موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 01:25)freddyflientstone نوشته: عزض شود که ما فردای کلیر شدنمون ، سر از پا نشناخته و کف بر دهان هجوم بردیم به سمت نزدیکترین آژانس هواپیمایی و در حالیکه کف و خون قاطی کرده بودیم نعره زنان اعلام کردیم که بلیت فوری فوری فوری بده برای دوبی ، ما آدمای با وجدان و یا شرفی هستیم، تروخدا یه جوری بلیطمونو بدین که ویزامون حلال بشه، حرف به خرجشون نرفت. هرچی ما زار زدیم که بابا، اگه ما همین فردا صبح نریم دبی ، ویزامون حلال نمیشه، شرفمون برباد میره، وجدانمون دود میشه میره هوااا، بهمون گفتن مگه خونه خاله است؟ اقلا یه هفته طول می کشه تا ویزاتون دراد . ما از اونور یقه خودمونو جرررر دادیم که پس این ویزای ارجنت که میگن چیه؟ یارو جواب داد خب پولشو بدین، ما همینجوری سر دستی حساب کردیم دیدیم یه ویزای ارجنت با هزینه هشت شب اقامت (از پنج شنبه تا پنج شنبه) توی یه هتلی که حداقل توی حمومش سوسک از هیکلمون بالا نره + هزینه مدیکال مجدد+ هزینه یه لقمه نون خالی که روزی سه وعده بخوریم تا نمیریم+ هزینه ترانسفر به ابوظبی و برعکس، اونم دستکم دو بار+ هزینه ی همینطوری راه رفتن خشک و خالی توی خیابونای دوبی و زل زدن از پشت ویترینا،میشه کم کمش یه چیزی حدود 8 میلیون تومن...خلاصه دیدیم بهتره سفرمونو چند روزی به تاخیر بیندازیم تا اقلا یه جوری بتونیم دخل و خرجمونو به اندازه ی جیبمون تنظیم کنیم. حالا این وسط شرف و حیثیت و وجدانمون پیش بعضی دوستان ،بادبون شد رفت هوا، چه کنیم دیگه، بضاعت وجدانمون در همین حد بود.
حالا البته ما که لیاقت نداشتیم، ولی از این به بعد با دقت و استمرار هرچه تمامتر، فاصله ی بین کلیر شدن و روئیت شدن بعضی دوستان در سفارت رو همچین محکم رصد می کنیم، بلکه ببینیم رفقا چگونه بی وجدانی ما رو جبران می کنند و ویزاشون حلاااااال تر از شیر مادر میشه، بلکه ما یاد بگیریم و دست از بی آبرویی برداریم.
قربون همگی
فردی عزیز بین دو نیمه فوتبال فقط اومدم بگم که خیلی می خوامت و اگه وقت شد یه پیشنهادهای کوچیکو که خیلی پست گذاشتم بگم، شاید برای شما و بقیه سودمند باشه
۱. سعی کنین از آژانسی که واسطه نیست بلیط بگیرین
۲. وقتی از آژانس بلیط می گیرین مثلا بگین برای ۳ روز دیگه بلیط می خوام با ویزا ( اینطوری صد در صد ویزاتونم آماده می کنه، چون مجبوره)
من تو یکی از پستهای چند صفحه پیش برای chaymon عزیز اینا رو توضیح دادم
ببینین گول این آژانسهای نامرد و نخورین
اینا یه کفیل دارن که صبر میکنه تا تعداد متقاضی های ویزا به حد نصاب برسه، بعد میره دنبال ویزا! اگه اینا رو گوشزد کنین میبینن واردین و سریع ردیف می کنن براتون.
۳. برادر من شما آخه چرا باید پول به امسال ملیکا بدین اونم ۲ بار برای رفتن و پاس و دادن و برگشت و ۲باره برای گرفتن ویزا و رفت و برگشت؟؟؟
برادر من شما برو الغبیبه تو دبی و اونجا سوار اتوبوس ابوظبی شو و ۲۵ درهم بده برو! نیازی هم به ۴۰۰ درهم هر بار پول دادن به ملیکا اینا نداری!!!
برادر من آخه ناسلامتی شما میخوای بری آ م ر ی ک ا
پس نباید متکی به کسی باشی
از من گفتن بود
وجدان شما هم بیدار بیدار
معرفتتون هم پر ملات
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 01:39)Aroma نوشته: (2014-06-13 ساعت 01:25)freddyflientstone نوشته: عزض شود که ما فردای کلیر شدنمون ، سر از پا نشناخته و کف بر دهان هجوم بردیم به سمت نزدیکترین آژانس هواپیمایی و در حالیکه کف و خون قاطی کرده بودیم نعره زنان اعلام کردیم که بلیت فوری فوری فوری بده برای دوبی ، ما آدمای با وجدان و یا شرفی هستیم، تروخدا یه جوری بلیطمونو بدین که ویزامون حلال بشه، حرف به خرجشون نرفت. هرچی ما زار زدیم که بابا، اگه ما همین فردا صبح نریم دبی ، ویزامون حلال نمیشه، شرفمون برباد میره، وجدانمون دود میشه میره هوااا، بهمون گفتن مگه خونه خاله است؟ اقلا یه هفته طول می کشه تا ویزاتون دراد . ما از اونور یقه خودمونو جرررر دادیم که پس این ویزای ارجنت که میگن چیه؟ یارو جواب داد خب پولشو بدین، ما همینجوری سر دستی حساب کردیم دیدیم یه ویزای ارجنت با هزینه هشت شب اقامت (از پنج شنبه تا پنج شنبه) توی یه هتلی که حداقل توی حمومش سوسک از هیکلمون بالا نره + هزینه مدیکال مجدد+ هزینه یه لقمه نون خالی که روزی سه وعده بخوریم تا نمیریم+ هزینه ترانسفر به ابوظبی و برعکس، اونم دستکم دو بار+ هزینه ی همینطوری راه رفتن خشک و خالی توی خیابونای دوبی و زل زدن از پشت ویترینا،میشه کم کمش یه چیزی حدود 8 میلیون تومن...خلاصه دیدیم بهتره سفرمونو چند روزی به تاخیر بیندازیم تا اقلا یه جوری بتونیم دخل و خرجمونو به اندازه ی جیبمون تنظیم کنیم. حالا این وسط شرف و حیثیت و وجدانمون پیش بعضی دوستان ،بادبون شد رفت هوا، چه کنیم دیگه، بضاعت وجدانمون در همین حد بود.
حالا البته ما که لیاقت نداشتیم، ولی از این به بعد با دقت و استمرار هرچه تمامتر، فاصله ی بین کلیر شدن و روئیت شدن بعضی دوستان در سفارت رو همچین محکم رصد می کنیم، بلکه ببینیم رفقا چگونه بی وجدانی ما رو جبران می کنند و ویزاشون حلاااااال تر از شیر مادر میشه، بلکه ما یاد بگیریم و دست از بی آبرویی برداریم.
قربون همگی
دوست عزيز سلام
مي دونيد خرج هر ماه زندگي در امريكا چقدر هست ؟
بله دوست بسیار عزیز، اون شهری که ما داریم میریم، هزینه اجاره ی یه خونه ی دو خوابه متوسط توی محله ای که مدرسه ی خوب داشته باشه برای بچه مون، حداقل 1200 دلار در ماهه، با هزینه ی بنزین ، خورد و خوراک، قبض ها، و سایر متفرقه ها، برای یه خانواده سه نفری که ما باشیم، میکنه ماهی دست کم 3000 دلار برای یه زندگی خیلی معمولی . از قرار دست کم شیش ماه از جیب خوردن تا زمانی که کار دلخواهمونو به دست بیاریم، حداقل بین 15 تا 18 هزار دلار رو باید اماده داشته باشیم برای چند ماه اول. دور از جون شما همچین گوسفند وار هم سرمونو ننداختیم پایین بریم مهاجرت، حساب و کتاب زندگی سرمون میشه، واسه همینم حواسمون هست که هر یه ریالی که الان سیو کنیم، یه چند سنتی به ذخیره مالیمون توی امریکا اضافه میشه، منتها زندگی ها فرق میکنه قربان، شیوه ها هم فرق می کنه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 01:47)armin021 نوشته: (2014-06-13 ساعت 01:25)freddyflientstone نوشته: عزض شود که ما فردای کلیر شدنمون ، سر از پا نشناخته و کف بر دهان هجوم بردیم به سمت نزدیکترین آژانس هواپیمایی و در حالیکه کف و خون قاطی کرده بودیم نعره زنان اعلام کردیم که بلیت فوری فوری فوری بده برای دوبی ، ما آدمای با وجدان و یا شرفی هستیم، تروخدا یه جوری بلیطمونو بدین که ویزامون حلال بشه، حرف به خرجشون نرفت. هرچی ما زار زدیم که بابا، اگه ما همین فردا صبح نریم دبی ، ویزامون حلال نمیشه، شرفمون برباد میره، وجدانمون دود میشه میره هوااا، بهمون گفتن مگه خونه خاله است؟ اقلا یه هفته طول می کشه تا ویزاتون دراد . ما از اونور یقه خودمونو جرررر دادیم که پس این ویزای ارجنت که میگن چیه؟ یارو جواب داد خب پولشو بدین، ما همینجوری سر دستی حساب کردیم دیدیم یه ویزای ارجنت با هزینه هشت شب اقامت (از پنج شنبه تا پنج شنبه) توی یه هتلی که حداقل توی حمومش سوسک از هیکلمون بالا نره + هزینه مدیکال مجدد+ هزینه یه لقمه نون خالی که روزی سه وعده بخوریم تا نمیریم+ هزینه ترانسفر به ابوظبی و برعکس، اونم دستکم دو بار+ هزینه ی همینطوری راه رفتن خشک و خالی توی خیابونای دوبی و زل زدن از پشت ویترینا،میشه کم کمش یه چیزی حدود 8 میلیون تومن...خلاصه دیدیم بهتره سفرمونو چند روزی به تاخیر بیندازیم تا اقلا یه جوری بتونیم دخل و خرجمونو به اندازه ی جیبمون تنظیم کنیم. حالا این وسط شرف و حیثیت و وجدانمون پیش بعضی دوستان ،بادبون شد رفت هوا، چه کنیم دیگه، بضاعت وجدانمون در همین حد بود.
قربون همگی
فردی عزیز بین دو نیمه فوتبال فقط اومدم بگم که خیلی می خوامت و اگه وقت شد یه پیشنهادهای کوچیکو که خیلی پست گذاشتم بگم، شاید برای شما و بقیه سودمند باشه
۲. وقتی از آژانس بلیط می گیرین مثلا بگین برای ۳ روز دیگه بلیط می خوام با ویزا ( اینطوری صد در صد ویزاتونم آماده می کنه، چون مجبوره)
اینا یه کفیل دارن که صبر میکنه تا تعداد متقاضی های ویزا به حد نصاب برسه، بعد میره دنبال ویزا! اگه اینا رو گوشزد کنین میبینن واردین و سریع ردیف می کنن براتون.
۳. برادر من شما آخه چرا باید پول به امسال ملیکا بدین اونم ۲ بار برای رفتن و پاس و دادن و برگشت و ۲باره برای گرفتن ویزا و رفت و برگشت؟؟؟
برادر من شما برو الغبیبه تو دبی و اونجا سوار اتوبوس ابوظبی شو و ۲۵ درهم بده برو! نیازی هم به ۴۰۰ درهم هر بار پول دادن به ملیکا اینا نداری!!!
از من گفتن بود
وجدان شما هم بیدار بیدار
معرفتتون هم پر ملات
آرمین عزیزم، باور کن من از هفتاد فرسخی ملیکا هم رد نمیشم. از الان تمام خطوط مترو و ایستگاههای اتوبوس و ترانسفر به ابو ظبی و همه اینا توی جیبمه، جی پی اس آمااده!
من خیلی مخلصتم برادر. خیلی عزیزی
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 01:51)freddyflientstone نوشته: (2014-06-13 ساعت 01:47)armin021 نوشته: (2014-06-13 ساعت 01:25)freddyflientstone نوشته: عزض شود که ما فردای کلیر شدنمون ، سر از پا نشناخته و کف بر دهان هجوم بردیم به سمت نزدیکترین آژانس هواپیمایی و در حالیکه کف و خون قاطی کرده بودیم نعره زنان اعلام کردیم که بلیت فوری فوری فوری بده برای دوبی ، ما آدمای با وجدان و یا شرفی هستیم، تروخدا یه جوری بلیطمونو بدین که ویزامون حلال بشه، حرف به خرجشون نرفت. هرچی ما زار زدیم که بابا، اگه ما همین فردا صبح نریم دبی ، ویزامون حلال نمیشه، شرفمون برباد میره، وجدانمون دود میشه میره هوااا، بهمون گفتن مگه خونه خاله است؟ اقلا یه هفته طول می کشه تا ویزاتون دراد . ما از اونور یقه خودمونو جرررر دادیم که پس این ویزای ارجنت که میگن چیه؟ یارو جواب داد خب پولشو بدین، ما همینجوری سر دستی حساب کردیم دیدیم یه ویزای ارجنت با هزینه هشت شب اقامت (از پنج شنبه تا پنج شنبه) توی یه هتلی که حداقل توی حمومش سوسک از هیکلمون بالا نره + هزینه مدیکال مجدد+ هزینه یه لقمه نون خالی که روزی سه وعده بخوریم تا نمیریم+ هزینه ترانسفر به ابوظبی و برعکس، اونم دستکم دو بار+ هزینه ی همینطوری راه رفتن خشک و خالی توی خیابونای دوبی و زل زدن از پشت ویترینا،میشه کم کمش یه چیزی حدود 8 میلیون تومن...خلاصه دیدیم بهتره سفرمونو چند روزی به تاخیر بیندازیم تا اقلا یه جوری بتونیم دخل و خرجمونو به اندازه ی جیبمون تنظیم کنیم. حالا این وسط شرف و حیثیت و وجدانمون پیش بعضی دوستان ،بادبون شد رفت هوا، چه کنیم دیگه، بضاعت وجدانمون در همین حد بود.
قربون همگی
از من گفتن بود
وجدان شما هم بیدار بیدار
معرفتتون هم پر ملات
آرمین عزیزم، باور کن من از هفتاد فرسخی ملیکا هم رد نمیشم. از الان تمام خطوط مترو و ایستگاههای اتوبوس و ترانسفر به ابو ظبی و همه اینا توی جیبمه، جی پی اس آمااده!
من خیلی مخلصتم برادر. خیلی عزیزی
عاشقه خودتو جی پی استم
یعنی بهترین تکنولوژی روزگار همین جی پی اسه به خدا
از هر کس و ناکسی بی نیازت میکنه.
گوله این آژانسهای شغالو هم نخور
با اعتماد به نفس به همشون بگو بالا میگی قیمتو
بگو چه خبره! خجالت و هم بزار کنار
کلی جای تخفیف هستش
بگو من فلان قیمت دارم، شما خیلی بالا میگین، من زنگ زدم که قیمت پایینتر بگیرم نه بالاتر
با اینا باید از خودشون بدتر باشی
فکر کن موقع مصاحبه من بلیط امارات ایر رو از ماهان ارزونتر خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
برزیل ۳ کرواسی ۱
این آخرین جام جهانی هستش که ایرانیم
* DV 2014 *
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-13 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-13 ساعت 02:43 توسط anahita 62.)
(2014-06-13 ساعت 01:25)freddyflientstone نوشته: عزض شود که ما فردای کلیر شدنمون ، سر از پا نشناخته و کف بر دهان هجوم بردیم به سمت نزدیکترین آژانس هواپیمایی و در حالیکه کف و خون قاطی کرده بودیم نعره زنان اعلام کردیم که بلیت فوری فوری فوری بده برای دوبی ، ما آدمای با وجدان و یا شرفی هستیم، تروخدا یه جوری بلیطمونو بدین که ویزامون حلال بشه، حرف به خرجشون نرفت. هرچی ما زار زدیم که بابا، اگه ما همین فردا صبح نریم دبی ، ویزامون حلال نمیشه، شرفمون برباد میره، وجدانمون دود میشه میره هوااا، بهمون گفتن مگه خونه خاله است؟ اقلا یه هفته طول می کشه تا ویزاتون دراد . ما از اونور یقه خودمونو جرررر دادیم که پس این ویزای ارجنت که میگن چیه؟ یارو جواب داد خب پولشو بدین، ما همینجوری سر دستی حساب کردیم دیدیم یه ویزای ارجنت با هزینه هشت شب اقامت (از پنج شنبه تا پنج شنبه) توی یه هتلی که حداقل توی حمومش سوسک از هیکلمون بالا نره + هزینه مدیکال مجدد+ هزینه یه لقمه نون خالی که روزی سه وعده بخوریم تا نمیریم+ هزینه ترانسفر به ابوظبی و برعکس، اونم دستکم دو بار+ هزینه ی همینطوری راه رفتن خشک و خالی توی خیابونای دوبی و زل زدن از پشت ویترینا،میشه کم کمش یه چیزی حدود 8 میلیون تومن...خلاصه دیدیم بهتره سفرمونو چند روزی به تاخیر بیندازیم تا اقلا یه جوری بتونیم دخل و خرجمونو به اندازه ی جیبمون تنظیم کنیم. حالا این وسط شرف و حیثیت و وجدانمون پیش بعضی دوستان ،بادبون شد رفت هوا، چه کنیم دیگه، بضاعت وجدانمون در همین حد بود.
قربون همگی
دوست عزیز زیاد خودتونو درگیر نکنین درسته گفتن As soon as possible ولی خوب شما باید خودتون بسنجین که کی براتون possible تر هست.
درضمن لیاقتش رو داشتین که تا اینجا اومدین و تا آخرش خواهین رفت .
شرایط هر کسی متفاوته و این دلیل بر بی وجدانی نیست .
با آرزوی موفقیت برای شما و زودتر کلیر شدن تمام دوستان.
قربون همگی
دوست عزیز زیاد خودتونو درگیر نکنین درسته گفتن As soon as possible ولی خوب شما باید خودتون بسنجین که کی براتون possible تر هست.
درضمن لیاقتش رو داشتین که تا اینجا اومدین و تا آخرش خواهین رفت .
شرایط هر کسی متفاوته و این دلیل بر بی وجدانی نیست .
با آرزوی موفقیت برای شما و زودتر کلیر شدن تمام دوستان.
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، freddyflientstone، kage.omid، kkr129، L_haam، miladfr12، nasam، nasim، reza16، S.gh، Sara_lphmkf، USA2014، 1 مهمان
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 02:45)nasim نوشته:
من هنوز بیدارم به امید فرداییی پر از کلیر
من دیشب ۴ ساعت خوابیدم!
الان چرا خوابم نمیاد؟!
کلیر شم همه اینا رو جبران میکنم
* DV 2014 *
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 02:52)miladfr12 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، freddyflientstone، kage.omid، kkr129، L_haam، miladfr12، nasam، nasim، reza16، S.gh، Sara_lphmkf، USA2014، 1 مهمان
داداش اون یه دونه مهمان که زده منم
یه چند روزی مراعات منو بکنین مهمونتونم، قول میدم کلیر شدم زحمت و کم کنم
* DV 2014 *
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
عصری ی پست گذاشتم که دوستم رو واسه پیش دانشگاهی غیر حضوری ریجکت کردن....امشب باهاش کامل حرف زدم هنوز ایروانه جیزهای خیلی جالبی بم گفت..میگه کیسهای که با من امدن به سفارت نزدیک ۹ کیس بودن که بیش از ۵/۶ کیس ریجکت شدن بی دلیل !!!!!!!!!!!!میگفت افیسر الکی گیر داد به غیر حضوری بودن مدرک من !!!!!!!! ولی مابین حرفایی که زد من ی سری مطالب فهمیدم
۱. افیسر کیسهای اخر رو داره با وسواس بسیار بالا مصاحبه میکنه که ویزا کم نیاد اخه یعنی جی بین ۹کیس ۶ تا ریجکت بقیه اف بی ای جک.( شاید میخوان اتفاق پارسال نیوفته ولی اگه اینطوریه اصلا جرا مصاحبه دعوت میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. تکلیف کیسها قبل مصاحبه روشنه جون دوستم گفت ما تغییرات داشتیم مثلا گفت ما میخوایم معدل و ناریخ پیش رو وارد کنیم اون خانم که مدارک رو میگرفت گفت نه نمیخواد واسه شما نیازی به تغییرات نیست!!!!!
۳. اگه این حرفهای باالا درست باشه که دوسم میگه با این وسواس بالا و معین بودن احتمال تکرار اتفاق پارسال خیلی کمه..........
۴.کلا تو سایت نوشته یا ۱۲ سال تمام تحصیل یا سابقه کتر اون سابقه کار هم هیجه فقط دیپلم رو.کار دارن.
دوستان اینهایی که نوشتم دقیقا عین جملاتی هست که شنیدم به نظر شما جقدر این نتیجه گیری ها میتونه درست باشه.
متاسفانه نشد،
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
ما هم مصاحبمون بالاخره انجام شد و نصف و نیمه به این صفحه اومدیم.
من ویزام رو گرفتم اما همسرم برگه ابی گرفت. ;-(
این ویزای نصف و نیمه اصلا خوشحالمون نکرد....
افیسر از همسرم هیچ سوالی نکرد و فقط پرسید کجا کار کردی، مدرک تحصیلی و سربازیش رو هم نگرفت ازمون....
ما که نفهمیدیم اینا چه کار میکنن!
کلا به نظر شخصیه من مصاحبه کاملا فرمالیته هست..فقط مهم حضور و سوگند خوردن هست...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
7 روزه شدن هم عالمی دارد....
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 02:59)shahryar7021 نوشته: سلام دوستان
عصری ی پست گذاشتم که دوستم رو واسه پیش دانشگاهی غیر حضوری ریجکت کردن....امشب باهاش کامل حرف زدم هنوز ایروانه جیزهای خیلی جالبی بم گفت..میگه کیسهای که با من امدن به سفارت نزدیک ۹ کیس بودن که بیش از ۵/۶ کیس ریجکت شدن بی دلیل !!!!!!!!!!!!میگفت افیسر الکی گیر داد به غیر حضوری بودن مدرک من !!!!!!!! ولی مابین حرفایی که زد من ی سری مطالب فهمیدم
۱. افیسر کیسهای اخر رو داره با وسواس بسیار بالا مصاحبه میکنه که ویزا کم نیاد اخه یعنی جی بین ۹کیس ۶ تا ریجکت بقیه اف بی ای جک.( شاید میخوان اتفاق پارسال نیوفته ولی اگه اینطوریه اصلا جرا مصاحبه دعوت میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. تکلیف کیسها قبل مصاحبه روشنه جون دوستم گفت ما تغییرات داشتیم مثلا گفت ما میخوایم معدل و ناریخ پیش رو وارد کنیم اون خانم که مدارک رو میگرفت گفت نه نمیخواد واسه شما نیازی به تغییرات نیست!!!!!
۳. اگه این حرفهای باالا درست باشه که دوسم میگه با این وسواس بالا و معین بودن احتمال تکرار اتفاق پارسال خیلی کمه..........
۴.کلا تو سایت نوشته یا ۱۲ سال تمام تحصیل یا سابقه کتر اون سابقه کار هم هیجه فقط دیپلم رو.کار دارن.
دوستان اینهایی که نوشتم دقیقا عین جملاتی هست که شنیدم به نظر شما جقدر این نتیجه گیری ها میتونه درست باشه.
شهریار جان، با یه روز مصاحبه چند تا کیس که به نتیجه ای نمیشه رسید!
من که میگم یه دلیل بیشتر نداشته
و اونم این بوده که طرف صبح از دنده لج بلند شده!
حال و حوصله نداشته و دستشم باز بوده و حالگیری کرده!
* DV 2014 *
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
آقا شهریار این دوست شما کی مصاحبه داشت؟
حدود کیس نامبرش چند بود؟
(2014-06-13 ساعت 02:59)shahryar7021 نوشته: سلام دوستان
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک