کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-08 ساعت 17:23)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 13:31)rose_2000 نوشته:  من و انتظار و کابوس تنهایی...
من و فکر اینکه هر لحظه اینجایییییییییی...
من میدونمممممممم تو به این زودی اینجاییییییی ویزای خوشگل و مامانیییییییی...

رز عزیز امیدوارم که زود زود کلیر بشی و شیرینیش هم نوش جان کنیم ......

شما دعا کنید من زود کلیر بشم کلا یه شیرینی فروشی بنامتون میزنم دوست خوبم :-)
ایشالا هممون با هم به زودی از اینجا کلیر میشیممممممم
آمیییییییننننننننن
خدایااااااااااااااا
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: gifa ، zohre02 ، zavosh ، Ehsan1358 ، b_argi ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، Doe ، azar1348 ، رجبعلی
(2013-07-09 ساعت 09:14)zohre02 نوشته:  سلام به دوستان خوبم، ایشالا امروز اینجا پر از شادی میشه ، ضمنا تبریک مخصوص به امیر مهاجر عزیز و نازنین که همیشه با زحمتاشون ما رو شرمنده می کنند

سلام به همه دوستان، من هم به امیر خان تبریک میگم و از زحماتشون ممنونم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
امير مهاجر عزيز من هم به نوبه خودم بهت تبريك ميكم و ارزوي ارتقا موفقيتتو در تمامي مراحل زندكيت دارم
شاد و كامران باشي ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
باسلام خدمت بچه های گل بخصوص امیر مهاجر می خواستم بدونم کسی که کلر میشه وشماره کیس نامبرش در سایت ترکیه جهت رفتن برای گرفتن ویزا تا تاریخی که معین کرده اند. آیا ایمیل هم براش از طرف سفارت میاد. که مهر تایید باشه یاهمان شماره کیس که تو سایت هست کفایت می کنه بعد تو سایت سیس که چک کردیم Administrative Processing همین طوری مونده آیا سایت سیس مهم است یا همون سایت انکارا که اعلام کرده اند کفایت می کنه متشکرم از راهنمایی شما دوستان
تشکر کنندگان: soruosh ، b_argi ، zohre02 ، امیر مهاجر ، azar1348 ، negar_karimi6 ، babak_1363
سلام دوستان ما رو هم یکم دلداری بدید ترو خدا این استرسه داره میاد سمتم از امروز. من غریب افتادم دوتا ستارم بیشتر تو اسمون مهاجر سرا ندارم .ولی با کلی امید
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sadfar ، Ehsan1358 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، afshinghwink ، Given ، رجبعلی ، mrbonbon
Wink 
(2013-07-09 ساعت 10:14)ramin5165 نوشته:  سلام دوستان ما رو هم یکم دلداری بدید ترو خدا این استرسه داره میاد سمتم از امروز. من غریب افتادم دوتا ستارم بیشتر تو اسمون مهاجر سرا ندارم .ولی با کلی امید
سلام دوست عزيز
در ابتدا امر اول امضا خودت رو درست كن .
دوشماره اول كيس
محل وتاريخ مصاحبه
تعداد نفر
مطمئن باش تو مهاجرسرا كسي غريب وتنها باقي نمي مونهSmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: Doe ، gifa ، zohre02 ، b_argi ، raam12000 ، s.s.h ، azar1348 ، ramin5165 ، noura ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، گل نهال
[عکس: 55402775347727497852.jpg]

تبریک مخصوص به امیر مهاجر عزیز و ممنون از تمامی زحمات ایشون
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

امیر مهاجر عزیز ضمن ارزوی موفقیت،تبریک هامو نگه داشتم برای کلیر شدنت...انشااله ...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-09 ساعت 10:14)ramin5165 نوشته:  سلام دوستان ما رو هم یکم دلداری بدید ترو خدا این استرسه داره میاد سمتم از امروز. من غریب افتادم دوتا ستارم بیشتر تو اسمون مهاجر سرا ندارم .ولی با کلی امید

نترس ما اینجا قرص و محکم تا اخرش باهات هستیم . فکر کنم دیگه وقتش رسیده پسر خوبی بشی و امضات را کامل کنی Big Grin تا اخر سپتامبر 80 روز مونده . چرا استرس تازه 37 روزا رد کردی ایشالله تا اخر جولای کلیر شدی .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
آقا امیر بهتون از صمیم قلب تبریک می گم وآرزوی زندگی خوب و خوش رو براتون دارم .از تمام زحماتتون ممنونم.موفق باشید.برای ما هم دعا کنید
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
امیر مهاجر عزیز بهتون تبریک می گم وآرزوی موفقیت و زندگی خوشی براتون دارم.از تمامی زحماتتون ممنون ومتشکر.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
habibi جان درست شد این امضا؟یعنی مشکل همین بود؟
تشکر کنندگان: s.s.h ، negar_karimi6 ، zohre02 ، azar1348 ، b_argi ، babak_1363 ، habibi ، honey rahmati ، Mehrdadordi ، گل نهال
من هم جا داره از 2 عزیز ، تشکر کنم آقای محمد فضلی عزیز و آقای امیر مهاجر عزیز
آقای مهاجر عزیز عضویتتون رو در بخش فنی سایت بهتون تبریک میگم امیدوارم بزودی خبر خوش کلیر شدنتون رو هم بشنوم از همه زحماتتون و همه کمکهای صادقانه و بی شائبه شما ممنونم Smile و واستون آرزوی سلامتی دارم.
آقای فضلی عزیز خبر کلیر شدنتون رو که فهمیدم خیلی خوشحال شدمSmile از همه کمکها و زحماتتون ممنونم امیدوارم همیشه در صحت و سلامت باشید.
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2013-07-09 ساعت 10:40)s.s.h نوشته:  

نترس ما اینجا قرص و محکم تا اخرش باهات هستیم . فکر کنم دیگه وقتش رسیده پسر خوبی بشی و امضات را کامل کنی Big Grin تا اخر سپتامبر 80 روز مونده . چرا استرس تازه 37 روزا رد کردی ایشالله تا اخر جولای کلیر شدی .

ممنونم از حمایت ودلداری که میکنی.اینم از امضا امیدست که همه به زودی به ارزوهایتون برسید
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، s.s.h ، azar1348 ، Mehrdadordi ، رجبعلی
سلام دوستان، بچه ها من امروز دلم یه هیجان و غوغا توی این تاپیک میخواد Smile یه چند روزی هست که خبری نیست و همه چیز یکنواخته Sad خدا کنه امروز یه بترکونه حسابی داشته باشیم. خدایا!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان