کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان گلم ما كه هممون ميدونيم كلير ميشيم پس اينقدر فكراي بد نكنيم و شاد باشيم بخاطر اينهمه لطفي كه خدا در حقمون كرده براي توصيف حالمون بعد از كلير شدن با اجازتون اين شعر قديمي رو كمي تغيير دادم تا روحيتون عوض بشهTongue
آفيسر جونم سلام علیکم 
آفيسر جونم سرتو بالا کن 
آفيسر جونمبزبز قندی 
آفيسر جونم چرا نمی خندی؟
آفيسر جونم گلی به جمالت 
از کجا بگم وصف کمالت؟ 
بشکن بشکنه بشکن
من نمیشکنم 
بشکن 
اینجا بشکنم آفيسر گله داره 
اونجا بشکنم آفيسر گله داره 
این مهاجر بیچاره چقدر حوصله داره 
در سایه ایزد تبارک 
كلير شدنمون مبارک
لانلي منم بعله
مهاجر تنها منم بعله 
در سایه ایزد تبارک
كلير شدنمون مبارک 
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-11 ساعت 14:54)soroushmm نوشته:  دوستان عزیز ممنون از رهنمائیاتون. من امروز ویزا رو گرفتم. امری داشتین در خدمتم.

مبارکه شما زود جنبیدی ها ما همچنان منتظریمBig Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
انقدر انرژی دادم تو منتظرسرا که منهدم شدم و اسمم حذف شد!راستی کو بقیه اسم ها؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-11 ساعت 13:34)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 13:18)bigharar نوشته:  یک نکته !!! می دونید چرا همگی اینقدر مضطرب و نگرانیم ؟ چون باورمون نشده لاتاری بردیم و قطعا می روبم آمریکا این رویا اونقدر برامون دستنیافتنیه که تا ویزا رو نبینیم باور نمی کنیم حالا اگر یک درخواست وام بود می گفتند برو 9 ماه دیگه حتی پییشم نمی گرفتیم تا نوبتمون چون اصلا شک نداشتیم که وام رو بالاخره می دهند به قول معروف دیرو زود داره سوخت و سوز نداره پس بیایید همگی باور کنیم بابا جون ما شانس آوردیم لاتاری بردیم همه سال دیگه این موقع تو آمریکا به این روزها می خندیم

افرين Smile) دقيقا..يكي از دوستان كه سيتيزن و اونجاست ميكفتش كه شما ميدونيد كه ٥٠٠ ميليون تومن جلو هستين ..و با هزينه اندكي كه انجام دادين يه اقامت دايمي رو ازان خودتون كردين كه خيليها حسرتشو ميخورن ، وكيل استخدام ميكنن ..كلي هزينه ولي نميتونن برن ! بنابراين خدا ماها رو خيلي دوست داشته كه از بين اينهمه ادم تو دنيا ماها رو انتخاب كرده ..من كه احساس غرور ميكنم واقعا و خدا رو شكر .....
 ٥٠٠ ميليون تومن؟؟؟
مگه دلار 1000 تومنه؟ 500 هزار دلار به اضافه کلی هزینه وکیل و... سالها دوندگی
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
امروز کیسم در جواب به ایمیلم آپدیت شد..معلومه که فردا برا من یکی خبری نیست! Sad

نوشتن همچنان به آشخوری ادامه بده و سایت کذایی رو هم چک کن تا اموراتت بگذره!! Big Grin Big Grinمن پرسیده بودم من بیچاره یه بار رفتم آشخوری این اضافه خدمت بد مصب چی بود به من زدین!!

Dear Sir / Madam,

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تاجر وقتی تو ساحل جزیره چشم باز میکنه و خودشرو تنها میبینه, حسابی ناراحت میشه چون به هر حال همه مال ومنالش را تو اون کشتی از دست داده بود و حالا تو جزیره ای دورافتاده بود که حتی احتمال نجاتشم کم بود! خلاصه بعد از مدتی فکر و پیدا کردن چیزی برای خوردن سعی میکنه به خودش امید بده که با ساختن یک قایق کوچک میتونه از اینجا بره و... پس به جست وجوی چوب میره و سعی و تلاشی برای ساختن قایق میکنه , مدتی بعد قایق اماده میشه و تاجر با خوشحالی بدنبال چوبی برای استفاده بعنوان پارو میره که از دور دودی میبینه, با تعجب به سمت منشا دود میره و در نهایت ناباوری میبینه گرمای نور خورشید باعث اتش گرفتن قایق شده! تمام امید مرد بیچاره به ناگهان از بین میره. به خدا اعتراض میکنه و با زاری و ناراحتی از خدا مپرسه: اخه چرا من زنده موندم؟و چرا تنها و در جزیره ای متروک ؟ چرا امیدی در دلم افتاد برای نجات؟ و چرا امیدم به یک لظه با اتش از بین رفت؟!... در حال گریه و در اوج ناامیدی از دور کشتی دید که به سمت جزیره میاد. ناباورانه ایستاد و منتظر شد. وقتی کشتی رسید و سوارش کردند, هنوز دربهت و شوک بود! وقتی به خودش امد و پرسید که چطور پیداش کردند , به اون گفتند که علامتی را که با دود اتش فرستاده دیدند!!! تازه اون وقت بود که فهمید حادثه ای که فکر میکرد تمام شانسش برای زنده موندن را از بین برده, تنها راه نجاتی بوده از سوی پروردگار!

[عکس: khodaya.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-11 ساعت 16:03)shatsi نوشته:  تاجر وقتی تو ساحل جزیره چشم باز میکنه و خودشرو تنها میبینه, حسابی ناراحت میشه چون به هر حال همه مال ومنالش را تو اون کشتی از دست داده بود و حالا تو جزیره ای دورافتاده بود که حتی احتمال نجاتشم کم بود! خلاصه بعد از مدتی فکر و پیدا کردن چیزی برای خوردن سعی میکنه به خودش امید بده که با ساختن یک قایق کوچک میتونه از اینجا بره و... پس به جست وجوی چوب میره و سعی و تلاشی برای ساختن قایق میکنه , مدتی بعد قایق اماده میشه و تاجر با خوشحالی بدنبال چوبی برای استفاده بعنوان پارو میره که از دور دودی میبینه, با تعجب به سمت منشا دود میره و در نهایت ناباوری میبینه گرمای نور خورشید باعث اتش گرفتن قایق شده! تمام امید مرد بیچاره به ناگهان از بین میره. به خدا اعتراض میکنه و با زاری و ناراحتی از خدا مپرسه: اخه چرا من زنده موندم؟و چرا تنها و در جزیره ای متروک ؟ چرا امیدی در دلم افتاد برای نجات؟ و چرا امیدم به یک لظه با اتش از بین رفت؟!... در حال گریه و در اوج ناامیدی از دور کشتی دید که به سمت جزیره میاد. ناباورانه ایستاد و منتظر شد. وقتی کشتی رسید و سوارش کردند, هنوز دربهت و شوک بود! وقتی به خودش امد و پرسید که چطور پیداش کردند , به اون گفتند که علامتی را که با دود اتش فرستاده دیدند!!! تازه اون وقت بود که فهمید حادثه ای که فکر میکرد تمام شانسش برای زنده موندن را از بین برده, تنها راه نجاتی بوده از سوی پروردگار!

شاتسی عزیز از متن و عکس بسیار زیبات سپاسگزارم Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، SHABAH51 ، lonelyman ، amairmonre ، joody ، Ehsan1358 ، b_argi ، رجبعلی ، mehdi didam ، azar1348 ، aghaghia ، آنی ، afshinghwink
مثل اينكه آنكارا با تغيير آواتار من و ديدن اين دندونا حساب كار دستش اومدهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
دوستان عزيزم Smile) در اين ٥ شنبه روز تفالي زدم به حضرت حافظ از باب رحمت كويش كه مراد ما بسر ايد در اين اندروني ، كه ذيلا ااين امد :
جهان برابر وي عيد از هلال و وسمه كشيد
هلال عيد در ابروي يار بايد ديد
شكسته كشت ز بشت هلال قامت من
كمان ابروي يارم ز وسمه بار كشيد
.................................
بيا كه با تو بكويم غم ملامت دل
جرا كه بي تو ندارم مجال كفت و شنود
بهاي وصل تو كر جان بود خريدارم
كه جنس خوب مبصر بهر جه ديد خريد
...................................
ز شوق روي تو حافظ نوشت حرفي جند
بخوان ز نظمش و در كوش كن مرواريد......
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
۶۰ روز گذشت ای خداااااااااااا
خدایااااااااااااااااااااااا شکرت
یعنی میشه خدایااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، lonelyman ، Soap McTavish ، 5ina ، shatsi ، Mehrdadordi ، rose_2000 ، jj bobo ، b_argi ، azar1348 ، aghaghia ، babak_1363 ، Doe ، Biz Biz
(2013-07-11 ساعت 16:48)amairmonre نوشته:  ۶۰ روز گذشت ای خداااااااااااا

ميشه امضاتونو كامل كنيد؟
ايشالا هرچه زودتر كلير بشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-11 ساعت 16:48)amairmonre نوشته:  ۶۰ روز گذشت ای خداااااااااااا

چرا که نشه دوست عزیز ؟ Smile واسه این همه از دوستان هم امسال هم پارسال هم پیارسال هم پسون پیارسال و و و شده چرا که نه ؟ به قول دوست عزیزمون ما چون باورمون نشده هنوز لاتاری برنده شدیم واسه همین نگرانیم. دیر یا زود داره سوخت سوز نداره. یه چیز خیلی‌ جالب تو آمار ویزاها دیدم. ساله ۲۰۱۱ حدودا ۲۳۰۰ کیسو برنده اعلام کردن. ساله ۲۰۱۲ حدود ۴۳۰۰تا و ساله ۲۰۱۳ ۶۰۲۹ تا ! این یعنی اینکه با افزایش این ارقام مسلماً سهمیه ویزاها هم افزایش پیدا کرده. پارسال یعنی‌ DV۲۰۱۲ یک نفر فقط موفّق به دریافت ویزا نشد که ایشون هم ۳ ۴ دفعه به مصاحبه دعوت شده بودند که دوستان در صفحات قبل حسابی‌ توضیح دادن راجعبش. اصلا بد به دلتون راه ندین. تا آخر سپتامبر ۲۰۱۳ همتون ویزا میگیرین دوستان، ما ۲۰۱۴ایهارو تنها نذارین ! ++++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
500000000 نیس که 1650000000 O.o
[/align]
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: b_argi ، javid737 ، babak_1363 ، shatsi ، zohre02
[img][عکس: images11.jpg][/img]

ای خداوند مهربان، در این لحظات حساس زندگی ،یک یک یاران منتظرم را با خبر کلیر شدنشان خوشحال و شادکام فرما
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-11 ساعت 10:27)joody نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 09:40)negar_karimi6 نوشته:  سلام و صبح همگی بخیر
فکرنکنید تازه بیدارشدموصبح بخیرمیگماااااااا نه
تازه ازورزش اومدم از6 30 ورزش تاالان که رسیدم خونه
دیروزمدارکی که سفارت به عنوان مداک اضافی بهم برگردوند روچک میکردم دیدم که ترجمه مدرک تحصیلی منوکه برنده اصلی نیستم روبهم برگردونده
به نظرتون اشتباه کرده و ممکنه توکارمون نقص مدرک بخوره یاواقعا نیازی نبوده
و سوال دومم
هرچه میکنم این سایت برای چک کردن اپدیت پرونده مون بازنمیشه
همش مینویسم server cannot find
ازامروزصبح اینجوری شده
همه سایتی بازمیشه غیرازاین
چرااااااااااااااااااااااااااا؟

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...MWCuebHqOw==
فقط ترجمه ي مدرك تحصيلي شخص برنده رو ميگيرن نگار جون

ممنون ازجوابتون انشالا چشماتون ازانتظاربه خوشحالی فرم بگیره
تشکر کنندگان: lonelyman ، aghaghia ، b_argi ، joody ، javid737 ، azar1348 ، babak_1363 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان