کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها کیس 2014as2210ابوظبی رو چک کنید خیلی جالبه توی سایت سفارت نوشته که لیست سفرهای خارجی رو بیارید واصلا حرفی از کلیر شدن نزده اونوقت توی ceasطرف به تاریخ 9 جون ایشود شده- به نظرتون طرف چجور فهمیده که کلیر شده ؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، arashS ، rezahoorjandi ، pari pariaaa ، armin021 ، pari pari ، HELIAA
این کیس 2302 هم refuseشده تا دیروز نبود چون نفر سوم ریفیوز شده فکر کنم همون جریان سن 21 سال هست
چجور یک شبه با آینده آدم بازی میکنن این سفارت چی ها
به نظرتون توی محضر عدل الهی چه جوابی دارن بدن
case no=4xxx,abu dhabi
بچه ها هیچکس تصمیمات سفارتها و اداره مهاجرت رو نمیدونه بچه های تازه مصاحبه رفته و کلیر نشده ها هم خیلی حساسند از چیزایی که نمیدونیم بطور قطع اینجا حرف نزنیم مثل اینکه تا یک ماه ونیم دیگه هرکی گرفت گرفته ویزاشو و یا اینکه سریعا به سفارتها برید ویزا تموم نشه اینها استرس زا هست خواهشا حرفهای استرس زا نزنین تا روز آخر امید هست بخاطر تدابیری که دارن انجام میدن که مسائل پارسال تکرار نشه
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: poem ، sal0811 ، zaaraa ، soli asali ، mahan L ، shilan ، nedaba ، jojo_hami ، arashS ، behfaza ، armin021 ، Maryrhm
(2014-06-11 ساعت 01:47)armin021 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 21:43)soli asali نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 21:39)alimomen نوشته:  کیس 1018 هم امروز عصر تو ابوظبی کلیر شد

هر وقت 1080p کلیر بشه بعدیش دیگه 4K و 3D ه Smile

ما آخرش نفهمیدیم سولی تو کار نظام و نظامیه یا تکنولوژی؟!
والا القابی که بنده نسبت داده شده نظامی هست ولی کار من ذهن من همش تکنولوژیه Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

دوستان انکارا کیس نامبر ۲۱۸ امده جوابش یا نه یکی از دوستامه زیاد وارد به نت نیست میخوام کمکش کنم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، arashS
(2014-06-11 ساعت 08:22)feel نوشته:  دوستان انکارا کیس نامبر ۲۱۸ امده جوابش یا نه یکی از دوستامه زیاد وارد به نت نیست میخوام کمکش کنم

بله ايشون كلير شدن ، مباركشون باشه
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: soli asali ، feel ، shilan ، nedaba ، arashS ، rezahoorjandi ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 06:13)arashS نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 02:12)Nazem نوشته:  دوست من با کیس 3100 بعد از 110 روز امروز ابوظبی بدون آپدیت توی سایت Ceac کلیر شد.

سلام دوست عزیزم
همراه گرامی من
بله شما، شما که تازه به جمع ما پیوستی.

می‌خوام یه مژده بهت بدم. چیزی که برای ما اگه روز اول میومدیم تو این تاپیک ، یکی بهمون می‌گفت خیلی خوب بود اما خوب قسمت ما نبود، قسمت ما این بود که به قول آرمین نمرده برزخ‌رو تجربه کنیم.
اما دوست عزیزمن، امروز بهت این مژده‌رو می‌دم که تو مثل 130 روز پیش من بلاتکلیف نیستی. وقتی من به این تاپیک اومدم منتظرسرا پراز سیاهی بود. اما امروز برای تو و برای قدم پاک تو سبزی منتظرسرا رو دربر گرفته.
وقتی من اومدم الدرادوی صبور، 134 روزه بودو نهایتا بعد از 188 روز انتظار کلیر شد اما امروز دوستان تو با 100 روز انتظار کلیر می‌شن.
بلاتکلیفی تو کوتاه‌تره دوست من، همراه من. زمان انتظار داره دورقمی میشه.
من از اینکه امروز بهمون پیوستی خوشحال نیستم، اما ازاینکه زودتر از روزهایی که ما چشم به راه بودیم تو آزاد می‌شی خوشحالم.
و در تمام این روزها ما در کنارتو هستیم،‌ قصه‌گو،‌ علی مومنی ، فردی،‌ نسیم بانو، پری‌پری،‌مهدی 2014،‌رضا نوروزی،‌ بهار، قرشاد999،me_uی پیشگو، آرمین،‌شهریار، خاله الهام،‌آناهیتا، عموعراقی، خاله سارا (کوزت جارو به‌دست که کلی کلیر کرده اینجارو) و...
تا 30 روز پیش متوسط روزهای انتظار تا ابد بود.
20 روز پیش کسانی آزاد می‌شدند که 200 روز به بالا بودند
15 روز پیش کسانی کلیر شدند که 180 روز انتظار بودند.
10 روز پیش بود که بچه‌های 150 روز انتظار آزادیشونو جشن گرفتن.
4 روز پیش 130 روزی‌ها از قفس پریدن و به قول مریم بانو کبوتر شدن.
امروز ناظم خبرداد که دوستش با 100 روز انتظار کلیر شد.
و همینطور این منحنی انتظار داره به حضیض میل می‌کنه.
دوست من نگران نباش. امیدوارم برای تو که امروز به ما پیوستی زمان انتظار کمتر از 30 روز باشه.
شاید ببینی دوستانی هستن که با 200 روز به بالا منتظرن. اما برای اون عزیزان هم روزهای انتظار کوتاه تر شده.
اینجا همه خوبن،‌همه پاکن،‌بزودی می‌بینی که چه مهربانانه برایت هورا می‌کشن.
البته فرشاد قول داده که نعره بکشه. Wink
شاد باش دوست من که زمان انتظار کوتاه شده برای تو.
تواین شکلکا بوسه نداره وگرنه یه بوسه می‌ذاشتم برای قدمهای تو.Smile

پس اسم من کو ؟؟ Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، Ramin geologist ، arashS ، pari pariaaa ، pari pari ، janatirad
سلام دوستان عزیز
1.میخواستم بدونم در مورد ابوظبی چقدر وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم آیا مثل ایروان و آنکارا کلیرنسمون تاریخ انقضا داره؟
2.شماره های سفارت در ابوظبی رو میخواستم
با تشکر
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، arashS ، soli asali ، armin021 ، pari pari
(2014-06-10 ساعت 21:23)alimomen نوشته:  این تاپیک خیلی بی محتوا داره میشه همش هی بحث ویزا-کارنت-کلیر دوباره ویزا-کلیر-کارنت
بابا پس تکلیف عیش و نوش و خوشی چه میشه

علی مومن فکر نکنی من متوجه همدستی و لابی تو با عناصر بیگانه و آپارتاید ضد برابری حقوق شهروندان منتظرسرا نشدماااااا...
چطور تا هفته پیش از شنبه شروع می کردی به جیغ و دست و هورای بلند و لب کارون و حرکات موزون، بعد این شنبه، نوبت به ما که رسید مننتظر سرا ترکید؟ اینا همش برنامه ریزی شده بود آقا جان. نمیخواستی برای ما شادمانی کنی، زدی سایت رو ترکوندی. من همینجا دستتو رو می کنم و آماده ی عواقبشم هستم. در روز قیامت در محضر عدل الهی جواب این همه ظلم و جور رو چطوری میخوای بدی؟
اسم رمز : کتلت 110
Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-11 ساعت 08:31)aaraam نوشته:  سلام دوستان عزیز
1.میخواستم بدونم در مورد ابوظبی چقدر وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم آیا مثل ایروان و آنکارا کلیرنسمون تاریخ انقضا داره؟
با تشکر
as soon as possible
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، aaraam ، nedaba ، arashS ، soli asali ، pari pari ، HELIAA
آقا بنده از این تریبون استفاده می کنم و از کلیه خانمها و آقایان محترمی که روح بنده را با نثار رتبه قرین رحمت و آرامش فرمودند، نهایت سپاس و تشکر را میدارم!!!((جمله رو دریابید))
دم همگی گرم- جبران می کنیم- کلیر هم شدیم، از این تاپیک نمیریم، دلمون میخواد.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-11 ساعت 08:35)alimomen نوشته:  
با تشکر
as soon as possible

ممنون در این حد اطلاع دارم منظورم حداکثر زمانی که داریم بود اگه اطلاع دقیقی دارید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 08:34)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 21:23)alimomen نوشته:  این تاپیک خیلی بی محتوا داره میشه همش هی بحث ویزا-کارنت-کلیر دوباره ویزا-کلیر-کارنت
بابا پس تکلیف عیش و نوش و خوشی چه میشه

علی مومن فکر نکنی من متوجه همدستی و لابی تو با عناصر بیگانه و آپارتاید ضد برابری حقوق شهروندان منتظرسرا نشدماااااا...
چطور تا هفته پیش از شنبه شروع می کردی به جیغ و دست و هورای بلند و لب کارون و حرکات موزون، بعد این شنبه، نوبت به ما که رسید مننتظر سرا ترکید؟ اینا همش برنامه ریزی شده بود آقا جان. نمیخواستی برای ما شادمانی کنی، زدی سایت رو ترکوندی. من همینجا دستتو رو می کنم و آماده ی عواقبشم هستم. در روز قیامت در محضر عدل الهی جواب این همه ظلم و جور رو چطوری میخوای بدی؟
اسم رمز : کتلت 110
Big Grin

خوشا بحالت فردی جون که مثل یک پرنده سبکبال پر کشیدی و رفتی به قول شاعر کجا دانند حال ما سبکبالان ساحلها جایی دیگه شاعر میگه سواره خبر از پیاده نداره-
جواب محضر عدل الهی هم خیلی سادست و فقط یک کلمه هست:شرمنده
این اسم رمزو هم دیگه اشتباه اومدی اون کتلت کاکو هست نه 110
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: nedaba ، freddyflientstone ، rezahoorjandi ، arashS ، soli asali ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 08:42)aaraam نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 08:35)alimomen نوشته:  
با تشکر
as soon as possible

ممنون در این حد اطلاع دارم منظورم حداکثر زمانی که داریم بود اگه اطلاع دقیقی دارید.
عزیزم اطلاع دقیق رو سفارت داره که اونم نوشته as soon as possible
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: nedaba ، rezahoorjandi ، arashS ، soli asali ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 07:56)m.mirzaee نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 07:43)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 07:38)shilan نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 06:13)arashS نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 02:12)Nazem نوشته:  دوست من با کیس 3100 بعد از 110 روز امروز ابوظبی بدون آپدیت توی سایت Ceac کلیر شد.

سلام دوست عزیزم
همراه گرامی من
بله شما، شما که تازه به جمع ما پیوستی.

می‌خوام یه مژده بهت بدم. چیزی که برای ما اگه روز اول میومدیم تو این تاپیک ، یکی بهمون می‌گفت خیلی خوب بود اما خوب قسمت ما نبود، قسمت ما این بود که به قول آرمین نمرده برزخ‌رو تجربه کنیم.
اما دوست عزیزمن، امروز بهت این مژده‌رو می‌دم که تو مثل 130 روز پیش من بلاتکلیف نیستی. وقتی من به این تاپیک اومدم منتظرسرا پراز سیاهی بود. اما امروز برای تو و برای قدم پاک تو سبزی منتظرسرا رو دربر گرفته.
وقتی من اومدم الدرادوی صبور، 134 روزه بودو نهایتا بعد از 188 روز انتظار کلیر شد اما امروز دوستان تو با 100 روز انتظار کلیر می‌شن.
بلاتکلیفی تو کوتاه‌تره دوست من، همراه من. زمان انتظار داره دورقمی میشه.
من از اینکه امروز بهمون پیوستی خوشحال نیستم، اما ازاینکه زودتر از روزهایی که ما چشم به راه بودیم تو آزاد می‌شی خوشحالم.
و در تمام این روزها ما در کنارتو هستیم،‌ قصه‌گو،‌ علی مومنی ، فردی،‌ نسیم بانو، پری‌پری،‌مهدی 2014،‌رضا نوروزی،‌ بهار، قرشاد999،me_uی پیشگو، آرمین،‌شهریار، خاله الهام،‌آناهیتا، عموعراقی، خاله سارا (کوزت جارو به‌دست که کلی کلیر کرده اینجارو) و...
تا 30 روز پیش متوسط روزهای انتظار تا ابد بود.
20 روز پیش کسانی آزاد می‌شدند که 200 روز به بالا بودند
15 روز پیش کسانی کلیر شدند که 180 روز انتظار بودند.
10 روز پیش بود که بچه‌های 150 روز انتظار آزادیشونو جشن گرفتن.
4 روز پیش 130 روزی‌ها از قفس پریدن و به قول مریم بانو کبوتر شدن.
امروز ناظم خبرداد که دوستش با 100 روز انتظار کلیر شد.
و همینطور این منحنی انتظار داره به حضیض میل می‌کنه.
دوست من نگران نباش. امیدوارم برای تو که امروز به ما پیوستی زمان انتظار کمتر از 30 روز باشه.
شاید ببینی دوستانی هستن که با 200 روز به بالا منتظرن. اما برای اون عزیزان هم روزهای انتظار کوتاه تر شده.
اینجا همه خوبن،‌همه پاکن،‌بزودی می‌بینی که چه مهربانانه برایت هورا می‌کشن.
البته فرشاد قول داده که نعره بکشه. Wink
شاد باش دوست من که زمان انتظار کوتاه شده برای تو.
تواین شکلکا بوسه نداره وگرنه یه بوسه می‌ذاشتم برای قدمهای تو.Smile

والا عمو آرش ما که نفهمیدیم چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟ دقیقا منظورتون چی بود؟Shy

آرش جون خیلی از این متن ادبی و فلسفی که گذاشتی ممنونم چقدر شباهت به نوشته های دکتر شریعتی داشت!! منو که برد توی فکر بقیه رو نمیدونم!!
ممنون از امیدی که به منتظر سرایی ها دادی
واقعیت هم همینه که همه ما بدونیم که ایرانی هستیم و برای ورود به کشوری داریم انتظار میکشیم که همه آرزوش رو دارن ، کلیر شدن کیسهای DV هر چه به انتهای اون نردیکتر میشه زمان کمتری رو به خودش اختصاص میده و میتونیم در سالهای قبل ببینید که این زمان انتظار حتی 20 یا 10 روز هم بوده ، پس همه امیدوار باشید و شاد

خدا از دهنتون بشنوه كه يك ماهه كلير بشيم فكرش را بكن زودتر چمدون ها را ببنديم . يعني ميشه پسرم اينجا درس نخونه و اين درسهاي بي محتوا را نخونه . واي تصور كنيد اگه زودتر ٦٠٠٠٠ تاي ها مثل شما كلير بشن چه هورا هايي مي كشم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: nedaba ، گلپری ، zaaraa ، arashS ، rezahoorjandi ، soli asali ، armin021 ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان