موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام لطفا درمورد این کلاسهای زبان در کالج سانتامونیکا که صحبت کردید آیا شرایط سنی داره یا شامل همه میشود؟ من و همسرم بالای 50 هستیم میتوانیم از این کلاسها استفاده کنیم و امکانات دیگر آن؟ ممنون اگر پاسخ بدهید
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-26 ساعت 23:47)romance33 نوشته: دوست عزیز نظر شما واسه بنده محترمه ولی همسر من هیچ باری رو در ورود اول بهشون ندادند و از آنجا باز یه پرواز دیگه به وگاس داشتند که مقصد آخر بود وبار را آنجا به ایشان تحویل دادند.
romance33 عزیز
در مورد تجربه ی شما یا همسرتون چیزی نمی دونم اما در مورد بچه های لاتاری و خود من توی پورت ورودی جایی که کارهای ایمیگریشن انجام می شه بارها رو باید تحویل می گرفتیم و دوباره برای پرواز بعدی به بار تحویل می دادیم
ما یه بار توی نیویورک بارها رو گرفتیم و دوباره تحویل دادیم و مقصد نهایی سن هوزه بود که اونجا یه بار دیگه بارها رو تحویل گرفتیم
موفق باشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟
تعویض از ایران ارزونتره یا از نیویورک ؟ لطفا با دقت پاسخ دهید ....
اضطراریه .......................... لطفاً...
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم بالاخره از منتظر سرا کوچ کرديم به اين تايپيک . با اميد اينکه بقيه دوستان نيز هر چه سريعتر به اين صفحه بيان .
ما پاکت و برگه هاي مشخصات رو دريافت کرديم و شماره a نامبري که به مادادن 8 رقمي است ، هنگام ثبت نام در سايت سيتي زن شيپ ( براي پرداخت 165 دلار ) شماره اي که براي مثال گذاشته 9 رقمي است و پيغام مي ده که شماره شما با نمونه داده شده مطابقت نداره . حال ما چه کاري بايد انجام بديم . آيا شماره هاي شما 9 رقمي بوده ؟ لطفا راهنمايي کنيد .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولاي
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
آقای بیات: وقتی وارد میشیم از اون ور این عکس رو میبینیم، این شماره 1 ته سالن بود، اولیش فکر کنم 20 بود، در ضمن اگه زود میدوییدین میومدین بیرون مثل من نفر اول بودین کمتر از اینا منتظر میشدین، من فکر کنم 1ساعته کلا اومدم بیرون از فرودگاه!!!
البته میدونم با خانم و بچه سخته ولی من اینو واسه بقیه دوستانی میگم که سفرنامتون رو میخونن