کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خودمونیماااااااااااااااااااااااا مدت زیادی دراینجاموندنودیرکلیرشدن این حسن روداره که همه میشناسنت و باکلیرنس شدنت همه به وجدمیان حالااگرمابعدازیه ماه کلیربشیم چیکارکنیم که تاحدزیادی گمنامیم کسی برامون هورااااااااااااااااااا میکشه
(2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته:  بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم Big Grin
موفق و پیروز باشید
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
(2013-07-05 ساعت 14:44)shiraz mamali نوشته:  دوستان به همه تبریک میگم ولی من اینجا خیلی نگرانم لطفا منو راهنمایی کنید

نگران نباش مملی جون.معمولا ایمیلی نمیاد.مرتب بر ام پست.سی اس سی که ثبت نام کردی ؟
لاتاری 2013
با سلام و تبریک به بجه های کلیر شده
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا تبـــــــــــــــــــــــریک فراوان
دوست عزیز آقای ابی هانی میخواستم دقیقا بفرمایید ایشوشدن را در کدام سایت باید ببینم و بعد به سفارت مراجعه کنیم .
همان سایتی که کلیر را نشان میده یا سایت دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، KIMIA2005 ، azar1348 ، rira1982 ، b_argi ، گل نهال ، mhb161 ، sce ، Alirezaa2013 ، Ehsan1358
(2013-07-05 ساعت 15:08)negar_karimi6 نوشته:  خودمونیماااااااااااااااااااااااا مدت زیادی دراینجاموندنودیرکلیرشدن این حسن روداره که همه میشناسنت و باکلیرنس شدنت همه به وجدمیان حالااگرمابعدازیه ماه کلیربشیم چیکارکنیم که تاحدزیادی گمنامیم کسی برامون هورااااااااااااااااااا میکشه

خوبان هیچ وقت از یاد نمیرن.هورا کشیدن ربطی به قدیمی و جدید بودن نداره.ما واسه هرکی اینجاست خوشحال می شیم و واسش آرزوی موفقیت داریم.ولی کسایی که خیلی وقته انتظار می کشن واقعا وقتی کلیر میشن خوشحالی زائدالوصفی ایجاد میشه.بچه های اینجا به یک اندازه دوست داشتنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
دوستان عزیز محمد اقا، سانازخانم، آیتک و آسمان آبی تبریک میگم کلیر شدنتون رو امیدوارم در مراحل بعدی موفق و پیروز باشید.. از صمیم قلب ارزو میکنم تمامی عزیزان منتظر سرا هرچه زودتر انتظارشون به پایان برسه و کلیر بشن ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
Question 
(2013-07-05 ساعت 14:54)Saeedv13 نوشته:  یک امروز درگیر بستن بار و بندیل بودم نتونستم به سایت سر بزنم. نیم ساعت پیش اومدم. به سبک مسعود دیدم:
آخ
در یک روز مهم دیر رسیدم.
دوستان خوبم محمد فضلی، ساناز، آیتک و آسمان آبی به هر چهار نفرتون تبریک میگم. امیدوارم در ادامه راه مهاجرتتون موفق باشید.
بعد یک گانگنام به افتخار هر 4 تاتون. منتهی به سبک ساناز از نوع گربه ایش:

[عکس: attachment.php?aid=3084]

بعد هم به سبک تیمسار:
ازت متشکرم
خدایاااااااااااااااااااااااااا...............

Big GrinBig GrinBig Grin

عمو سعيد ميشه با عصاتون يه جادو واسه ما بكنين كه زودتر كلير بشيم ؟Smile))
(2013-07-05 ساعت 14:59)shiraz mamali نوشته:  http://mohajersara.com/thread-5637-post-...d370355بچه ها لطفا یه سر به اینجا بزنید .من بدجوری ناراحتم.

دوست عزیز پیام خصوصی تون رو چک کنید.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، mhb161 ، sce ، azar1348 ، shiraz mamali ، Ehsan1358 ، amir82 ، زری وحدتی ، b_argi
[عکس: 1470e37694ede26073a93a8814075c16-430.jpg]

لطیف ترین یاس های سپیدار در میان حریری هفت رنگ از ابریشم می پیچم و آن دسته گل را به غنچه هایی ازگل سرخ وزین کرده و تقدیمتان می کنم ...دوستان عزیزم ساناز عزیز، محمد فضلی گل، AsemanAbee، sh_aytak کلیرتون مبارک .....

این گربه هم تقدیم ساناز عزیز برای وقتی که کسی کلیر شده و نمیخواد به کسی بگه که این اتفاق افتاده........
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تبریک به همه کلیرشدگان عزیز
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
(2013-07-05 ساعت 15:14)sce نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 14:44)shiraz mamali نوشته:  دوستان به همه تبریک میگم ولی من اینجا خیلی نگرانم لطفا منو راهنمایی کنید

نگران نباش مملی جون.معمولا ایمیلی نمیاد.مرتب بر ام پست.سی اس سی که ثبت نام کردی ؟

اره ثبت نام کردم ولی هر روز میرم پست میگه نرسیده.اخه ویزام داره تموم میشه بابا.اینا که این فکرارو نمیکنن اگه میگفت برو کیلیرنس خوردی زورم نمیگرفت.کلی ضرر هم دادم واسه بیلیط.بیلیط برگشت هم گیر نمیاد.اصلا اینجا گیر افتادم با این هزینه های بالا.برگه cscهم توی این رفت امد گمش کردم میشه باز پیرینتش کرد?من با گوشی میام نت.سختمه سرچ کنم لطفا ایمیل ابوظبی هم به من بدبن.مرسی
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
سلام
تبریک فراوان
از اینکه دوستان پیش کسوت انتظار، این دفعه کلیر شدن خیلی خوشحال شدم. هم برای آنها و هم برای خودم که 102 روزه در حال انتظارم و یکبار هم آپدیت نشدیم. دیگه داره کم کم نوبت ما هم میشه.

بقول ما کرمانی ها: آنکارا مفشو رو بکش و ورهم بگرد.

------------
Case no:2013AS45$$ - 3 persons - IV date: march 25 Ankara -Destination:Irvine CA
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
درود بر تمامی دوستان خوبم
دوستان کیلیر شده تبریک منو با کمی تأخیر پذیرا باشین، ایشالله که بقیه راهتون رو بدون هیچ مشکلی پشت سر بذارین...
به قول دوست عزیزمون جا داره اینجا بنده یک نعره بنفش بکشم و به افتخارتون یک هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی مشتی
آسمان آبی جان نگران نباش، همینکه طلسم کیلیر شدنتون شکسته شد، مطمئناً به زودی نفر بعدی هم کیلیر خواهند شد...

(2013-07-05 ساعت 10:52)امیر مهاجر نوشته:  بچه‌ها یه کیس دیگه الان اضافه شد: 2013AS3920
گوش به زنگ باشید ممکنه باز هم اضافه بشه.

شماره‌ها پایینه. اینا که اعلام شدند اکثرا انتظار طولانی داشتند. به امید خدا دارند قدیمیها رو کلیر میکنند. Smile
امیر جان شما یه دونه ای و من به شخصه خیلی ممنونم که اینهمه زحمت میکشید...
فقط یه چیزی رو در مورد این شماره خواستم اضافه کنم که مهلت اکسپایر اف بی آی چک این کیس تا 15 جولای بیشتر نیست، امیدوارم که ایشون هر کی هستن، ماکزیمم یکشنبه بلیت به مقصد آنکارا رو بگیرن و با تمام سرعت برن برای گرفتن ویزاشون...

(2013-07-05 ساعت 11:46)امیر مهاجر نوشته:  هیچ بعید نیست مستر بن بن یا آسمان آبی هم جزو کلیر شده‌ها باشند.
ممنون به فکر منم بودین، آسمان آبی که خودتون میدونین نصف نیمه ( ستاره دار) جزو این سری بودن، اما بنده متأسفانه هنوز نبودم...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
ﺍﺯ ﻫﻤﺮﺍﻫﯽ ﻭ ﻫﻤﺪﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰﺍﺭﻡ.
ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﻫﻤﮕﯽ ﻭ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﺧﻮﺵ ﺁﯾﻨﺪﻩ

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﺘﺮ ﺑﻦ ﺑﻦ ﻭ ﻣﻬﺪﯼ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﺴﯽ ﺧﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻩ ؟؟!!
ﮐﯿﺲ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺑﺎﺯﻡ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﺖ ...
ﺍﻭﻧﺎ ﮐﻠﯿﺮ ﻧﺸﺪﻥ ﻋﺎﯾﺎ ....؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-07-05 ساعت 15:36)shiraz mamali نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:14)sce نوشته:  

اره ثبت نام کردم ولی هر روز میرم پست میگه نرسیده.اخه ویزام داره تموم میشه بابا.اینا که این فکرارو نمیکنن اگه میگفت برو کیلیرنس خوردی زورم نمیگرفت.کلی ضرر هم دادم واسه بیلیط.بیلیط برگشت هم گیر نمیاد.اصلا اینجا گیر افتادم با این هزینه های بالا.برگه cscهم توی این رفت امد گمش کردم میشه باز پیرینتش کرد?من با گوشی میام نت.سختمه سرچ کنم لطفا ایمیل ابوظبی هم به من بدبن.مرسی

مملی عزیز تا یکشنبه سفارت تعطیله و شما میتونید با سفارت از طریق سایت زیر قسمت contact us را رفته و اولین گزینه را انتخاب و بعد از submit کردن فیلدهای مربوطه را پر کرده و در نهایت ارسال کنید.
http://www.abudhabiivo.net
شما مگه چند روزه دبی هستین؟
معمولا 14 روز میتونید بمونید و اعتبار ویزاتون 2 ماه هستش.
پرینت CSC رو از سایت زیر با وارد شدن به حساب کاربریتان میتونید مجددا پرینت بگیرید.
https://usvisa-info.com/en-AE/selfservice/login
موفق باشید.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان