موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-11 ساعت 20:41)mohcen نوشته: سلام دوستان
مشکلی داشتم می خواستم بدونم از دوستان کسی هست که به مورد مشابه برخورد کرده باشه یا جایی دیده باشه و بتونه اطلاعاتشو در اختیار من بزاره.
همسر من در حال حاضر باردار است و دقیقا دو هفته قبل از مصاحبه فارغ میشه. با توجه به اینکه 3 روز زودتر برای مدیکال باید آنکارا باشیم عملا بردن نوزاد 10 روزه همراهمون ریسک بالایی برای سلامتی اون داره با توجه به این مساله با سفارت تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم، که خلاصه حرف اونا این بود : با توجه به پایان رسیدن زمان صدور ویزا در پایان سپتامبر به هیچ عنوان پیشنهاد نمی گردد که زمان مصاحبه به عقب بیوفتد . همچنین در جواب پرسش من که حضور کودک را الزامی می دانند و یاخیر؟ پاسخ دادند که افیسر حتما باید کودک را رویت نماید.
اصلا برای من قابل پذیرش نیست که چرا آفیسر حتما باید نوزاد 10 روزه رو ببینه و به مدارک شهروندی اون استناد نکنه ، همه نوزادان که شبیه هم هستن آخه چه فرقی میکنه برای اون ؟ کسی از دوستان با این موضوع برخورد داشته که احیانا یکی از افراد کیس چه نوزاد چه بزرگ در روز مصاحبه حضور نداشته باشه؟ اگه راه حل دیگری به ذهنتون برسه خوشحال میشم منو راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان از تمامی دوستان
سلام دوست من.
من فكر ميكنم خطر تنها و دور از مادر بودن نوزاد در يك هفته اي كه براي مصاحبه مراجعه ميكنيد از بردنش كمتر نباشد و در بهترين حالت نبردن نوزاد مصادف با كليرنس و نقص پرونده و تجديد وقت مصاحبه خواهد شد چون بدون گزراندن معاينات پزشكي محال است براي شخصي ويزا صادر شود.لذا توسيه ميشود در فكر گرفتن هرچه سريعتر شناسنامه نوزاد و اقدام براي صدور پاسپورت براي ايشان پس از تولد باشيد.
ضمنا راه بهتر براي شما ارسال ايميل به سفارت و درخواست تعيين وقت ملاقات و مصاحبه سريع با توجه به شرايط همسرتون هست كه قبل از تولد مصاحبه رفته باشيد.كه در سايت انكارا گزينه اي براي درخواست مصاحبه سريع موجود بود.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-11 ساعت 21:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-11 ساعت 23:15 توسط so_ar.)
(2013-07-11 ساعت 20:41)mohcen نوشته: سلام دوستان
مشکلی داشتم می خواستم بدونم از دوستان کسی هست که به مورد مشابه برخورد کرده باشه یا جایی دیده باشه و بتونه اطلاعاتشو در اختیار من بزاره.
همسر من در حال حاضر باردار است و دقیقا دو هفته قبل از مصاحبه فارغ میشه. با توجه به اینکه 3 روز زودتر برای مدیکال باید آنکارا باشیم عملا بردن نوزاد 10 روزه همراهمون ریسک بالایی برای سلامتی اون داره با توجه به این مساله با سفارت تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم، که خلاصه حرف اونا این بود : با توجه به پایان رسیدن زمان صدور ویزا در پایان سپتامبر به هیچ عنوان پیشنهاد نمی گردد که زمان مصاحبه به عقب بیوفتد . همچنین در جواب پرسش من که حضور کودک را الزامی می دانند و یاخیر؟ پاسخ دادند که افیسر حتما باید کودک را رویت نماید.
اصلا برای من قابل پذیرش نیست که چرا آفیسر حتما باید نوزاد 10 روزه رو ببینه و به مدارک شهروندی اون استناد نکنه ، همه نوزادان که شبیه هم هستن آخه چه فرقی میکنه برای اون ؟ کسی از دوستان با این موضوع برخورد داشته که احیانا یکی از افراد کیس چه نوزاد چه بزرگ در روز مصاحبه حضور نداشته باشه؟ اگه راه حل دیگری به ذهنتون برسه خوشحال میشم منو راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان از تمامی دوستان
آقا محسن عزیز ، تا جایی که من میدونم بردن تمام اعضای کیس اجباری است ، اصلا فکر نبردن را از سرتون بیرون کنید ، به راه کارهای دیگه فکر کنید ، به نظرمن با دکتر شون هم صحبت کنید بهترین ، امکان پذیرترین راهی که هم به سلامتی کودک و هم مادر لطمه وارد نشه را دکتر حتما به شما خواهد گفت ، من جمله اگه قراره خانم شما سزارین بشن ، 3-4 روز زودتر تاثیر ،آنچنانی در رشد کودک نداره ولی برای نوزاد و مادر مهم هست که حداقل مثلا 4 روز بیشتر فرصت استراحت خواهند داشت . به هر حال با دکترشون حتما مشورت کنید .
پس از متولد شدن سریع برای شناسنامه اقدام کنید، ازش عکس بگیرین و کارهای پاسپورتشو شروع کنید تا انشاله به موقع به دستتون برسه .
پیشاپیش قدمش مبارک باشه و چشم شما روشن.
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-11 ساعت 17:46)ali100001 نوشته: باز هم سلام حدمت دوستان کیس ما بعداز 5ماه کلر شده و تاسپتامبرباید بریم ویزاروبگیریم ولی بعد از ایمیل زدن به سفارت گفتن اگه می توننین تا 10روزدیگه بیاین سفارت بدون اینکه دوباره برین میدیکال ویزار رو بهتون میدیم ولی اگه این ده روز تمام بشه باید اول میدیکال رو تمدید کنید وبه سفارت بیاین تا ویزاهارو به ما بدهند حالا برای دوباره میدیکال گرفتن باید طبق روال اول بریم واکسن بزنیم وبعد بریم پاستور تهران کارت زرد بگیرمو یا مستقیم بریم دکتر اونگان وقت بگیریم کفایت می کنه هرکی اطلاع موثق و درستی داره جواب بده متشکرم از راهنمایی دوستان
سلام دوست من.
كيس شما چند نفره هست؟
بهترين راه حل رفتن به سفارت و دريافت ويزا به هر شكل ممكن هست.
ضمنا تاجائيكه من اطلاع دارم پس از صدور ويزا ديگه مدت زمان مديكال و گذشتن ان مهم نيست مهم تاريخي هست كه براي سقف اعتبار ويزا در نظر گرفته ميشه و اگه شما الان مراجعه كنيد و ويزاتون رو بگيريد ديگه نيازي به تجديد مديكال نيست.
تاكيد اكيد اينكه به هر شكل ممكن به سفارت برين و ويزاتون رو دريافت كنيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
اول سلام
دوم چرا نا امید هستید؟ (البته طبیعیه منم ی هفته ای اینجوری بودم)
سوم با تمام امید به راهتون و صبرتون ادامه بدید. انرژی مثبت بدید تا آفیسر ها با انرژی مضاعف به کارشون ادامه بدن.
خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا (به سبک تیمسار فضلی گل)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-11 ساعت 18:32)امیر مهاجر نوشته: تبریک به آرش عزیز به خاطر کلیر شدنش.
دوستان بین خوشحالیهاتون یه زحمتی بکشید.
ببینید سرعت لود شدن پیجهای مهاجرسرا خوب شده. از نظر گیری که میکرد میگم.
لینگ گوگل پلاس رو از اون بالا برداشتم. برای من که بدون قندق شکن عالی شده. عین باقلوا بالا میاد صفحهها.
شما هم چک کنید همینجا نتیجه رو به من بگید.
ممنون.
بله، توی براوزر من هم سریع باز می شه. ممنون
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-11 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-11 ساعت 22:42 توسط linuxer.)
اینم یک شعر قشنگ از سهراب سپهری در وصف حال و روز همه ما منتظران
نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی ...
به حباب نگران لب یک رود قسم ،
و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد ...
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ...
لحظه ها عریانند ،
به تن لحظه ی خود ،
جامه ی اندوه مپوشان ... هرگـز ...
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک به دوستان خوب کلیر شده ایروان ( هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا)
یک سوال از دوستانی که آنکارا مصاحبه داشتن ... کسی این هفته آپدیت داشته ؟ من که امروز مجدد براشون ایمیل زدم به امید خدا یا جواب همیشگی یا اینکه زحمت میکشن و یک جواب متفاوت میدن ................................ آخه چرا من اصلا آپدیت نمی شم
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-11 ساعت 19:57)b_argi نوشته: (2013-07-11 ساعت 18:04)joody نوشته: [quote='b_argi' pid='373732' dateline='1373548018']
[/img]
ای خداوند مهربان، در این لحظات حساس زندگی ،یک یک یاران منتظرم را با خبر کلیر شدنشان خوشحال و شادکام فرما [/si
آمین......[/color]
دوستان عزیزم نمیدونم چرا هر وقت با این تصویر ارزوی موفقیت برای دوستانم رو از درگاه الهی می خوام..چند دقیقه بعدش چند تا کیس با انتظار بالا کلیر میشن..
مثل دوستانم از ایروان..abloom_ma .. patezian...و همین امروز arash خان..
به امید موفقیت همه
دوست عزیزومهربان مطمئن باش صد درصد شما و همه سروران من در این تاپیک کلیر خواهید شد....میدانم کم کم دارید بی حوصله میشوید اما باور کنید من نیز از اینجا(ایروان) هم اکنون اگر قابل باشم برای شما بزرگواران از صمیم قلب دعا میکنم و باور دارم که همه شما کلیر خواهید شد صبور باشید و به بهترین ها فکر کنید...شماها آنقدر مهربان هستید که خداوند هرگز از کنار شما نخواهد رفت......مطمئن باشید خبرهای خوب در راه است
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='jj bobo' pid='373898' dateline='1373566552']
دوستان یکی اطلاع دقیق در مورد تجدید مدیکال آنکارا بده
1:اگه کسی از دوستان آنکارا سقف اعتبار مدیکالش یعنی 180 روز تمام بشه نیاز به تجدید مدیکال داره؟
2:آیا کسی مثل من که 30 روز از اعتبار مدیکالش مونده(150 روز از مصاحبم گذشته)اگر قبل تموم شدن اعتبار مدیکال کلیر بشه و برم واسه ویزا دیگه نیاز به تجدید نداره؟و برم ویزا رو بگیرم اعتباره ویزام 6 ماهه است یا مدت باقیمانده اعتبار مدیکال.
خواهش میکنم با اطلاع کامل پاسخ بدین عزیزان
[/quoe]
دوست عزيز ، لطف كن زحمت بكش اين تابيك ها رو مطالعه كن ، همين ٢/٣صفحه قبل بنده و دوستان ديكه جواب همين سوال شما رو داديم .....موفق باشيد
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول تبریک به کلیر شده های ایروان و بعد هم آرزوی کلیر شدن انکارا برای فردا.
جواب منو دوستان ندادند که چه کسانی در فاصله بین اعلام قبلی آنکار (5 جولای تا امشب) در سایت ceas آپدیت شدند. من مطمئن هستم بیشتر اعلامی های فردا همین عزیزان هستند. چرا اسماتونو اعلام نمی کنید تا دست جمعی انرژی بفرستیم.
منتظر اعلام آخرین آپدیت دوستا هستم.
اول خودم 108 روزه که مصاحبه داشتم و هنوز آپدیت نشدم.
حالا شما دوستان..
----------
Case No.:2013AS45$$ - Ankara 25 march
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا