موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-28 ساعت 01:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-28 ساعت 09:26 توسط مرآت74.)
ما باید سریع برگردیم
بلیط برگشت ما از نیویوک ( هواپیمایی قطر )برای ماه مارچ سال 2014 است گفتند نفری 500 دلار باید برای تعویض تاریخ به چند روز آینده بدید ! ! که رقم بسیار بالاییه از آژانسی که ایران بلیط گرفته بودم پرسیدم گفتند از دفتر نیویورک انجام بدید بهتره که نمیدونم به چه دلیل ؟ خلاصه نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
دوستان اگر تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنن
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
١٦٥ دلار من رو يكي از دوستانم پرداخت كرده مي خواستم ببينم درست انجام داده آخه يك ماهه اومديم و از ولكام لتر و گرين كارت خبري نيست البته سوشال به موقع اومد
توي رسيدي كه براي ١٦٥ دلار ايميل شده Application Name: USCIS Immigration Visa Processing Fee نوشته شده درسته؟ پايين هم اسم و فاميل رو زده
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ما باید سریع برگردیم
بلیط برگشت ما از نیویوک ( هواپیمایی قطر )برای ماه مارچ سال 2014 است گفتند نفری 500 دلار باید برای تعویض تاریخ به چند روز آینده بدید ! ! که رقم بسیار بالاییه از آژانسی که ایران بلیط گرفته بودم پرسیدم گفتند از دفتر نیویورک انجام بدید بهتره که نمیدونم به چه دلیل ؟ خلاصه نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
دوستان اگر تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنن
دوست گرامى،من بليطم از تهران به سانفرانسيسكو بود،كه كردمش به لوس آنجلس،براى اينكار هم ٥٠ دلار جريمه دادم، و يادمه همون موقع به مسول فروش آژانسى كه ازش بليطو خريده بودم گفتم اگه بجاى يه طرفه، دوطرفه بگيرم، و بعدن اگه نخواستم همون موقع برگردم و تاريخ برگشتشو عوض كنم چقدر بايد جريمه بدم، بازم گفت جريمه تغيير تاريخ همون ٥٠ دلاره .شايد اشتباه متوجه شدين؟ البته اينو هم بگم خدمتتون كه من اينكارو پنج ماه مونده به پرواز انجام دادم شايد اين ٥٠٠ دلار كه از شما خواستن بعلت تفاوت هزينه بليط هست، چون اين بليطها كه قيمتشون هردمبيله، هر روز يه نرخى دارن. حالا بازم اگه دوست داشتين شماره تلفن آژانسى كه باهاش كار ميكنيمو واستون بفرستم، اون قطعن از من بهتر ميتونه راهنماييتون كنه.
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من نمی دونم این چه داستانیه که تو 40 روزی که من امریکام هر ایرانی دیدم میگه اینجا اصلا جای خوبی نیست ولی حاظر نیست برگرده . شعار همه هم که شده عمری کار . والا همه اونهایی هم که این حرف ها رو می زنند من دقت کردم به زندگیشون دیدم همه برنامه هاشون مرتبه یعنی ورزش هر روزشون به جای خودشه باربیکیو آخر هفته به جای خودشه و....... . من فکر می کنم یه خورده سوسول تشریف دارن
. حالا نمی دونم واسه من این جوری شده یا بقیه دوستان هم این تجربه رو داشتن ؟؟!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-28 ساعت 02:28)nirvana_kobin نوشته: من نمی دونم این چه داستانیه که تو 40 روزی که من آمریکام هر ایرانی دیدم میگه اینجا اصلا جای خوبی نیست ولی حاظر نیست برگرده . شعار همه هم که شده عمری کار . والا همه اونهایی هم که این حرف ها رو می زنند من دقت کردم به زندگیشون دیدم همه برنامه هاشون مرتبه یعنی ورزش هر روزشون به جای خودشه باربیکیو آخر هفته به جای خودشه و....... . من فکر می کنم یه خورده سوسول تشریف دارن
. حالا نمی دونم واسه من این جوری شده یا بقیه دوستان هم این تجربه رو داشتن ؟؟!!
دوست عزیز
ما هم توی این مدت زمانی که اینجاییم همین ناله ها رو شنیدیم ولی اصلا اینطوری که میگن نیست شاید اینجا یک ویروسی اومده و فراگیر شده مواظب باشیم ما نگیریم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مهاجرسرایی سلام. سوالی داشتم که ممکنه قبلا هم مطرح شده باشه ولی از اونجایی که شاید نتونم وقت زیادی رو صرف زیر و رو کردن صفحات مهاجرسرا کنم ممنون می شم اگر که دوستان پاسخ سوالم رو بدن و یا من رو به صفحه مربوطه ارجاع بدن.
سوال: آیا تنها راه پرداخت هزینه ۱۶۵ دلاری USCIS از طریق Debit Card و یا Credit Card هستش؟ و اگر جواب این سوال مثبت هستش آیا راهی برای پراخت این مبلغ در خود ایران بدون مراجعه به دوست و فامیل وجود داره؟ به عبارت دیگر آیا جای مطمئنی در ایران پیدا میشه که بشه از اونجا Debit Card خریداری کرد؟ ممنون میشم اگر که دوستان تجربیات خودشون رو در اختیارم بذارن.
با سپاس فراوان
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-28 ساعت 10:24)mgolchin13 نوشته: (2013-07-27 ساعت 22:26)ALNB نوشته: (2013-07-27 ساعت 20:35)mgolchin13 نوشته: تو این چند روزه که ما اومدیم ایرواین هرروز صبح هوا ابریه! و کمی هم سرد. خانمم میخواست تمام لباس زمستونی های خودش و بچه ها رو بیاره و من با کلی قرقر همه رو گذاشتم موند. حالا جای قر بزن و قر بشنو عوض شده
پریروز رفتم اداره سوشال سکیوریتی توی میشن ویه هو که کمی شلوغ بود ولی کارها رو سریع انجام میدادن .نوبتم که شد خانومه گفت که باید 21 روز از ورودتون بگذره تا بتونیم اقدام کنیم وگفت دلیلش اینه که از صدور دو شماره برای یک نفر جلوگیری بشه. مثل این که یک رویه جدیده و از این به بعد همه کسانی که میان اینجا این رو در نظر بگیرن. دیروز با این که توی سایت dmv نوشته بود که باید سوشال نامبر داشته باشید ولی رفتم و با 2 ساعت معطلی گفت بعد از گرفتن سوشال بیا
خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.
ببخشین، شما با گواهی نامه بین المللی رانندگی می کنین؟ پلیس گیر نمی ده؟
دوست عزیز توی سایت dmv کالیفرنیا نوشته که شما اگر گواهینامه کشور خودتون رو دارید باهاش میتونید تا سه ماه رانندگی کنید. گواهینامه بین المللی هم در واقع ترجمه گواهینامه ایرانیه. البته من اصل و ترجمه گواهینامه ام رو هم اوردم.
mgolchinعزیز یک سئوالی از پلیس اونجا در مورد اعتبار گواهینامه ایران بکنید
چون من تو همین تاپیک 2-3 مورد دیدم که نوشتن فکر کنم امکانش نیست که با گواهینامه ایران رانندگی کرد فقط در صورتی که گواهینامه ایران رو داشته باشین بعد از گرفتن گواهینامه کالیفرنیا نیاز نیست کسی که گواهینامه داره همراهتون باشه برای 3 ماه
گویا هر ایالتی قانون های مختلفی در این زمینه داره
یکی از دوستان هم فکر کنم همین تاپیک نوشته بود با گواهینامه بین المللی رانندگی کرده بود و نوشته بود که وقتی که از پلیس سئوال کردن گفته اجازه ندارن و نوشته بود که شانس آوردن که تو این مدت پلیس جلوی اونها رو نگرفته بوده
و همینطور در مورد صندلی ماشین که خودتون اطلاع دارین بچه های زیر 8 سال باید در صندلی ماشین بشینن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-01 ساعت 12:50)rabbit نوشته: (2013-02-01 ساعت 09:34)Ghazal1363 نوشته: سلام دوستان عزیز،
کسی میدونه که ستاره های کنار ویزا چه معنی داره؟ مال ما 1 ستاره خورده مال دوستمون 2 ستاره. این معنی خاصی داره؟
سلام دوست من
ستاره ها برای نشون دادن تغییرات در مشخصات شماست که قبلا اعمال کردید . برای بنده و فرزندم که پارسال پسوند فامیلیمون رو برداشته بودیم ؛ ویزای هرکدوم دوستاره داره و برای همسرم که در هفت سالگی اسم کوچیکش رو عوض کرده بود ؛ یه ستاره داره .
تعداد ستاره ها بستگی داره به اهمیت اون ( نام ، نام خانوادگی ، پسوند فامیلی )
مثل توضیحات شناسنامه میمونه . یک ستاره برای اسم و دو تا برای توضیحات نام خانوادگی و پسوند هست .
تو سرزمین فرصتها بهش میگن annotation
موفق باشید
برای ما برعکسه
برای همسرم که فامیلیش تغییرات داشت یه ستاره و برای من و بچه ام که تغییراتی نداریم 2 ستاره خورده !!!!!!!!!!!
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-28 ساعت 15:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-28 ساعت 15:57 توسط byousefi_p.)
از مدیران محترم خواهشمندم تاپیکی با عنوان سفرنامه آ م ر ی ک ا ایجاد تا همه عزیزان بهره مند شوند. سپاسگزارم
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013

سفرنامه
تجربیات
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-28 ساعت 18:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-28 ساعت 18:49 توسط shiraz mamali.)
cسلام دوستان گلم.سوالام اینه که آیا تگزاس و مخصوصا شهر هیوستن به درد زندگی و کار میخوره ؟؟؟؟
و اینکه اگه از اینجا گواهینامه پایه ۲ رو بدم بینالمللی کنم اونجا دیگه نیازی به گرفتن گواهینامه ندارم؟
سپاس
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
آیا در امریکا میشه در یک زمینه خاص شرکت تعاونی زد؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-28 ساعت 10:24)mgolchin13 نوشته: (2013-07-27 ساعت 22:26)ALNB نوشته: (2013-07-27 ساعت 20:35)mgolchin13 نوشته: تو این چند روزه که ما اومدیم ایرواین هرروز صبح هوا ابریه! و کمی هم سرد. خانمم میخواست تمام لباس زمستونی های خودش و بچه ها رو بیاره و من با کلی قرقر همه رو گذاشتم موند. حالا جای قر بزن و قر بشنو عوض شده
پریروز رفتم اداره سوشال سکیوریتی توی میشن ویه هو که کمی شلوغ بود ولی کارها رو سریع انجام میدادن .نوبتم که شد خانومه گفت که باید 21 روز از ورودتون بگذره تا بتونیم اقدام کنیم وگفت دلیلش اینه که از صدور دو شماره برای یک نفر جلوگیری بشه. مثل این که یک رویه جدیده و از این به بعد همه کسانی که میان اینجا این رو در نظر بگیرن. دیروز با این که توی سایت dmv نوشته بود که باید سوشال نامبر داشته باشید ولی رفتم و با 2 ساعت معطلی گفت بعد از گرفتن سوشال بیا
خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.
ببخشین، شما با گواهی نامه بین المللی رانندگی می کنین؟ پلیس گیر نمی ده؟
دوست عزیز توی سایت dmv کالیفرنیا نوشته که شما اگر گواهینامه کشور خودتون رو دارید باهاش میتونید تا سه ماه رانندگی کنید. گواهینامه بین المللی هم در واقع ترجمه گواهینامه ایرانیه. البته من اصل و ترجمه گواهینامه ام رو هم اوردم.
در صورتی که گواهینامه ایران و ترجمه اش رو داشته باشید، با گذروندن امتحان آیین نامه بهتون PERMIT میدن که باهاش میتونین تا 3 ماه رانندگی کنین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**