کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان اگر من شنبه صبح برم دبی برا ازمایش جواب ازمایش رو طوری به من میدهند که یک شنبه ساعت 1.30 برم ابوظبی
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
تشکر کنندگان: nedaba ، arashS ، soli asali
سلامممممممم صبح بخیر
بچه های گل مهاجرسرا مخصوصا تایپیک خودمن دلم واسطون ی ذره شده بوئ=د تقریبا ی 6 روزی غیبت فاحش داشتم چون بی ادبی بعد 3 ماه رفتم مرخصیCoolWink
خدا رو هزاران بار شکر میکنم که تو این راه با شماها هستم شما هایی که اگرچه فعلا مجازی هستید ولی واقعی ترین لحظات زندگی رو رقم زدین واسم ....چشم بره اون لحظه ای هستم که تو زمان مناسبش روی ماه تک تک تکتون رو ببینم ....خیلی خوشحالم واسه دوستای گلی که کلیر شدن رفقای پایه بالا و به بچه هایی که تازه واردن میگم ما هستیم باهاتون با جون دل ام بفرمایید ما اطاعت کنیم.

عاشقتونم........راسی فک کنم علی مومن توبه کرده خبری از قر ریزو دامن قرمزی نیستBig GrinBig GrinBig Grin
متاسفانه نشد،
(2014-06-11 ساعت 08:03)alimomen نوشته:  این کیس 2302 هم refuseشده تا دیروز نبود چون نفر سوم ریفیوز شده فکر کنم همون جریان سن 21 سال هست
چجور یک شبه با آینده آدم بازی میکنن این سفارت چی ها
به نظرتون توی محضر عدل الهی چه جوابی دارن بدن

علی جان خوشم میاد پیگیر پاسخ گویی ملت در محضر عدل الهی هستیBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: alimomen ، nedaba ، zaaraa ، arashS ، soli asali ، pari pari ، janatirad
(2014-06-11 ساعت 08:45)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 08:42)aaraam نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 08:35)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 08:31)aaraam نوشته:  سلام دوستان عزیز
1.میخواستم بدونم در مورد ابوظبی چقدر وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم آیا مثل ایروان و آنکارا کلیرنسمون تاریخ انقضا داره؟
2.شماره های سفارت در ابوظبی رو میخواستم
با تشکر
as soon as possible

ممنون در این حد اطلاع دارم منظورم حداکثر زمانی که داریم بود اگه اطلاع دقیقی دارید.
عزیزم اطلاع دقیق رو سفارت داره که اونم نوشته as soon as possible

شماره سفارت رو بخاطر همین میخواستم. البته فردی عزیز تو یکی از ارسالهاشون نوشته بودن زنگ زدن سفارت (که ظاهرا جواب درستی هم بهشون ندادن) متاسفانه پیغام خصوصیشون بسته س و احتمالا هنوز سوال منو ندیدنSad
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: nedaba ، arashS ، soli asali ، pari pari
سلام، صبح به خير دوستان گلم،
مي گم يكم بد نيست به فكر سلامتي خودتون باشيد، اينجوري كه شما ها پيش مي ريد خدايي نكرده مريض مي شينا
يكم استراحت هم لازمه، آخه من در عجبم ديشب از ساعت ١٠ به بعد سايت باز نمي شد شماها چطوري اين ١٥ صفحه رو پر كرديد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shilan ، قصه گو ، nedaba ، arashS ، soli asali ، shahryar7021 ، anahita 62 ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 08:58)Sara_lphmkf نوشته:  سلام، صبح به خير دوستان گلم،
مي گم يكم بد نيست به فكر سلامتي خودتون باشيد، اينجوري كه شما ها پيش مي ريد خدايي نكرده مريض مي شينا
يكم استراحت هم لازمه، آخه من در عجبم ديشب از ساعت ١٠ به بعد سايت باز نمي شد شماها چطوري اين ١٥ صفحه رو پر كرديد

بچه ها کنترات برداشتن برسن به 2000
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، arashS ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari
منم تعجبم دیشب سایت خراب بود ولی تو همون ساعتای خرابی پست هست فک کنم دیشب جلسه بوده برا همین در سایت واسه مراجعین عمومی بسته بودهWinkTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، arashS ، soli asali ، Ali Sepehr ، shahryar7021 ، armin021 ، pari pari ، shadi79
سلام دوستان خوبم صبح همتون بخیر و شادی.... میخواستم از اونایی که للشون صافه و به قول معروف دعاشون زود مستجاب میشه خواهش کنم به حال من و امسال من که 6 ماهه منتظیریم و حتی یه اپ ساده هم نشدیم یه دعایی بکنن تا شاید ما هم یه نفس راحت بکشیم .... البته خوب میدونم هر چیزی علتی داره و این انتظار علتی داره که دیروز برای من یکی از علت هاش اتفاق افتاد و فهمیدم هیچ چیزی بی حکمت نیست..... در هر صورت برای همه من به شخصه ارزوی موفقیت دارم تا اگه خدا خواست دعای من رو برای بقیه مستجاب کنه .... شاید دعای یکی دیگه هم در حق من مستجاب شه و کارم به سرانجام مقصود برسه.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-06-11 ساعت 09:03)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان خوبم صبح همتون بخیر و شادی.... میخواستم از اونایی که للشون صافه و به قول معروف دعاشون زود مستجاب میشه خواهش کنم به حال من و امسال من که 6 ماهه منتظیریم و حتی یه اپ ساده هم نشدیم یه دعایی بکنن تا شاید ما هم یه نفس راحت بکشیم .... البته خوب میدونم هر چیزی علتی داره و این انتظار علتی داره که دیروز برای من یکی از علت هاش اتفاق افتاد و فهمیدم هیچ چیزی بی حکمت نیست..... در هر صورت برای همه من به شخصه ارزوی موفقیت دارم تا اگه خدا خواست دعای من رو برای بقیه مستجاب کنه .... شاید دعای یکی دیگه هم در حق من مستجاب شه و کارم به سرانجام مقصود برسه.

حمید جان چشم بنده واست دعا میکنم ولی طبق بررسی کارشناسامون پستهای اینجوری که بوی دپرشن و خستگی میده یه کم اخیرا لود میذاره رو سرور باعث میشه سایت داون بشه لطفا اگر میشه از این پستها نذارید
ممنون
case no=4xxx,abu dhabi
سلام
از دوستان ،کسی برای دریافت ویزا می ره ارمنستان؟من می خوام زحمت بدم و پاسمو بدم برای دریافت ویزای تورسیتی که در پاسم بزنن..ممنون می شم بهم خبر بدید
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، alitab ، nedaba
سلااااام دوستان من حضور دارما!!! امروز بعد 10 روز اومدم سر کار یکم مشغولم! خبری نیس؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، alitab ، shahryar7021 ، nedaba ، Ramin geologist ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 09:10)afsi39 نوشته:  سلام
از دوستان ،کسی برای دریافت ویزا می ره ارمنستان؟من می خوام زحمت بدم و پاسمو بدم برای دریافت ویزای تورسیتی که در پاسم بزنن..ممنون می شم بهم خبر بدید

برادرانه و عاجزانه به عنوان کسی که شاهد بدبختی هم وطناش بوده -ازت درخواست میکنم پاستو دست باباتم نده چه خواسته کسی که نمیشناسی
case no=4xxx,abu dhabi
سلام دوستان. امیدوارم کمکم کنید.

ما سه نفر هستیم. نفر اول رو زده "ردی" ما بقی "پروسه".
1- از "ردی" تا "ایشود" چند روز طول میکشه؟
2- نفر های بعدی که "پروسه" هستند چی میشه؟

ممنون
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 08:25)soli asali نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 06:13)arashS نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 02:12)Nazem نوشته:  دوست من با کیس 3100 بعد از 110 روز امروز ابوظبی بدون آپدیت توی سایت Ceac کلیر شد.

سلام دوست عزیزم
همراه گرامی من
بله شما، شما که تازه به جمع ما پیوستی.

...................................................................................................................... اما ازاینکه زودتر از روزهایی که ما چشم به راه بودیم تو آزاد می‌شی خوشحالم.
و در تمام این روزها ما در کنارتو هستیم،‌ قصه‌گو،‌ علی مومنی ، فردی،‌ نسیم بانو، پری‌پری،‌مهدی 2014،‌رضا نوروزی،‌ بهار، قرشاد999،me_uی پیشگو،سلی عسلی(برنامه نویس ارشد و مهربون) آرمین،‌شهریار، خاله الهام،‌آناهیتا، عموعراقی، خاله سارا (کوزت جارو به‌دست که کلی کلیر کرده اینجارو) و...
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................
تواین شکلکا بوسه نداره وگرنه یه بوسه می‌ذاشتم برای قدمهای تو.Smile

پس اسم من کو ؟؟ Sad

روم سیاه سلی جون، تو متن اصلی تصحیح کردم.Sad
از القاب نظامی هم استفاده نکردم.TongueBig Grin
(2014-06-11 ساعت 08:51)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستان اگر من شنبه صبح برم دبی برا ازمایش جواب ازمایش رو طوری به من میدهند که یک شنبه ساعت 1.30 برم ابوظبی

سلام همراه گرامی.
بعضی از دوستان گفتن اگر شما شنبه صبح میدکال انجام بدید با پرداخت حدود 250 درهم اضافه، جواب مدیکال شما تا شنبه شب آمادست.
اما تحقیق بیشتر شرط عقله.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari ، rezahoorjandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان