موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 13:00)p.arsa نوشته: من فکر کنم دیروز سفارت انکارا یه قفسه جدید و بزرگتر خریده پرونده هامون رو جابجا کردن تو قفسه جدید ، همه یه اپدیت خوردیم!
دارن سفارت تکونی می کنن لابد.ماااااااااااااااااام اپدیت خوردیم دیروز!!!!!!!!!!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"
موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-13 ساعت 14:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-13 ساعت 14:11 توسط me_u.)
(2014-06-13 ساعت 13:44)soli asali نوشته: (2014-06-13 ساعت 13:17)KIMIA2005 نوشته: (2014-06-13 ساعت 13:08)teacherm نوشته: (2014-06-13 ساعت 12:56)soli asali نوشته: (2014-06-13 ساعت 12:26)AZAR 1335 نوشته: معمولا ما شنیدیم بعد وارد کردن ویزا و قبل از 6 ماه باید وارد آم ر ی ک ا شد!!
شما ویزاتون وارد پاسپورتتون شد؟
اگر ویزاتون وارد پاس شده قبل 6 ماه باید برید .
اگر اشتباه می کنم من را تصیحح کنید.
بهترین کار اینه که همسرتون از سفارت بپرسند. ما را هم مطلع کنید.
برای ورود به آمریکا احتیاج به تمدید مدیکال یا 6 ماه اعتبار داشتن مدیکال نیست !
به طور مثال .. اگه ما 4 ماه طول کشیده کلیر بشیم و ویزا ابوظبی که 6 ماه از تاریخ صدور اعتبار داره و ما بعد از دریافت ویزا بخواییم 5 ماه بعد ورود بزنیم تو یو اس یعنی رسما 3 ماه از تاریخ مدیکال ان ام سی گذشته و هیچ موردی نداره و به شما تو آمریکا نمیگن که چرا تمدید نکردی 
منم همین فکر میکنم. ده بار هم از دوستانی که رفتن ویزا گرفتن درخواست کردم بگن ویزایی که تو پاسشون خورده تاریخش از روزیه که پاسشون دادن یا از تاریخ مدیکال ولی کسی جواب نداد!
اگر مدیکال تمدید شود تاریخ اعتبار ویزا به مدت 6 ماه از روزی هستش که پاس و مدارک مدیکال رو میدن به سفارت و ویزا صادر میشه ولی اگر مدیکال تمدید نشود اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال قبلی به مدت باقی مانده مدیکال که 6 ماه هستش محاسبه خواهد شد .
البته این در مورد دو سفارت آنکارا و ایروان صدق میکنه و ابوظبی به این صورت نیست
سلام
دوستان این موردی که فرمودید اصلا ربطی به سفارت نداره هنگام ورود به خاک آمریکا طبق قوانین رسمی مهاجرت شما باید مدارک معتبر مدیکال همراهتون باشه.اگه مدیکال منقضی شده باشه مامور اداره مهاجرت یا کارشناس و افسر تجسس فرودگاه میتونه مانع ورود شما به خاک آمریکا بشه.این بستگی به قوانین جدید یا بخشنامه ها داره.
مثلا تا پارسال عکس قفسه سینه از خانمهای باردار نمیگرفتند ولی امسال اجباری شد.چون قوانین امسال تغییر کرده است
بنظر میرسه که سفارتها امسال مدت ویزای مهاجرت لاتاری را مطابق با تاریخ انقضای مدیکال میزنند.پس احتمالا باید هنگام ورود به خاک آمریکا مدیکال معتبر داشته باشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.