موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 00:51 توسط rayanmoli.)
سلام
کسی می دونه چطوری میشه اداره مهاجرت نزدیک محل زندگی را پیدا کرد. با چه کیوردی جستجو کنم؟ ما دو ماه اومدیم ولی هنوز گرین کارت پسرم نیومده.
با تشکر و امتنان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی خودم،
خب اگه خدا بخواد من هم تا 2 هفته دیگه راهی این سفر میشم!ومقصدم هم سیاتله
... و حالا باید ببینم دست تقدیر چه سرنوشتی رو برام رقم خواهد زد:
حالا در 2 مورد از دوستان با تجربه نظر میخوام لطفا راهنمایی ام کنید:
1.درمورد اون فرم آبی که باید در هواپیما پرکنیم.من با دقت مطالعه کردم ولی درمورد 2تا سوالش شک دارم:
الف.در بند 11 فرم آبی رنگ درباره میوه و غذا و سبزیجاتی سوال میکنه که همراه داریم. من با خودم سبزی خشک زعفرون کمی آجیل و چای و گز همراهمه آیا باید بند a این سوال رو yes بزنم یا نه؟ (آخه نمیدونم منظورش سبزیجات و غذای تازه است یا کلا هرچیز خوردنی شامل میشه!؟)
ب. بند 15 فرم درمورد ارزش کلی اجناسی هست که همراهمون هست.آیا این شامل پول نقد هم میشه ؟ لازمه ارزش طلا یا جواهری که همراهمونه هم قید بشه؟
پس میزان دقیق پول نقدی که همراهمونه رو کجا باید اعلام کنیم؟(در فرودگاه مقصد به آفیسر؟!)
ج.درپشت این فرم چه چیزهایی رو باید اعلام کرد؟
2.درمورد پرداخت 165 دلار ،میدونم که می تونم بعد از رسیدن به خاک آمریکا هم پرداخت کرد ولی دیدم بعضی ها از پرداخت این پول در فرودگاه حرفی زدن.ولی میشه یه بار واضح و روشن بهم بگید آیا پرداخت این پول در خود فرودگاه هم امکان پذیره؟ آیا کسی این کار رو تجربه کرده؟
دم همه شما گرم!
التماس دعا...
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام یه پرچمی هم اینجا بزنم ، دی
خوب در ادامه مهاجرت، فعلا دنبال کار می گردم و البته در این مدت به صورت داوطلبانه در کتابخون مارتین لوتر کینگ هم مشغول به کار شدم
درمورد وجود یا عدم وجود مشکلات اول مهاجرت باید گفت واقعا مورد با مورد فرق می کنه و درمورد شغل هم باید بگم کارهای ساده از 6 تا 12 دلار هست و شما وقتی اپلیکیشن پر می کنی باید دنبال کار رو بگیری و حتی حضوری بری بگی چی شد ؟ بگی منو استخدام کن و فیلان و بیسار ، من بیشتر توضیحش نمی دم چون یکی از بچه های در تاپیک های مرتبط با کار توضیح داده کل جریان رو ، اونجا رو حتما بخونید.
روز به روز که می گذره من خوشحال تر می شم که شانس به این خوبی اوردم و آوردید، درمورد کمک کردن دیگران هم حواستون کلا جمع باشه کی قراره بهتون کمک کنه ؟ چی در عوضش می خواد؟
مثلا اینجا مذهبی ها خیلی وقت اضافی دارن همش می خوان شما رو ارشاد کنن ، خوبه حداقل برید و به انگلیسی صحبت کردنشون و برنامه های مجانی مثل شام چهار شنبه شب ها برسید، اما مواظب وقت تون هم باشید. (از پول شما مهمترابتدای مهاجرت وقت شماست چون پول شما تمام شدنی است)
باید یه مورد هم که تجربه شخصی هست بگم نگید نگفتی، فکر نمی کنم برای این مورد واسه شروع مهاجرت سن خوزه و غیر سن خوزه داشته باشه ، ولی شما این رو به عنوان تجربه من بخونید اگر دوستان دیگه هم تایید کردن و خودتون مشاهداتی دیدید تامیم بدین.
واسه کار اینجا روز به روز هست یعنی مثلایه روز سه جا مصاحبه می ری رد می شی و روز بعدش یهو یکی همین طوری باهات صحبت می کنه و یک کار تخصصی بهت پیشنهاد می کنه !!!! که واقعا خودت هم فکرش نمی کنی ، پس غیر از تلاشی که می کنید مراقب روحیه تون باشید، اینجا همه خندون سره حال هستن و دپرس بودن معلوم می کنه و خطی فک نکنید مثلا چند روزه جواب نگرفتم چی می شه ؟؟؟ چیزی نمی شه فردا نتیجه می گیری مطمئن باشید همه مون جواب می گیریم ایالت و شهرش هم مهم نیست. ولی برای خانواده های بهتره اگر پول زیادی ندارن ایالت ارزون تری رو انتخاب کنن(نظر شخصی بازم خود دانید)
در مورد سن خوزه یه نکته جدیدی بگم
کامیونیتی ایرانی ها اینجا قوی و شناخته شده هست ، مثلا کتابخونه ای که من درش کار می کنم 7 تا زبان رو conversational club گذاشته ، یکیش فارسی هست و این خودش خیلی خوبه ، بقیه اگر اشتباه نکنم ، انگلیسی ، اسپانیایی ، فرانسه ، هیندی ، چینی و جا افتاده هاش هم چک می کنم بهتون می گم به زودی یادگیری زبان اسپانیایی رو از همین جا شروع می کنم
به امید کلیر شدن و ویزا گرفتن همتون و موفقیت همه تون
درضمن اینجا از امیر همسر شیمودا و خود شیمودا هم خیلی تشکر می کنم و همچنین از خانواده شایان
دلم واسه همتون تنگ شده به امید دیدارتون توی منزلتون ، دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، میشه من راهنمایی کنین که چطوری پیگیر بشم الان وضعیت گرین کارت من چطوره؟ برا من ولکام آخر هم نیومده، ممنون از شما
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من دو روز قبل پس از یکماه از اورنج کانتی برگشتم به ایران با پرواز امارات متاسفانه با تاخیر پنج ساعته باعث شد که به پرواز دوم از دبی به تهران را از دست بدهیم و بسختی به تهران برگشتیم .
در یکماهی که انجا بودیم سوشیال همسر و فرزندم امد اما مال من نیامده بود که در دفتر میشن ویهو درخواست دادم و مال من هم روز اخر رسید ( پس از 21 روز اقدام مجدد شده بود ) حال دیروز گرین کارت خانم وهمسرم به ادرس برادرم امد و مال من باز نیامده است . حال که من برگشته ام چگونه میتوانم درمورد گرین کارت خودم پیگیری کنم ایا احتمال دارد صبر نمایم و بیاید ؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
من 1 ذره اطلاعات مربوط به بازپرداخت خریدهای کردیتی نوشتم تو مهاجرت نامه، اگه دوست داشتین بخونین.
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
ویزای بنده(لاتاری2013) تا 8اکتبر مهلت داره، آیا می تونم قبل از این تاریخ به آمریکا برم و بعد از این تاریخ(حدود 15اکتبر) برگردم؟
با تشکر