کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
واي واي واي خدااااا
بچه ها من الان ديدم امروز از انكارا اپديت شدم باورم نميشه از ٢٠ مارچ ديگه اپديت واقعي نشده بودم و ٢ بار با ايميل كه اخرين بار ٢٨ مي بود
و يكي از دوستان ما هم همين امروز اپديت شد
فكر كنم چيزي تا هورااااا نمونده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-06-12 ساعت 18:46)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 18:42)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان ما ۱۱ ژوئن در ایروان مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم.

آپدیت‌هایی‌ که داشتیم به این ترتیب بوده:

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

لطفا مدیران و با تجربه‌ها راهنمایی‌ کنند که از این تاریخ‌ها و شرایط چیزی می‌شه استنباط کرد یا .......

ممنون

دوست عزيز با خوش آمد گويي مجدد، اين سوال رو شما صفحه قبل هم پرسيدين، جوابش هم مي توني توي همين تايپيك پيدا كنيد، اين آپديتها واسه همه افراد كليرنس شده اتفاق مي افته با شروع مراحل اداري هست ، زياد روش حساب باز نكنيد

دوست من شما که دیروز تازه مصاحبه شدید بابا!

کوو تا کلیر! ما‌ها هنوز تو صفیم. SadSad
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، armin021 ، mahan L ، nedaba
مي گم اين دوستاني كه آمار فايل سيس رو مي گن شخصا ازشون تشكر مي كنم ولي من اصلا تحليلهاشون رو نمي خونم، كار من هم حسابداري و مدام با نرم افزارهاي حسابداري و اكسل سرو كار دارم ولي توي اين پروسه تنها صبور بودن برام مهمه،
مراحل لاتاري رو براي خودم نوشتم اولش ثبت نامه حدوده هشت ماه صبر مي كنيم تا نتيجه بياد، بعد دوباره صبر مي كنيم تا كارنت بشيم، بعد دوباره صبر مي كنيم تا نامه دوم مياد، بعد دوباره صبر مي كنيم تا بريم مصاحبه ، بعد صبر مي كنيم تا كلير بشيم، بعد دوباره مي ريم دمه سفارت و صبر مي كنيم تا ويزا بدن،
فقط بايد صبر كنيم در بازه زماني هاي مختلف، پس زياد خودمون رو با آمار كلافه نكنيم
فقط صبر آرامش و خوشرويي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام دوستان. ما هم هشتم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم. کلیرنس خوردیم. نهم و دهم جون هم آپدیت شدیم.
بدون سربازی هر دو کار دولتی. کسی هست توی تاریخ ما چک خورده باشه؟ آفیسر به ما گفت تا 4 یا 5 ماه دیگه سایت رو چک کنید . یعنی بعد از سپتامبر. بر اساس این حرف آفیسر ما کاملاً ناامید هسنیم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، armin021 ، soli asali ، عراقی ، mahan L ، nedaba ، mehdi2014
2014AS6*** - دو نفر ابوظبی- تاریخ مصاحبه 8JUNE- کلیرنسSad- آپدیت 9JUNE,10 JUNE
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، عراقی ، nedaba ، mehdi2014 ، pari pari
سلام به دوستان عزیز
منم امروز مجدد آپدیت شدم..........
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-06-12 ساعت 18:13)nasim نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 16:14)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 15:52)shilan نوشته:  ممنون از حرفاتون و اینکه وقت گذاشتین .راستش در صرف انرژی منفی به صورت اضطراب و حساسیت و ترس که نمونم هر روز به شوهرم میگم این قضیه کلیرنس و نامعلوم بودن انتهاش اینقد انرژی از آدم میگیره که دیگه آدم اصلا یادش میره برا چی میخواسته بره و دیگه مجالی برای خوشحالی بعد از کلیر نمیمونه به حرف آقای مهدی2014 رو دیروز خوب درک کردم که بعد کلیر گفت خستم چون آدم بعدش کلی کار داره چه تا وقت رفتن چه بعد رسیدن ولی متاسفانه این نامعلومیش باعث میشه برا هر کارو برنامه ریزی در الان آدم دستش بسته باشه در مورد کمک هم کاش میشد واقعا کاری کرد اینا که چیزی نیست به خدا بعضی دوستان رو میبینم اینجا هستن با وجود داشتن بچه و شوهرو خانواده و کارو ..... خجالت میکشم و دعاشون میکنم که چقدر وفادارن مثلا همین قصه گوی عزیز و خیلیای دیگه که اگه اسم نمیبرم از حوصله خواننده خارجه .به هر حال خدا کنه همه به اونچه میخوان برسنShy

دوست مهاجر و نگران من
من نگرانیتو کاملاً درک می کنم و نمی تونم چیزی ازش کم کنم چون جات نیستم اما همه حرفم اینه که در کنار هزار و یک مشکل و نگرانی و ... میشه حتی یه دلیل واسه شاد بودن و نگران نشدن پیدا کرد فقط کافیه که به درونت یری و ببینی که یه خدایی هست که تا اینجای مسیر مارو آورده و مطمئناً تا آخر مسیر زندگی همراهمونه و لطفش از زمانی که چشمامونو به این دنیا باز کردیم تا وقتی که می بندیم و حتی فراتر از اون همیشه شامل حالمون شده، میشه و خواهد شد.
از بودن در کنار خانواده ای که دوسش داری و دوست داره لذت ببر و دوستان حقیقی و مجازی ای که همیشه همراه و یاورت بودن.
باور کن وقتی بری اونور دلت واسه همه این نگرانی ها و دلتنگی ها و همراهی ها یه ذره میشه و قطعاً به همه بدی های این دوره خواهی خندید.
پس بیایم هر روزمونو با یه لبخند ساده شروع کنیم که هر لبخند یه معجزه اس اگه بدونیم که چه اثر شگفت انگیزی روی زندگی خودمون و دیگران داره.
پرحرفی کردم کار دیگه ای ازم بر نمیاد.
شاد باشین مثل شکوفه ها...

shilan عزیز
هممون که اینجا هستیم الان یه جورایی به یه بن بست خوردیم . یه جورایی مثه یه مرداب راکد شدیم نه می توونیم واسه این ور هدف داشته باشیم و نه واسه اونور . من مطمئنم که خیلی ها مون حتی بعد از گرفتن ویزا اوون جس بی پناهی و اینکه آیا این کارم درسته به ذهنمون می رسه . الان باید تنها کاری که کنیم دایره لغتیمونو بالا ببریم و فهمیدن اونها .! چون هر چی بیشتر زبان بلد باشیم این ترس ها کمرنگ تر خواهد شد . تو تنها نیستی همه ما الان در مرجله بدی از زندگی قرار گرفتیم هممون به یه شکل. شاعد فقط تعریف هامون باهم فرق کنه اما درد و دلامون بکیه Smile باید امید داشت به همونی که ما رو آورده و اینجا الان دور هم جمع کرده . شاید روزی اون ور توی دنیای غربت دور هم که جمع شدیم و دیدیم هممون عاشقانه کنار همیم و به هم کمک می کنیم و دست همو می گیریم به این لخظه ها بخندیم .

زندگیت مثل توت فرنگی باشه Big Grin اونم از نوع شیر توت فرنگیش

ممنون نسیم جون همه حرفاتون درسته .من عاشق توت فرنگیمBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: shirin_n ، Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014 ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 18:24)me_u نوشته:  سلام دوستان

خبر مهم
تبریک ویژه

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4600 استارت خورد.به نظر میرسه تلکیف همه با توجه به مصاحبه اکثر کیس نامبرهای ایرانی بزودی مشخص میشه.

دوستان همگی برنامه ریزی برای سفر را یواش یواش در دستور کار خودتون قرار بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو

خدایا یعنی میشهههههههههههههههههههه زودتر از انتظارم بشه چی میشه اگه بشه یو هووووووووووووووووووووووووووووووووWinkSmile آقای من -شما Tongueبگو که نفست حقه یکم دیگه بیا پیش مام هستیم همین نزدیکای خودتونیم همسایه ایمShy

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-12 ساعت 18:50)shirin_n نوشته:  واي واي واي خدااااا
بچه ها من الان ديدم امروز از انكارا اپديت شدم باورم نميشه از ٢٠ مارچ ديگه اپديت واقعي نشده بودم و ٢ بار با ايميل كه اخرين بار ٢٨ مي بود
امروز همه کیس های انکارا اپدیت خوردند من چک کردم آخرین شماره انکارا هم اپدیت خورده یعتی از یک تا 4715
کیس : **2014AS ، آنکارا
خواهران ، برادران ، دوستان چطور میشه دید سهمیه ی ویزا واسه هر ماه چقدر مونده؟
ما میخوایم بریم امارات ولی مطمئن نیستیم ظرفیت این ماه پر شده یا نه ! Sad
من از این Visa Bulletin For July 2014 هیچی دستگیرم نشد! Sad Sad
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-12 ساعت 18:42)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان ما ۱۱ ژوئن در ایروان مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم.

آپدیت‌هایی‌ که داشتیم به این ترتیب بوده:

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

لطفا مدیران و با تجربه‌ها راهنمایی‌ کنند که از این تاریخ‌ها و شرایط چیزی می‌شه استنباط کرد یا .......

ممنون

۱۱ june که برای همون مصاحبتونه، یعنی شما مصاحبه رو انجام دادین. ۱۲ june هم احتمالا پروندتون به جمع بندی رسیده و تکمیل کردن. احتمالا دوباره ۱۳ یا دوشنبه دوباره یه آپدیت دیگه میشین که یعنی پروندتون رو برای بررسی ارجاع دادن به آ م ر ی ک ا
موفق باشین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 18:48)me_u نوشته:  سلام دوستان
چند تا نکته رو لازم دونستم بگم:
1.کلیر شدن هر کدوم از ما دقیقا مربوط میشه به قبل و روز مصاحبه که افسر چند پارامتر بررسی رو برامون تعیین کنه.
2.برای دوستانی که ظرف یکی دو روز پشت سر هم آپدیت و بلا فاصله کلیر میشن پارامترهای کمتری تعیین شده.
3.دوستانی که به فاصله زمانی زیاد از مصاحبه فقط 1 بار آپدیت میشن و بعد همون جور باقی میمونند یک سری از پارامترها براشون اوکی شده و هنوزبررسی دیگر پارامترها ادامه داره.
4.دوستانی که از بعد از مصاحبه هیچ آپدیتی ندارند دلیلش پارامترهای سلسله مراتبی است.یعنی بررسی قسمت بعد پارامتر منوط به اوکی شدن قسمت قبلی است و تا کل پارامتر اوکی نشه آپدیتی نخواهند داشت.
این موضوع بیشتر در بررسی حرفه یا شغل شخص خودشو نشون میده.

القصه بعد تمام این موارد باز هم همه چیز راجع به ادمین پروسس و پارامترهای آن بطور دقیق مشخص نیست.پس آنچه نوشته شده وحی منزل نخواهد بود.

امیدوارم مفید بوده باشه.

سرافراز باشید.مثل سرو
ممنون از تحلیلاتون فقط یه سوال مهم اینایی که یه آپدیت برابر روز مصاحبه دارن و یه آپدیت روز بعد مصاحبه و دیگه فعلا آپدیتی نداشتن بیشتر از 2 ماهم از مصاحبه گذشته این معنیش چیه توروخدا اینو جواب بدین

تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، reasonable
Wink 
تعداد کلیر شده های ابوظبی ۵۹ کیس!

به نظرتون نفر ۶۰ أم کیه؟

نظر شخصیه من یکی‌ از این ۳ نفره.

[عکس: Untitled-2RkAj.jpg]
خوشحالم.
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، mehdi2014 ، marsein ، pari pari ، pari pariaaa
(2014-06-12 ساعت 19:09)zar_arian نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 18:50)shirin_n نوشته:  واي واي واي خدااااا
امروز همه کیس های انکارا اپدیت خوردند من چک کردم آخرین شماره انکارا هم اپدیت خورده یعتی از یک تا 4715

یعنی اخرین کیس انکارا 4715؟ یعنی چی؟
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba
(2014-06-12 ساعت 18:58)kaaren نوشته:  سلام دوستان. ما هم هشتم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم. کلیرنس خوردیم. نهم و دهم جون هم آپدیت شدیم.
بدون سربازی هر دو کار دولتی. کسی هست توی تاریخ ما چک خورده باشه؟ آفیسر به ما گفت تا 4 یا 5 ماه دیگه سایت رو چک کنید . یعنی بعد از سپتامبر. بر اساس این حرف آفیسر ما کاملاً ناامید هسنیم.
آفیسر در واقع یه نوار ضبط شدست دوست عزیز
به اونی که ۹ ماه پیش رفت مصاحبه و الان تازه کلیر شد همینو گفته!
به منم که ۳ ماه پیش رفتم مصاحبه همینو گفته!
به اونی که سپتامبر تازه میره مصاحبه هم همینو میگه!
فکر کنم یارو آدم آهنیه!
والا! با این آفیسراشون!

(2014-06-12 ساعت 18:58)kaaren نوشته:  سلام دوستان. ما هم هشتم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم. کلیرنس خوردیم. نهم و دهم جون هم آپدیت شدیم.
آفیسر در واقع یه نوار ضبط شدست دوست عزیز
به اونی که ۹ ماه پیش رفت مصاحبه و الان تازه کلیر شد همینو گفته!
به منم که ۳ ماه پیش رفتم مصاحبه همینو گفته!
به اونی که سپتامبر تازه میره مصاحبه هم همینو میگه!
نافشو با ۴ ماه بریدن!
فکر کنم یارو آدم آهنیه!
والا! با این آفیسراشون!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان