کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-11 ساعت 13:06)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:57)valencia نوشته:  دوستان من همین الان ایمیل زدم به سفارت و نوشتم که پروسم در چه مرحله ای هست و اینکه نگرانم. دیگه نتونستم طاقت بیارم. 4 ماه از آخرین آپدیتم تو سیس میگذشت

لطفا اگر جواب درست و حسابی دادن برامون بذار ببینیم چه خبره
میشه متن ایمیلت و آدرس سایت اونارو واسه منم بذاری ؟

حتما اگه جواب تکراری ندادن براتون مینویسم. متن رو هم دست و پا شکسته و از روی دیکشنری نوشتم. ولی کلیتش این بود که چون 140 روز از مصاحبه و 120 روز از آخرین آپدیت میگذره نگرانم و آیا پروندم نقص داره یا نه؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-07-11 ساعت 13:14)setareh2013 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:55)ald نوشته:  دوستان عزیر سلام
ابوظبی یه تکون به خودش داد
بعد از این همه وقفه یکی از دوستانی که 21 می مصاحبه داشتن امروز آپ دیت شدن اونم از خود ابوظبی!
به امید استارت کلیر شدن و آپ دیت شدن همگی
هوررررررررا

میشه لطفا بگید چه جوری فهمیدید؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می- برگه آبی - افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

با چک کردن شماره کیس دوستان در سایت سیس
یه سوال داشتم

نام افیسر آقایی که تو ابوظبی مصاحبه میکرد رو کسی میدونه؟
یا اینکه چطور میشه به نام های آفیسر های مربوطه دست پیدا کرد؟

یه لینکی هست نمیدونم از اون میشه کمک گرفت یا نه
http://www.state.gov/documents/organization/112065.pdf
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، azar1348 ، zohre02 ، afshinghwink
(2013-07-11 ساعت 13:18)bigharar نوشته:  یک نکته !!! می دونید چرا همگی اینقدر مضطرب و نگرانیم ؟ چون باورمون نشده لاتاری بردیم و قطعا می روبم آمریکا این رویا اونقدر برامون دستنیافتنیه که تا ویزا رو نبینیم باور نمی کنیم حالا اگر یک درخواست وام بود می گفتند برو 9 ماه دیگه حتی پییشم نمی گرفتیم تا نوبتمون چون اصلا شک نداشتیم که وام رو بالاخره می دهند به قول معروف دیرو زود داره سوخت و سوز نداره پس بیایید همگی باور کنیم بابا جون ما شانس آوردیم لاتاری بردیم همه سال دیگه این موقع تو آمریکا به این روزها می خندیم

افرين Smile) دقيقا..يكي از دوستان كه سيتيزن و اونجاست ميكفتش كه شما ميدونيد كه ٥٠٠ ميليون تومن جلو هستين ..و با هزينه اندكي كه انجام دادين يه اقامت دايمي رو ازان خودتون كردين كه خيليها حسرتشو ميخورن ، وكيل استخدام ميكنن ..كلي هزينه ولي نميتونن برن ! بنابراين خدا ماها رو خيلي دوست داشته كه از بين اينهمه ادم تو دنيا ماها رو انتخاب كرده ..من كه احساس غرور ميكنم واقعا و خدا رو شكر .....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
الان داشتم پست های دوستان و عکس هایی که لطف می کنن میذارن رو میدیدم . داشتم فکر می کردم چقدر واقعا این تاپیک واسه بچه های سال اینده می تونه مفید باشه . بعد یاد حرف های مدیران محترم افتادم که میگن بچه ها توی این تاپیک عصبی هستن و فیلان و بیسار . کاری به کارشون نداریم . خدایی ایش یه مقدار تحمل داشتن هم بد نیست. این اصن جالب نیست هر دفعه که میای وضعیت کلیرنس بچه ها رو چک کنی . کلی پست عبث ببینی . به هر حال من هم مثل شمام و درکتون میکنم . ولی خوب ما یه تاپیک از هر دری برای پست های عبث داریم. فکر نکنید دارم غر می زنم . دارم انتقاد سازنده برای ایندگان می کنم .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
سلام دوستان عزیزم.
من نمیدونم این سفارت ها الان هم که حجم مصاحبه ها هم داره کم میشه..
چرا کلیری چیزی اعلام نمیکنن..
بابا تا 30 سپتامبر چیزی نمونده ها..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
من كه ديگه سايت انكارا چك نميكنم فكر نكنند كه خيلي منتظرم !!!!!!!!!تصميم گرفتم با هوراها بفهمم سايت اپ شده حداقل اعصابم ارومتره
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-07-11 ساعت 13:53)jj bobo نوشته:  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اگر سفيد قرمز ابي ميكردي بهتر بودBig Grinچون ما منتظر اونيمBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: hsevensky2013 ، SHABAH51 ، dana ، r91 ، babak_1363 ، b_argi ، jj bobo ، amairmonre ، negar_karimi6 ، azar1348 ، zohre02 ، afshinghwink
(2013-07-11 ساعت 13:53)jj bobo نوشته:  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان آنکارایی فردا روزشونه آماده باشند برای عزیمت/
می رسد صبح طلایی
می رمند این تیره رویان
پس به پایان جدایی
چشم می بندم به روشنهای دیگرسان
[عکس: beautiful_girl_kid_pray.jpg]
خدایا به برکت این ماه عزیز دلهای همه دوستان و عزیزان منتظر را شاد کن

(2013-07-11 ساعت 13:58)gifa نوشته:  من كه ديگه سايت انكارا چك نميكنم فكر نكنند كه خيلي منتظرم !!!!!!!!!تصميم گرفتم با هوراها بفهمم سايت اپ شده حداقل اعصابم ارومتره

فكركنم آنكاراييهارفتن مرخصي مگه ميشه هيچ تكوني نخوره اونم حالاكه زمان روبه پايانه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-07-11 ساعت 13:24)ald نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 13:14)setareh2013 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 12:55)ald نوشته:  دوستان عزیر سلام
ابوظبی یه تکون به خودش داد
بعد از این همه وقفه یکی از دوستانی که 21 می مصاحبه داشتن امروز آپ دیت شدن اونم از خود ابوظبی!
به امید استارت کلیر شدن و آپ دیت شدن همگی
هوررررررررا

میشه لطفا بگید چه جوری فهمیدید؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می- برگه آبی - افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

با چک کردن شماره کیس دوستان در سایت سیس

ما هم ۲۱می مصاحبه داشتیم ولی از آپدیتی هیچ خبر نیست!
منکه دو شبه پیاپی خواب میبینم کلیر شدم یعنی میشه؟ Big Grinایروان تو رو جون هرکی دوست داری فردا اعلام کن.
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
دوستان عزیز ممنون از رهنمائیاتون. من امروز ویزا رو گرفتم. امری داشتین در خدمتم.
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان