کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
مهدی 2014 گللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
آقا دمت گرم آقا خوشحالمممممممممممممممممممممم کردی
این وضعیت خودت رو هم که نوشتی خیال من راحت شد.چون شما پرونده تون 10 فوریه به واشگنتن ارسال شده و دیشب 11 جون سر چهار ماه جواب دادند.پس دوستان کسانیکه 5-10 مارچ پرونده اشون به واشنگتن ارسال شده الان باید منتظر کلیر شده باشن.همانطور که این 24 کیسی که امروز ایروان کلیر کرد 5 مارچی بودند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-06-11 ساعت 14:47)AZAR 1335 نوشته:  [quote='alimomen' pid='511011' dateline='1402457590']
این کیس 2302 هم refuseشده تا دیروز نبود چون نفر سوم ریفیوز شده فکر کنم همون جریان سن 21 سال هست
چجور یک شبه با آینده آدم بازی میکنن این سفارت چی ها
به نظرتون توی محضر عدل الهی چه جوابی دارن بدن

سلام من دارم دربدر دنبال آخرین پست این کیس می گردم پیداش نمی کنم .جکار کنم علی آقا .کمک.

سلام دوست عزیز
شما از کیس مورد نظر خبر دارید؟آیا ایشون همان دوستمون fatehmiki نیستند؟
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، farshadm999 ، ghasoo ، armin021 ، soli asali
(2014-06-11 ساعت 16:14)irn22 نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من هم کلیر شدم.
روزهای سختی بود برای همه دوستان دعا می کنم هر چه زودتر خبر خوش دریافت کنند.
دوست عزیز من که یکشنبه پیام خصوصی خبرش رو بهتون داده بودم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

(2014-06-11 ساعت 16:27)20142ddc نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 14:47)AZAR 1335 نوشته:  [quote='alimomen' pid='511011' dateline='1402457590']
این کیس 2302 هم refuseشده تا دیروز نبود چون نفر سوم ریفیوز شده فکر کنم همون جریان سن 21 سال هست
چجور یک شبه با آینده آدم بازی میکنن این سفارت چی ها
به نظرتون توی محضر عدل الهی چه جوابی دارن بدن

سلام من دارم دربدر دنبال آخرین پست این کیس می گردم پیداش نمی کنم .جکار کنم علی آقا .کمک.

سلام دوست عزیز
شما از کیس مورد نظر خبر دارید؟آیا ایشون همان دوستمون fatehmiki نیستند؟

http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid510736
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، farshadm999 ، مهدی 2014 ، armin021 ، soli asali ، arashS
قصه گو اينجايي كه، پس چرا سكوت كردي خانومي؟!
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-11 ساعت 15:23)مهدی 2014 نوشته:  [quote='پائیز' pid='511374' dateline='1402482105']
مهدی ۲۰۱۴ عزیز

من همیشه تبریک هامو با کلید تبریک و تشکر میزنم ولی خداییش اولین کسی هستی که تبریک رو بصورت متن برات مینویسم چون واقعا با زدن کلید تبریک و تشکر احساس درونیم خالی نشد......
تبریک من رو بپذیرید و همگی برای آزادی صدر نشین های دویست روز به بالا دعا کنیم

ممنون پاييز عزيز
ايشالا هميشه موفق باشي و دلت هميشه بهاري...
مبارکهههههههههههه خیلییییییی

تبریک اقا مهدی مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
قصه گو فکر کنم دیشب تا صبح تو ی مهاجرسرا بود الان پای سیستم خوابش برده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-11 ساعت 13:51)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

سلام
آقا اينقدر منتظر اين لحظه بودم كه داد بزنم بگم من بالاخره كلير شدم ولي خانمم از من سبقت گرفت و اين خبر و زودتر داد.
در هر صورت اين مال من : هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شدييييييييييييييممممم.
باورتون نمي شه اونقدر تو اين مدت سختي كشيديم كه نگو نپرس....
اميدوارم و مطمئنم كه همه كلير مي شين ...
خوشحالم ولي خسته ...

اقا خيلي تبريك
Case No.:2014asxxx
Interview date:31 oct
Embassy:Ankara
Family No.:2
Clearance 1st person:12 Dec
Clearance 2st person:5 June
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، farshadm999 ، ghasoo ، zaaraa ، مهدی 2014 ، armin021 ، irn22 ، soli asali ، mahan L ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 16:42)alimomen نوشته:  قصه گو فکر کنم دیشب تا صبح تو ی مهاجرسرا بود الان پای سیستم خوابش برده

نه خواب نيست قهر كرده داش علي، از چيزي ناراحته، البته من اينطوري فكر مي كنم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سارا جون و شيلان عزيزم،از بيرون اومدم و ديدم اوف.....چند صفحه ي نخوانده،بعد هم كه كلير شدن خانواده ي گل آقا مهدي كه از خوشحالي تو پوستم نمي كنجم،يكايك بچه ها با كلير شدنشون،قلبمو روشن و روشن تر كردند.به همشون تبريك مي گم و خوشحالم كه با رفتنشون راه رو براي بقيه ي دوستان منتظر ، هموارتر كردند.
حقيقتش نخواستم بيام و اگه پست شما خواهراي گلمو نمي ديدم ، شايد باز هم تو لاك خودم فرو مي رفتم،به هر حال همتون منو مي شناسيد و مي دونيد پاي پست هاتون ذوق مي زنم، همشونو مي خونم و لايك مي كنم،همين واسه حضورم كافيه.دوستتون دارم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-11 ساعت 16:16)wowwow2 نوشته:  این داش مهدی انگار رو دل همه سنگینی میکرد ها

من کلیر شدم ولی میدونم این pari pari ها (+200 های عزیز منظورمه ) بدجور رو دل هم من هم همه ی دوستان سنگینی میکنه . . .
به ایمید سبز شدنشون. . . . Wink
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-11 ساعت 16:25)reza_top60 نوشته:  مهدی 2014 گللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
این وضعیت خودت رو هم که نوشتی خیال من راحت شد.چون شما پرونده تون 10 فوریه به واشگنتن ارسال شده و دیشب 11 جون سر چهار ماه جواب دادند.پس دوستان کسانیکه 5-10 مارچ پرونده اشون به واشنگتن ارسال شده الان باید منتظر کلیر شده باشن.همانطور که این 24 کیسی که امروز ایروان کلیر کرد 5 مارچی بودند.
آقا رضای گل
ما هم 5 مارچی هستیما؟؟؟!!!
چشم به سایتیم به خدا Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: قصه گو ، janatirad ، reza_top60 ، Sara_lphmkf ، مهدی 2014 ، armin021 ، nasim ، soli asali ، arashS ، nedaba ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 16:49)قصه گو نوشته:  سارا جون و شيلان عزيزم،از بيرون اومدم و ديدم اوف.....چند صفحه ي نخوانده،بعد هم كه كلير شدن خانواده ي گل آقا مهدي كه از خوشحالي تو پوستم نمي كنجم،يكايك بچه ها با كلير شدنشون،قلبمو روشن و روشن تر كردند.به همشون تبريك مي گم و خوشحالم كه با رفتنشون راه رو براي بقيه ي دوستان منتظر ، هموارتر كردند.
حقيقتش نخواستم بيام و اگه پست شما خواهراي گلمو نمي ديدم ، شايد باز هم تو لاك خودم فرو مي رفتم،به هر حال همتون منو مي شناسيد و مي دونيد پاي پست هاتون ذوق مي زنم، همشونو مي خونم و لايك مي كنم،همين واسه حضورم كافيه.دوستتون دارم.

فداي قصه گوي عزيزمون بشم، عزيزي، من حس كردم ناراحتي، شما باش ، همين بودنتون هم آرامشه، مي دونم يك چيزي رو به دل گرفتي ولي فراموش كن ، از روي قصد نبوده ، منظورشونو درست ننوشتن،
(2014-06-11 ساعت 16:52)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 16:25)reza_top60 نوشته:  مهدی 2014 گللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
آقا رضای گل
ما هم 5 مارچی هستیما؟؟؟!!!
چشم به سایتیم به خدا Smile

آقا رضای گلللللل ما هم منتظر زنگ شماییم.
ایشالا تا آخر هفته خبرهای خوبی میرسه.
این آپدیت 10 جون سر کیس شما بخاطر ایمیل بوده یا از سفارت؟

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، مهدی 2014 ، قصه گو ، armin021 ، rezahoorjandi ، nasim ، soli asali ، sophia ، anahita 62 ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 16:53)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 16:49)قصه گو نوشته:  سارا جون و شيلان عزيزم،از بيرون اومدم و ديدم اوف.....چند صفحه ي نخوانده،بعد هم كه كلير شدن خانواده ي گل آقا مهدي كه از خوشحالي تو پوستم نمي كنجم،يكايك بچه ها با كلير شدنشون،قلبمو روشن و روشن تر كردند.به همشون تبريك مي گم و خوشحالم كه با رفتنشون راه رو براي بقيه ي دوستان منتظر ، هموارتر كردند.

فداي قصه گوي عزيزمون بشم، عزيزي، من حس كردم ناراحتي، شما باش ، همين بودنتون هم آرامشه، مي دونم يك چيزي رو به دل گرفتي ولي فراموش كن ، از روي قصد نبوده ، منظورشونو درست ننوشتن،

و اينگونه بود كه من شدم عضو با سابقهBig Grin
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، zaaraa ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، shahryar7021 ، nasim ، arashS ، sal0811 ، shilan ، anahita 62 ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان