کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
کسی می دونه چطوری میشه اداره مهاجرت نزدیک محل زندگی را پیدا کرد. با چه کیوردی جستجو کنم؟ ما دو ماه اومدیم ولی هنوز گرین کارت پسرم نیومده.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، sadeghi897 ، sce ، mhb161
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی خودم،
خب اگه خدا بخواد من هم تا 2 هفته دیگه راهی این سفر میشم!ومقصدم هم سیاتلهCool... و حالا باید ببینم دست تقدیر چه سرنوشتی رو برام رقم خواهد زد:

حالا در 2 مورد از دوستان با تجربه نظر میخوام لطفا راهنمایی ام کنید:
1.درمورد اون فرم آبی که باید در هواپیما پرکنیم.من با دقت مطالعه کردم ولی درمورد 2تا سوالش شک دارم:
الف.در بند 11 فرم آبی رنگ درباره میوه و غذا و سبزیجاتی سوال میکنه که همراه داریم. من با خودم سبزی خشک زعفرون کمی آجیل و چای و گز همراهمه آیا باید بند a این سوال رو yes بزنم یا نه؟ (آخه نمیدونم منظورش سبزیجات و غذای تازه است یا کلا هرچیز خوردنی شامل میشه!؟)
ب. بند 15 فرم درمورد ارزش کلی اجناسی هست که همراهمون هست.آیا این شامل پول نقد هم میشه ؟ لازمه ارزش طلا یا جواهری که همراهمونه هم قید بشه؟
پس میزان دقیق پول نقدی که همراهمونه رو کجا باید اعلام کنیم؟(در فرودگاه مقصد به آفیسر؟!)
ج.درپشت این فرم چه چیزهایی رو باید اعلام کرد؟

2.درمورد پرداخت 165 دلار ،میدونم که می تونم بعد از رسیدن به خاک آمریکا هم پرداخت کرد ولی دیدم بعضی ها از پرداخت این پول در فرودگاه حرفی زدن.ولی میشه یه بار واضح و روشن بهم بگید آیا پرداخت این پول در خود فرودگاه هم امکان پذیره؟ آیا کسی این کار رو تجربه کرده؟

دم همه شما گرم!
التماس دعا...Rolleyes
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان: ikamaly ، Alirezaa2013 ، nirvana_kobin ، Sepasttian ، sce ، nooshshahnar ، romance33 ، mhb161 ، AsemanAbee ، manila
(2013-07-31 ساعت 23:06)taha_jam_co نوشته:  دوستان کسی نبود ما 8 روز دیگه میریم ویزجینیا و دنبال هم خونه می گردیم
سلام
ویرجنیا جای خوبی است، اما تاپیک هم خونه اینجا نیست. باید ببری اونجا بچه ها اونجا ببینن ، موفق باشیBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، ikamaly ، sce ، پدی ، amir82 ، mhb161
سلام یه پرچمی هم اینجا بزنم ، دی
خوب در ادامه مهاجرت، فعلا دنبال کار می گردم و البته در این مدت به صورت داوطلبانه در کتابخون مارتین لوتر کینگ هم مشغول به کار شدم
درمورد وجود یا عدم وجود مشکلات اول مهاجرت باید گفت واقعا مورد با مورد فرق می کنه و درمورد شغل هم باید بگم کارهای ساده از 6 تا 12 دلار هست و شما وقتی اپلیکیشن پر می کنی باید دنبال کار رو بگیری و حتی حضوری بری بگی چی شد ؟ بگی منو استخدام کن و فیلان و بیسار ، من بیشتر توضیحش نمی دم چون یکی از بچه های در تاپیک های مرتبط با کار توضیح داده کل جریان رو ، اونجا رو حتما بخونید.
روز به روز که می گذره من خوشحال تر می شم که شانس به این خوبی اوردم و آوردید، درمورد کمک کردن دیگران هم حواستون کلا جمع باشه کی قراره بهتون کمک کنه ؟ چی در عوضش می خواد؟
مثلا اینجا مذهبی ها خیلی وقت اضافی دارن همش می خوان شما رو ارشاد کنن ، خوبه حداقل برید و به انگلیسی صحبت کردنشون و برنامه های مجانی مثل شام چهار شنبه شب ها برسید، اما مواظب وقت تون هم باشید. (از پول شما مهمترابتدای مهاجرت وقت شماست چون پول شما تمام شدنی است)
باید یه مورد هم که تجربه شخصی هست بگم نگید نگفتی، فکر نمی کنم برای این مورد واسه شروع مهاجرت سن خوزه و غیر سن خوزه داشته باشه ، ولی شما این رو به عنوان تجربه من بخونید اگر دوستان دیگه هم تایید کردن و خودتون مشاهداتی دیدید تامیم بدین.
واسه کار اینجا روز به روز هست یعنی مثلایه روز سه جا مصاحبه می ری رد می شی و روز بعدش یهو یکی همین طوری باهات صحبت می کنه و یک کار تخصصی بهت پیشنهاد می کنه !!!! که واقعا خودت هم فکرش نمی کنی ، پس غیر از تلاشی که می کنید مراقب روحیه تون باشید، اینجا همه خندون سره حال هستن و دپرس بودن معلوم می کنه و خطی فک نکنید مثلا چند روزه جواب نگرفتم چی می شه ؟؟؟ چیزی نمی شه فردا نتیجه می گیری مطمئن باشید همه مون جواب می گیریم ایالت و شهرش هم مهم نیست. ولی برای خانواده های بهتره اگر پول زیادی ندارن ایالت ارزون تری رو انتخاب کنن(نظر شخصی بازم خود دانید)
در مورد سن خوزه یه نکته جدیدی بگم
کامیونیتی ایرانی ها اینجا قوی و شناخته شده هست ، مثلا کتابخونه ای که من درش کار می کنم 7 تا زبان رو conversational club گذاشته ، یکیش فارسی هست و این خودش خیلی خوبه ، بقیه اگر اشتباه نکنم ، انگلیسی ، اسپانیایی ، فرانسه ، هیندی ، چینی و جا افتاده هاش هم چک می کنم بهتون می گم به زودی یادگیری زبان اسپانیایی رو از همین جا شروع می کنم
به امید کلیر شدن و ویزا گرفتن همتون و موفقیت همه تون
درضمن اینجا از امیر همسر شیمودا و خود شیمودا هم خیلی تشکر می کنم و همچنین از خانواده شایان
دلم واسه همتون تنگ شده به امید دیدارتون توی منزلتون ، دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-07-31 ساعت 22:04)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 18:37)User نوشته:  آي كمالي عزيز،

ايالت مقصد خودتون رو مشخص نكرديد.
در كاليفرنيا اگر اطهار كنيد كه تصادفي نداشته ايد بهتون تعلق مي گيره اين تخفيف. البته بيمه تا بيمه فرق مي كنه.
[quote='ikamaly' pid='384486' dateline='1375261064']
دوستان عزیزی که در کشور مقصد اقدام به خریدماشین کردند
میخواستم بدونم نامه گواهی عدم خسارت که از بیمه داخل کشور میگیریم، واقعا در خرید ماشین باعث تخفیف میشه؟

البته آقای کمالی سوالشونو خوب مطرح نکردند.
دوست عزیز این نامه برای خرید ماشین بی ارزش هست

من خوندمش فکر کردم تخفیف برای بیمه است چون نداشتن تصادف فقط ممکنه برای بیمه تخفیف ایجاد کنه. از اون اشتباه های تست هوشی بود ;-)
تشکر کنندگان: ikamaly ، sce ، پدی ، romance33 ، amir82 ، mhb161 ، fariba_a ، Alirezaa2013
خانم کمالی من هم تصریح کنم که ارسال شما رو اشتباه متوجه شدم. هیچ تخفیفی روی خرید ماشین وجود نداره و اون تخفیف هایی که من گفتم در مورد بیمه ماشین بود.

(2013-08-01 ساعت 00:34)ikamaly نوشته:  USER عزیز مقصد من مریلند هست و در امضام هم با سفرنامه هام گذاشته بودم ولی متاسفانه نمیدونم چرا در ارسالی هام ، امضام ظاهر نمیشه! توی پروفایلم عدم نمایش نزدم ولی نمیدونم چرا نمیاد!!
با توجه به فرمایشات این دو دوست عزیز
جمع بندی به این صورت خواهد بود که برای خرید ماشین ازتخفیف مدرک استفاده کنم وبرای بیمه اش از گواهی عدم خسارت که در ایران داشتم.
اگه اشتباه میکنم، اصلاح بفرمایید.
در ضمن سروش جان من خانم آقای کمالی هستم!Big Grin
تشکر کنندگان: ikamaly ، Danoosh ، sce ، پدی ، romance33 ، amir82 ، mhb161 ، el333 ، Soap McTavish ، kouroshd ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-07-31 ساعت 13:27)ikamaly نوشته:  دوستان عزیزی که در کشور مقصد اقدام به خریدماشین کردند
میخواستم بدونم نامه گواهی عدم خسارت که از بیمه داخل کشور میگیریم، واقعا در خرید ماشین باعث تخفیف میشه؟
این تخفیف برای ماشینهای صفر هست یا ماشینهای دست دوم؟
اگه کسی استفاده کرده، تخفیفش چقدره؟
واینکه در تمام ایالتها به همین صورت هست؟
البته من ایالت مقصد خودم برام مهمه ولی اگه کسی جواب بده شاید سوال دوستان ایالتهای دیگه هم پاسخ داده بشه.
در ضمن یه جا خوندم که مانترای عزیز نوشته بود که تاریخ این نامه نباید از یکماه بگذره!این صحت داره؟ یعنی نامه رو باید روزای آخر بگیریم؟ اگه اینطوره من باید دوباره برم بگیرم!!Sad
عزیزم این تخفیف رو به بیمه ماشین میدن نه خرید ماشین.
و اینکه در مورد این مسئله کلا سلیقه ای عمل میکنن شهرها و ایالتهای مختلف. مثلا تخفیفی که به دادن واسه متاهلی بود وقتی خواستیم بیمه نامه مشترک داشته باشیم. نامه ای هم که از بیمه بردیم گفتن نهایت فاصله 1 ماهه رو قبول میکنن.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Sepasttian ، sce ، پدی ، nooshshahnar ، romance33 ، amir82 ، mhb161 ، kouroshd ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، shatsi
آقا بیات گل اینجا همه نوع خونه رو اجاره میدن حتی سینگل فمیلی ولی کو پولش Smile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: sce ، پدی ، romance33 ، mhb161 ، el333 ، kouroshd ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، bayat_r
سلام دوستان، میشه من راهنمایی کنین که چطوری پیگیر بشم الان وضعیت گرین کارت من چطوره؟ برا من ولکام آخر هم نیومده، ممنون از شما
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، Alirezaa2013
با سلام من دو روز قبل پس از یکماه از اورنج کانتی برگشتم به ایران با پرواز امارات متاسفانه با تاخیر پنج ساعته باعث شد که به پرواز دوم از دبی به تهران را از دست بدهیم و بسختی به تهران برگشتیم .
در یکماهی که انجا بودیم سوشیال همسر و فرزندم امد اما مال من نیامده بود که در دفتر میشن ویهو درخواست دادم و مال من هم روز اخر رسید ( پس از 21 روز اقدام مجدد شده بود ) حال دیروز گرین کارت خانم وهمسرم به ادرس برادرم امد و مال من باز نیامده است . حال که من برگشته ام چگونه میتوانم درمورد گرین کارت خودم پیگیری کنم ایا احتمال دارد صبر نمایم و بیاید ؟
تشکر کنندگان: sce ، zohre02 ، پدی ، mhb161 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، manila ، mohammadrezah
دوستان می تونید جواب این سوال را بدهید؟
hamid21 نوشته: سلام دوست عزیز، من تازه اومدم آمریکا، شنیدم از طریق شماره روی ولکام لتر میشه فهمید الان گرین کارت در چه مرحله ایی هست، این شماره فقط تو ولکام لتر هست یا جای دیگه هم هست؟ آخه برا من نامه نیومده، بعد هم وقتی شماره پیدا کردیم کجا باید چک کنیم؟ممنون میشم کمک کنین

سوال مهاجرتی در تاپیک عمومی! نه پیام خصوصی.
تشکر کنندگان: zohre02 ، پدی ، ikamaly ، mohammadrezah
من 1 ذره اطلاعات مربوط به بازپرداخت خریدهای کردیتی نوشتم تو مهاجرت نامه، اگه دوست داشتین بخونین.
مرسی
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-07-27 ساعت 12:53)Carrot نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 06:49)r_ent نوشته:  1سری اطلاعات در مورد بیمه ماشین تو مهاجرت نامه ام گذاشتم، اگه دوست دارید استفاده کنید Smile
در ضمن من هنوز خودمو بیمه سلامتی نکردم، چون هزینه اش زیاد بود! فعلا از خدا میخوام منو حفظ کنه :دی

یعنی با پرداخت ماهی 90 دلار میتونیم ماشین رو بیمه شخص ثالث اجباری کنیم؟؟؟
اگر میشه اسم انگلیسی شرکت بیمه و آدرس وبسایتش رو بگید / مرسی

سلام دوست عزیز ببخشید دیر جواب دادم، من زیاد فرصت نمیکنم تاپیک رو بخونم اگه احیانا بازم سوالی پرسیدین (شما یا بقیه دوستان) ممنون میشم لینکشو تو پیغام خصوصی بفرستین که من در اولین فرصت جوابشو بدمSmile
من ماهی 90 تا میدم واسه همین بیمه که گفتم.
اسم شرکت رو الان نمیدونم اما امیدوارم تا فردا بتونم بیام و بهتون بگم، اگر اینکارو نکردم لطفا بهم پیغام خصوصی بدید.
ببخشید
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-07-27 ساعت 17:06)mrbonbon نوشته:  خاله قزی جان (r_ent ) سلام، امیدوارم که در بلاد کفر خیلی خیلی خوش گذشته باشه تا به الان...
یادمه قبل از رفتن، از شرکت بیمه ماشینتون در ایران، یه نامه عدم خسارت گرفته بودین، حالا میخواستم بدونم که آیا این نامه اصلاً به دردتون خورد؟ یعنی تونستید باهاش از بیمه، تخفیفی بگیرین؟ 
در مورد CPA تحقیقی کردین یا اطلاعاتی به دست آوردین؟ 
بابت ارزیابی مدارک تحصیلی آیا اقدامی کردین؟

درهر صورت ممنون میشم اطلاعاتی بهم بدین، هر چند بعد از گذشت 8 ماه هنوز کیلیر نشدم، اما همچنان امیدوار و مطمئن به دنبال کسب اطلاعات بیشتر هستم، باشد که بالاخره ماهم رستگار شویم... Big Grin Wink

مستر بن بن سلام
ایشالا همین روزا بالاخره کلیر میشین Smile
اون نامه تاثیر داره بله، به من تخفیف دادن، حالا ایشالا اومدین بهم بگین بیشتر براتون توضیح بدم!
در مورد سی پی ای میدونم 4 تا امتحان داره و 1 سال طول میکشه و اولش باید مدرک تحصیلیت اِولوواِیت بشه (ارزیابی :دی) البته اینا حاصل 1روز تحقیقه! ایشالا بیشتر فهمیدم تو مهاجرت نامه مینویسم! من هنوز کاری نکردم!
با آرزوی بهترین ها
حتما کلیر شدنتون رو بهم خبر بدین Smile
سلام خدمت دوستان
ویزای بنده(لاتاری2013) تا 8اکتبر مهلت داره، آیا می تونم قبل از این تاریخ به آمریکا برم و بعد از این تاریخ(حدود 15اکتبر) برگردم؟
با تشکر
تشکر کنندگان: Ali.US ، sce ، mhb161 ، man.u65a ، sadeghi897 ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان