کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام.ما احتمالا دو ماه دیگه میریم آمریکا.اگه الان165 دلار و پرداخت کنیم احتمالش هست زودتر گرین کارتمون بدستمون برسه؟
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce ، Setare99 ، man.u65a ، الا ، sadeghi897 ، bayat_r ، afshinghwink ، azar1348 ، Alirezaa2013
(2013-07-25 ساعت 02:56)الا نوشته:  دوستان سلام من یه سوالی داشتم آیا کسی میتونه از کپی گرین کارت سو استفاده کنه؟ممنون میشم پاسخ بدید؟
کسی از دوستان جواب منو نمیدونه؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: noura ، afshinghwink ، azar1348
دوستان من هفته اىنده از فرودگاه لوس انجلس به اىران برمبگردم مىخواستم ببىنم
در فرودگاه مهرخروج مىزنند ىا خىر
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، azar1348 ، Alirezaa2013
(2013-07-25 ساعت 13:30)fariba_a نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 19:49)Hoormazd نوشته:  دوستان عزيز و خوب من ٢ هفته هست كه وارد امريكا شدم و در شهر نشوا ايالت نيوهمپشاير زندگى ميكنم البته خانه دايي هستم كه الحق چيزى برام كم نزاشته و واقعأ اسپانسرم هست با تركيش از شيراز به استانبول رفتم و مرز وروديم به امريكا jfk نيويورك بود كلأ ١٠ دقيقه بيشتر طول نكشيد كاراى عكس و انگشتنگارى و امضاء و تحويل پاكتها و اصلأ كسى چيزى نپرسيد اما هنوز نه سوشال اومده و نه گرينكارت اب و هوا اينجا خيلى خوبه اما ميگن زمستون و پاييز سردى داره فاصله اينجا تا بوستون ٤٥ دقيقه هست . ارامش و زيبايى تا دلتون بخواد كه ايشالا مياين و ميبينين امنيت هم اينجا نسبت به بقيه جاها خيلى بيشتره البته جاهاى كم امنيتش واسه ما كه تو ايران بوديم عاديه و ميخواد همون كاراى ايران را بكنى و خلاصه مالتو بپايى كه دزد نبره.به مجردى كه كارتا بياد ميام و مينويسم براتون اگه كسى كارى داشت كه بتونم انجام بدم و كمكى كنم خوشحال ميشم بازم از مديراى زحمتكش سايت تشكر ميكنم كه كمك بسيار زيادى به من كردن تا به اينجا رسيدم ممنون ممنون ممنون به همه دوستانيم كه مدير شدن تبريك ميگم و خسته نباشيد .
هورمزد عزیز
سلام
رسیدنتون به نیوهمپشایر بخیر.
درمیان دوستان مهاجرسرا شما اولین کسی هستید که به نیوهمپشایر رفته. این ایالت یکی از ایالتهای خیلی سرد آمریکاست. چندین سال پیش یکی از دوستانم آنجا زندگی میکرد. یادم نیست کدام شهر (یا روستا) بود. میگفت زمستانهای خیلی سردی داره و تو زمستون اتفاق میفته که خرسها وارد حیاطشون میشدند.
ما هم انشاءا... از JFK وارد خواهیم شد. آیا در این فرودگاه ساکهای شما را گشتند؟ به چه چیزهایی حساسند ( فرش، تابلو فرش، مواد خوراکی، دارو). ممنون میشم اگر در مورد این پورت ورودی بیشتر توضیح بدید.
موفق باشید.

سلام فريبا جان اينجا در حال حاضر هواى خوبى داره اما دوست شما درست گفته زمستان سردى داره در كنار پاييز بسيار زيبا و ما چون در منزل داييم زندگى ميكنيم تا يك سال اول بايد اينجا ميومديم ولى فكر ميكنم بعد از يكم اشنايى با زبان و كار به اورلاندو فلوريدا بريم .اينجا فقط يك تكس دارى ،امنيتش خيلى خوبه ،واسه پزشكها درامدش خيلى بهتره و مثل هر ايالت ديگه خوبى و بدى خودشو داره . به دليل اشتباهى كه تو فرودگاه شيراز كرده بودن ساكهاى ما دير دستمون رسيد و البته خودشون اوردن در خونه و تمام قفلها بريده شده بود و داخل ساك گذاشته بودن و معلوم بود كه گشته بودن من فرش نداشتم يه سرى عتيقه و نقره بود با پسته و زعفران و چيزاى ديگه كه هيچى دست نخورده بود . در لحظه ورود هم تا پاكتهاى زرد رو دست شما ميبينن راهنمايى ميكنن گرفتن كارت ابى پرشده و عكس و انگشت نگارى و يه امضاء و پاسمون را بهمون دادن كلأ شد ١٠ دقيقه و ما نشستيم منتظر تا يكى بياد و اون سوالهاى كه بقيه ميگفتن را بپرسن كه افيسر گفت چرا نشستين گفتيم خوب كجا بريم گفت خونه ما باورمون نميشد اينقدر اسونه و اومديم بيرون واقعا استرس بيخودى نگيرين تو فرودگاه استانبول بيشتر سوال پرسيدن و مداركمون را چك كردن قبل از سوارشدن به هواپيما تا ورودى نيويورك ، راجب خرس هم من هنوز نديدم هههههه ايشالا هم فقط تو باغ وحش ببينم اما تا دلتون بخواد اردك و غاز و اهو و بوقلمون وحشى و سنجاباى مختلف ديدم البته نظر شخصى من. اينه ديدن خرس قهوه اى بزرگ وسط برف بهتر از نديدن مارا تو فلوريدا ست Smile
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-07-25 ساعت 20:08)samgiv نوشته:  دوستان من هفته اىنده از فرودگاه لوس انجلس به اىران برمبگردم مىخواستم ببىنم
در فرودگاه مهرخروج مىزنند ىا خىر

سلام دوست عزیز.به سلامتی برگردی.شوهر من از سانفرانسیسکو برگشت ولی نه پاسپورت ازش خواستن نه خروج زدند فقط بلیطش رو دیدن و گرین کارتش رو.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: itsmasoud ، amir82 ، negar_karimi6 ، fariba_a ، mirzamemar ، ikamaly ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، shatsi
ما ديروز اينجا رفتيم و واكسنهامون را كامل كرديم دخترم ٣ تا و من و خانومم نفرى دوتا اونا نوبت دوم ابله مرغان و يه چيز ديگه و منم نوبت دوم هپاتيت و همون چيزه كه اسمشو يادم رفته كلأ نفرى ١٠ دلار داديم و گفت اين واسه واكسناى ايندتون هم هست چون جاى عمومى و دولتى بود و خصوصى خيلى گرونتره .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
(2013-07-25 ساعت 01:02)manila نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:44)bayat_r نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 14:29)el333 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 03:14)bayat_r نوشته:  دوستان درباره آدرس برای ارسال گرین کارت بگم که:
ما روزی که برنده شدیم یه آدرسی رو نوشتیم که در مصاحبه به آدرس دوم تغییر دادیم.جالبه که گرین کارت من و پسرم رفت به آدرس اولی و در مورد خانمم هم رفت به آدرس دومی.
پس این آدرس و اینا یک کمی قاطی پاطی عمل میکنند
ما مثل شما آدرس را تغيير داديم چون دوستمون از آنجا رفته بودند حالا اگر براي ما هم به همين صورت عمل كنند و مثل شما بفرستند به آدرس اولي كه داده بوديم اونوقت بايد چه كار كرد؟بايد بريم آنجا و گرين كارت را از صاحب خانه جديد تحويل بگيريم؟؟

الهام خانم شما با ساکنین جدید خونه هماهنگ کنید که براتون بفرستند وگرنه برگشت می خوره و کلی دردسر داره
آقای بیات عزیز با سلام ؛ ما هم احتمال داره همین مشکل را وقتی که رفتیم پیدا کنیم. چون آدرسی را که دفعه اول داده بودم و بعد تو مصاحبه تغییر دادم تو برگه هایی که با ویزامون (اگر اشتباه نکنم) بهمون تحویل دادن تغییر نکرده و شاید همین مشکل برامون پیش بیاد. حالا آیا فکر می کنید لازمه تو فرودگاه آدرس را اصلاح کنیم یاقبل از رفتن و از طریق سایت تغییر آدرس، این کار رو بکنیم ؟ مخصوصا با توجه به اینکه ما سفر اولمون یک ماهه قراره باشه. ممنون میشم جوابمو بدین!
سلام دوست عزیز
مورد ما هم همینطور بود ما در فرم های اولیه پلاک فامیلمان را در امریکا اشتباه نوشته بودیم. من فرمها را درست کردم و برای مصاحبه به سفارت پست کردم و به افیسر هم روز مصاحبه گفتم. ولی وقتی پاکت زرد را گرفتم دیدم همان پلاک اشتباه را نوشتن. تصمیم گرفتم در فرودگاه نیویورک آنرا اصلاح کنم ولی نگرانی دارم که برای من اصلاح شود و برای همسر و فرزندم نشود. در سایت uscis هم که پول گرین کارت را دادم جائی دارد که می توانید اطلاعات تکمیلی از جمله آدرستان را بدهید ولی من که زدم برای اصلاح اطلاعات؛ پیغام داد که تغییرات در این قسمت باعث می شود فرآیند بررسی گرین کارت شما مجددا از اول نو شروع شود. بنابراین من اینکار را نکردم. از دوستانی که اطلاعات و تجربه کافی دارند لطفا راهنمائی فرمایند.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
بالاخره گرین کارت ما هم بعد از 30 روز رسیییییییییید........
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
(2013-07-26 ساعت 01:27)الا نوشته:  بالاخره گرین کارت ما هم بعد از 30 روز رسیییییییییید........

تبریک می گم الا جون.به سلامتی.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-07-26 ساعت 02:23)noura نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 01:27)الا نوشته:  بالاخره گرین کارت ما هم بعد از 30 روز رسیییییییییید........

تبریک می گم الا جون.به سلامتی.
مرسییی انشاالله به زودی برای شما .........
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، romance33 ، noura ، Alirezaa2013
مباركه الا جون
حالا تصميمتون چي شد ميمونين يا برميگردين؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Soap McTavish ، A.R.R ، romance33 ، mirzamemar ، Hoormazd ، dana ، noura ، Alirezaa2013
دوستان عزیزما هم سیزده جون وارد امریکا شدیم ...و 22 جون اس اس ان برامون اومد و در روز 15جولای هم گرین کارت من و بچه ها اومد گرین کارت همسرم به شهر دیگه ای اشتباهی فرستاده شده بود که خودشون متوجه شدند و بدون بررسی ما دو روز بعد یعنی در 17 جولای رسید....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-07-25 ساعت 13:49)noura نوشته:  سلام.ما احتمالا دو ماه دیگه میریم آمریکا.اگه الان165 دلار و پرداخت کنیم احتمالش هست زودتر گرین کارتمون بدستمون برسه؟
فعلا فکر نمی کنم پرداخت کردن پیش از موعد 165 دلار تاثیری در زودتر اومدن گرین کارت داشته باشه
پیش فرض این هست که شما این 165 دلار رو پرداخت میکنی یا قبل یا بعدش
پس اونها کارهای گرین کارت هم می کنن، زود و دیرش هم چند روز هست غیر از کیس های خاص که تعدادش خیلی کمه که مثلا بعداز دو ماه گرین کارت نیومده باشه
بین سه تا 5 هفته عموما میاد بالای 99.564 درصد منظورم هست Big GrinCoolTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-07-26 ساعت 03:54)مهتاب - 2251 نوشته:  
مباركه الا جون
حالا تصميمتون چي شد ميمونين يا برميگردين؟

مرسی مهتاب عزیز برای پاس سفید اقدام کردیم .....Wink
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: romance33 ، dana ، ikamaly ، noura ، rozelo ، afshinghwink ، Alirezaa2013
(2013-07-25 ساعت 20:25)Hoormazd نوشته:  ما ديروز اينجا رفتيم و واكسنهامون را كامل كرديم دخترم ٣ تا و من و خانومم نفرى دوتا اونا نوبت دوم ابله مرغان و يه چيز ديگه و منم نوبت دوم هپاتيت و همون چيزه كه اسمشو يادم رفته كلأ نفرى ١٠ دلار داديم و گفت اين واسه واكسناى ايندتون هم هست چون جاى عمومى و دولتى بود و خصوصى خيلى گرونتره .
می تونم سئوال کنم شما نوبت اول آبله مرغون رو چه زمانی زدین با توجه به تاریخ مصاحبه اتون 2 ماه گذشته
چون به ما گفتن نوبت دوم رو 1 ماه بعد بزنیم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، dana ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان