کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-09 ساعت 20:14)sahar kh نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 19:34)rira1982 نوشته:  در دویست و نهمین روز انتظارم بسیار امیدوارم چون دیروز و امروز آپدیت شدم Smile

مگه کیس لاتاری هم در این حد (209!!!!!!!!!!)

کلیرنس میخوره؟!!!!
دوست عزیز ریرا 1982 خیلی تبریک بابت آپدیت شدنتون...
ایشالله که به دنبال شما بقیه روز بالایی ها هم دونه دونه، این اتفاق خرسند براشون اتفاق بیفته... Big GrinTongue
و شما دوست جدید، سحر خانم:
مثل اینکه اصلاً هیچکدوم از صفحه های کیلیرنس 2013 رو مطالعه نکردین و مستقیماً اومدین صفحۀ آخر و با تعجب سوال خودتون رو مطرح کردین و یا اینکه اصلاً پیجی به نام منتظر سرا رو تو عمرتون ندیدین Big Grin
خلاصه بگم که کمی وقت بذارین و صفحات این تاپیک و همینطور سایت زیر رو یه نگاهی بندازین، بعدش فکر کنم به کلیه سوالاتتون دسترسی پیدا میکنین
http://afsh.servehttp.com/c/

(2013-07-09 ساعت 20:16)babak_1363 نوشته:  بچه ها یه سوال، وفتی به آمریکا هم زنگ میزنیم تو سیس آپدیت میشیم؟ Smile
با تچکر Big Grin
نه دوست عزیز، فقط وقتی به سفارت ایمیل بزنی یا تلفن، آپدیت میشیم... Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-09 ساعت 19:34)rira1982 نوشته:  در دویست و نهمین روز انتظارم بسیار امیدوارم چون دیروز و امروز آپدیت شدم Smile

خدارو شکر به همون 207 راضی شدی و طمع نکردی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، SHABAH51 ، vorojak60 ، Nasimmmm ، Ali.US ، A.d ، shatsi ، azar1348 ، Ehsan1358 ، daad ، afshinghwink ، zohre02 ، amir82
سلام دوستان...

منم به جمع شما پیوستم...سفارت آنکارا و برگه صورتی معروف...ظاهرا این قضیه سربازی خیلی جدیه و سه مرتبه از من در مورد کارتم سوال کردن که کارتت کجاست!!
کاش میشد یه طوری بهشون میگفتیم به خدا این سربازی توی ایران یک چیز اجباری مزخرفیه و جز علافی هیچی نداره و همه هم ازش متنفرن و ما چاره ای نداشتیم وگرنه 1000 سال کسی خودش نمیره خدمت اجباری Sad

ببخشید یکم احساساتی شدم
به امید کلیر شدن همه در آینده خیلی خیلی نزدیک Smile
(2013-07-08 ساعت 18:52)هنردوست نوشته:  دوستان

به نظر شما بهترین(ارزانترین-سریعترین) راه گرفتن ویزا از ابوظبی بعد از کلیر شدن چیست؟

مگر این که دوست یا آشنای نزدیکی رو در دوبی یا ابوظبی داشته باشین که این کارو براتون انجام بدن، وگرنه برای این کار "سریع ترین" و "ارزان ترین" متأسفانه در تضادند. باید یکی شون رو انتخاب کنین.
سریع ترینش رفتن به دوبی با پرواز روز یکشنبه صبح است و دادن پاسپورت به سفارت در بعدازظهر همان روز، و به احتمال زیاد گرفتن پاسپورت در چهارشنبه همان هفته.
ارزان ترینش هم دادن پاسپورت به آژانس های مسافرتیه که درحدود یک ششم روش اول هزینه داره اما چیزی در حدود سه هفته طول می کشه تا پاس رو به شما برگردونن (من اسمشو گذاشتم پروسه کلیرنس 2 و درمجموع توصیه نمی کنم چون به استرسش نمی ارزه).
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
(2013-07-09 ساعت 21:20)mohssen نوشته:  سلام دوستان...

منم به جمع شما پیوستم...سفارت آنکارا و برگه صورتی معروف...ظاهرا این قضیه سربازی خیلی جدیه و سه مرتبه از من در مورد کارتم سوال کردن که کارتت کجاست!!
کاش میشد یه طوری بهشون میگفتیم به خدا این سربازی توی ایران یک چیز اجباری مزخرفیه و جز علافی هیچی نداره و همه هم ازش متنفرن و ما چاره ای نداشتیم وگرنه 1000 سال کسی خودش نمیره خدمت اجباری Sad

ببخشید یکم احساساتی شدم
علیک دوست عزیز
خوش اومدی... خواستم بگم نگران نباش همه کیلیر خواهیم شد.
راستی یه چیز دیگه اینکه سربازی در اکثر کشورهای جهان اجباریه فقط مختص به ایران نیست و همینطور بر و بچ سفارت هم اینو خوب میدونن که افتادن سربازی در فلان ارگان یا یه ارگان دیگه دست ما ها نیست....
بک گراند چک، جزء لاینفک اکثر کیسهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی به آمریکاست پس رلکس باش و حالش و ببر تا کیلیر شی Big GrinTongueCool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

ببخشید یکم احساساتی شدم
سلام دوست عزیز رسیدن بخیر راحت رفتی مصاحبه اومدی ؟همه مدارکت تکمیل بود ؟ فقط به خاطر سربازیت کلیرنس خوردی ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: ikamaly ، babak_1363 ، mohssen ، azar1348 ، Ehsan1358 ، afshinghwink ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 21:10)raham نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 20:14)sahar kh نوشته:  

مگه کیس لاتاری هم در این حد (209!!!!!!!!!!)

کلیرنس میخوره؟!!!!

دوست عزیز یه سری به منتظر سرا بزن حتما!!!
237 روزه که هر روز سرمون تو سایت آنکاراست حتی شنبه ها و یکشنبه ها SadSad
عایا خدااااااااااااااااا صدامو می شنوی!!!
دیگه واقعا صبرم تموم شده به کی بگم آخه SadSadSad

انشالا این هفته 100% کلیر میشین Wink
(2013-07-09 ساعت 20:49)smpf نوشته:  بق بق آنکارا
نه آپدیت میکنه نه کلیر میکنه نه یه نامه میده که آقا شمارابه خیر ومارا به سلامت یه سااااله مارو بیچاره کرده من اگه میدونستم اصلا هیچی نگم بهتره
پیرشدم رفت
بيا تو منتظرسرا ملحق شو به ساير دوستان Smile) حسابي دلكرم ميشي ، معتاد ميشي به خوندن صفحات و همراهي ميكني ، جوابشونو ميدي ، دلداري ميدي ، حسابي سركرم ميشي تا كلير ......معطل نكن
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
بخندید که دنیا هم بهتون لبخند بزنه .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، رجبعلی ، SHABAH51 ، honey rahmati ، Ehsan1358 ، daad ، afshinghwink ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، amir82
(2013-07-09 ساعت 21:39)PARVIN_OMID نوشته:  

ببخشید یکم احساساتی شدم
سلام دوست عزیز رسیدن بخیر راحت رفتی مصاحبه اومدی ؟همه مدارکت تکمیل بود ؟ فقط به خاطر سربازیت کلیرنس خوردی ؟
سلام سلام Smile
بله، با راهنمایی های شما و سایر دوستان مهاجر سرا، همه چی خوب بود و من حدس میزنم که عامل کلیر من همین سربازی بوده چون یکبار که اسمم رو صدا زدن ، خانمه فقط پرسید کارت پایان خدمتت کجاست و منم گفتم پیش خودتونه...موقع مصاحبه هم بازم با تاکید خاصی پرسید و از قبل معلوم بود که تصمیم بر کلیر خوردن من هست چون همه مدارک و پاسپورت رو از قبل گذاشته بود جلوی باجه که برشون دارم...فک کن Smile
تا همین جاش هم خدا رو شکر...
انشاالله خبر های خوب کلیر شدن شما و همه بچه ها خیلی زود توی راهه و ما هم زود به سمت کلیر شدن پیش بریم...
(2013-07-09 ساعت 19:08)e76779 نوشته:  و باز حکایت آپدیت شدن ادامه......... دارد
دوستان دوباره امروز برنده اصلی کیس آپدیت شد!

نمیدونم چی بگم به سفارت ابوظبی، اعصابم خرد شده!
بعد از درخواست اولیه سفارت برای ارسال شرح شغل همسرم که 4 JUN فرستادیم مجددا در تاریخ 3 JULY شرخ شغل بنده رو درخواست کردند که همانروز برایشان ایمیل کردم، حالا امروز دوباره نامه زدن و گفتند که ما شرح شغل غیر برنده(خودم) را خواستیم نه برنده!!!!!!
واقعاً این سفارت ابوظبی گیج میزنه، حداقل نخواستند نامه های دریافتی را بدقت بررسی کنن و بعد اگه موردی بود اعلام کنند، جالب اینکه رونوشت اولین پاسخم را برام ایمیل کردند! دیگه شورشو درآوردند....Sad
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
برای پاسخگویی به دوستانی که نمی دونن، پیشنهاد می کنم بالای صفحه این تاپیک زیر تبلیغ ایمیگرنگل یک جمله نوشته بشه که اگه به کسی کلیرنس خورد، دیگه رنگ برگه ها فرقی نمی کنه. آبی و سفید و صورتی همه مثل هم هستن!
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
[عکس: 69054578942856658127.jpg]
8XXX * ایروان
(2013-07-09 ساعت 21:29)mrbonbon نوشته:  

ببخشید یکم احساساتی شدم
علیک دوست عزیز
خوش اومدی... خواستم بگم نگران نباش همه کیلیر خواهیم شد.
راستی یه چیز دیگه اینکه سربازی در اکثر کشورهای جهان اجباریه فقط مختص به ایران نیست و همینطور بر و بچ سفارت هم اینو خوب میدونن که افتادن سربازی در فلان ارگان یا یه ارگان دیگه دست ما ها نیست....
بک گراند چک، جزء لاینفک اکثر کیسهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی به آمریکاست پس رلکس باش و حالش و ببر تا کیلیر شی Big GrinTongueCool

لطف كن مشخصاتتو شامل :شماره كيس بدون ٢شماره اخر /زمان و مكان مصاحبه /سفارت ...براي امير مهاجر عزيز ايميل كن كه بيارتت تو منتظر سرا ..خوش اومدي?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
من الان ابوظبی هستم. بعدازظهر شنبه رسیدم به فرودگاه دبی. یک تاکسی گرفتم اومدم ابوظبی (حدود 300 درهم). البته یه مینی بوس شرکت flydubai هم هست که یه زمانهای مشخصی از جلوی ترمینال 2 میره ابوظبی (نفری 50 درهم) که البته باید به زمان پرواز بخوره. من برای اینکه نزدیک سفارت باشم ابوظبی هتل گرفتم. شهر قشنگیه و جاذبه های زیادی داره (پارک آبیش به اسم WaterWorld از WildWadi خیلی جالبتره). یکشنبه ساعت 1 از هتل به سمت سفارت راه افتادم. حدود 20 دقیقه تو راه بودم. حراست ازم Id خواست و پاس رو بهش نشون دادم + برگ آبی و بهش گفتم که برای صدور ویزا اومدم. بعد از تحویل موبایل و چک امنیتی وارد سالن اصلی شدم و کارم رو گفتم. یه شماره Immigrant بهم داد. حدود ساعت 2 شماره ها رو یکی یکی اعلام کردند. 2:15 نوبت من شد و برگه آبی و پاسها رو تحویل دادم. یه برگه بهم داد و گفت 5شنبه بیاین تحویل بگیرین. من گفتم پروازم 5شنبه اس و اگه میشه 4شنیه به من بدید. گفت 4شنبه مراجعه کنید اگه آماده بود بهتون میدیم. امروز سه شنبه سایت سیس رو چک کردم که ذیدم زده Issued. و ایشالله فردا میرم که پاسها رو تحویل بگیرم.
این دقیقا همون اتفاقی بود که برای سایر بچه های مهاجرسرا (ابوظبی) افتاده بود و به لطف نوشتن تجربشون من هم اضظربم کمتر بود. امیدوارم کمکی باشه به سایر دوستای ابوظبی.
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان