کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خیر دوست عزیز 3-4 سال نیس نهایت 1سال و 1سال و نیمه. نمونشو مثال زدم براتون !
[/quote]
دوست عزیز جدیدا f2a زمانش زیاد شده تو سایت بولتن عقب گرد داشته امیدوارم زودتر درست بشه و به همون 1 تا 1.5 سال برگرده
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، m_nikparvaz ، عراقی ، nedaba ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 10:42)m.ab نوشته:  سلام به همه دوستان
ببخشید که من اطلاع ندادم ولی من هم کلیر شدم یکشنبه.باید دوباره برم برای مدیکال.
بالاخره انتظار ما هم توم شد.قول داده بودم که شرایطم رو بنویسم.
همونطور که از امضا من معلومه من به علت شرکتی که کار میکردم 2 بار رفتم مصاحبه.ضمنا در آخر از من چند تا مدرک دیگه هم میخواستن که با دوستان در جریان گذاشتم ولی دوستان عزیز اطلاعات کافی نداشتن.
چون من چند سالی رو در بیرون از ایران زندگی کردم برای کار(البته به صورت رفت و برگشت) برای همین از من دلیل سفر و رفرنس میخواستن که من دلیل سفر رو job related و رفرنس رو 2 تا از همکارانم که با من اونجا بودن شماره تلفن و ایمیلاشون رو دادم که قبول کردن.
ضمنا سربازی معاف کفالت شدم.
اگه سوالی هست پیغام بدین
به امید موفقیت همه دوستان

شما تو منتظر سرا هستی یا نه؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، عراقی ، nedaba
امروز اینجا این سوال رو از 2 نفر پرسیدم هیچکدوم جواب ندادن .:تو منتظر سرا اسمتون هست یا نه چون من ندیدم :اگه نیست برا سولی عسلی مشخصات بفرستین تا اضافتون کنه

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، sal0811 ، عراقی ، nedaba ، mahan L
(2013-11-26 ساعت 01:50)hamed1286 نوشته:  سلام
لینک آموزش چک کردن سایت سیس واینکه چطوری کلیرنسمون رو چک کنیم می خوام !؟ ممنون
بنظرم صفحه اطلاعات کلیرنس و انرژی مثبتها جدا بشه اینجوری خیلی سخت اطلاعات مفید پیدا میشه Sad

روی لینک زیر برید
https://ceac.state.gov/ceac/
بعد روی Check My Visa Application Status کلیک کنید
از باکس بالا immigrant visa رو انتخاب کرده و در باکس پایین شماره کیس رو بصورت 2014ASXXXX ثبت کنید
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: armin021 ، amin arefi ، soli asali ، عراقی ، nedaba
سلام دوستان
اگر کسی از آمار ویزاهای صادره تاکنون خبر داره لطفا یه خبری بده ببینیم اوضاع چطوره.
ممنون
(2014-06-12 ساعت 11:06)shilan نوشته:  امروز اینجا این سوال رو از 2 نفر پرسیدم هیچکدوم جواب ندادن .:تو منتظر سرا اسمتون هست یا نه چون من ندیدم :اگه نیست برا سولی عسلی مشخصات بفرستین تا اضافتون کنه
شیلان جان خودتو ناراحت نکن یک سری هستن تو جامعه فقط مصرف کننده هستند کسانی که زیست شناسی خوندن میدونن هر چی هم بگی بهشون عضو شو فایده نداره ما که زبونمون مو درآورد کاش حداقل وقتی کلیر میشدن نمی اومدن با افتخاراعلام کنن که واقعا حرص آدمو میکشن بیرون
آهای برادرم خواهرم سرور بزرگوار اخوی علوی عسلی(منظور سولی نیست) عملی(برادران معتاد) میای اینجا از سایت مجانی اطلاعات مجانی کمال استفاده رو میکنی باید حلالش کنی باید خمس و زکاتش رو بدی خمس و زکاتش هم عضو شدن تو منتظرسرا برای استفاده آیندگان هست حالا خمس نده زکات نده ببینم توی محضر عدل الهی سرافکنده میخای چیکار کنی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-12 ساعت 11:01)shandiz نوشته:  خیر دوست عزیز 3-4 سال نیس نهایت 1سال و 1سال و نیمه. نمونشو مثال زدم براتون !
دوست عزیز جدیدا f2a زمانش زیاد شده تو سایت بولتن عقب گرد داشته امیدوارم زودتر درست بشه و به همو 1 تا 1.5 سال برگرده
[/quote]

من شخصی رو میشناسم که دقیقا تو همین شرایط 3 سال کامل طول کشید کارهاش تا برسه آمریکا
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: armin021 ، mahan1331 ، soli asali ، عراقی ، nedaba
سلام، چه خبر از سفارتا؟
بچه های آمارباز بیاین یه آمار ریز بدین جیگرمون حال بیاد.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: zaaraa ، mahan1331 ، m_nikparvaz ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، عراقی ، nedaba
(2014-06-12 ساعت 11:09)alimomen نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 11:06)shilan نوشته:  امروز اینجا این سوال رو از 2 نفر پرسیدم هیچکدوم جواب ندادن .:تو منتظر سرا اسمتون هست یا نه چون من ندیدم :اگه نیست برا سولی عسلی مشخصات بفرستین تا اضافتون کنه
شیلان جان خودتو ناراحت نکن یک سری هستن تو جامعه فقط مصرف کننده هستند کسانی که زیست شناسی خوندن میدونن هر چی هم بگی بهشون عضو شو فایده نداره ما که زبونمون مو درآورد کاش حداقل وقتی کلیر میشدن نمی اومدن با افتخاراعلام کنن که واقعا حرص آدمو میکشن بیرون

من قبلا 2 بار برای خانم زری وحدتی فرستادم ولی من رو به لیست اضافه نکردن
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، عراقی ، nedaba
(2014-06-12 ساعت 11:14)zaaraa نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 11:01)shandiz نوشته:  خیر دوست عزیز 3-4 سال نیس نهایت 1سال و 1سال و نیمه. نمونشو مثال زدم براتون !
دوست عزیز جدیدا f2a زمانش زیاد شده تو سایت بولتن عقب گرد داشته امیدوارم زودتر درست بشه و به همو 1 تا 1.5 سال برگرده

من شخصی رو میشناسم که دقیقا تو همین شرایط 3 سال کامل طول کشید کارهاش تا برسه آمریکا
[/quote]

بله دقیقا به خیلی شرایط دیگه هم بستگی داره
(دیر فرستادن مدارک ؛ کلیرنس؛ پیدا کردن اسپانسر از us و .....)
ولی در بهترین شرایط 1 تا 1.5 سال بود زمانش که الان بیشتر شده
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-06-12 ساعت 11:18)m.ab نوشته:  

تا حالا بالغ بر فکر کنم 100 بار گفته شده به سولی عسلی بفرستید
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، nedaba

ممنون که جوابم رو دادید اون برای قبل مصاحبه بوده .منتظر سرا برای کسانی که مصاحبه رفتن و کلیرنس خوردن .مشخصاتتون رو لطفا برای سولی عسلی بفرستید تو امضاشون هست تو این صفحات پستاشونم هست اسمتون رو اضافه میکنند

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، عراقی ، sabor ، nedaba

شما باید مشخصات رو برای خانم سپهبد soli asali پیغام خصوصی کنین، نه خانم زری وحدتی!
آیتم هایی که نیازه تو امضاشون هست.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، عراقی ، nedaba
(2014-06-12 ساعت 11:22)alimomen نوشته:  

تا حالا بالغ بر فکر کنم 100 بار گفته شده به سولی عسلی بفرستید

میگم چه خبرا این روزا دیگه خبری از آپدیتو کلی نمیدید ؟خبر جدیدی نیست؟

فکر کنم ابوظبی هم چشم خورد دیروز که کاری نکرد امروزم که فعلا هیچی فردا و پس فردا هم تعطیل
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، shilan ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان