کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-12 ساعت 20:04)ssafaye66 نوشته:  سلام بچه هاااا... خیلی خوشحالم

چیزه... یه سوال...
من تو سایت انکارا شمارم اومد...
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ولی هنوز تو سایت سیس شمارم ap میزنه و issud نشده...
این یعنی چی؟؟

یعنی صادر شده؟؟ برم بگیرم یا صبر کنم؟؟

بعدشم سوال دومم اینه که ستون Admin Process Expires On که توی سایت انکارا میزنه چیه؟؟
برا من زده 29 اگوست... یعنی چی؟؟
مگه نگفتن تا 30 ستامبر وقت داریم برای ورود به آمریکا اقدام کنیم؟؟

شما کاری به سیس نداشته باشین، تا وقتی شما پاستون رو تحویل ندادین و ویزا توش چاپ نشده باشه توی سیس AP می مونید، در ضمن تا 29 آگوست وقت دارین برین ویزا رو بگیرین نه این که برین آمریکا....
تشکر کنندگان: soli asali ، ssafaye66 ، zaaraa ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 20:17)yasiamini نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:04)ssafaye66 نوشته:  سلام بچه هاااا... خیلی خوشحالم

چیزه... یه سوال...
من تو سایت انکارا شمارم اومد...
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ولی هنوز تو سایت سیس شمارم ap میزنه و issud نشده...
این یعنی چی؟؟

یعنی صادر شده؟؟ برم بگیرم یا صبر کنم؟؟

بعدشم سوال دومم اینه که ستون Admin Process Expires On که توی سایت انکارا میزنه چیه؟؟
برا من زده 29 اگوست... یعنی چی؟؟
مگه نگفتن تا 30 ستامبر وقت داریم برای ورود به آمریکا اقدام کنیم؟؟

شما کاری به سیس نداشته باشین، تا وقتی شما پاستون رو تحویل ندادین و ویزا توش چاپ نشده باشه توی سیس AP می مونید، در ضمن تا 29 آگوست وقت دارین برین ویزا رو بگیرین نه این که برین آمریکا....

پس چرا بعضی از دوستان میگن وقتی مراحل اداری تموم میشه و ویزامون صادر میشه تو سایت میزنه issud و ما میریم ویزا میگیرم؟؟

راستی یعنی الان دیگه بعد از این تو سایت سیس اپ دیت نمیشم نه؟
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
بچه ها يه خبر عالي،يكي از دوستان مهاجرسرايي ابوظبي كه شنبه مديكالشو انجام داده،يكشنبه پاسشو تحويل داده و امروز ويزاشو تحويل گرفته در مورد سهميه ماهانه واسم پرسيده و گفتن كه كات آف نداره....خيلي خوشحالم،هفته ي ديگه اين موقع .....خدايا شكرت.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-12 ساعت 20:14)me_u نوشته:  سلام

مژده مژده

همین امروز و در عرض چند ساعت پروسه کلیر به کیس نامبر 4750 رسید.

بچه ها به همه تبریک میگم.خوشحال باشید.

اندکی صبر سحر نزدیک است.

سرافراز باشید.مثل سرو

در درستی اطلاعات شما شکی نیست ولی اگه اینطور این همه 4000 داریم اینجا اگه آپدیت شدید بیاید خبر بدید خوب .زود تند سریع کارتنشو دیدین حتما. (مبصر 5 ساله کلاس )Big GrinTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-12 ساعت 19:10)janatirad نوشته:  خواهران ، برادران ، دوستان چطور میشه دید سهمیه ی ویزا واسه هر ماه چقدر مونده؟
ما میخوایم بریم امارات ولی مطمئن نیستیم ظرفیت این ماه پر شده یا نه ! Sad
من از این Visa Bulletin For July 2014 هیچی دستگیرم نشد! Sad Sad

دوست عزیز اگر ویزا موجد نبود که بهتون نمیگفتن کلیر شدین بیاین ویزا بگیرین!!! در ضمن الان 12 جون هستیم هنوز به وسط ماه نرسیدیم مگه میشه سهمیه ماهانه ویزا تمام شده باشه حالا اگر ته ماه بود یه چیزی.
(2014-06-12 ساعت 20:24)قصه گو نوشته:  بچه ها يه خبر عالي،يكي از دوستان مهاجرسرايي ابوظبي كه شنبه مديكالشو انجام داده،يكشنبه پاسشو تحويل داده و امروز ويزاشو تحويل گرفته در مورد سهميه ماهانه واسم پرسيده و گفتن كه كات آف نداره....خيلي خوشحالم،هفته ي ديگه اين موقع .....خدايا شكرت.

قصه گو جون خوش اومدی دلم برات تنگ شده بود منو سارا مرتب یادت میکنیم .این جریان کات آف چیه منظور سهمیه ماهانس یا سهمیه کل ویزاها

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، mehdi2014 ، عراقی ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 20:13)mehrgan نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:09)Sara_lphmkf نوشته:  [quote='mehrgan' pid='512122' dateline='1402587405']
الان همه افراد کیس باهم آپدیت شدن ، هورا بکشیم یا زوده؟

دوست عزيز شما امضا بذاريد قول مي دم همين الان همه برات هورا بكشيم

دوست عزیز فدات بشم ، من کوچیکه همه شما‌ها هم هستم ، من آدم فوق‌العاده‌ست تنبلیم ، نمیدونم امضا اینا چیجوری ، دیگه واضح‌تر از این بگم براتون ، شما هر جور میخییی اسمشو بذار اصلا اسم منو شما بنویس ، والا بخدا برو بعثه رو عشقست ، هورا هم نکشیدیییی ، ما می‌کشیم واسه همه ، بقیه هم نکشیدن تو آمریکا باهم داد می‌زنیم

ANK, Oct
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، عراقی ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 20:29)mehrgan نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:09)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:06)mehrgan نوشته:  الان همه افراد کیس باهم آپدیت شدن ، هورا بکشیم یا زوده؟

دوست عزیز فدات بشم ، من کوچیکه همه شما‌ها هم هستم ، من آدم فوق‌العاده‌ست تنبلیم ، نمیدونم امضا اینا چیجوری ، دیگه واضح‌تر از این بگم براتون ، شما هر جور میخییی اسمشو بذار اصلا اسم منو شما بنویس ، والا بخدا برو بعثه رو عشقست ، هورا هم نکشیدیییی ، ما می‌کشیم واسه همه ، بقیه هم نکشیدن تو آمریکا باهم داد می‌زنیم
**ANK, october, 7
**case badi ANK,DEC, 5

دوست عزیز ممنون ولی این کیس بعدی چیه؟تاریخ مصاحبتون کی بوده؟

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021
سلام
من و خانمم به همراه دختر 10 ماه ام اوایل جون ابوظبی مصاحبه داشتیم. برنده خانمم بود و قبلا شغل دولتی داشته اما الان کار نمی کنه. خودم شغل آزاد دارم ؛ 2 سال آمریکا زندگی کردم (فوق لیسانس گرفتم). سربازی هم معاف شدم. بعد از اتمام درس در آمریکا و برگشت به ایران یک سفر 2 ماه به همراه خانمم داشتیم به آمریکا و الان هم هردومون ویزای توریستی معتبر آمریکا داریم تو پاسپورتمون. ویزای توریستیمون تا نیمه جولای اعتبار داره. سال گذشته که برای ویزای توریستی اقدام کردیم؛ ویزای من بدون ادمین پروسه شد ولی ویزای خانمم ادمین خورد و 9 ماه طول کشید تا کلیر شد. حالا با این شرایط ما باز ادمین پروسس شدیم. ولی نکته ای که هست اینه که بعد از مصاحبه من و دخترم 2 بار آپ شدیم ولی استاتوس ما هنوز Ready مونده در حالی خانمم 3 بار آپ شده و استاتوسش A.P هست. به سفارت ایمیل زدم که چرا استاتوس ما تغییر نکرده ؛ جواب دادن که چرا سایت سیس رو چک میکنید؟ هیچ کس توی این سفارت به شما نگفته که سیس رو چک کنید و فقط باید سایت سفارت رو چک کنید. البته خودم حدس میزنم که دلیل اینکه استاتوس من و دخترم Ready مونده اینه که ما نیاز به ادمین پروسس نداریم و وقتی که خانمم کلیر بشه ویزای ما هم امادست.
حالا از دوستانی که شرایط مشابهه ما داشتن یا می تونند نظر بدن خواهش می کنم که نظراتشون بنویسن.

ممنون
Case# 2014AS7###
Interview: Abu Dhabi
W1 of June
3persone
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

(2014-06-12 ساعت 20:22)ssafaye66 نوشته:  پس چرا بعضی از دوستان میگن وقتی مراحل اداری تموم میشه و ویزامون صادر میشه تو سایت میزنه issud و ما میریم ویزا میگیرم؟؟

راستی یعنی الان دیگه بعد از این تو سایت سیس اپ دیت نمیشم نه؟

دوست عزیز خودتون دارین میگین دوستاتون گفتن وقتی ویزامون صادر شد تو سایتIssued میزنه ! شما فعلا کلیر شدیت ویزا که نگرفتین! بله وقتی تو سایت issued شدین فرداش میتونین برین پاس رو بگیرین.
ممکنه بازم آپدیت بشین ولی اصلا مهم نیست، آخرین آپدیت همه واسه وقتیه که Issued میشین....
تشکر کنندگان: قصه گو ، ssafaye66 ، zaaraa ، soli asali ، shilan ، nedaba ، Sara_lphmkf ، armin021 ، mehdi2014 ، عراقی
(2014-06-12 ساعت 20:32)shilan نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:09)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:06)mehrgan نوشته:  الان همه افراد کیس باهم آپدیت شدن ، هورا بکشیم یا زوده؟

**ANK, october, 7
**case badi ANK,DEC, 5

اونم کیس یکی‌ دیگه از دوستانمه
اونم کیس یکی‌ دیگه از دوستانمه، ولی‌ برید سیاتل نه لس‌آنجلس، من خودم ۷ سال سیاتل بودم ، بد رفتم لس‌آنجلس،
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، anahita 62
سلام دوستان من برنده اصلی هستم و ویزامو یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد و بجز چندبار آپدیت بعد مصاحبه امروز بعد از 35 روز آپدیت شد این یعنی اون به زودی کلیر میشه؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
(2014-06-12 ساعت 20:40)mehrgan نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:32)shilan نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:09)Sara_lphmkf نوشته:  دوست عزيز شما امضا بذاريد قول مي دم همين الان همه برات هورا بكشيم

**ANK, october, 7
**case badi ANK,DEC, 5

اونم کیس یکی‌ دیگه از دوستانمه
اونم کیس یکی‌ دیگه از دوستانمه، ولی‌ برید سیاتل نه لس‌آنجلس، من خودم ۷ سال سیاتل بودم ، بد رفتم لس‌آنجلس،

حالا ما هورا بکشیم یا نکشیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، عراقی
(2014-06-12 ساعت 20:14)me_u نوشته:  سلام

مژده مژده

همین امروز و در عرض چند ساعت پروسه کلیر به کیس نامبر 4750 رسید.

بچه ها به همه تبریک میگم.خوشحال باشید.

اندکی صبر سحر نزدیک است.

سرافراز باشید.مثل سرو

دوستان این امارا از کدامین منبع در می اورید!!!!!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، anahita 62 ، عراقی
بچه ها سهمیه بولتین هر ماه چیه که تویپست قبلی بحثش بود؟؟ مگه سهمیه بندیه؟؟

الان من تو سایت انکارا شمارمو زده، از کجا بدونم کی باید برم که دست خالی برنگردم؟؟
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، Nooshinsalamat ، عراقی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان