کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-08 ساعت 19:51)امیر مهاجر نوشته:  دوستان فکر نکنید سکوت من به خاطر تغییر رنگه دوباره. دو سه روزی هست که وارد این مود جدید شدم! خب منم منتظرم!
از طرفی دوستام یکی یکی دارند ازم دور میشن ...

از همه دوستانی هم که تبریک گفتند تشکر میکنم.

راستی فردا سه شنبه است. فکر کنم روز ایروان باشه فردا.

عاشق مود جدیدتم. کلی حال کردم
امير مهاجرعزيز‏،
پيشكسوت، مدير و مدبر، تيم فني، زحمتكش و ........... يار خوب و دوست داشتني مهاجرسرا، از صميم قلب بهتون تبريك ميگم و اطمينان دارم در هر كسوت و مقامي كه باشين منشا خير و بركت براي دوستانيد.
موفق و پايدار باشيد.
با آرزوي بهترين ها براي شما و همه دوستان گلم.Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
قیافه من بعد از شنیدن خبر کلیر شدنمShy
[img][عکس: tt.jpg][/img]
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
دوستان عزیزم
لطفا پیامهای تبریک به امیر مهاجر عزیز رو توی تاپیک از هر دری سخنی پست کنید

با تشکر
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
با سلام حدمت دوستان عزیز

امیر اقا مبارک باشه امیدوارم به زودی بیام و کلیر شدنت رو تبریک بکم
به امید کلیر شدن همه دوستان

(2013-07-09 ساعت 11:32)zohre02 نوشته:  متن شما رو که می خوندم فکر کردم مثل سایر دوستان که می خواهند کلیر شدنشونو اعلام کنند قبلش دارید از مدیران تشکر می کنید ، فکر کردم کلیر شدید تا خواستم هورا بکشم یادم افتاد این پیام تبریک به امیر عزیزه ، ایشالا همین هفته براتون هورا می کشیم

ممنوم از لطفتون دوست عزيز،
بزدودي خبر خوش كلير شدن شما و بقيه دوستان منتظر را اينجا با هوراهاي هيجان انگيز و رنگي جشن شادي خواهيم گرفت. Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
سلام آقای امیر مهاجر .من هم بهتون تبریک می گم و تشکر می کنم از زحماتتون.روزهای مصاحبه ما نزدیک به همه امیدوارم خدا بخواد و زود کلیر بشیم نه تنها ما بلکه همه دوستانی که منتظرند.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-07-09 ساعت 11:13)ramin5165 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 10:40)s.s.h نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 10:14)ramin5165 نوشته:  سلام دوستان ما رو هم یکم دلداری بدید ترو خدا این استرسه داره میاد سمتم از امروز. من غریب افتادم دوتا ستارم بیشتر تو اسمون مهاجر سرا ندارم .ولی با کلی امید

نترس ما اینجا قرص و محکم تا اخرش باهات هستیم . فکر کنم دیگه وقتش رسیده پسر خوبی بشی و امضات را کامل کنی Big Grin تا اخر سپتامبر 80 روز مونده . چرا استرس تازه 37 روزا رد کردی ایشالله تا اخر جولای کلیر شدی .

ممنونم از حمایت ودلداری که میکنی.اینم از امضا امیدست که همه به زودی به ارزوهایتون برسید

دوستان ما سه نفریم و الان بیشتر از سه ماه است که منتظریم... برگه صورتی هنوز رو دستمون باد کرده . آفیسر آنکارا گفته بود تا دو ماهه جواب میدن.. بلاخره یه طوری میشه دیگه .. بیخودی تو استرس نیافتین.. درست میشه..Wink
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، joody ، azar1348 ، b_argi ، habibi ، honey rahmati ، shatsi ، Mehrdadordi ، رجبعلی
(2013-07-09 ساعت 08:24)gifa نوشته:  راستی از hushmandco خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟نکنه کلیر شدهBig Grin از ترس شیرینی چیزی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

نه gifa جان،

امروز ساعت 2 صبح داشتم باهاش حرف میزدم!!Big GrinBig Grin منتظره هنوز، کمی درگیر کاراشه، بهش گفتم حامد جان بار سفر رو ببند و آماده ی پرواز باش Rolleyes
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: joody ، zohre02 ، s.s.h ، shatsi ، azar1348 ، b_argi ، gifa ، honey rahmati ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، Alirezaa2013
[عکس: DJbQraqH5XMRbhMcpEZCU4XXXL4j3HpexhjNOf_P...tDb3Sbc6KY]
habibi جان، 7 ماهگی انتظارت را به شما تسلیت عرض میکنم. انشالله که این دوران به زودی به اتمام برسد
۲۰۱۳
خدايي چقدر كلير شدن حس خوبي به آدم ميتونه بدهSmile
خصوصا واسه من و شوهرم كه ديگه بعد از گذشت ٤ ماه داريم كم كم به خودمون شك ميكنيم كه نكنه يه كارايي كرده بوديم و خودمون خبر نداشتيم كه اينهمه طول كشيده؛)
اما بازم....
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت بشنو صدامونو ديگه بسه ....
خيلي سخت بود اما خدايااااااااااااااااااااا خودت تموم كن اين انتظار سخت رو....
آمين...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
دوستان يه سوال خيلي فوري براي چك كردن روند كارهاي ويزاي مهاجرتي eb5 از چه سايتي بايد استفاده كنيم؟ ببخشيد اينجا ميپرسم خيلي گيرم
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، b_argi ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi
(2013-07-09 ساعت 12:37)raam12000 نوشته:  habibi جان، 7 ماهگی انتظارت را به شما تسلیت عرض میکنم. انشالله که این دوران به زودی به اتمام برسد

آقاي رام اميدوارم امروز اينجا پر از هوراااااااااا بشه واسه شما و آقاي حبيبي و بقيه روز بالايي ها ...
آمين
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: raam12000 ، zohre02 ، habibi ، shatsi ، azar1348 ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، negar_karimi6 ، abloom_ma ، رجبعلی
سلام دوستان
با توجه به اینکه من 2 فرزند دانش آموز دارم و اکنون زمان ثبت نام آنها نیز پراهمیت است نامه ای برای سفارت در ایروان فرستادم و این موضوع را مطرح کردم و خواستم که زمان تقریبی برای کیس من اعلام کنند جالب است که کمتر از 1 ساعت پاسخ دادند که کیس من در فرایند اداری خود بوده و بصورت منظم سایت را چک کنم و ... درهرحال فکر کنم این روزها خبرهای خوشی برای سفارت ایروان باشه. از ما گفتن.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: joody ، babak_1363 ، zohre02 ، e76779 ، shatsi ، azar1348 ، b_argi ، habibi ، mlo ، honey rahmati ، ابی هانی ، abloom_ma ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان