کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-11 ساعت 19:26)b_argi نوشته:  دوستان ضمن تبریک صمیمانه به همه بچه های کلیر شده..
نشستم با خودم گفتم ..خوب ایندفعه هم نبودی که نبودی ..هنوز 128 روزه نشدی مثل ارش عزیز و یا بقیه دوستان .
ولی از همین فردا دوباره میشینم ذول میزنم به مانیتور..چون سابقه داشته ایروان در یک هفته 2 / 3 بار اعلام داشته باشه..شاید ماهم بودیم...یاعلی

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

از شیخ ِ بهایی پرسیدند : خیلے سخت می گذرد ، چـه باید کرد ؟ شیخ گفت: خودت که می گویی ، سخت مےگذرد ، سخت کــه نمی ماند! پس خـــدا را شکــر کــه می گذرد و نمی ماند ...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام به Mehrdadordiشما که میگین من برم ویزارو تواین 10 روز باقی مانده بگیرم من که موقعیت الان ندارم تا برم آمریکا میگن حتما بایدتا مدیکالت تمام نشده بری امریکا من هم هیچ کارهایم رو انجام ندادم که برم مجبور هستم مدیکال مجددانجام بدم آیا باید اون مراحل کارت زرد گرفتن از پاستور رو باید انجام بدم
تشکر کنندگان: shatsi ، گل نهال ، b_argi ، Ali.US ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، azar1348 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
(2013-07-11 ساعت 18:04)joody نوشته:  [quote='b_argi' pid='373732' dateline='1373548018']
[img][عکس: images11.jpg][/img]

ای خداوند مهربان، در این لحظات حساس زندگی ،یک یک یاران منتظرم را با خبر کلیر شدنشان خوشحال و شادکام فرما [/si

آمین......
[/color]
دوستان عزیزم نمیدونم چرا هر وقت با این تصویر ارزوی موفقیت برای دوستانم رو از درگاه الهی می خوام..چند دقیقه بعدش چند تا کیس با انتظار بالا کلیر میشن..
مثل دوستانم از ایروان..abloom_ma .. patezian...و همین امروز arash خان..
به امید موفقیت همه
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
چیزی که برایم جالبه اینه که از ماه پیش تمام کیسهای دور و بر من در لاتاری کلیر شدند غیر از من! البته فکر کنم سفارت فهمیده من قلبم ضعیفه و تحمل چنین هیجانی را ندارم. برای همین داره یواش یواش به من تلنگر میزنه تا شوکه نشم. واقعأ دستشون درد نکنه که به فکر سلامتی ما هم هستند. واقعأ که!!!!!!!!!
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-11 ساعت 19:54)ali100001 نوشته:  سلام به Mehrdadordiشما که میگین من برم ویزارو تواین 10 روز باقی مانده بگیرم من که موقعیت الان ندارم تا برم آمریکا میگن حتما بایدتا مدیکالت تمام نشده بری آمریکا من هم هیچ کارهایم رو انجام ندادم که برم مجبور هستم مدیکال مجددانجام بدم آیا باید اون مراحل کارت زرد گرفتن از پاستور رو باید انجام بدم

دوست عزیزم اولأ تبریک جهت صدور ویزاتون و ثانیأ اگر مدت مدیکال قبل از ورود به خاک آمریکا تمام بشه شما باید تمام مراحل قبل را از اول شروع کنید ومجدأ کارت زرد باید برایتان صادر شود. با آرزوی موفقیت SmileWink
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-11 ساعت 19:54)ali100001 نوشته:  سلام به Mehrdadordiشما که میگین من برم ویزارو تواین 10 روز باقی مانده بگیرم من که موقعیت الان ندارم تا برم آمریکا میگن حتما بایدتا مدیکالت تمام نشده بری آمریکا من هم هیچ کارهایم رو انجام ندادم که برم مجبور هستم مدیکال مجددانجام بدم آیا باید اون مراحل کارت زرد گرفتن از پاستور رو باید انجام بدم

يه بيغام خصوصي فرستادم واست بخونش ..موفق باشي
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، afshinghwink
سلام دوستان
مشکلی داشتم می خواستم بدونم از دوستان کسی هست که به مورد مشابه برخورد کرده باشه یا جایی دیده باشه و بتونه اطلاعاتشو در اختیار من بزاره.
همسر من در حال حاضر باردار است و دقیقا دو هفته قبل از مصاحبه فارغ میشه. با توجه به اینکه 3 روز زودتر برای مدیکال باید آنکارا باشیم عملا بردن نوزاد 10 روزه همراهمون ریسک بالایی برای سلامتی اون داره با توجه به این مساله با سفارت تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم، که خلاصه حرف اونا این بود : با توجه به پایان رسیدن زمان صدور ویزا در پایان سپتامبر به هیچ عنوان پیشنهاد نمی گردد که زمان مصاحبه به عقب بیوفتد . همچنین در جواب پرسش من که حضور کودک را الزامی می دانند و یاخیر؟ پاسخ دادند که افیسر حتما باید کودک را رویت نماید.
اصلا برای من قابل پذیرش نیست که چرا آفیسر حتما باید نوزاد 10 روزه رو ببینه و به مدارک شهروندی اون استناد نکنه ، همه نوزادان که شبیه هم هستن آخه چه فرقی میکنه برای اون ؟ کسی از دوستان با این موضوع برخورد داشته که احیانا یکی از افراد کیس چه نوزاد چه بزرگ در روز مصاحبه حضور نداشته باشه؟ اگه راه حل دیگری به ذهنتون برسه خوشحال میشم منو راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان از تمامی دوستان
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
هوررررررررراااااااااااااا

برای کلیر شدن دوتا کیس ایروانی امروز آقا آرش و جناب مجهول الهویه!!!

هورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای کیسهایی که قراره آنکارا فردا اعلام کنه!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-11 ساعت 18:32)امیر مهاجر نوشته:  تبریک به آرش عزیز به خاطر کلیر شدنش.
دوستان بین خوشحالیهاتون یه زحمتی بکشید.
ببینید سرعت لود شدن پیج‌های مهاجرسرا خوب شده. از نظر گیری که میکرد میگم.
لینگ گوگل پلاس رو از اون بالا برداشتم. برای من که بدون قندق شکن عالی شده. عین باقلوا بالا میاد صفحه‌ها.
شما هم چک کنید همینجا نتیجه رو به من بگید.
ممنون.

البته من مدتی هست که مشکلی ندارم.
خوبه امیر جان.یعنی یه جورایی عالیه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تبريك به دوستان ايرواني ايشالله ايروان بازم كلير ميكنه اين هفته و ابوظبي هم دوستانمون رو از انتظار درمياره ولي ولي فردا چه ميكنه اين آنكارا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
لینگ گوگل پلاس رو از اون بالا برداشتم. برای من که بدون قندق شکن عالی شده. عین باقلوا بالا میاد صفحه‌ها.
ممنون.
سلام دوست من.بسيار عالي بود از زحماتي كه ميكشيد تشكر.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-07-11 ساعت 19:57)b_argi نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 18:04)joody نوشته:  [quote='b_argi' pid='373732' dateline='1373548018']
[img][عکس: images11.jpg][/img]

ای خداوند مهربان، در این لحظات حساس زندگی ،یک یک یاران منتظرم را با خبر کلیر شدنشان خوشحال و شادکام فرما [/si

آمین......
[/color]
دوستان عزیزم نمیدونم چرا هر وقت با این تصویر ارزوی موفقیت برای دوستانم رو از درگاه الهی می خوام..چند دقیقه بعدش چند تا کیس با انتظار بالا کلیر میشن..
مثل دوستانم از ایروان..abloom_ma .. patezian...و همین امروز arash خان..
به امید موفقیت همه

ميشه اين رو هر روز بذارين؟؟ شايد واسه ما هم افاقه كرد؛)
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
امکانش هست یکی لینک توی برگه آبی ارمنستان رو (جهت کنترل کلیر شدن)بذاره؟
ممنون میشم.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: azar1348 ، babak_1363 ، shatsi ، b_argi ، abloom_ma ، aghaghia ، گل نهال ، negar_karimi6 ، zohre02 ، afshinghwink
(2013-07-11 ساعت 21:09)zanganeh نوشته:  
ممنون.
سلام دوست من.بسيار عالي بود از زحماتي كه ميكشيد تشكر.
پرفكت ، متشكر از زحماتتون
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
به اميد كليير شدن دوستان ابوظبي در هفته آينده
٧٢ روز انتظار
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان