کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
می خواستم بدونم کسی اطلاع داره که برای تست مدیکال دوباره ابوظبی که بری آن ویروس بود آیا دوباره همه هزینه رو میگیرن یا فقط هزینه آزمایش تس آن ویروس رو میگیرن و جواب این مدیکال رو چند روزه میدن؟؟
2014AS36xx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
تشکر کنندگان: soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 19:53)Morteza1350 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:50)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:45)Morteza1350 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 18:23)kamran68 نوشته:  *******************با سلام خدمت دوستان، کیس 3200 هستم اوایل فوریه مصاحبه در ابوظبی داشتیم، خیلی از کسانی که شماره کیسشون یا تاریخ مصاحبه شون بعد از ما بوده،کلیر شدند، ما آخرین آپدیتمون8June بوده که همه با هم بعد از زمان خیلی طولانی آپدیت شدند ولی کلیر نشدیم فعلا، از کسایی که میشناختم که همون زمانها مصاحبه داشتند اکثرا 7June آپدیت شدند و 8June کلیر شدند! دیگه دارم نم نم نگران میشم که شاید مشکلی هست که کلیر نشدیم تا الان، ممنون میشم بهم راهنمایی بدید..

سلام دوست عزيز ماهم ٧و٨جون اپديت شديم مصاحبمون فوريه بود ولى كلير نشديمSadSadSad

هفته آینده نوبت شماست، شک نکنید. این خط --------------- و اینم نشون$
Smile
فردى جان خدا از دهنت بشنوه ما كه خيلى نگرانيم
دوست عزيز پس ما چي بگيم ١٠٠ تا از شما كمتريم و از مارچ اپديت نشديم و فقط ٢٨ مي با ايميل اپديت شديم پس خوش به حال شما
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba
ارمنستان چرا آپدیت نمیکنه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، مهدی 2014 ، anahita 62 ، jojo_hami ، hamid_fs3 ، mahan L ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 18:23)kamran68 نوشته:  *******************با سلام خدمت دوستان، کیس 3200 هستم اوایل فوریه مصاحبه در ابوظبی داشتیم، خیلی از کسانی که شماره کیسشون یا تاریخ مصاحبه شون بعد از ما بوده،کلیر شدند، ما آخرین آپدیتمون8June بوده که همه با هم بعد از زمان خیلی طولانی آپدیت شدند ولی کلیر نشدیم فعلا، از کسایی که میشناختم که همون زمانها مصاحبه داشتند اکثرا 7June آپدیت شدند و 8June کلیر شدند! دیگه دارم نم نم نگران میشم که شاید مشکلی هست که کلیر نشدیم تا الان، ممنون میشم بهم راهنمایی بدید..

سلام دوست عزيز ماهم ٧و٨جون اپديت شديم مصاحبمون فوريه بود ولى كلير نشديمSadSadSad

Smile
دوست عزيز پس ما چي بگيم ١٠٠ تا از شما كمتريم و از مارچ اپديت نشديم و فقط ٢٨ مي با ايميل اپديت شديم پس خوش به حال شما
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، مهدی 2014 ، Morteza1350 ، mahan L ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 22:21)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 22:07)zaaraa نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 21:58)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 21:03)عراقی نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 20:56)maryam_a نوشته:  آقاي عراقي چرا آواتارتون رو عوض كردين... خيليي خوووب بود كه.. Big Grin

این علی مومن بی انصاف هی به عکس من خندید منم عوضش کردم

شما باید عکس صدام حسین رو میذاشتی واسه آواتار

راستی آقای علی مومن ای دختره خسته نمیشه اینقد میرقصه؟!
نه مگر ایرانیه که زود خسته بشه -در ضمن ای دختره اسمش دامن قرمزیه
والا ما که دامنی پاش نمیبینیم!!!
بی حیا! Big Grin
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-11 ساعت 22:51)armin021 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 22:21)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 22:07)zaaraa نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 21:58)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 21:03)عراقی نوشته:  این علی مومن بی انصاف هی به عکس من خندید منم عوضش کردم

شما باید عکس صدام حسین رو میذاشتی واسه آواتار

راستی آقای علی مومن ای دختره خسته نمیشه اینقد میرقصه؟!
نه مگر ایرانیه که زود خسته بشه -در ضمن ای دختره اسمش دامن قرمزیه
والا ما که دامنی پاش نمیبینیم!!!
بی حیا! Big Grin

حقیقتش یک دامن داشت من رفتم حبس وقتی برگشتم نامردا لکه دارش کردن-دامن بعدی که واسش خریدم بلند بود ولی ماشالا بس فعالیت داره زیاد میشورتش دامن هم چینی بود آب رفت کوتاه شدحالا ایشالا قولش دادم کلیر که شدم رفتم آمریکا جنس خوب واسش بگیرم -به هرحال ببخشید که ممکنه چشمتون بهش بیفته گناه پاتون نوشته بشه خودم تو درگاه عدل الهی جوابشو میدم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-11 ساعت 05:16)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:29)سیمین راد نوشته:  بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***

سلام
در مورد این قسمت شماره ۲ که خانم کیلیر بشه ......
میشه بیشتر توضیح بدید. پدر من که کیس اصلی بوده روز مصاحبه درجا ویزا گرفته اما مادرم کیلیرنس خورده . ممکنه زودتر کیلیر بشه ؟ یا ایمیل بزنیم کیلیر شده باشه ؟

ممنون می شم راهنمایی کنید

کاش یک نفر جواب من رو می داد ! Sad
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 23:00)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.

سلام
میشه بیشتر توضیح بدید. پدر من که کیس اصلی بوده روز مصاحبه درجا ویزا گرفته اما مادرم کیلیرنس خورده . ممکنه زودتر کیلیر بشه ؟ یا ایمیل بزنیم کیلیر شده باشه ؟

دوست من این حرفا هیچ کدوم صحت نداره هر ۵ مورد غلط هست ،متأسفانه دادن اطلاعات غلط تو این فروم تبدیل به رسم شده.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_top60 ، sal0811 ، Morteza 2014 ، shilan ، mahan L ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 23:00)l.ghalami@gmail.com نوشته:  

سلام

از سفارت امریکا یا اداره مهاجرت امریکا بعید به نظر میرسه که اینجوری بخوان اطلاع رسانی کنند.مگه سایت ندارند؟یا ایمیل خانومهایی که شوهرشون کلیر نشده رو ندارند؟!؟!؟!
اگراینجوری اطلاع رسانی کردن واقعا مسخره است.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، shilan ، حاجی واشنگتن ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 21:19)مهدی 2014 نوشته:  بچه ها سلام
آقا يه سوال - البته دعوام نكنيد كه قبلا گفته شده و اينااا، راستش پيدا نكردم (يعني تنبلي كردم Big Grin )
واسه گرفتن جواب مديكال ابوظبي بصورت ارجنت چقدر بايد اضافه پرداخت كنيم؟
ممنون
تو تاپیک سفر به اماراته باید نفری 250 درهم بدین اضافه و لی خوب اگر پنج شنبه عصر هم برین خوبه گاهی جمعه شوکلا هست
(2014-06-11 ساعت 22:47)shirin_n نوشته:  

Smile
سلام نگران نباشید ما هم 6و8جون ابدیت شدیم اما کلیر خیر
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan L ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 20:06)mehdidashti62 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 10:02)aria802 نوشته:  تو مهاجر سرا هیچ بخشی را ندیدم که سوالم مرتبط بباشه؟
۱- آیا شما کارت ملیتون را برای مصاحبه عوض کردید، برای کارت ملیهای منقضی شده و یا کد پستی تغییر کرده میپرسم
۲- اگه کسی عکس شناسنامش متعلق به زمان بچگیش باشه و تا حدودی مهر انتخابات آخرش داشته باشه به نظرتون تعویضش کنه ؟
من کارت ملیم منقضی بود عکس شناسنامه مال بچگیم بود و مهر هم داشت و کلیر شدم دوست عزیز نگران نباش

ما هم اصل و ترجمه کارت ملی (منقضی شده )را داشتیم ولی اصلا نخواستن حتی من تاکید کردم ولی گفت نمی خواد.
تشکر کنندگان: soli asali ، anahita 62 ، poem ، مهدی 2014 ، mahan L ، nedaba ، mehdidashti62
سلام دوستان بالاخره ما هم کلیر شودیم
کیس نامبرون حدود 3300بود و تاریخ 10 جون کلیر شدیم فقط به همسرم کلیرنس خوده بود که تا روز 9جون هیچ اپدتی نداشت ودر تاریخ 10 جون کلیر شد
Case Number: 2014AS00003xxx , کارنت : ژانویه, دریافت نامه دوم : ژانویه , مصاحبه: Feb 2014, سفارت : ابوظبی
کلیر شدیم، خدا را شاکریم بابت تک تک لحظات
بچه ها امروز یه آپدیت نصیب ما شد به تاریخ 11 جون من چند تا کیس بالاتر و پایینتر رو هم چک کردم اونها هم اپدیت شده بودن جریان چیه؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

واقعا جریان چیه این همه آدم یهو پیداشون میشه بدون اینکه تو منتظرسرا باشن یکدفعه میگن کلیر شدیم بابا عزیز دلم تو منتظرسرا بیای که شاخت نمیزنن والا مجانی هم هست خرجی هم نداره آخه ما کی میخایم سر به راه بشیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان