کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-12 ساعت 10:53)rasool1 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 08:11)hamed1286 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 05:46)Vahid2014 نوشته:  صبح بخير
اينجا كسى نيست همه خوابيدن
بچه ها ما دوشنبه ويزامونا گرفتيم وسه شنبه برگشتيم ايران يه مورد توى ويزا بود كه خواستم بعرضتان برسونم ما اولين اپديتمون از ١٦ اپريل شروع شد و سه روز متوالي بود يعنى ١٦،١٧،١٨ اپريل وجالبه توى ويزامون زده clearance received on 16apr2014 و ما ٢١مى تو سايت سفارت كلير شديم براى گرفتن ويزا ( يعنى ٤٥ روز بعد ازوصول كليرنس)
احتمالا سهميه ماهانه صدور ويزا ميتونه تاحدودى واقعيت داشته باشه

خیلی خیلی ویزا مبارکتون باشه

ممکنه درمورد نحوه تمدید مدیکال ، هزینه و مدت زمان انتظار جهت دریافت پاسپورت از پی تی تی توضیح بدید !؟ Cool
ضمن تبریک فراوان لطف اگه ممکنه در مورد تمدید مدیکال و نحوه رزرو مدیکال من رو راهنمایی کنید
شایدم دیر اسم رو تو سایت وارد میکنن یعنی وقتی کلیر میشید پرونده رو میزارن یه بقلی بعد وارد سایت میکنن . . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، عراقی ، nedaba
دShyوستان برای ما هم به درگاه خدا دعا کنید....بگید جوجو خودش منو خوب میشناسه....برام دعا کنید
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-06-12 ساعت 11:09)alimomen نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 11:06)shilan نوشته:  امروز اینجا این سوال رو از 2 نفر پرسیدم هیچکدوم جواب ندادن .:تو منتظر سرا اسمتون هست یا نه چون من ندیدم :اگه نیست برا سولی عسلی مشخصات بفرستین تا اضافتون کنه
شیلان جان خودتو ناراحت نکن یک سری هستن تو جامعه فقط مصرف کننده هستند کسانی که زیست شناسی خوندن میدونن هر چی هم بگی بهشون عضو شو فایده نداره ما که زبونمون مو درآورد کاش حداقل وقتی کلیر میشدن نمی اومدن با افتخاراعلام کنن که واقعا حرص آدمو میکشن بیرون
آهای برادرم خواهرم سرور بزرگوار اخوی علوی عسلی(منظور سولی نیست) عملی(برادران معتاد) میای اینجا از سایت مجانی اطلاعات مجانی کمال استفاده رو میکنی باید حلالش کنی باید خمس و زکاتش رو بدی خمس و زکاتش هم عضو شدن تو منتظرسرا برای استفاده آیندگان هست حالا خمس نده زکات نده ببینم توی محضر عدل الهی سرافکنده میخای چیکار کنی
سلام دوست گرامی علی آقا،
میخواستم بگم آزمایشگاه دوبی یه برگه سفید به غیر از جوابی که به سفارت میده به درخواست کننده ویزا میده و تاکید میکنه به سفارت ندین.تاریخ انقضا برای مدیکال تو اون برگه سی و یکم آگوست هست که برای اکثر اشخاصی که مثل من APRIL مصاحبه داشتن همینو زده که حدودا بین 4.5تا 5 ماه بر طبق تاریخ آزمایش اعتبار داره.پس فکر کنم اون 6 ماه که دوستمون فرشاد فرمودن صحیح نباشه.مضاف بر اینکه این چند روز حتی اشخاصی که کلیر شدن و مدیکالشون تا 2 ماه دیگه اعتبار داشته مدیکال جدید ازشون خواسته.متاسفانه آقا فرشاد جواب ندادن مجبور شدم مجددا مطرح کنم.لطفا اگه ممکنه در این مورد یه کم بیشتر توضیح بدید و نظر بقیه دوستان رو هم جویا بشید.

ممنون و ببخشید که هنوز امضا نذاشتم
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، عراقی ، nedaba
(2014-06-12 ساعت 11:41)jojo_hami نوشته:  دShyوستان برای ما هم به درگاه خدا دعا کنید....بگید جوجو خودش منو خوب میشناسه....برام دعا کنید

جوجو اومدم واست دعا کنم خدا گفت میشناسمش ولی اصلن اسم کسی رو که تو منتظرسرا نیست نیار گفتم چرا
گفت چون خمس و زکات نداده
بدو برو سریع عضو شو تا ویزا از دستت نپریده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام دوستان عزیز دوباره با خبرهای خوب برای بچه های ایروان اومدم.
بگم؟؟؟؟
بگم؟؟؟؟؟
صد البته که میگم:
بچه های ایروان تا کیس نامبر 3700 کمربندها رو ببندد که امشب یا فردا شب قرار از آمریکا آپدیت بخورن و برن برای کلیری.

پ.ن :خدایش این همه پیش بینی توپ براتون میکنم دریغ از یه تشکر.آقا اون دکمه تشکر پایین مال کلیک کردن بخدا
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
سر کیس ما باز آپدیت شد امروز ولی‌ بقیه نه
تشکر کنندگان: amin arefi ، jojo_hami ، m_nikparvaz ، armin021 ، soli asali ، shilan ، عراقی ، nedaba ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 11:48)reza_top60 نوشته:  سلام دوستان عزیز دوباره با خبرهای خوب برای بچه های ایروان اومدم.
بگم؟؟؟؟
بگم؟؟؟؟؟
صد البته که میگم:
بچه های ایروان تا کیس نامبر 3700 کمربندها رو ببندد که امشب یا فردا شب قرار از آمریکا آپدیت بخورن و برن برای کلیری.

پ.ن :خدایش این همه پیش بینی توپ براتون میکنم دریغ از یه تشکر.آقا اون دکمه تشکر پایین مال کلیک کردن بخدا
ای آقا رضای زرنگ
دیگه یکجوری پیش بینی کردی که کسی نفهمه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: armin021 ، m_nikparvaz ، reza_top60 ، Sara_lphmkf ، sysmaster ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، mahan L
(2014-06-12 ساعت 11:36)chaymon نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 10:08)shilan نوشته:  [font=Arial].بچه ها من یه سوال دارم چرا شما که چن وقت منتظر این لحظه بودید که کلیر شید زودتر نمیرید ویزاتون رو بگیرید بابا تورو خدا به فکر بعدیا هم باشید خوب اینطوری سهمیه ماههای آگوست و سپتامبر سریع ممکن تموم بشه اگه بحث امتحان بچه هاس که امتحانا تمام شده اگه بحث پول که تو یکی دو هفته چیزی کم و زیاد نمیشه بلیطم که بالاخره تلاش کنید گیر میاد به خدا من اسمم دربیاد با اولین پروازی که جا بده میرم آخه برا خودتونم بهتره. یهو اگه رفتید و مدرکی چیزی خواستن میتونید آماده کنید ولی هر چه دیرتر باشه بدتره. اینجا دیدم بعضیا واسه ماه رمضون میخوان برن از الان ماه رمضون حدود 16 روز تازه شروع میشه یا بعضیا 2 هفته دیگه. تو این قضیه زمان حرف اول رو میزنه همونطور که واسه کلیر شدن عجله داشتید الانم عجله کنید لطفا.
هرنوع دعوا و پرخاشگری ممنوع اگر حرف مثبت و منطقی دارید لطفا با آرامش بیاید و بگید با امید براورده شدن آرزوهای همتون Shy
[/font]
بچه ها من میخوام این پست رو مرتب کپی پیست کنم که همه ببینن لطفا اگه دیدید تکراریه عصبانی نشید ممنون
دوست عزیز شیلان من خودم جز او دسته ای هستم که می خوام دو هفته دیگه برم برای ویزا دوست عزیزم آخه سفر به دبی مثل رفتن به شمال نیست که بپریم تو ماشین جاده چالوسو یا علی مدد... Wink رفتن به دبی ویزا گرفتن می خواد که خودش یک هفته زمان میبره بعدش گرفتن بلیط تو اون تاریخ مورد نظر که اگه بخوای به کارای مدیکالت برسی کار راحتی نیست گرفتن هتل هم تازه بهش اضافه میشه تازه بعد از همه اینها کارهای اینجا هم هست من خودم روال زندگی عادیمو تو این مدت طی کردم حالا نمی تونم یک دفعه بگم کار تعطیل یک هفته بریم هواخوری هر شخص همون قدر که به دیگران تعهد داره بیشتر از اون به کار و زندگی خودش تعهد بیشتری داره واین یک واقعیت که در سرتاسر دنیا وجود داره و نمیشه انکارش کردCool در بهترین شرایط در حال حاضر که اگر هیچ کاری نداشته باشی برای ابوظبی ده روز طول میکشه که بخوای بری Sad
اتفاقا به نظر من همچین کار سختی نیست و برنامه ریزی هم نمیخواد!
میدونین چرا؟
چون شما یه بار این کارو موقع مصاحبه انجام دادین و همه چی و بلدین.
دوست عزیز من خیلی از آژانس ها رو میشناسم ۲ روزه ویزا میدن و یک هفته زمان نمیبره!
در مورد هتل هم باید بگم که صد در صد تو سفر قبلی اشراف خوبی رو هتل دلخواه داشتین و نیازی به تحقیق بیشتر نیست!
مسلما شما با نهایت ۲۰۰ تومن ناقابل پایین تر یا بالاتر کارتون جای ۲ هفته زمان و از دست دادن انجام میشه!
کافیه فقط بخواین و وجدانتون چی میگه!
اینطوری لطفتون هم شامل حال ما هم میشه و بقیه بچه ها نگران سهمیه و این داستانها نمیشن.
باز هم اختیاردار شمایید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: alimomen ، reza_top60 ، m_nikparvaz ، Sara_lphmkf ، sal0811 ، soli asali ، shilan ، عراقی ، taleghani ، nedaba ، mahan L ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 11:49)mehrgan نوشته:  سر کیس ما باز آپدیت شد امروز ولی‌ بقیه نه

آخه مهرگان شمایی که دیگه 70 تا ارسال داری یه امضای حقیر بذار اون پایین بفهمیم از کدوم سفارتی کیست چنده ؟اصلا لاتاری هستی یا فامیلی والا هیچ هزینه ای که نداره هیچ همش دعا پشت سرته
case no=4xxx,abu dhabi
من متوجه نمیشم.وقتی کسی امضا نداره بعد میاد میگه من آپدیت شدم یا مثلا" فلان اتفاق افتاد دقیقا"منظورش چیه چون من که چیزی دستگیرم نمیشه .فقط خودش متوجه میشه پس چرا میاد اینجا مینویسه
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: alimomen ، Sara_lphmkf ، sysmaster ، sal0811 ، anahita 62 ، zaaraa ، soli asali ، shilan ، عراقی ، sabor ، H Pier ، nedaba ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 11:57)masoudyara نوشته:  من متوجه نمیشم.وقتی کسی امضا نداره بعد میاد میگه من آپدیت شدم یا مثلا" فلان اتفاق افتاد دقیقا"منظورش چیه چون من که چیزی دستگیرم نمیشه .فقط خودش متوجه میشه پس چرا میاد اینجا مینویسه

مورد داشتیم میاد هورا هم میکشه میگه کلیر شدم اونم توی اولین پستش انتظار تبریک هم داره بله مصرف گرایی داره جامعه رو نابود میکنه-به نظرم این تاپیک رضاخان رو کم داره واسه یک نظم دهی اساسی
case no=4xxx,abu dhabi
احساس میکنم امروز کلیر میشم! البته خیلی وقت ها احساس آدم حرف مفت زیاد میزنهBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-06-12 ساعت 12:01)p.arsa نوشته:  احساس میکنم امروز کلیر میشم! البته خیلی وقت ها احساس آدم حرف مفت زیاد میزنهBig Grin

فکر کنم یکم زود داری احساساتی میشی ولی خوبه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sal0811 ، anahita 62 ، zaaraa ، soli asali ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 12:18)alimomen نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 12:01)p.arsa نوشته:  احساس میکنم امروز کلیر میشم! البته خیلی وقت ها احساس آدم حرف مفت زیاد میزنهBig Grin

فکر کنم یکم زود داری احساساتی میشی ولی خوبه

همین الانشم دیرهBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، abbas09 ، zaaraa ، soli asali ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba ، mahan L
کلیرنشده های ایروان
1تا 1000 :3 کیس
1000تا2000: 3 کیس
2000تا 3000: 4 کیس
3000 تا 3500: 5 کیس
3500 تا 4000: 24 کیس
4000 تا 4500: 18کیس
[/quote]
ضمن تشکر از علی آقا یه اصلاحیه ی کوچیک میزنم من:
1 تا 1000: 1 کیس
1000 تا 2000: 4 کیس
2000 تا 3000: 4 کیس