کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-12 ساعت 19:50)soli asali نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 18:24)me_u نوشته:  سلام دوستان

خبر مهم
تبریک ویژه

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4600 استارت خورد.به نظر میرسه تلکیف همه با توجه به مصاحبه اکثر کیس نامبرهای ایرانی بزودی مشخص میشه.

دوستان همگی برنامه ریزی برای سفر را یواش یواش در دستور کار خودتون قرار بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو

mu عزیز شما اینجا حکم بولتن کلیرنس رو دارید Smile

ببخشید اینکه گفتین مربوط به هر سه سفارته ؟ آخه آنکارا هنوز خیلی عقبه....

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: miladfr12 ، ماتیتی ، shilan ، nedaba ، soli asali
(2014-06-12 ساعت 21:05)soli asali نوشته:  دوست من میتونم بپرسم چرا این قدر تا الان معطل کردید و نرفتید بگیرید ؟

باز هم شرمنده ي روح پاكتونمBig Grin،نزنيد منوBig Grin امتحانات دخترم ديروز تموم شد و چون ديپلم بود نمي شد ازش گذشت و همونطور كه ميدونيد ما هممون مديكال لازم و واجبيم و نمي شد تنها برم.دلايلم كافي بود؟!؟!Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-12 ساعت 20:50)miladfr12 نوشته:  سلام من 20 مارس مصاحبه داشتم
22 مارس و 28 مارس و 15جون 20می با ایمیل و 21 می و امروز 12 جون اپدیت داشتم
Wink
سوالی که هست ساعت 4 اپدیت نداشتم ولی ساعت 8 اپدیت شدم

داداش یعنی شیرینی ما رو بده که رفتنی شدی
ندادی هم ارنج کانتی ازت میگیرم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، ماتیتی ، shilan ، mehdi2014 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-12 ساعت 22:04)maryam_ros نوشته:  ممنون که روحیه دادین.خیلی ناراحت بودم..کسی هم نبود باهاش حرف بزنم
دوست عزیز اصلا نگران نباش. من قبلش ترجمه کارت ملی رو براشون فرستاده بودم ولی روز مصاحبه نه تنها اصل کارت ملی رو نخواست بلکه ترجمه اش رو هم برگردوند گفت لازم نیست.
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، armin021 ، ماتیتی ، sal0811 ، shilan ، mehdi2014 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-12 ساعت 21:50)maryam_ros نوشته:  سلام.من کارت ملی م رو گم کردم تو ترکیه.دوشنبه هم مصاحبه دارم.کارت ملی خیلی مهمه؟نقص مدرک میخورم؟خیلی ناراحتم
نگران نباشید، از ما هیچکدوم از اصل مدارک رو نخواستن، حتی نگاه هم نکردند، فقط و فقط کپی ها رو گرفتند. اونجا ( تا وقتی که اصل مدارک را نخواستند) هیچکدوم از اصل ها رو ندید، بهتون میگن مدارک رو بدین، و شما تمام ترجمه ها و کپی ها را بهشون بدید و در مورد کارت ملی هیچی نگید، مگر اینکه دقیقا اصل مدارک رو ازتون طلب کنند
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: miladfr12 ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، ماتیتی ، shilan ، mehdi2014 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 22:25)armin021 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 20:50)miladfr12 نوشته:  سلام من 20 مارس مصاحبه داشتم
22 مارس و 28 مارس و 15جون 20می با ایمیل و 21 می و امروز 12 جون اپدیت داشتم
Wink
سوالی که هست ساعت 4 اپدیت نداشتم ولی ساعت 8 اپدیت شدم

داداش یعنی شیرینی ما رو بده که رفتنی شدی
ندادی هم ارنج کانتی ازت میگیرم.

چشم روی چشمم داداش گل عزیز برادر
واقعا اگر بشه خدارو سپاسگزارم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، ماتیتی ، shilan ، mehdi2014 ، armin021 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-12 ساعت 20:04)ssafaye66 نوشته:  سلام بچه هاااا... خیلی خوشحالم

چیزه... یه سوال...
من تو سایت انکارا شمارم اومد...
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ولی هنوز تو سایت سیس شمارم ap میزنه و issud نشده...
این یعنی چی؟؟

یعنی صادر شده؟؟ برم بگیرم یا صبر کنم؟؟

بعدشم سوال دومم اینه که ستون Admin Process Expires On که توی سایت انکارا میزنه چیه؟؟
برا من زده 29 اگوست... یعنی چی؟؟
مگه نگفتن تا 30 ستامبر وقت داریم برای ورود به آمریکا اقدام کنیم؟؟

تبریک میگم دوست عزیز وقتی شمارتون تو سایت هست یعنی کلیر شدید .
تا زمانی که ویزا تو پاستون نخورده ap میمونه بعد از اینکه به سلامتی ویزا تو پاستون خورد issued میزنه .
یعنی باید تا قبل از 29 آگوست برین و ویزاتونو بگیرین .
توصیه من به شما اینه که هرچه زودتر برین و ویزاتونو بگیرین . سفارت هم میگه
به محض اینکه شمارتونو تو سایت دیدید پاسپورتتون رو بیارید و ویزاتونو بگیرین.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-12 ساعت 22:04)maryam_ros نوشته:  ممنون که روحیه دادین.خیلی ناراحت بودم..کسی هم نبود باهاش حرف بزنم

به نظر من حتما برید و این فرصت رو از دست ندید
موفق باشیدWink
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، ماتیتی ، shilan ، mehdi2014 ، armin021 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-12 ساعت 18:23)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان ما ۱۱ ژوئن در ایروان مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم.

آپدیت‌هایی‌ که داشتیم به این ترتیب بوده:

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

لطفا مدیران و با تجربه‌ها راهنمایی‌ کنند که از این تاریخ‌ها و شرایط چیزی می‌شه استنباط کرد یا .......

ممنون

اگه میشه شرایط کیستون (شغل، سربازی و ...) رو توضیح بدین ممنونم
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: miladfr12 ، mehdi2014 ، armin021 ، nedaba ، soli asali
سلام دوستای گلم
نمی دونین این روزا چقدر خوشحالم که می بینم بچه ها دارن فرت فرت کلیر میشن و سایت سفارتا پر از شماره هایی هست که با 2014AS شروع میشه Big Grin
کاش تا آخر این پروسه همینجوری باشه!
کلی هیجان داربم هیجان جام جهانی هم بهش اضافه شد Tongue
هر کی کلیر شده زود بره ویزاشو بگیره که روزای آخر ازدحام پیش نیاد.
براتون بهترین ها رو آرزو دارم.
شاد باشین.
سلام به همگی
من دوباره امروز آپدیت شدم تو ceac ... اما متوجه یه جریانی هم شدم...
یکی از دوستان قبلا گفته بودن که بچه های نوامبر و دسامبر تقریبا دارن اعلام میشن و بچه هایی که تو ژانویه مصاحبه شدن منتظر باشن...
من با یه گروهی آشنا شدم تو ترکیه که تقریبا هممون تو یه روز مصاحبه داشتیم... یکیمون که روز 96 فکر کنم کلیر شد اما بقیمون امروز که شماره هامونو چک کردیم هممون با هم در حال آپدیت شدن هستیم... به نظر میاد که واقعا یه خبرایی هست...
ای خدا یعنی میشه زودتر تموم شه این انتظار!!!
case number: هزار و چهارصد و خوردِی
تاریخ روءیت قبولی : 4:30 صبح 4 مرداد ماه ( 26 جولای 2013) (خیلی اتفاقی)
تاریخ مصاحبه: 8 ژانویه (سفارت روز مصاحبه وقتمو موکول کرد به روز بعد - دلیل: مدارکمو دیر فرستاده بودم و اونها فرصت مطالعه نداشتند)
آپديت ها:3 نوامبر 2013/ 11 ژانویه 2014/ 12 فوریه 2014/ 3 ژوئن 2014 / 12 ژوئن 2014/23-24 ژوئن 2014/
کلیرنس: 25 ژوئن
(2014-06-12 ساعت 22:05)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 21:57)zaaraa نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 21:50)maryam_ros نوشته:  سلام.من کارت ملی م رو گم کردم تو ترکیه.دوشنبه هم مصاحبه دارم.کارت ملی خیلی مهمه؟نقص مدرک میخورم؟خیلی ناراحتم

از من کارت ملیم رو نخواستن ولی ترجمش رو برده بودم با خودم

نگران نباشین از ما هم نخواستن ولی اگه ترجمش رو دارین حتما با خودتون ببرین
اگه اصل کارت ملی رو خواستن بهشون بگین که گم کردین .

نگران نباش از ما هم نخواستن ترجمش رو هم برگردوند
تشکر کنندگان: miladfr12 ، shilan ، mehdi2014 ، armin021 ، آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali
دوستان
- کسی بوده ویزاشو خودش از سفارت امارات بره بگیره ؟ اگه بوده چطوری این کارو کرده؟ کجا رفته؟ فرمی چیزی داشته؟
سوال پیچ کردم؟ Big Grin Big Grin[/b]
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: anahita 62 ، armin021 ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، pari pari
سلام دوستان
ما شنبه 14 جون با اتوبوس ساعت 12 ترمینال غرب راهی ارمنستان هستیم و میریم ویزامونو بگیریم. کسی از دوستان با این اتوبوس به سمت ایروان میره یا تو این تاریخ (15 جون تا 20 جون) ایروان هست؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
کاربران در حال بازدید این موضوع: aaraam، alireza2، masoudyara، me_u، sherry2، shilan، 2 مهمان وای چقد خلوت امشب بقیه کجان؟فک کنم همه رفتن مهمونی آخر هفته .ما یه سر رفتیم پارک نسبت به پنجشنبه های قبل خلوت تر بود .آهان شاید به خاطر افتتاحیس ما متاسفانه خیلی ورزشا رو دنبال نمیکنیم برا همین یادم نبودSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان