کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-11 ساعت 16:52)janatirad نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 16:16)wowwow2 نوشته:  این داش مهدی انگار رو دل همه سنگینی میکرد ها

من کلیر شدم ولی میدونم این pari pari ها (+200 های عزیز منظورمه ) بدجور رو دل هم من هم همه ی دوستان سنگینی میکنه . . .
به ایمید سبز شدنشون. . . . Wink

امیدوارم این بچه های محک این طفلکای معصوم هم یه روز از مریضیشون کلیر شن برن خونه هاشون....
بر و بچه های کلیر شده.... فراموششون نکنیداااااااا Wink
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
به به... چه خبره اينجااااا.... انقدر خوشحالم كه خدا ميدووونه....??? مخصوصاً براي آقا مهدي و همسرشون و تك تك دوستان خوووبم...
خدا رو هززاران مرتبه شكرررر....
هووووووورررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا ??????✌️✌️✌️✌️✌️✌️
بچه ها یک سوال اگه مدیکال اگزمینیشن باطل شده باشه باید چی کار کنیم و چه اقداماتی انجام بدیم؟ میشه دقیقا راهنمایی کنید؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: masoudyara ، Sara_lphmkf ، janatirad ، armin021 ، soli asali ، shilan ، nedaba
دوستان این # علامت مقابل شمارم تایپ شده یعنی چی؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: alitab ، armin021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 17:13)amirrbco نوشته:  دوستان این # علامت مقابل شمارم تایپ شده یعنی چی؟

یعنی نقص مدرک دارید که اگر توی برگه آبی رنگ مدرکی رو بعنوان نقص براتون تیک نزدند پس منظورشون تمدید مدیکال هست. با این حال یه ایمیل به سفارت بزنید و سوال کنید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: amirrbco ، alitab ، قصه گو ، armin021 ، مهدی 2014 ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba
فکر کنم قصه گو تنها کسی بود که بعد از این همه وقت که کلیر شد ما رو تنها نذاشت و مستمر با ما خندید و ناراحت شدبقیه نهایتا در حد یکی دو روز موندن و برای همیشه رفتن نهایتا یک سر زدن و خیلی ها هم اینقدر عجله داشتن واسه رفتن که شرایط کیسشون هم وقت نکردن بگن خیلی راحت از یاد بردن که ما رفیق دوران سختیهاشون بودیم افسوس و صد افسوس که انسان سریع فراموش میکنه و سریعتر از اون مغرور میشه این تاپیک محل گذر هست ولی من اسمشو گذاشتم معرفت سنج چرا که به راحتی نشون میده عیار طرف چنده و آیا اصلا طلا هست یا مسه
واقعا ازت تشکر میکنم قصه گو که ثابت کردی عیارت 24 هست و سربلند از این تاپیک بیرون اومدی رفقایی مثل شما توی این وانفسا کمن ولی هستن امیدوارم عمرت مستدام و نفست چاق باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-11 ساعت 17:18)alimomen نوشته:  فکر کنم قصه گو تنها کسی بود که بعد از این همه وقت که کلیر شد ما رو تنها نذاشت و مستمر با ما خندید و ناراحت شدبقیه نهایتا در حد یکی دو روز موندن و برای همیشه رفتن نهایتا یک سر زدن و خیلی ها هم اینقدر عجله داشتن واسه رفتن که شرایط کیسشون هم وقت نکردن بگن خیلی راحت از یاد بردن که ما رفیق دوران سختیهاشون بودیم افسوس و صد افسوس که انسان سریع فراموش میکنه و سریعتر از اون مغرور میشه این تاپیک محل گذر هست ولی من اسمشو گذاشتم معرفت سنج چرا که به راحتی نشون میده عیار طرف چنده و آیا اصلا طلا هست یا مسه
واقعا ازت تشکر میکنم قصه گو که ثابت کردی عیارت 24 هست و سربلند از این تاپیک بیرون اومدی رفقایی مثل شما توی این وانفسا کمن ولی هستن امیدوارم عمرت مستدام و نفست چاق باشه

دمت گرم زدی تو خال ، بعضیارو که نمی‌شه دقیق اسم اورد. بعد برنده شدن عضو شدن ۲ روز بعد ویزا گرفتن هم خدافظی‌ کردن! Big GrinBig Grin

خانوم قصه گو ، واقعاً بی‌ نظیر هستید.
خوشحالم.
Sadدلم گرفته ای دوست....
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: alitab ، farshadm999 ، Prometheus ، maryam_a ، قصه گو ، armin021 ، m_nikparvaz ، soli asali ، arashS ، shilan ، nedaba ، pari pari
نفر اصلی کیس ما الان یه آپدیت خورد به نظرتون ازسفارته ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-06-11 ساعت 17:23)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 17:18)alimomen نوشته:  فکر کنم قصه گو تنها کسی بود که بعد از این همه وقت که کلیر شد ما رو تنها نذاشت و مستمر با ما خندید و ناراحت شدبقیه نهایتا در حد یکی دو روز موندن و برای همیشه رفتن نهایتا یک سر زدن و خیلی ها هم اینقدر عجله داشتن واسه رفتن که شرایط کیسشون هم وقت نکردن بگن خیلی راحت از یاد بردن که ما رفیق دوران سختیهاشون بودیم افسوس و صد افسوس که انسان سریع فراموش میکنه و سریعتر از اون مغرور میشه این تاپیک محل گذر هست ولی من اسمشو گذاشتم معرفت سنج چرا که به راحتی نشون میده عیار طرف چنده و آیا اصلا طلا هست یا مسه

دمت گرم زدی تو خال ، بعضیارو که نمی‌شه دقیق اسم اورد. بعد برنده شدن عضو شدن ۲ روز بعد ویزا گرفتن هم خدافظی‌ کردن! Big GrinBig Grin

خانوم قصه گو ، واقعاً بی‌ نظیر هستید.

منم با وجود کلیر شدن نمیتونم از این تاپیک و اعضای خوب و دوست داشتنیش دل بکنمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: zaaraa ، قصه گو ، alimomen ، alitab ، armin021 ، مهدی 2014 ، soli asali ، arashS ، shilan ، nedaba ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 15:57)رضا2015 نوشته:  سلام

دوستان کسی هست که تو 10 سال گذشته خدمت سربازی غیر از ارتش بوده و کلیر شده باشه؟

ممنون از اطلاع

به نظر من يه قانون شده هر كسي كه كار دولتي يا سربازي رفته باشه باشه بايد كلير بشه يكي از دوستان ما هم كه قبلاً سربازي سپاه رفته بود ٤٠٠٠ هست كلير خورده در ارمنستان . همان روز قبل از ما هم يك خانمي معلم بود تنها بود او هم كلير خورد نگران نباشيد دوست عزيز . فقط مي تونم بگم اين شانس ما بود كه قبول شديم حالا ببينيم چي پيش مي آيد . اين همه صبر كرديم تا آخر سپتامبر هم روش .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: zaaraa ، قصه گو ، poem ، armin021 ، مهدی 2014 ، soli asali ، shahryar7021 ، jojo_hami ، shilan ، nedaba
من قصد رفتن نداشتم و ندارم......ممنون از ابراز محبتتون.هدفم هميشه اين بوده كه كانون خانواده كليرنس رو گرم و جمع نگه دارم...دارم تو خلوت خودم فكر مي كنم كه فردا در محضر عدل الهي چه جواب بدهم.....بگذريم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
با آرزوی کلیر شدن همه بچه ها
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم کلیر شدم.
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
(2014-06-11 ساعت 17:48)قصه گو نوشته:  من قصد رفتن نداشتم و ندارم......ممنون از ابراز محبتتون.هدفم هميشه اين بوده كه كانون خانواده كليرنس رو گرم و جمع نگه دارم....بگذريم!!

واقعا ازت ممنونم که هستی
من خیلی وقت نیست اینجام ولی امروز که نبودی همش فکرت بودمWink
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، armin021 ، مهدی 2014 ، soli asali ، عراقی ، shilan ، nedaba ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 17:27)m_nikparvaz نوشته:  نفر اصلی کیس ما الان یه آپدیت خورد به نظرتون ازسفارته ؟
دوست عزیز من فکر میکنم تازه امروز پرونده شما برای بررسی به واشنگتن ارسال شده.
آخه ما هم اواسر فوریه مصاحبه داشتین تاریخ 10 مارچ پرونده مون به واشنگتن ارسال شد.
توی این بازه 20 روزه از زمان مصاحبه فکر کنم خودم سفارت یه سری بررسی ها رو انجام میده و پرونده رو کامل میکنه.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: alitab ، armin021 ، m_nikparvaz ، soli asali ، مهدی 2014 ، shahryar7021 ، anahita 62 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان