2013-09-21 ساعت 13:19
(2013-09-20 ساعت 18:43)mehdi2014 نوشته: با سلام به دوستان محترمحرف شما كاملا درسته دوست عزيز ولي اين جلسه اول بيشتر برا آشنايي ومعرفيه اگه خدا بخواد گردهمايي بعدي ميتونه صميمي تر ودر جاي بهتري به شكل ميهمانى برگزار بشه شايد هم روزي گردهمايي تو آ م ر ى ك ا برگزار شه
گردهمایی برای تبادل اطلاعات و انتقال انرژی های مثبت به همدیگه خیلی خوبه، مخصوصا اگه دوستان تجربه کافی هم داشته باشن. من شخصا با اینکار خیلی موافق هستم ولی اگه امکانش هست مدیران این گردهمایی لطفا موارد زیر رو هم در نظر بگیرن:
1- حضور و یا دعوت از دوستان و برندگان سال 2013 به لحاظ اینکه تمام مراحل پروسه مهاجرت را طی کردن و حتی بعضی هاشون ممکنه به آ م ر ی ک ا یکبار سفر هم داشته باشن میتونه خیلیکمک کنه.
2- در پروسه لاتاری از طیف های مختلف برنده شدن و هر کسی با هدف خاصی داره مهاجرت میکنه (برای مثال یکی تاجره، یکی میخواد بره درس بخونه، یکی بازنشتس، یکی خونه داره، یک تنهاست، یکی 3 تا بچه داره و ...) که جمع شدن این آمدما در یک محل ممکنه باعث شه کسی حرف زیادی برا گفتن نداشته باشه.
3- تجربه من از گردهمایی های مشابهی که قبلا داشتم اونم در یک مکان عمومی این بود که در حدود 50 تا 100 نفر مثلا در یک رستوران جمع می شن و شما تنها با 5 -6 نفر کنار خودتون میتونید تبادل اطلاعات کنید که ممکنه شباهت زیادی با شما نداشته باشن.
4- من پیشنهاد می کنم قبل از گردهمایی یه دسته بندی بین اعضا انجام بشه (برای مثال شهری که برای زندگی در آمریکا انتخاب کردن، هدف از مهاجرت (کار یا تحصیل)، سن و سال و موارد مشابه) تا دوستانی که اهداف مشترکی در آینده دارند بیشتر با هم آشنا بشن.
در پایان باید بگم مدیریت این جور گردهمایی ها کار بسیار سختیه و انرژی زیادی می بره و قبلا از تلاش مدیران محترم قدر دانی میشه.

شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریدا
انجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره درمسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "
انجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا"اگر صخره درمسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

اصلن ما دوست نداشتيم بيايم ها.فكر نكني چون آنكارا هستيم و شما تاريخشو جلو ننداختي نميايم!!!