کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-26 ساعت 15:17)romance33 نوشته:  سلام دوست عزیزوخیرمقدم عرض میکنم ورودتونوبه سرزمین فرصتها
راستش موندم که شمانقش وانتوداشتیدیا ژیان رو واقعا خداقوت کاملاااااااااااااااا درک میکنم این دوندگی هاتوننوبرای عبورودادن اسبابواثاثیه انشالا سرفرصت بگیدجریان ردکردن دلارهارو
خواستیدخصوصی بگید
میشه بگیدچراافرادیافرش یاخوراکی باخوشدون میبرن؟
ماقراره خونه فامیل بریم بازهم بایدایناروببریم؟
اخی ازصدتاماجرای ورودبه آمریکاهمه ازخوراکیوفرش گفتن
مگراونجاگرسنگیه والاپسرخواهرم که قراره بریم پیششون میگفت موادغذای اینجادریک کلام مفته نفهمیدم منظورش چیه که مفته

سلام دوست عزیز مواد غذایی اونجا خیلی ارزون تر از ایران در میاد.
[/quote]

پس چراخیلی هابا اینقدرنگران ردکردن موادغذایی و فرش هستن مگراسترس این مهاجرت تاکجابایدکش داده بشه
تشکر کنندگان: romance33 ، man.u65a ، Alirezaa2013
(2013-07-26 ساعت 15:38)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 15:17)romance33 نوشته:  سلام دوست عزیزوخیرمقدم عرض میکنم ورودتونوبه سرزمین فرصتها
راستش موندم که شمانقش وانتوداشتیدیا ژیان رو واقعا خداقوت کاملاااااااااااااااا درک میکنم این دوندگی هاتوننوبرای عبورودادن اسبابواثاثیه انشالا سرفرصت بگیدجریان ردکردن دلارهارو
خواستیدخصوصی بگید
میشه بگیدچراافرادیافرش یاخوراکی باخوشدون میبرن؟
ماقراره خونه فامیل بریم بازهم بایدایناروببریم؟
اخی ازصدتاماجرای ورودبه آمریکاهمه ازخوراکیوفرش گفتن
مگراونجاگرسنگیه والاپسرخواهرم که قراره بریم پیششون میگفت موادغذای اینجادریک کلام مفته نفهمیدم منظورش چیه که مفته

سلام دوست عزیز مواد غذایی اونجا خیلی ارزون تر از ایران در میاد.

پس چراخیلی هابا اینقدرنگران ردکردن موادغذایی و فرش هستن مگراسترس این مهاجرت تاکجابایدکش داده بشه
[/quote]

عزیزم کلاً این خصلت ما ایرانی هاست .زیره به کرمون میبریم.به نظر من بهترین کار اینه که شما به اندازه ی کافی با خودتون پول ببرین و هزینه ی یکسال حتی یکم بیشتر رو محاسبه کنید تا اونجا استرس نداشته باشین و سر فرصت بتونید کار خوب پیدا کنید.چون زیادی موندن پیش آشنا و فامیل باعث از بین رفتن احترام آذم میشه.موفق باشید.در ضمن ما میریم آمریکا برای به وجود آوردن تغییر در زندگیمون اگه همه چی بخوایم ببریم که میشه تکراری و بهتره همینجا بمونیم.Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: پدی ، man.u65a ، shishipapa ، ALNB ، naarestan ، negar_karimi6 ، parsush ، dana ، Sepasttian ، USA2014 ، Alirezaa2013 ، shatsi
در مورد مواد غذایی چند نفر گفتن چرا ببریم و اینا باید بگم که من خودم چیز زیادی نیاورده بودم و فقط نیم کیلو زرشک ونیم کیلو خاک شیر ودوبسته گز ونیم کیلو کشمش پلویی آورده بودم. وکلش رو هم توی کوله پشتی گذاشته بودم که اگر خواستن باز کنن مشکل برام درست نکنه. ولی در رابطه با زیره و به کرمان بردنش بگم که هر کسی خودش تا تجربه نکنه نمی تونه نظر بده. اولا به کسانی که بچه همراه دارن توصیه میکنم یک مقدار خوراکی برای داخل هواپیما بردارن چون غذای هواپیما معمولا باب میل اونا در نمیاد. بعدش هم هر وقت غذا میدادن بچه ما خواب بود و بعدش بیدار می شد و گرسنه بود.اگر بچه زیر 2 سال دارید حتما چند تا شیر با ماندگاری بالا ببرید. من از مهماندار ها خواستم و فقط یک دونه داشتن! دوما روز های اول که میایید اینجا و کسی رو ندارید وماشین هم ندارید همون ماد غذایی به دادتون می رسه.
حتی اگر اونجا فامیلی دارید که با دسته گل میاد فرودگاه باز هم بهتره از این زیره های خودمون کمی سوغاتی براشون ببرید به کرمون Big Grin
یک توصیه خیلی خیلی خیلی ارزشمندبهتون بکنم که البته به من هم خاله ام که کانادا هست گفته... ومن هم به عینه دیروز تجربه کردم و اون این که حتما یک مقدار چای خشک(من یک بسته 100 گرمی آوردم) با خودتون بیارید. چای های سوپر مارکتی اینجا کیسه ای و طعم داره وتا شما جا بیفتید و مغازه هندی یا ایرانی پیدا کنید ممکنه لرز و استخوان درد بگیریدBig Grin
خلاصه این بردن مواد غذایی در حد معقول چیز بدی نیست.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
باسلام لطفا درمورد این کلاسهای زبان در کالج سانتامونیکا که صحبت کردید آیا شرایط سنی داره یا شامل همه میشود؟ من و همسرم بالای 50 هستیم میتوانیم از این کلاسها استفاده کنیم و امکانات دیگر آن؟ ممنون اگر پاسخ بدهید
تشکر کنندگان: ikamaly ، mrbonbon ، negar_karimi6 ، rozelo ، Saiban ، hana_fd ، zohre02 ، sce ، Sepasttian ، m.taj ، manila ، Alirezaa2013 ، azar1348
(2013-07-26 ساعت 13:37)kasrafo نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 13:13)aliroz نوشته:  دوستان گرامی سلام
پرواز من از شیراز -قطر -شیکاگو -فلوریدا است
زمان کانکشن شیکاگو -فلوریدا تقریبا 3 ساعته وقت کم نمیارم
با تشکر
اگه مشکل خاصی پیش نیاد و بارهاتونو فلوریدا تحویل میگیرید سه ساعت مناسبه، در غیر این صورت کمی عجله رو چاشنی کار کنید و از قبل مسیر ترمینال پرواز داخلی رو شناسایی کنید.
شما بارهاتون رو در شيكا گو تحويل ميگيريد و بعد از رد شدن از گمرك دوباره تحويل پرواز داخلي ميديد اگر پروازتون يه كم تاخير داشته باشه نميرسيد چون بايد كلي واسه پاسپورت چك و تحويل مدارك مهاجرتي تو صف وايسيد ما كه بار دوم بود وارد us ميشديم و گرين كارت داشتيم ٢:٤٥ وقت رو بدو بدو كرديم تا رسيديم به پرواز
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، aliroz ، hana_fd ، AsemanAbee ، zohre02 ، sce ، manila ، kouroshd ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، mino2013 ، shatsi
(2013-07-26 ساعت 20:46)mdna نوشته:  
با تشکر
اگه مشکل خاصی پیش نیاد و بارهاتونو فلوریدا تحویل میگیرید سه ساعت مناسبه، در غیر این صورت کمی عجله رو چاشنی کار کنید و از قبل مسیر ترمینال پرواز داخلی رو شناسایی کنید.
شما بارهاتون رو در شيكا گو تحويل ميگيريد و بعد از رد شدن از گمرك دوباره تحويل پرواز داخلي ميديد اگر پروازتون يه كم تاخير داشته باشه نميرسيد چون بايد كلي واسه پاسپورت چك و تحويل مدارك مهاجرتي تو صف وايسيد ما كه بار دوم بود وارد us ميشديم و گرين كارت داشتيم ٢:٤٥ وقت رو بدو بدو كرديم تا رسيديم به پرواز
سلام ذوست عزیز
شما بارتون رو در مقصد آخر تحویل میگیرید حتی اگه 3 پرواز عوض کنید.در صف هم با تمام شلوغی 30 تا 45 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.سفر خوبی داشته باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: ikamaly ، kasrafo ، negar_karimi6 ، alvan ، aliroz ، zohre02 ، sce ، kouroshd ، azar1348 ، mino2013
(2013-07-26 ساعت 21:09)romance33 نوشته:  
با تشکر
سلام ذوست عزیز
شما بارتون رو در مقصد آخر تحویل میگیرید حتی اگه 3 پرواز عوض کنید.در صف هم با تمام شلوغی 30 تا 45 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.سفر خوبی داشته باشید.
اينطور نيست دوست عزيز
در اولين پورت ورودي ب آمريكا شما بايد چك گمركي بشيد بنابراين بارتون رو تحويل ميدند و بعد از گمرك دوباره تحويل ميگيرند پرواز ما هم از تهران چمدونها رو براي كانزاس تگ كردند و كارت پرواز رو تا أخر مسير بهمون دادند ولي در شيكاگو بارهارو به ما تحويل دادند
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: mrbonbon ، r_ent ، ikamaly ، romance33 ، amir82 ، گل نهال ، shaso ، aliroz ، Setare99 ، manila ، daria ، kouroshd ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، mino2013 ، Saeedv13 ، shatsi
(2013-07-26 ساعت 23:04)mdna نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 21:09)romance33 نوشته:  
با تشکر
سلام ذوست عزیز
اينطور نيست دوست عزيز
در اولين پورت ورودي ب آمريكا شما بايد چك گمركي بشيد بنابراين بارتون رو تحويل ميدند و بعد از گمرك دوباره تحويل ميگيرند پرواز ما هم از تهران چمدونها رو براي كانزاس تگ كردند و كارت پرواز رو تا أخر مسير بهمون دادند ولي در شيكاگو بارهارو به ما تحويل دادند
دوست عزیز نظر شما واسه بنده محترمه ولی همسر من هیچ باری رو در ورود اول بهشون ندادند و از آنجا باز یه پرواز دیگه به وگاس داشتند که مقصد آخر بود وبار را آنجا به ایشان تحویل دادند.
تشکر کنندگان: ikamaly ، Ali.US ، aliroz ، afshinghwink ، sce ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، mino2013 ، shatsi
(2013-07-26 ساعت 23:47)romance33 نوشته:  دوست عزیز نظر شما واسه بنده محترمه ولی همسر من هیچ باری رو در ورود اول بهشون ندادند و از آنجا باز یه پرواز دیگه به وگاس داشتند که مقصد آخر بود وبار را آنجا به ایشان تحویل دادند.

romance33 عزیز
در مورد تجربه ی شما یا همسرتون چیزی نمی دونم اما در مورد بچه های لاتاری و خود من توی پورت ورودی جایی که کارهای ایمیگریشن انجام می شه بارها رو باید تحویل می گرفتیم و دوباره برای پرواز بعدی به بار تحویل می دادیم
ما یه بار توی نیویورک بارها رو گرفتیم و دوباره تحویل دادیم و مقصد نهایی سن هوزه بود که اونجا یه بار دیگه بارها رو تحویل گرفتیم
موفق باشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-07-26 ساعت 23:57)shimoda نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:47)romance33 نوشته:  دوست عزیز نظر شما واسه بنده محترمه ولی همسر من هیچ باری رو در ورود اول بهشون ندادند و از آنجا باز یه پرواز دیگه به وگاس داشتند که مقصد آخر بود وبار را آنجا به ایشان تحویل دادند.

romance33 عزیز
در مورد تجربه ی شما یا همسرتون چیزی نمی دونم اما در مورد بچه های لاتاری و خود من توی پورت ورودی جایی که کارهای ایمیگریشن انجام می شه بارها رو باید تحویل می گرفتیم و دوباره برای پرواز بعدی به بار تحویل می دادیم
ما یه بار توی نیویورک بارها رو گرفتیم و دوباره تحویل دادیم و مقصد نهایی سن هوزه بود که اونجا یه بار دیگه بارها رو تحویل گرفتیم
موفق باشید
دوست خوبم در مورد لاتاری ها نمیدونم ولی همسر من گرین کارتی بودن و F2B
آرزوی موفقیت بذای شما و همه ی دوستان دیگر.بهروز و پیروز باشید.
تشکر کنندگان: shimoda ، kasrafo ، aliroz ، sce ، Sepasttian ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، mino2013 ، shatsi
دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟
تعویض از ایران ارزونتره یا از نیویورک ؟ لطفا با دقت پاسخ دهید ....
اضطراریه .......................... لطفاً...
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: ikamaly ، sce ، NarcisJ ، Alirezaa2013 ، azar1348
سلام دوستان
ما هم بالاخره از منتظر سرا کوچ کرديم به اين تايپيک . با اميد اينکه بقيه دوستان نيز هر چه سريعتر به اين صفحه بيان .
ما پاکت و برگه هاي مشخصات رو دريافت کرديم و شماره a نامبري که به مادادن 8 رقمي است ، هنگام ثبت نام در سايت سيتي زن شيپ ( براي پرداخت 165 دلار ) شماره اي که براي مثال گذاشته 9 رقمي است و پيغام مي ده که شماره شما با نمونه داده شده مطابقت نداره . حال ما چه کاري بايد انجام بديم . آيا شماره هاي شما 9 رقمي بوده ؟ لطفا راهنمايي کنيد .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
تشکر کنندگان: bayat_r ، ikamaly ، man.u65a ، sce ، mdna ، Sepasttian ، daria ، rozelo ، kouroshd ، Alirezaa2013 ، azar1348
(2013-07-27 ساعت 01:36)fayadegar نوشته:  سلام دوستان
ما هم بالاخره از منتظر سرا کوچ کرديم به اين تايپيک . با اميد اينکه بقيه دوستان نيز هر چه سريعتر به اين صفحه بيان .
ما پاکت و برگه هاي مشخصات رو دريافت کرديم و شماره a نامبري که به مادادن 8 رقمي است ، هنگام ثبت نام در سايت سيتي زن شيپ ( براي پرداخت 165 دلار ) شماره اي که براي مثال گذاشته 9 رقمي است و پيغام مي ده که شماره شما با نمونه داده شده مطابقت نداره . حال ما چه کاري بايد انجام بديم . آيا شماره هاي شما 9 رقمي بوده ؟ لطفا راهنمايي کنيد .
دوست عزيز با تبريك به شما
بعد از a عدد صفر و بعد بقيه ي ارقام رو وارد كنيد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
1سری اطلاعات در مورد بیمه ماشین تو مهاجرت نامه ام گذاشتم، اگه دوست دارید استفاده کنید Smile
در ضمن من هنوز خودمو بیمه سلامتی نکردم، چون هزینه اش زیاد بود! فعلا از خدا میخوام منو حفظ کنه :دی
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
آقای بیات: وقتی وارد میشیم از اون ور این عکس رو میبینیم، این شماره 1 ته سالن بود، اولیش فکر کنم 20 بود، در ضمن اگه زود میدوییدین میومدین بیرون مثل من نفر اول بودین کمتر از اینا منتظر میشدین، من فکر کنم 1ساعته کلا اومدم بیرون از فرودگاه!!!
البته میدونم با خانم و بچه سخته ولی من اینو واسه بقیه دوستانی میگم که سفرنامتون رو میخونن
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان