موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
واي واي واي خدااااا
بچه ها من الان ديدم امروز از انكارا اپديت شدم باورم نميشه از ٢٠ مارچ ديگه اپديت واقعي نشده بودم و ٢ بار با ايميل كه اخرين بار ٢٨ مي بود
و يكي از دوستان ما هم همين امروز اپديت شد
فكر كنم چيزي تا هورااااا نمونده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
مي گم اين دوستاني كه آمار فايل سيس رو مي گن شخصا ازشون تشكر مي كنم ولي من اصلا تحليلهاشون رو نمي خونم، كار من هم حسابداري و مدام با نرم افزارهاي حسابداري و اكسل سرو كار دارم ولي توي اين پروسه تنها صبور بودن برام مهمه،
مراحل لاتاري رو براي خودم نوشتم اولش ثبت نامه حدوده هشت ماه صبر مي كنيم تا نتيجه بياد، بعد دوباره صبر مي كنيم تا كارنت بشيم، بعد دوباره صبر مي كنيم تا نامه دوم مياد، بعد دوباره صبر مي كنيم تا بريم مصاحبه ، بعد صبر مي كنيم تا كلير بشيم، بعد دوباره مي ريم دمه سفارت و صبر مي كنيم تا ويزا بدن،
فقط بايد صبر كنيم در بازه زماني هاي مختلف، پس زياد خودمون رو با آمار كلافه نكنيم
فقط صبر آرامش و خوشرويي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-12 ساعت 18:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-12 ساعت 19:08 توسط kaaren.)
سلام دوستان. ما هم هشتم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم. کلیرنس خوردیم. نهم و دهم جون هم آپدیت شدیم.
بدون سربازی هر دو کار دولتی. کسی هست توی تاریخ ما چک خورده باشه؟ آفیسر به ما گفت تا 4 یا 5 ماه دیگه سایت رو چک کنید . یعنی بعد از سپتامبر. بر اساس این حرف آفیسر ما کاملاً ناامید هسنیم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
منم امروز مجدد آپدیت شدم..........
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 18:42)khor_maah نوشته: با سلام،
دوستان ما ۱۱ ژوئن در ایروان مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم.
آپدیتهایی که داشتیم به این ترتیب بوده:
۲۸ April
۲۳ May
۱۱ June (روز مصاحبه)
۱۲ June (فردای مصاحبه)
لطفا مدیران و با تجربهها راهنمایی کنند که از این تاریخها و شرایط چیزی میشه استنباط کرد یا .......
ممنون
۱۱ june که برای همون مصاحبتونه، یعنی شما مصاحبه رو انجام دادین. ۱۲ june هم احتمالا پروندتون به جمع بندی رسیده و تکمیل کردن. احتمالا دوباره ۱۳ یا دوشنبه دوباره یه آپدیت دیگه میشین که یعنی پروندتون رو برای بررسی ارجاع دادن به آ م ر ی ک ا
موفق باشین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 18:48)me_u نوشته: سلام دوستان
چند تا نکته رو لازم دونستم بگم:
1.کلیر شدن هر کدوم از ما دقیقا مربوط میشه به قبل و روز مصاحبه که افسر چند پارامتر بررسی رو برامون تعیین کنه.
2.برای دوستانی که ظرف یکی دو روز پشت سر هم آپدیت و بلا فاصله کلیر میشن پارامترهای کمتری تعیین شده.
3.دوستانی که به فاصله زمانی زیاد از مصاحبه فقط 1 بار آپدیت میشن و بعد همون جور باقی میمونند یک سری از پارامترها براشون اوکی شده و هنوزبررسی دیگر پارامترها ادامه داره.
4.دوستانی که از بعد از مصاحبه هیچ آپدیتی ندارند دلیلش پارامترهای سلسله مراتبی است.یعنی بررسی قسمت بعد پارامتر منوط به اوکی شدن قسمت قبلی است و تا کل پارامتر اوکی نشه آپدیتی نخواهند داشت.
این موضوع بیشتر در بررسی حرفه یا شغل شخص خودشو نشون میده.
القصه بعد تمام این موارد باز هم همه چیز راجع به ادمین پروسس و پارامترهای آن بطور دقیق مشخص نیست.پس آنچه نوشته شده وحی منزل نخواهد بود.
امیدوارم مفید بوده باشه.
سرافراز باشید.مثل سرو
ممنون از تحلیلاتون فقط یه سوال مهم اینایی که یه آپدیت برابر روز مصاحبه دارن و یه آپدیت روز بعد مصاحبه و دیگه فعلا آپدیتی نداشتن بیشتر از 2 ماهم از مصاحبه گذشته این معنیش چیه توروخدا اینو جواب بدین
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-12 ساعت 19:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-12 ساعت 19:31 توسط armin021.)
(2014-06-12 ساعت 18:58)kaaren نوشته: سلام دوستان. ما هم هشتم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم. کلیرنس خوردیم. نهم و دهم جون هم آپدیت شدیم.
بدون سربازی هر دو کار دولتی. کسی هست توی تاریخ ما چک خورده باشه؟ آفیسر به ما گفت تا 4 یا 5 ماه دیگه سایت رو چک کنید . یعنی بعد از سپتامبر. بر اساس این حرف آفیسر ما کاملاً ناامید هسنیم.
آفیسر در واقع یه نوار ضبط شدست دوست عزیز
به اونی که ۹ ماه پیش رفت مصاحبه و الان تازه کلیر شد همینو گفته!
به منم که ۳ ماه پیش رفتم مصاحبه همینو گفته!
به اونی که سپتامبر تازه میره مصاحبه هم همینو میگه!
فکر کنم یارو آدم آهنیه!
والا! با این آفیسراشون!
(2014-06-12 ساعت 18:58)kaaren نوشته: سلام دوستان. ما هم هشتم جون ابوظبی مصاحبه داشتیم. کلیرنس خوردیم. نهم و دهم جون هم آپدیت شدیم.
آفیسر در واقع یه نوار ضبط شدست دوست عزیز
به اونی که ۹ ماه پیش رفت مصاحبه و الان تازه کلیر شد همینو گفته!
به منم که ۳ ماه پیش رفتم مصاحبه همینو گفته!
به اونی که سپتامبر تازه میره مصاحبه هم همینو میگه!
نافشو با ۴ ماه بریدن!
فکر کنم یارو آدم آهنیه!
والا! با این آفیسراشون!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.