کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-09 ساعت 16:07)zohre02 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 15:33)mazerati نوشته:  کلیرنس برای اکثر ایرانیا انجام میشه . چه داخل کشور و چه خارج از کشور .برگه کلیرنس در سفارت آنکارا , قبل از سال 2013 به رنگ آبی و نقص مدرک به رنگ صورتی بود که الان برای هر دو مورد برگه صورتی میدن .در ارمنستان ليمويي و ابوظبی این برگه آبی رنگه .
با تجربه ای که از سال قبل و امسال در این تاپیک به دست آوردم , کلیرنس در سفارت آنکارا و ابوظبی دو مرحله است و در ارمنستان گاهی فقط یک مرحله داره . وقتی شما مصاحبه رو انجام میدین پرونده شما برای اف بی ای چک فرستاده میشه . این مرحله از خود آمریکا است و معمولا" اگر مشکلی نباشه و تشابه اسمی وجود نداشته باشه بین 4 تا 6 هفته است .تشابه اسمی یعنی اینکه اسم و فامیل ما , با یک آدم خلافکار و سابقه دار بین المللی یکی باشه . بعد اسامی که کلیر شدن به سفارت مبداء فرستاده میشه . بچه های سالهای قبل خیلی وقتها میگفتن که تاریخ کلیر شدنشون با تاریخی که در سایت اعلام شده فرق میکنه . این کاملا" درسته . برای اینکه بعد از اف بی آی چک , سفارت پرونده شما رو دوباره چک میکنه و این یک چک نهایی هستش که ممکنه چندین روز طول بکشه و بعضی وقتها هم هست که مثلا" متوجه میشن بعضی مدارک توی پرونده ناقصه . مثل یکی از دوستان که بعد از 100 روز ازش خواستن لیست سفرهاشو بنویسه و یا خیلی موارد دیگه .
در هر کدوم از این مراحل سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...CuebHqOw==یا همون سایت کذایی آپدیت میشه . این سایت فعلا" برای سفارت ارمنستان فعال نیست .باید کیس نامبر خودتون رو بدون صفرهای قبلش وارد کنید . همونطور که قبلا" هم گفتم درسته که شما کلیر شدن خودتون رو در این سایت متوجه نمیشین ولی فواید زیادی هم داره البته اگر در جمع باشین ( مثل تاپیک کلیرنس ) . وقتی این سایت برای شما و چند نفر همزمان آپدیت میشه این به اون معنی هستش که اون روز یا فرداش تعدادی از بچه ها کلیر میشه. ولی امکان داره شماره شما توی اون لیست نباشه .اگر همزمان با اعلام كلير شدن تعدادي كيس اين سايت براي شما هم اپديت شده بود ولي شماره تون اعلام نشده این نشون میده که دارن روی کیس شما کار میکنن . در مواردی مثل خود من که طولانی شدن کلیرنس یک کمی از حالت طبیعی خارج شده , آپدیت این سایت کمی باعث قوت قلبه . البته فرستادن ایمیل به آنکارا و همینطور تلفن زدن به آمریکا برای بررسی وضعیت کلیرنس هم باعث آپدیت شدن CEAC میشه . برای ایمیل زدن باید از خود سایت مربوطه ایمیل بزنید مثلا" برای آنکارا از اینجا ایمیل بدین . برای جویا شدن وضعیتتون به آمریکا با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0 تماس بگیرین . اول کیس نامبر رو بگین و نام و نام خانوادگی و همینطور روز و ماه و سال تولد .

آدرس سایت کلیرنس ایروان http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
آدرس سایت کلیرنس آنکارا http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
ممکنه در جلو شماره شما یک ستاره * باشه .(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
این یعنی اینکه تمام اعضای خانواده هنوز کلیر نشدن . اکثرا" وقتی این حالت براشون پیش میاد صبر میکنن تا در اولین یا دومین آپدیت بعدی ستاره برداشته بشه که متحمل هزینه اضافی نشن و همه ویزاها رو با هم بگیرن .
دو ستاره (**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our officeیعنی شما کلیر شدین ولی ویزاتون هنوز آماده نیست و باید با سفارت به وسیله ایمیل تماس بگیرین .
علامت (#) The administrative processing on your file has been completed. However, your documents are expired. Please bring updated DS 230 Part I and II, medical report, 1040 and W2 for the most recent tax year from your petitioner- cosponsor and other listed
هم به این معنی هست که کلیرنس شما ادامه داره ولی ( به علت طولانی شده پروسه )بعضی از موارد پرونده شما نیاز به تجدید داره مثل فرم دی اس 230 صفحه یک و دو , مدیکال , و فرم 1040 و W2 مربوط به آخرین وضعیت مالیاتی اسپانسر شما .

زمانی که شما کلیر شدین سایت ;CEAC هنوز این جمله رو براتون مینویسه : Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing تا زمانی که ویزای شما پرینت بشه .یکی دیگه از مزایای این سایت همینه . مثلا" زمانی که شما در آنکارا منتظر دریافت ویزا هستین این سایت به شما کمک میکنه , به این صورت که هر وقت ویزاتون آماده شد براتون مینویسه :
Your visa has been printed و این یعنی ویزای شما پرینت و آماده شده و در این صورت هر تاخیر دیگه ای به خاطر سیستم پست هستش .
چیزی که باید دقت کنید اینه که در زمان مصاحبه همه چیز بسیار خوب پیش میره و اگر نقص مدرکی هم در پرونده شما باشه آفیسر ممکنه اصلا" اشاره ای بهش نکنه و یا بسیار سطحی ازش بگذره . ممکنه خیلی ها با من هم عقیده نباشن ولی به نظر من آفیسرها خصوصا" در آنکارا فقط اونجا هستن تا ظاهر شما و نحوه پاسخگویی و تعداد افراد خانواده و اینکه آیا همه حاضر هستن یا نه رو ببینن . و اگر هم نقصی در پرونده باشه یا چیزی نمیگن و یا بسیار سطحی برخورد میکنن به طوریکه وقتی شخص از مصاحبه میاد فکر میکنه مدارک کامله ولی ممکنه اینطور نباشه . امیدوارم که فکر نکنید میخوام بهتون استرس بدم . میخوام دوستانی که در این چند ماه باقی مانده به مصاحبه میرن حواسشون باشه که حتی اگر دیدین یه موردی رو ولو واقعا" سطحی اشاره کرد , اون رو جدی بگیرین و تا زمانی که قانع نشدین مصاحبه رو تموم نکنید . حتی اگر مجبور شدین چند بار سوال کنید . از این کار نترسین . با آرامش و لبخند سوالتون رو تکرار کنید و بگین که مثلا" متوجه نشدین که منظور و یا درخواستش چی بوده .

یکی دیگه از مواردی که آفیسر در زمان کلیرنس به بعضی ها میگه , فرستادن فرم 9 سوالی و CV هستش . اصلا" این مورد نباید شما رو نگران کنه . برای پر کردن این فرم میتونین از این ارسال هستی بانوی عزیز کمک بگیرین که خیلی با دقت راهنمایی کردن .
در پاره ای از موارد آفیسر Transcript می خواد که معنیش ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی شماست . ممکنه اینو زمان مصاحبه بخواد و بگه زمانی که شماره تون کلیر شد با خودتون بیارین و ممکن هم هست از شما بخواد که ایمیل کنید و یا حتی به وسیله ایمیل از شما بخوان که این مدرک رو ارسال کنید .
امسال در چندین مورد و البته بیشتر در سفارت ارمنستان بعد از دو ماه و در یک مورد بعد از 100 روز لیست سفرهای خارجی اشخاص و یا کپی پاسپورت های جدید و قدیمی رو خواستن .
حتما" توجه داشته باشین که بعد از فرستادن هر مدرکی ازشون سوال کنید که آیا مدرک مورد قبول بوده یا نه ؟ اگر چیزی که ارسال کردین همون مدرک مورد نظر اونها باشه فورا" با ایمیل از شما تشکر میکنن . اگر دیدین که بعد از دو یا سه ایمیل هنوز بهتون جواب ندادن , احتمالا" اون مدرکی که شما فرستادین , اون چیزی نبوده که اونها میخواستن .

خیلی از دوستان میپرسند : آپدیت شدن در سایت CEAC به چه معناست ؟ خوبه یا بد ؟
واقعیت اینه که ما نمیدونیم اونها چه کاری رو روی کیس انجام میدن ولی به نظر من نشونه خوبیه برای اینکه نشون میده دارن روی کیس شما کار میکنن .مثلا" در مورد خود ما , بعد از 43 روز , تازه سایت کذایی کیس ما رو شناخت .

موفق باشید Smile

تشکر فراوان بابت اطلاعاتی که دادید در مورد پرونده ما همسر برنده اصلی است که 23 ژانویه مصاحبه داشتیم بعد از مصاحبه چند بار آپدیت شدیم تا تاریخ 5 فوریه بعد از آن من به تنهایی 20 فوریه آپدیت شدم و هنوز وضعیت همین طور مانده و اصلا آپدیت نمی شیم، معنیش اینه که روی پرونده ما کار نمی کنند؟ میشه راهنمایی کنید
سلام دوست من نه فكر نمي كنم بالاخره يه فكري واسه ماها ميكنند من هم اطلاع زيادي ندارم ولي يادمه كه پارسال تو ماه سپتامبر خيلي از كيسهارو كلير كردند
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، shatsi ، ikamaly ، hsevensky2013 ، joody ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، maryam_a ، sprit_2004 ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 15:26)mazerati نوشته:  سلام دوستان از اپديت وكلير خبري نيست ؟

سلام ، شما بهتره از طريق مهاجر سرا و سايت انكارا كلير و دنبال كنيد ..سيس فقط باعث تشويش شما ميشه اعتنا نكنيد بهش ..
اكر انكارا برنامه رو بهم نزنه يحتمل جمعه اعلام خواهد كرد ، ابته بايد به يه تعدادي برسه ٤ تا كيس به بالا Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، rose_2000 ، tajhizgaran ، maryam_a ، zohre02 ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 15:48)ali2013-13 نوشته:  سلام افا امروز کسی سیس رو چک کرده من یه بار چک کردم یه ارور داد که باید کانتینیو میزدم کسی این مورد براش پیش اومده . البته یه جاییش هم نوشته بود ویندوز ۱۲۸ بیت دقیق نمیدونم .

سلام دوستم ، سيس رو به نظر من وقتي كلير اعلام شد از اون به بعد اهميت داره ، سايت انكارا رو داشته باش ، وقتتو تلف نكن .
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، Niushagh ، tajhizgaran ، maryam_a ، zohre02 ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 16:21)mohd_m نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:01)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 16:05)mohd_m نوشته:  سلام
دوستان پيشكسوت و با تجربه ، من مصاحبه هفته اول FEB داشتم در آنكارا و كم كم به ٦ ماه انتظار نزديك ميشوم، حالا بنظرتون اگه اين هفته با هفته ديكه كلير بشم مستقيم برم سفارت براي ويزا يا آزمايش پزشكي انجام بدهم و بعدا به سفارت برم
با تشكر
سلام دوستم Smile)شما ايشالا به محض اينكه كلير شدي ، و از زمان مصاحبت هم ٦ ماه كذشته باشه قطعا خودتو بايد اماده كني واسه مديكال مجدد حالا شما از تاريخ مصاحبت حساب كن اكه بين ٤ تا ٦ ماه انتظار
هستي نم نم برنامه ريزي كن واسه كارت واكسن مجدد از انستيتو باستور Smile)كه وقتت تلف نشه و هزينه اضافي اونجا متحمل نشي..

خيلي ممنون از راهنماييتون اينجور كه پيداست خانم اونگان بايد ملاقات كنم دوباره.Sad

شايد هم با اقاي اونكان روبرو شدي !!!!!!!؟؟؟؟ ولي ترجيحا خانمش خوش خلق تر ه و حرف ادم رو درك ميكنه ....واسنتو اينجا يادت نره ، خانم دكتر مهربان باستور Smile))))
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، abloom_ma ، rose_2000 ، tajhizgaran ، zohre02 ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، negar_karimi6
وا بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همش پيش خودم ميگم اگه كه من كلير نشم چي ميشه اگه ويزا به من ندن چي بيشتر شبها از بس كه فكر ميكنم خوابم نميبره استرس داره ديونم ميكنه اي خدا جون خودت به دادمون برس كه به غير از تو كسي نيست كه صدامونو بشنوه تورو به بزرگي و عظمتت قسم
فكر ميكنم اينجا هيچكس مثل من نگران نيست خدا رو شكر حداقل پست هاي خودمو خودم لايك مي كنم :TongueTongue
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

وعده ما جمعه ،جهت کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان از آنکارا. به سلامتی دوستان همراه گلم هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااا++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-07-09 ساعت 15:33)mazerati نوشته:  کلیرنس برای اکثر ایرانیا انجام میشه . چه داخل کشور و چه خارج از کشور .برگه کلیرنس در سفارت آنکارا , قبل از سال 2013 به رنگ آبی و نقص مدرک به رنگ صورتی بود که الان برای هر دو مورد برگه صورتی میدن .در ارمنستان ليمويي و ابوظبی این برگه آبی رنگه .
...
موفق باشید Smile

با تشکر از راهنمایی کامل و جامع شما
ستون Admin Process Expires On به معنی تاریخ انقضاء فرایند admin یعنی چه؟
به تعداد افراد لیست همواره اضافه می شود؟ مثلا یعنی همه 2013 های مصاحبه شده در این سفارت از ابتدای برنامه در لیست نمایش داده می شوند؟
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، abloom_ma ، azar1348 ، Mehrdadordi ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 17:44)yas2891 نوشته:  با تشکر از راهنمایی کامل و جامع شما
ستون Admin Process Expires On به معنی تاریخ انقضاء فرایند admin یعنی چه؟
به تعداد افراد لیست همواره اضافه می شود؟ مثلا یعنی همه 2013 های مصاحبه شده در این سفارت از ابتدای برنامه در لیست نمایش داده می شوند؟

دوست خوبم من اين موضوع رو از تاپيك يكي از دوستانم كپي كردم واينجا مطرح كردم براي دوستانه تازه وارد والا از جزييات ديگرش خبري ندارم

تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6
من با راهنمایی شما دوستان امروز بلیت خریدم.اما اگه تا 20 مرداد کلیر نشیم باید بلیت را پس بدم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-09 ساعت 17:52)drmrs نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 16:21)mohd_m نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:01)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 16:05)mohd_m نوشته:  سلام
دوستان پيشكسوت و با تجربه ، من مصاحبه هفته اول FEB داشتم در آنكارا و كم كم به ٦ ماه انتظار نزديك ميشوم، حالا بنظرتون اگه اين هفته با هفته ديكه كلير بشم مستقيم برم سفارت براي ويزا يا آزمايش پزشكي انجام بدهم و بعدا به سفارت برم
با تشكر
سلام دوستم Smile)شما ايشالا به محض اينكه كلير شدي ، و از زمان مصاحبت هم ٦ ماه كذشته باشه قطعا خودتو بايد اماده كني واسه مديكال مجدد حالا شما از تاريخ مصاحبت حساب كن اكه بين ٤ تا ٦ ماه انتظار
هستي نم نم برنامه ريزي كن واسه كارت واكسن مجدد از انستيتو باستور Smile)كه وقتت تلف نشه و هزينه اضافي اونجا متحمل نشي..

خيلي ممنون از راهنماييتون اينجور كه پيداست خانم اونگان بايد ملاقات كنم دوباره.Sad

با سلام
برای مدبکال مجدد مگه باید دوباره کارت واکسن ببریم؟ اونجا که خودمون پرونده داریم و سی دی هم بهمون دادند. آیا مطمئن هستید؟
من این سوال رو از رهام عزیز پرسیدم و جواب ایشون به شرح زیر بود :

سلام
اگه همون برگه واکسن خودش رو ببرید به احتمال زیاد دوباره واکسن می زنه ولی اگه از روی همون برگه کارت زرد مجدد بگیرید احتمال اینکه واکسن بخورید خیلی کمه. وقتی ما رفتیم مدیکال مجدد برای ماهایی که کارت زرد رو مجدد گرفته بودیم واکسن نزد ولی برای 2 تا از دوستان که کارت زرد رو نگرفته بودن 2 تا 3 واکسن مجدد زد.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: drmrs ، tajhizgaran ، b_argi ، Ehsan1358 ، zohre02 ، Doe ، رجبعلی ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 17:39)mazerati نوشته:  وا بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همش پيش خودم ميگم اگه كه من كلير نشم چي ميشه اگه ويزا به من ندن چي بيشتر شبها از بس كه فكر ميكنم خوابم نميبره استرس داره ديونم ميكنه اي خدا جون خودت به دادمون برس كه به غير از تو كسي نيست كه صدامونو بشنوه تورو به بزرگي و عظمتت قسم
فكر ميكنم اينجا هيچكس مثل من نگران نيست خدا رو شكر حداقل پست هاي خودمو خودم لايك مي كنم :TongueTongue
اکثر ما مستند "راز" را دیده ایم و احتمالاً از زیبایی و شگفت انگیز بودن اش برای دیگران گفته ایم اما واقعیت آن است که شاید یک درصد افراد هم نتوانند راهبردهایش را عملی کنند..دوست خوبم نیازی به این همه استرس نیست. بی تردید شما ویزا خواهید گرفت. حالا کمی زودتر یا دیرتر از آنچه انتظار دارید. سعی کنید به جای افکار منفی که به بی خوابی منجر میشود و باعث جذب اتفاقات منفی میشود به جذب رخدادهای مثبت مشغول شوید. به ینگه دنیا و برنامه های زیبایتان برای موفقیت فکر کنید و در اوقات فراغت زبان تان را تقویت کنید. حتی بروید با گوگل مپ چرخی در شهر مقصدتان بزنید و با محیط فیزیکی آنجا آشنا شوید یا با دیدن فیلم های خانوادگی محیط اجتماعی آنجا را بیشتر بشناسید. درود بی کران بر شما Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-07-09 ساعت 15:20)ikamaly نوشته:  [size=xx-large]درخواست کمک فوری برای شیراز مملی[/size]
دوستان عزیز ببخشید اگه به این تاپیک مربوط نیست من نمیدونم !
لطفا به جایی که مرتبط هست منتقل کنید!!
دوستمون توی دبی گیر کرده،نوشته که 26 جون مصاحبه داشته که البته فکر میکنم منظورش جولای بوده!!
هنوز نتونسته پاسپورتش رو بگیره!!
ویزای اماراتش هم داره اکسپایر میشه، شایدم شده!!
از بچه های مهاجرسرا کمک و راهنمایی خواسته!!
من شماره خانم ملیکا رو بهش دادم چیز دیگه ای به فکرم نرسید!!
اگه فکر بهتری دارید کمکش کنید!!
خیلی ناراحته،حالش خوب نیست میترسه پاسش رو گم کرده باشن!!!SadSadSad

آیکمالی عزیز همون 26 جون درسته الان نزدیک دو هفته میشه که اونجا گیره شیراز مملی بنده خدا ویزای فوریش در حد کلیرنس داره طول میکشه .
ممنون که این پست را اینجا هم گذاشتین چون تاپیک امارات خیلی مراجعه کننده نداره .
شیراز مملی بدجوری گیر کرده
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، tajhizgaran ، maryam_a ، b_argi ، Ehsan1358 ، zohre02 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، ikamaly
(2013-07-09 ساعت 17:39)mazerati نوشته:  وا بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همش پيش خودم ميگم اگه كه من كلير نشم چي ميشه اگه ويزا به من ندن چي بيشتر شبها از بس كه فكر ميكنم خوابم نميبره استرس داره ديونم ميكنه اي خدا جون خودت به دادمون برس كه به غير از تو كسي نيست كه صدامونو بشنوه تورو به بزرگي و عظمتت قسم

نه والله منم از بس فكرميكنم دارم ديوونه ميشم همش ميگم اگر كلير نشيم چي ميشه تا قبل اينكه برنده بشيم برامون رويا بود ولي الان كه برنده شديم انگار جزء يك مرحله جدي زنگيمونه كه اگر درست نشه اوضاعمون بهم ميريزه خدايا دوست داريم چه با كلير چه بدون كلير پس كمكمون كن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-07-09 ساعت 16:34)mazerati نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 16:07)zohre02 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 15:33)mazerati نوشته:  خیلی از دوستان میپرسند : آپدیت شدن در سایت CEAC به چه معناست ؟ خوبه یا بد ؟
واقعیت اینه که ما نمیدونیم اونها چه کاری رو روی کیس انجام میدن ولی به نظر من نشونه خوبیه برای اینکه نشون میده دارن روی کیس شما کار میکنن .مثلا" در مورد خود ما , بعد از 43 روز , تازه سایت کذایی کیس ما رو شناخت .

موفق باشید Smile

تشکر فراوان بابت اطلاعاتی که دادید در مورد پرونده ما همسر برنده اصلی است که 23 ژانویه مصاحبه داشتیم بعد از مصاحبه چند بار آپدیت شدیم تا تاریخ 5 فوریه بعد از آن من به تنهایی 20 فوریه آپدیت شدم و هنوز وضعیت همین طور مانده و اصلا آپدیت نمی شیم، معنیش اینه که روی پرونده ما کار نمی کنند؟ میشه راهنمایی کنید
سلام دوست من نه فكر نمي كنم بالاخره يه فكري واسه ماها ميكنند من هم اطلاع زيادي ندارم ولي يادمه كه پارسال تو ماه سپتامبر خيلي از كيسهارو كلير كردند
دوست عزیز zohre02
اینکه پرونده شما، من و یا هر کی دیگه که در سایت سیس آپدیت نمیشه، به این معنی نیست که کاری به کارش ندارند و روی اون پرونده کار نمیکنند. تازه برعکس همه کارا تموم شده و منتظر یه استعلامی هستن که تا جوابش نیاد، کیسهای ما آپدیت نخواهد شد...
اینکه میبینین یک کیس چندین بار آپدیت میشه، همیچین خوب هم نیست، به نظر من یعنی آفیسر برای اون کیس چندین استعلام متفاوت در خواست کرده و هر باری که نتیجه هر کدام آماده میشه ، اون کیس آپ میشود. شما هم همانند بقیه دوستان منتظر باشین که ایشالله بساط هورا کشی به زودی زود اینجا ردیفه... Big GrinTongueCool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-09 ساعت 17:54)پدی نوشته:  من با راهنمایی شما دوستان امروز بلیت خریدم.اما اگه تا 20 مرداد کلیر بشم باید بلیت را پس بدم

فکر نمیکنید قبل کلیر شدن یه کم زوده برا خرید بلیت!
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، shatsi ، azar1348 ، b_argi ، ALNB ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان