگه کسی قبول زحمت کرد و این هورا رو بزرگ و رنگی کرد که دستش درد نکنه، اگرم نکرد مهم نیست.

مهم اینه که این هورا رو از صمیم قلبم براتون میکشم.
هووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اینم 2 تا هورای رنگی از طرف خانم کمالی هدیه به دوستان کلیر شده
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-05 ساعت 06:16)ikamaly نوشته:  سلام بر عزیزان منتظر!!
صبح آدینه تون بخیر!!!
امیدوارم امروز براتون از اون روزای قشنگ و به یاد موندنی بشه!!!!

نمیدونم چرا بعد از اینهمه مستندات بازهم بعضی ها شک دارن؟!!!
کی من اول صبح توی این تاپیک اومده بودم؟!!!
امروز بهم الهام شده بود که برای خیلی از دوستام روز به یادموندنی میشه!!!
ای کسانی که با ما نامهربانید....
باشد که در رفتار خود تجدید نظر کنید!!!

تبریک به ساناز عزیز و هچنین سایر عزیزان کلیر شده!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
به همه دوستای کلیر شده به خصوص ساناز عزیز خیلی تبریک می گم.
بچه ها تو رو خدا زود تر برید اونجا به مسولین مربوطه بگید چرا انقدر ما ها رو تو اب نمک نگه می دارید؟
شور شدیم دیگه بسه Smile
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali1982، babak_1363، diako1972، Doe، dolood، el333، hazrat، houmanmir، m@ry@m75، mori5050، Nasimmmm، pouya.web، r91، raham، rira1982، saeid12345، Szsanazsz، پدی، yaszamansani، zanganeh، 4 کاربر مخفی، 1 مهمان
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
امروز بالاخره موفق شدم مبلا رو بفروشم.رو زمین نشستم که یه خورده استراحت کنم.مثل همیشه عین معتادا اومدیم اینجا و ناگهان...........
ساناز عزیز،محمد فضلی گل دوست داشتنی و آی تک گل.......
واقعا،واقعا،واقعا بهتون تبریک می گم و واستون آرزوی بهترین ها رو دارم.
موفق باشین.
مستر بن بن عزیز.نگران نباش.این هفته دیگه هفته توئه.
لاتاری 2013
ضمن تیریک توپ به همه دوستان کلیر شدهBig GrinBig Grin
دوستان ایروان فکر کنم امروزم تعطیله؟؟؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
مگه ابوظبي هم اپديت شد؟roentan عزيز هم كلير شد؟[/code]
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، babak_1363 ، sce ، 5ina ، b_argi ، گل نهال ، mhb161 ، roeentan ، Ehsan1358 ، پدی ، رجبعلی
بابک عزیز!!
بچه محل با معرفت از لطفت سپاسگزارم!!!
انشاا.. هورای بعدی برای شما باشه دوست خوبم!!!!
شما بعد از دوبار کلیر شدن،مستحق هورای رنگین کمانی هستید.
خیلی لطف کردی!!!!
سفرنامه1
سفرنامه2
بچه ها همون طور که میدونید یک مدت زبونم بند اومده بود و یک مدت هم اشکم بند نمیومد اشکام فقط به خاطر کلیر شدن نبود اشکام بیشترش به خاطر داشتن دوستایی بود که دیدم این همه براشون مهم هستم....اشک شادی منو بیشتر شما در آوردین رفقا
محمد فضلی.ش آی تک آسمان آبی و بقیه مبارک باشه.یک کلیر نامه نوشتم که به زودی میگذارم.
مرسی به خاطر عشق و محبتی که نثار من کردید. مرسی از این همه دوستی
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
یارب تو گـلم ســــــــرشته ایی، من چه کنم؟
این پشم و قصب تو رشته ایی، من چه کنم؟
هــر نیــــک و بـــدی کـــه از مـــن آید بــوجود،
تو بر ســـــر من نوشـــــته ایی، من چه کنم؟
جه خبره تاپیک گازشو گرفته یه پیک موتوری باید بگیرم برسم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان