کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-11 ساعت 18:19)mehdidashti62 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 14:30)lida55 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:05)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز یه سوال فنی!! این جمعه بعدازظهر NMC و دکتر شوکلا برای آزمایشات و معاینه ها هستن؟؟ من میخوام اگه بشه جمعه برم برا مدیکال ، اگه نباشن مجبورم شنبه صبح برم و یکشنبه صبح جواب مدیکال رو قبل رفتن به سفارت بگیرم!!
اگه میشه راهنمایی کنید
هومن خان بهتره پنج شنبه برین گاهی شوکلا جمعه هست زنگ بزنین و بپرسین اما شنبه صبح قبل از 9.30 برین هزینه اضافه بدین تا شب بگیرین
nmcچه روزی تعطیله؟
پاسمو3 شنبه بدم سفارت 5 شنبه میده؟

خودشون میگن حداقل 4 روز کاری گمانم یکشنبه بدن مدیکال معمولا جمعه نیست مگر شوکلا یا سونیتا باشن و صبح از 7 تا 12 هم بوده که کارو انجام دادن بستگی داره سرشون شلوغ باشه یا نه عصر هم از 4 هستن البته اونجا بیمارستانه و 24 ساعته بازه مساله پزشک معتمد هست
اگر شنبه صبح برید میگن یکشنبه عصر جواب رو میدن مگر هزینه بدین 250 درهم و قبل از 9 صبح اونجا باشین
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، mahan L ، soli asali ، nedaba ، mehdidashti62
(2014-06-11 ساعت 21:01)teacherm نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:59)windexpert نوشته:  سلام دوستان. کیس ما امروز کلیر شد البته فقط یک نفر از دونفر

از کجا فهمیدید یک نفر کلیر شده? مگه فقط اسم برنده تو سایت سفارت نیست?

تو سایت فقط شماره کیس هست ولی تو سایت ارمنستان جلوش یه علامت (* یا ** یا #) که هرکدومش یه معنی داره و معنیش رو تو همون صفحه نوشته. علامت ** یعنی همه افراد کیس کلیر نشدن و کلا دو نفریم
تشکر کنندگان: teacherm ، soli asali ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 23:30)sysmaster نوشته:  بچه ها امروز یه آپدیت نصیب ما شد به تاریخ 11 جون من چند تا کیس بالاتر و پایینتر رو هم چک کردم اونها هم اپدیت شده بودن جریان چیه؟

مهدی جان بنظر من پرونده شما تازه امروز برای چک شدن به آمریکا ارسال شده.
ما هم هفته سوم فوریه مصاحبه داشتیم 10 مارچ پرونده مون از آمریکا آپدیت خورد.یعنی بیش از 20 روز بعد از مصاحبه پرونده توی سفارت مونده بود
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: sysmaster ، H Pier ، pari pariaaa ، HELIAA ، m_nikparvaz ، p.arsa ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 21:29)Prometheus نوشته:  دوستان
ما اين چند روز البته بعد از 90 روز، چند بار آپديت شديم (البته قبلا سه ماه قبل 4 باز پشت سر هم آپديت شديم) منتها كيس اصلي دو بار پشت سر هم آپديت شد. كيسمون حول 3000 هست
كيس هايي كه همراه ما مصاحبه بودند امروز كلير شدن
به نظرتون ايميل بزنم شرايط كيس رو بپرسم
اميدوارم پرونده نرفته باشه واسه چك بيشتر!Sad
كسي مي تونه كمك كنه ؟؟

دوست عزیز اگه ممکنه امضاتونو درست کنین تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 19:53)Morteza1350 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:50)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:45)Morteza1350 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 18:23)kamran68 نوشته:  *******************با سلام خدمت دوستان، کیس 3200 هستم اوایل فوریه مصاحبه در ابوظبی داشتیم، خیلی از کسانی که شماره کیسشون یا تاریخ مصاحبه شون بعد از ما بوده،کلیر شدند، ما آخرین آپدیتمون8June بوده که همه با هم بعد از زمان خیلی طولانی آپدیت شدند ولی کلیر نشدیم فعلا، از کسایی که میشناختم که همون زمانها مصاحبه داشتند اکثرا 7June آپدیت شدند و 8June کلیر شدند! دیگه دارم نم نم نگران میشم که شاید مشکلی هست که کلیر نشدیم تا الان، ممنون میشم بهم راهنمایی بدید..

سلام دوست عزيز ماهم ٧و٨جون اپديت شديم مصاحبمون فوريه بود ولى كلير نشديمSadSadSad

هفته آینده نوبت شماست، شک نکنید. این خط --------------- و اینم نشون$
Smile
فردى جان خدا از دهنت بشنوه ما كه خيلى نگرانيم

ما چی بگیم ؟؟؟

تشکر کنندگان: Morteza1350 ، mahan L ، soli asali ، nedaba
(2014-06-11 ساعت 23:53)عراقی نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 23:10)mehdi.topol نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 23:00)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 05:16)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:29)سیمین راد نوشته:  بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***

سلام
در مورد این قسمت شماره ۲ که خانم کیلیر بشه ......
میشه بیشتر توضیح بدید. پدر من که کیس اصلی بوده روز مصاحبه درجا ویزا گرفته اما مادرم کیلیرنس خورده . ممکنه زودتر کیلیر بشه ؟ یا ایمیل بزنیم کیلیر شده باشه ؟

ممنون می شم راهنمایی کنید

کاش یک نفر جواب من رو می داد ! Sad
از سفارت آمریکا یا اداره مهاجرت آمریکا بعید به نظر میرسه که اینجوری بخوان اطلاع رسانی کنند.مگه سایت ندارند؟یا ایمیل خانومهایی که شوهرشون کلیر نشده رو ندارند؟!؟!؟!
اگراینجوری اطلاع رسانی کردن واقعا مسخره است.

جهت اطلاع عزیزانی که مثل من خانمشان ویزای یک ضرب گرفته و خودشان کلیرنس خوردند عرض کنم که من چون گرفتن ویزای خانمم را موکول کردیم به کلیر شدن من و گرفتن همزمان ویزا ، پریروز یک متن دشمن شکن برای ایروان نوشتم که ما مصاحبه مان اینطور شد و خانمم (برنده اصلی) علی رغم داشتن امکان گرفتن ویزا آن را به بعد و همزمان با هم موکول کردیم و با توجه به نزدیک شدن به سپتامبر و اتمام مهلت آیا برای گرفتن ویزای خانمم بیائیم یا خیر و از آنها در این رابطه توصیه خواستم
(البته من اینطوری نوشتم ببینم آنها در جواب چه میگویند) اما هیچ صحبتی از اینکه چون خانمم میتواند ویزا بگیرد و من هم شامل ویزا میشوم یا خیر به میان نیامد و طبق معمول توصیه به انتظار کردند ، این هم اصل متن فرستاده شده از ایروان در جواب درخواست من
Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

PS. You need to receive your visa before 30 SEP 2014.

ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2014.

VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.

دوست من تورو خدا این قضیه‌رو اینقدر پرو بال ندید یه نفری که عضو فعال نیست یه روز میاد تو این فروم اینرو میبینه میافته تو دردسر. همونطوری که گفتم هر ۵ موردی که دوستمون فرمودن کاملا غلط هست و تراوشات ذهن همسر خانوم ملیکا هست.

مدیکال ۶ ماه اعتبار داره.

کیلیرنس هر نفر جدا هست و ربطی‌ به هم نداره.

تا ۳ ماه دیگه حداقل ویزا هست چون تازه بعضیا ۳ ماه دیگه می‌رن مصاحبه.

تمنا دارم اگه از چیزی اطلاع ندارید هیچی‌ پست نکنید. هیچ اتفاقیم نمیوفته.
خوشحالم.
بهر حال دوستانی که مدت زیادی از مصاحبشون گذشته یک ایمیل بزنن حتی اگر همون جواب کذایی رو بگیرن و دوستانی که کلیر شدن سریع برن پاسها شون رو تحویل بدن من خیلی ازاین سهمیه ماهانه سر در نمیارم اما به گفته دوستان قدیمی اینطوری تکلیف کسانی که تازه کلیر میشن زودتر روشن میشه
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، anahita 62 ، pari pariaaa ، shilan ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، reasonable ، pari pari
(2014-06-11 ساعت 17:48)قصه گو نوشته:  من قصد رفتن نداشتم و ندارم......ممنون از ابراز محبتتون.هدفم هميشه اين بوده كه كانون خانواده كليرنس رو گرم و جمع نگه دارم...دارم تو خلوت خودم فكر مي كنم كه فردا در محضر عدل الهي چه جواب بدهم.....بگذريم!!

خیلی ممنونیم قصه گو عزیز من که هروقت میام این تاپیک اول پایین صفحه رو چک میکنم که ببینم هستین یا نه ..... بعد از اینکه اسمتونو دیدم خیالم راهت میشه.

تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، shilan ، mahan L ، nedaba ، soli asali
(2014-06-12 ساعت 00:10)عراقی نوشته:  منظور شما اینست با اینکه من خودم بصورت تجربی با این مسئله برخورد داشتم جواب این نوع شایعات را ندهیم؟ خواستم بقیه هم بدانند این ادعا صحت ندارد فقط همین.

نه منظورم به شما نبود آقای عرقی عزیز شما یه دونه ای دوست من.

منظورم به نفر اول این پست بود که به صورت عجیب ۵ مورد رو فرمودن که اگه این ۵ مورد رو توی قبرستان برا مرده ها تعریف کنی‌ بلند میشن لزگی میرقصن!

شاید یه کم گنگ گفتم ، میگم پرو بال ندید که من چیزی نشنیدم یا فلان ، اینا مشخصه که حرفای غلطیه پس قاطعانه زیرش بنیوسید که صحت نداره که کسی‌ که یه بار میبینه متوجه شه. شما خیلی‌ با شک و تردید گفتید برا همین خواستم یه کم تاکید کرده باشم.

در هر صورت عزیز ما هستید. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، حاجی واشنگتن ، mahan L ، nedaba ، soli asali
(2014-06-12 ساعت 00:10)عراقی نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 23:59)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 23:53)عراقی نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 23:10)mehdi.topol نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 23:00)l.ghalami@gmail.com نوشته:  کاش یک نفر جواب من رو می داد ! Sad
از سفارت آمریکا یا اداره مهاجرت آمریکا بعید به نظر میرسه که اینجوری بخوان اطلاع رسانی کنند.مگه سایت ندارند؟یا ایمیل خانومهایی که شوهرشون کلیر نشده رو ندارند؟!؟!؟!
اگراینجوری اطلاع رسانی کردن واقعا مسخره است.

جهت اطلاع عزیزانی که مثل من خانمشان ویزای یک ضرب گرفته و خودشان کلیرنس خوردند عرض کنم که من چون گرفتن ویزای خانمم را موکول کردیم به کلیر شدن من و گرفتن همزمان ویزا ، پریروز یک متن دشمن شکن برای ایروان نوشتم که ما مصاحبه مان اینطور شد و خانمم (برنده اصلی) علی رغم داشتن امکان گرفتن ویزا آن را به بعد و همزمان با هم موکول کردیم و با توجه به نزدیک شدن به سپتامبر و اتمام مهلت آیا برای گرفتن ویزای خانمم بیائیم یا خیر و از آنها در این رابطه توصیه خواستم
(البته من اینطوری نوشتم ببینم آنها در جواب چه میگویند) اما هیچ صحبتی از اینکه چون خانمم میتواند ویزا بگیرد و من هم شامل ویزا میشوم یا خیر به میان نیامد و طبق معمول توصیه به انتظار کردند ، این هم اصل متن فرستاده شده از ایروان در جواب درخواست من
Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

PS. You need to receive your visa before 30 SEP 2014.

ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2014.

VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.

دوست من تورو خدا این قضیه‌رو اینقدر پرو بال ندید یه نفری که عضو فعال نیست یه روز میاد تو این فروم اینرو میبینه میافته تو دردسر. همونطوری که گفتم هر ۵ موردی که دوستمون فرمودن کاملا غلط هست و تراوشات ذهن همسر خانوم ملیکا هست.

مدیکال ۶ ماه اعتبار داره.

کیلیرنس هر نفر جدا هست و ربطی‌ به هم نداره.

تا ۳ ماه دیگه حداقل ویزا هست چون تازه بعضیا ۳ ماه دیگه می‌رن مصاحبه.

تمنا دارم اگه از چیزی اطلاع ندارید هیچی‌ پست نکنید. هیچ اتفاقیم نمیوفته.

من چون خودم با این مسئله برخورد داشتم خواستم بقیه هم بدانند این ادعا صحت ندارد .
اصلا چنین چیزی امکان نداره.ی عده ای میخوان با مطرح شدن این موضوع با سفارت فار جدید برای سفارت باز کنند.آخه دوست عزیز فرضا ده ها نفر ایرانی خراب شدن سر سفارت که ما همسران کلیر شده ها هستیم مگر قوانین اونا تغییر میکنه؟مگه سبد کالاس که ببینن من و تو چی میخوایم اون کا ر رو کنن
تشکر کنندگان: zaaraa ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، عراقی
(2014-06-11 ساعت 16:59)janatirad نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 16:52)janatirad نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 16:16)wowwow2 نوشته:  این داش مهدی انگار رو دل همه سنگینی میکرد ها

من کلیر شدم ولی میدونم این pari pari ها (+200 های عزیز منظورمه ) بدجور رو دل هم من هم همه ی دوستان سنگینی میکنه . . .
به ایمید سبز شدنشون. . . . ;)

امیدوارم این بچه های محک این طفلکای معصوم هم یه روز از مریضیشون کلیر شن برن خونه هاشون....
بر و بچه های کلیر شده.... فراموششون نکنیداااااااا ;)

دوستان عزیز میتونیم با کمک نا چیز به این فرشته های نازنین محک دوران کلیرشدن اونا رو کوتاه تر کنیم . www.mahak-charity.org/main/faبعد یهو میبینین خودتون هم زودتر کلیر شدین...باور نمی کنین امتحان بکنین.....

(2014-06-11 ساعت 11:21)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 11:16)A10A نوشته:  دلار : 3213

درهم امارات : 879

لیر ترکیه : 1560

از کدوم سایت دیدید؟
خداکنه بیاد پایین، یعنی اصلا من میدونم چرا کلیر نمیشیم، دلار داره میاد پایین Wink

2gheroon.ir

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، قصه گو
از دوستان تازه کلیر شده ی ابوظبی، آیا کسی هست که برنامه ریزی کرده باشه برای سفر در پنج شنبه ی آینده و حضور در سفارت در یکشنبه ی بعدش؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
دوستان مثل اينكه هيچكس حواسش نيست
بابا امشب كلي كليير داشتيم تو سايت ايروان
چرا هيچكي به روي خودش نمياره
شماره ها به ٣٠٠٠ رسيده بتركونين سايتو ديگه
تشکر کنندگان: anahita 62 ، Hadi2014 ، hameddjj ، shilan ، lighter ، HELIAA ، m_nikparvaz ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی ، armin021
اما انگار اگر نفر اول کیس کلیر نشه نفرات بعدی هم کلیر نمیشن و دوستانی که در سایت نفر دوم کلیر شده هردو نفر میتونن برای ویزا مراجعه کنند....
دوستان ، ممکنه اگر من اشتباه متوجه شدم راهنمایی کنند....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان