موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-08 ساعت 18:52)هنردوست نوشته: دوستان
به نظر شما بهترین(ارزانترین-سریعترین) راه گرفتن ویزا از ابوظبی بعد از کلیر شدن چیست؟
مگر این که دوست یا آشنای نزدیکی رو در دوبی یا ابوظبی داشته باشین که این کارو براتون انجام بدن، وگرنه برای این کار "سریع ترین" و "ارزان ترین" متأسفانه در تضادند. باید یکی شون رو انتخاب کنین.
سریع ترینش رفتن به دوبی با پرواز روز یکشنبه صبح است و دادن پاسپورت به سفارت در بعدازظهر همان روز، و به احتمال زیاد گرفتن پاسپورت در چهارشنبه همان هفته.
ارزان ترینش هم دادن پاسپورت به آژانس های مسافرتیه که درحدود یک ششم روش اول هزینه داره اما چیزی در حدود سه هفته طول می کشه تا پاس رو به شما برگردونن (من اسمشو گذاشتم پروسه کلیرنس 2 و درمجموع توصیه نمی کنم چون به استرسش نمی ارزه).
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بخندید که دنیا هم بهتون لبخند بزنه .
8XXX * ایروان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
برای پاسخگویی به دوستانی که نمی دونن، پیشنهاد می کنم بالای صفحه این تاپیک زیر تبلیغ ایمیگرنگل یک جمله نوشته بشه که اگه به کسی کلیرنس خورد، دیگه رنگ برگه ها فرقی نمی کنه. آبی و سفید و صورتی همه مثل هم هستن!
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من الان ابوظبی هستم. بعدازظهر شنبه رسیدم به فرودگاه دبی. یک تاکسی گرفتم اومدم ابوظبی (حدود 300 درهم). البته یه مینی بوس شرکت flydubai هم هست که یه زمانهای مشخصی از جلوی ترمینال 2 میره ابوظبی (نفری 50 درهم) که البته باید به زمان پرواز بخوره. من برای اینکه نزدیک سفارت باشم ابوظبی هتل گرفتم. شهر قشنگیه و جاذبه های زیادی داره (پارک آبیش به اسم WaterWorld از WildWadi خیلی جالبتره). یکشنبه ساعت 1 از هتل به سمت سفارت راه افتادم. حدود 20 دقیقه تو راه بودم. حراست ازم Id خواست و پاس رو بهش نشون دادم + برگ آبی و بهش گفتم که برای صدور ویزا اومدم. بعد از تحویل موبایل و چک امنیتی وارد سالن اصلی شدم و کارم رو گفتم. یه شماره Immigrant بهم داد. حدود ساعت 2 شماره ها رو یکی یکی اعلام کردند. 2:15 نوبت من شد و برگه آبی و پاسها رو تحویل دادم. یه برگه بهم داد و گفت 5شنبه بیاین تحویل بگیرین. من گفتم پروازم 5شنبه اس و اگه میشه 4شنیه به من بدید. گفت 4شنبه مراجعه کنید اگه آماده بود بهتون میدیم. امروز سه شنبه سایت سیس رو چک کردم که ذیدم زده Issued. و ایشالله فردا میرم که پاسها رو تحویل بگیرم.
این دقیقا همون اتفاقی بود که برای سایر بچه های مهاجرسرا (ابوظبی) افتاده بود و به لطف نوشتن تجربشون من هم اضظربم کمتر بود. امیدوارم کمکی باشه به سایر دوستای ابوظبی.
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما