کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-13 ساعت 14:12)soli asali نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 14:01)me_u نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:44)soli asali نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:08)teacherm نوشته:  منم همین فکر میکنم. ده بار هم از دوستانی که رفتن ویزا گرفتن درخواست کردم بگن ویزایی که تو پاسشون خورده تاریخش از روزیه که پاسشون دادن یا از تاریخ مدیکال ولی کسی جواب نداد!

اگر مدیکال تمدید شود تاریخ اعتبار ویزا به مدت 6 ماه از روزی هستش که پاس و مدارک مدیکال رو میدن به سفارت و ویزا صادر میشه ولی اگر مدیکال تمدید نشود اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال قبلی به مدت باقی مانده مدیکال که 6 ماه هستش محاسبه خواهد شد .

البته این در مورد دو سفارت آنکارا و ایروان صدق میکنه و ابوظبی به این صورت نیست

سلام
دوستان این موردی که فرمودید اصلا ربطی به سفارت نداره هنگام ورود به خاک آمریکا طبق قوانین رسمی مهاجرت شما باید مدارک معتبر مدیکال همراهتون باشه.اگه مدیکال منقضی شده باشه مامور اداره مهاجرت یا کارشناس و افسر تجسس فرودگاه میتونه مانع ورود شما به خاک آمریکا بشه.این بستگی به قوانین جدید یا بخشنامه ها داره.
مثلا تا پارسال عکس قفسه سینه از خانمهای باردار نمیگرفتند ولی امسال اجباری شد.چون قوانین امسال تغییر کرده است
بنظر میرسه که سفارتها امسال مدت ویزای مهاجرت لاتاری را مطابق با تاریخ انقضای مدیکال میزنند.پس احتمالا باید هنگام ورود به خاک آمریکا مدیکال معتبر داشته باشید.
سرافراز باشید.مثل سرو

حالا من میرم بعد بهتون ثابت میشه Smile) ... اصلا به تاریخ کاری نداره فقط مدارک پزشکی رو میگیره همین

یکی دیگه از دوستامون هم 2-3 روز دیگه پاسشو میگیره که اونم 3ماه مدیکال داشته . خبرشو میدم ، ok؟
خودمم هفته ی دیگه میرم....
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: zaaraa ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، teacherm ، nedaba ، عراقی ، shilan ، mpas89
(2014-06-13 ساعت 14:11)janatirad نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 14:01)me_u نوشته:  سلام
دوستان این موردی که فرمودید اصلا ربطی به سفارت نداره هنگام ورود به خاک آمریکا طبق قوانین رسمی مهاجرت شما باید مدارک معتبر مدیکال همراهتون باشه.اگه مدیکال منقضی شده باشه مامور اداره مهاجرت یا کارشناس و افسر تجسس فرودگاه میتونه مانع ورود شما به خاک آمریکا بشه.این بستگی به قوانین جدید یا بخشنامه ها داره.
مثلا تا پارسال عکس قفسه سینه از خانمهای باردار نمیگرفتند ولی امسال اجباری شد.چون قوانین امسال تغییر کرده است
بنظر میرسه که سفارتها امسال مدت ویزای مهاجرت لاتاری را مطابق با تاریخ انقضای مدیکال میزنند.
سرافراز باشید.مثل سرو

برادر سرافراز ، ( Wink ) مورد من کاملا موثقه!
دیشب داشتیم بهم تبریک میگفتیم! Big Grin
فقط اسمشو نگفتم شاید خودش دلش نخواد من بگم .....

سلام برادر راد.
عرض کنم خدمتتون این مورد مربوط میشه به فرودگاه و ورود به آمریکا.ربطی به مدت ویزا نداره
بهترین راه اینه که با کی سی سی یا اداره مهاجرت تماس گرفته بشه تا تکلیف معلوم بشه.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: armin021 ، masoudyara ، janatirad ، nedaba ، shilan
تا اونجایی که اطلاع دارم ابوظبی هم از کلیر شد های جدید با وجودی که حتی دو ماه هم از مدیکالشون مونده بوده مدیکال جدید خواسته و مورد دیگه که بایستی بگم این هستش که تا پایان تاریخ اعتبار ویزاتون اجازه ورود به یو اس رو خواهید داشت و فقط ملاک اعتبار ویزا هستش برای ورود .
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، reza_norouzi ، armin021 ، nedaba ، shilan ، pari pari ، aaraam
دوستان من نمیدونم چرا بعضی ها خیلی دوست دارن یه مسائلی رو هی هم بزنن!
دوست عزیزی که تازه وارد هستین و میگین توهین شده!
یه بنده خدایی از دوستان اومد گفت تو رو خدا هر کی کلیر شده سریع بره ویزاشو بگیره که سهمیه هر ماه فلان نشه و می خواد این پست و تکرار کنه که همه ببینن.
دقت کنین این یه خواهش بود و بس
بعد بقیه اومدن و دیدیم اکثرا ۲۰ روز بعد و اینا می خوان برن.
یکی از بچه ها هم اومد گفت فردای روزی که کلیر شده رفته و برای ۳ روز بعد بلیط اکی کرده!
پس هم میشه ۱ ماهه رفت و هم ۳ روزه!
حالا به هر دلیل شخصی که داشتن و صد در صد دلایل شخصیشون به کسی ربطی نداره و کسی هم در واقع تو مسائل شخصی دیگری نمیتونه دخالت کنه.
حالا کی دخالت کرده و کی توهین کرده، والا همچین چیزی نبوده!
بعد از اون من اومدم تو چند پست مختلف نکاتی رو ارائه دادم تا بلکه بتونه راهگشا باشه برای ارزان در اومدن سفر(مثلا با اتوبوس رفتن از دبی به ابوظبی) و زودتر گرفتن ویزا و دروغ هایی که این آژانسهای هواپیمایی میگن، چون دوست بنده سالهاست آژانس داره و به این مسائل واقفم.
همه این پست ها نشانه نگرانیها و همدلیهای بچه هاست و نه توهین حساب میشه و نه دخالت!
شاید دلیلی که شما اینها رو نتونستین تشخیص بدین، نبودن تو جمع ما بصورت مداوم بوده.
محض اطلاع شما دوست عزیز باید بگم که خیلی از بچه های اینجا تو دنیای واقعی هم با هم دوستن
شما به چیزی که توجه نکردین و باعث شد از قضیه دور شین در واقع اصل ماجراست!
و اون اینه که به بالای صفحه سایت دقت کنین که نوشته:
( انجمن گفتگوهای مهاجرتی مهاجرسرا)
اگه این بحث ها از دل نگرانیهای دوستان و کمک ها و راهنمایی ها، بحث ها، نظرات مختلف (چه درست، چه غلط) قهرها و آشتی ها و... نباشه که کلا هیچ کدوممون الان تو این سایت عضو نبودیم.
کسی که با کلیر شدن دوستش از صمیم قلب شادی میکنه و سعی میکنه در حل مشکلات بقیه سهمی داشته باشه و کمک کنه این حق رو هم داره از دل نگرانیهای خودش برای بقیه تعریف کنه! آیا اسم این رو شما میذارین توهین و دخالت؟!!!
این حرف شما نهایت بی انصافیه.
پس بیاین این رو درک کنیم همه اینها نشانه وجود روح آزادی بیان و کمک به همنوع و کمک به خود و حل مشکلات موجود در مسیر مهاجرت هست و بس.
قرار نیست اگه با پیام یا نظر کسی روبرو شدیم سریع به مقابله بپردازیم و یارگیری کنیم و بخواهیم واکنش نشون بدیم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-13 ساعت 13:49)teacherm نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:39)janatirad نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:32)teacherm نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:08)teacherm نوشته:  منم همین فکر میکنم. ده بار هم از دوستانی که رفتن ویزا گرفتن درخواست کردم بگن ویزایی که تو پاسشون خورده تاریخش از روزیه که پاسشون دادن یا از تاریخ مدیکال ولی کسی جواب نداد!

اگر مدیکال تمدید شود تاریخ اعتبار ویزا به مدت 6 ماه از روزی هستش که پاس و مدارک مدیکال رو میدن به سفارت و ویزا صادر میشه ولی اگر مدیکال تمدید نشود اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال قبلی به مدت باقی مانده مدیکال که 6 ماه هستش محاسبه خواهد شد .

دوست عزیز. آیا از کیسهای امسال ابوظبی شما خودت موردی دیدی که اینطوری باشه؟ ینی کسی که پنج ماهه کلیر شده ویزاش یه ماهه خورده؟

من 2 مورد رو میدونم که 3 ماه از مدیکال گذشته بوده ولی ویزا 6 ماهه دادن
تازه دیشب رسیده ایران Big Grin Big Grin

منم برای همین((((عاجزانه ))) از دوستان درخواست میکنم موارد مستند رو بگن. برای یه نفر مجرد شاید ساده باشع ولی برای ما که یه خانواده هستیم با یچه یه ساله فوق العاده رفتن و تمدید مدیکال سخته. پس لطفا اگر مواردی رو شخصا دیدین که تو پاس ویزای مثلا یه ماهه خورده اعلام کنید. سپاس

دوست عزیز انشالله صبر کن کلیر که شدی یک ایمیل میزنی سفارت استعلام میگیری واسه مدیکال اونوقت با خیال راحت کاراتو انجام میدی موفق باشی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، soli asali ، anahita 62 ، teacherm ، Hadi2014 ، nedaba ، امین 13
سلام دوستان گلم
می بینم که این بحث تمدید مدیکال خیلی داره به درازا می کشه. توصیه ام اینه که وقتی کلیر شدین حتماً حتماً یه ایمیل به سفارتتون بزنین و ازشون بپرسین که چه مدارکی برای صدور ویزا لازم دارین و آیا باید مدیکالتونو تمدید بکنین یا نه. حتماً تاریخ مدیکال قبلی تونو بهشون یادآوری کنین.
من خودم شخصاً همین کارو کردم و خیلی سریع جواب دادن که مدیکال جدید و عکس جدید می خوان.
پس لطفاً اینقدر قضیه رو پیچیده نکنین و اگه به ایمیل اطمینان ندارین زنگ بزنین.
اون زمانو می بینم که همه تون دارین به این بحثای بیهوده می خندین Smile
شاد باشین.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، Sara_lphmkf ، anahita 62 ، armin021 ، lighter ، janatirad ، majid_eng ، nedaba ، zaaraa ، mahan L ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 22:11)me_u نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:08)پائیز نوشته:  می یو جان مرسی از خوش خبر بودنت.... خیلی خوب پیش بینی کرده بودی کلی درست از آب در اومد. یه سوال داشتم شما که سرت خیلی توی آمار هست میخاستم ببینم جدول تاریخ به مصاحبه رفتن کیس های آنکارا رو توی اطلاعاتت داری؟؟ بیشتر کسانی که در اکتبر و نوامبر ودسامبر به مصاحبه رفتن رو میخام بدونم چه شماره هایی بودن ؟ توی منتظر سرا یه تعدادی از کیس ها ثبت شده ولی من جدول کاملش رو میخام (میدونی که آنکارا هر ماه منتشر میکنه که چه شماره ای در چه تاریخی باید به مصاحبه بره اصطلاحا بولتن منتشر میکنه) ولی اشتباه کردم که در ماه های اکتبر و نوامبر و دسامبر اون رو یادداشت نکردم . بنظرت جایی هست که بشه پیدا کرد چه شماره هایی در این سه ماه در آنکارا مصاحبه شدن؟؟؟

سلام.کمی بهم وقت بده!

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام
ببخشید که کمی دیر شد پائیز عزیز

آنکارا تا آخر دسامبر حدود 237 کیس مصاحبه کرده معادل 477 نفر

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: anahita 62 ، miladfr12 ، janatirad ، nedaba ، shadi79 ، shilan ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 14:49)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان گلم
می بینم که این بحث تمدید مدیکال خیلی داره به درازا می کشه. توصیه ام اینه که وقتی کلیر شدین حتماً حتماً یه ایمیل به سفارتتون بزنین و ازشون بپرسین که چه مدارکی برای صدور ویزا لازم دارین و آیا باید مدیکالتونو تمدید بکنین یا نه. حتماً تاریخ مدیکال قبلی تونو بهشون یادآوری کنین.
من خودم شخصاً همین کارو کردم و خیلی سریع جواب دادن که مدیکال جدید و عکس جدید می خوان.
پس لطفاً اینقدر قضیه رو پیچیده نکنین و اگه به ایمیل اطمینان ندارین زنگ بزنین.
اون زمانو می بینم که همه تون دارین به این بحثای بیهوده می خندین Smile
شاد باشین.
سلام دوست عزیز
لطفا متن نامه ای که به سفارت زدید رو بذارید .
تشکر کنندگان: miladfr12 ، janatirad ، nedaba ، soli asali
دوستان عزیز یه سوال؟
برای هر بار ورود به آمریکا بحث مدیکال مطرحه یا فقط در اولین ورود نیاز هست؟؟
چون من قطعا تا یکی دوسال چندین بار ورود و خروج خواهم داشت و نمیتونم از اول ثابت بمونم
البته اگر خدا بخواد و ویزا قسمت بشه!
ممنون از توضیح دوستان عزیزم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: miladfr12 ، farshadm999 ، nedaba ، shilan ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 12:32)Maryrhm نوشته:  بچه ها دو تا سوال

١. تو مطب دكتر اونگان منشي اش از ما خاست تو پاسپورتمون رو امضا بزنيم كه زديم اما من الان نگرانم! از بقيه انكارايي ها هم خاستن؟

٢. ما اصل مدرك تمكن مالي مون رو پيشاپيش براي سفارت فرستاديم كپي هم ازش نگرفتيم اما مثل اينكه براي مصاحبه بايد مي برديم حالا چه كار كنيم؟؟؟؟

تو پاسپورت همه یه قسمتی هست که باید صاحب پاسپورت امضا کنه و این ربطی به مدیکال و سفارت نداره .

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، mahan L ، soli asali
عکس همون 3قطعه برای مدیکال هستش دیگه چیزی لازم نیست؟ برای مدیکال و اون برگه قبلی و کارت واکسن عکس ریه قبلی رو هم بریم برای سفارتم فقط پاس ممنونم میشم راهنمایم کنید

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، soli asali
چی شد از آنکارا خبری نشد امروز؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
آنکارا بجنب قالا
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، Narvan ، soli asali ، pari pari
کاربران در حال بازدید این موضوع: amin arefi، eng.civil.81، hamed.us، masoudyara، mehdi16، miladfr12*، titi_spring64، ماندلوش، 3 مهمان
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: amin arefi ، lighter ، آلیس-1980 ، janatirad ، nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 13:43)marsein نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 19:23)farshadm999 نوشته:  تعداد کلیر شده های ابوظبی ۵۹ کیس!

به نظرتون نفر ۶۰ أم کیه؟

نظر شخصیه من یکی‌ از این ۳ نفره.

[عکس: Untitled-2RkAj.jpg]

هورا هوراااا اسم منم اینجاست. خدایا میشه ماهارو زود کلیر کنن.
سلام marsein عزیز
لطف میکنین بگین آپدیت هاتون کی بوده؟
چون من کیسم تقریبا مثل شماست
هم کیس نامبرم خیلی نزدیکتونه و هم ابوظبی مصاحبه شدم
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان