موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
این اولین ارسال من در این بخش میباشد پس عرض خوش امد به خودم امریکا را اب و جارو کنید که من واسه 20 سپتامبر با همسرم عازم هوستون هستیم بلیط هم 3850000 شد 2 تاییمون پرچم نمیخاد بنویسید با پولش اونجا دعوت شامم کنید به امید دیدار همگی در امریکا
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام پدر و مادر من جمعه وارد امریکا شدن و دیروز برای سوشال مراجعه کردن، بهشون گفته دوتا شماره میخواد، یکیش A نامبر که روی ویزاها بود و شماره دوم باید ده رقمی باشه با سه تا حرف و هرچی امتحان کرده نشده. گفته باید صبر کنید گرین کارتتون پست بشه احتمالا روی اون نوشته!
میشه راهنمایی کنید این شماره رو از کجا میتونن بیارن؟ چون واقعا بدون سوشال نمیشه
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 00:50)mirzamemar نوشته: سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی خودم،
خب اگه خدا بخواد من هم تا 2 هفته دیگه راهی این سفر میشم!ومقصدم هم سیاتله
... و حالا باید ببینم دست تقدیر چه سرنوشتی رو برام رقم خواهد زد:
حالا در 2 مورد از دوستان با تجربه نظر میخوام لطفا راهنمایی ام کنید:
1.درمورد اون فرم آبی که باید در هواپیما پرکنیم.من با دقت مطالعه کردم ولی درمورد 2تا سوالش شک دارم:
الف.در بند 11 فرم آبی رنگ درباره میوه و غذا و سبزیجاتی سوال میکنه که همراه داریم. من با خودم سبزی خشک زعفرون کمی آجیل و چای و گز همراهمه آیا باید بند a این سوال رو yes بزنم یا نه؟ (آخه نمیدونم منظورش سبزیجات و غذای تازه است یا کلا هرچیز خوردنی شامل میشه!؟)
ب. بند 15 فرم درمورد ارزش کلی اجناسی هست که همراهمون هست.آیا این شامل پول نقد هم میشه ؟ لازمه ارزش طلا یا جواهری که همراهمونه هم قید بشه؟
پس میزان دقیق پول نقدی که همراهمونه رو کجا باید اعلام کنیم؟(در فرودگاه مقصد به آفیسر؟!)
ج.درپشت این فرم چه چیزهایی رو باید اعلام کرد؟
2.درمورد پرداخت 165 دلار ،میدونم که می تونم بعد از رسیدن به خاک آمریکا هم پرداخت کرد ولی دیدم بعضی ها از پرداخت این پول در فرودگاه حرفی زدن.ولی میشه یه بار واضح و روشن بهم بگید آیا پرداخت این پول در خود فرودگاه هم امکان پذیره؟ آیا کسی این کار رو تجربه کرده؟
دم همه شما گرم!
التماس دعا...
از دوستان خواهش میکنم اگه جواب این سوال ها رو میدونن،بهم بگن از دیروز تا حالا هرچی میگردم نمی تونم پستی در توضیح اون فرم آبی پیدا کنم. شاید سوالم پیش و پا افتاده باشه،ولی میخوام قبل سفر در مورد این چیزا مطمئن بشم.
بازم ممنون.
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
موضوعها: 1
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد ارز 300$ مسافرتی باید خدمتتون عرض کنم امروز من به بانک ملت شعبه جردن مراجعه کردم که بسیــــــــــــــار شلوغ بود، یه جورایی قید 300$ رو زده بودم و داشتم از بانک خارج میشدم که یه شخصی گفت بانک سامان هم چند روزیه این کارو انجام میده. به بانک سامان (تقاطع جردن و ظفر) مراجعه کردم و در ظرف نیم ساعت بدون شلوغی و سف و دعوا! کارم رو انجام دادن. فقط نکته ای که این بانک داره اینه که باید تو بانک سامان حساب داشته باشید (هر حسابی) و پول ارز رو از حسابتون بر میدارن و نقدی نمیشه. در ضمن ظرف 3 رو قبل از تاریخ پروازتون و قبل از ساعت 11 بانک باشید . مدارکی که از من برای این کار خواستن پاسپورت ،فیش عوارض خروج از کشور و بلیط مهر خورده شده توسط آژانس همراه با فتوکپی های اونها بود به اضافه فتوکپی شناسنامه و کارت ملی.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 13:58)mahdio نوشته: سلام پدر و مادر من جمعه وارد آمریکا شدن و دیروز برای سوشال مراجعه کردن، بهشون گفته دوتا شماره میخواد، یکیش A نامبر که روی ویزاها بود و شماره دوم باید ده رقمی باشه با سه تا حرف و هرچی امتحان کرده نشده. گفته باید صبر کنید گرین کارتتون پست بشه احتمالا روی اون نوشته!
میشه راهنمایی کنید این شماره رو از کجا میتونن بیارن؟ چون واقعا بدون سوشال نمیشه
سلام
اگه 165 دلار را تو سایت داده باشند یک receipt ID می دهد که این همان مشاره است 13 کارکتر. 3 حرف و 10 تا عدد
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
آقای گلچین کاش برای بیمه به من میگفتین شاید میتونستم براتون ارزونتر گیر بیارم!
من تو مهاجرت نامه ام گفتم واسه بیمه آشنا دارم.
در هر صورت اگه بتونم حتما براتون ازش میپرسم و اگه کمتر بود بهتون خبر میدم که اگه خواستین اونو کنسل کنین چون میدونین که میشه هر روزی که بخواین بیمه رو کنسل یا کم و زیاد کنین!
در مورد ارواین و خونه هاش، این شهر مال خانواده پولداری به نام ارواین هست، اگه دقت کنین خونه هایی که ساختن و همین طور هم دارن میسازن همه تو 1 مایه هست! و به نظر من خونه های خوب و قشنگی ساخته، آپارتمان های قشنگی هم داره.
3تا از خونه هاشون رو من دیدم همشون خیلی خوب بودن
2 تا 2خوابه دیدم که مقل اینکه اجاره ماهیانه اش 1900 تا بود و 1 خونه هم دیدم که 3 خوابه بود و حیاط و پارکینگ داشت ولی اجاره اش رو نمیدونم! :دی
کلا ارواین جای قشنگیه و سبز و دیدنی هستش، اطرافش هم جاهای زیبایی داره اما آروم هم هست و برای کسی که تنها میخواد زندگی کنه به نظرم بهتره بیاد لس آنجلس چون شلوغ تره و امکان افسردگی کمتر!
اما خب دیگه ترافیکش بیشتره! اما جاهای دیدنی زیادی هم داره!
خلاصه که اینطور!