کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
فکر کنم ارمنستان داره ی کارایی میکنه سایتش باز نمیشه Smile
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: miladfr12 ، reza_top60 ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، H Pier
(2014-06-13 ساعت 17:06)heyjo نوشته:  سلام بر هموطنان عزیز
پیشایش اگر اشتباهی در تایپ دارم و یا با فونت کوچک نوشته ام عذر خواهی میکنم
من گفتم نکاتی را با این موبایل نیمه هوشمندم با اینترنت اتصالات به عنوان تجربه بگم ،شاید کمکی باشد برای کیسهای ابوظبی

۱.ترافیک در راه دبی و ابوظبی غیر قابل پیش بینی، پس پرواز بالای ۸ شب بگیرید
۲.در این مدت من و دوستان پاسپورت دادیم گفتن برو یک هفته دیگه بیا
۳.اشتباه زدن شماره پاسپورت در ویزا رخد داده است،پس از تحویل چک کنید
۴.نامه زدن برای من مفید بود،چرا که فهمیدم همسرم که برنده است می تواند ویزاشو بگیره، (من کلیر خورده بودم)
۵. من برای گرفتن ویزا همسرم در روز تحویل سایت سیس چک کردم و ایشود نشده بود ولی با کمی انتظار و کمی دیرتر آوردن،تا ساعت۴ ویزا رو گرفتیم
۶.ورود به سفارت موبایل و کیف تحویل نمیگیرن ،باید بزارید دم در!! نبرید چیزی
۷. اونهایی که با ماشین اقایانی چون مومنی گروهی میروند باید صبر کنند کار همه تمام شود،پس بلیط لحظ آخری ریسک
۸. برای رفتن با اتوبوس به ابوظبی لاین سبز ایستگاه غبیبا با کارت مترو شارژ دار بروید،اتوبوس اینترنت دارد،برای لوگین باید خط اتصالات داشته باشید
خ. برای برگشت از سفارت به ایستگاه اتوبوس به تاکسی بگید باس استند
۹. گرفتن بلیط چارتر به دلیل انتظار های متفاوت سفارت ریسک است
۱۰.دادن ویزا منطبق با باقیمانده زمان مدیکال می باشد ،ابوظبی
۱۱. برای تحویل کپی پاسپورت نخواست ولی کپی رنگی و اسکن داشته باشد اگر پاستنو گرفتن و احیانا خواستین هتل را عوض کنید
۱۲. همه هتل ها موقع چک آوت باید شبی ۱۰ درهم مالیات بدهید
۱۳.خرید لوازم الکترونیکی از میدان جمال عبدالناصر با داشتن قیمت و دقت به تقلب و دروغ گویی ها و صد البته تخفیف گرفتن

در آخر ما را دعا کنید
به امید موفقیت همه ما ایرانی ها
هر چند با تاپیک کیلیرنس ربطی‌ نداره ولی‌ متذکر شم که تمامی مورد بالا تایید می‌شه به جز مورد آخر!

بهترین جا برای خرید لوازم الکترونیکی دوبی‌ مال هست. جمال ابولناصر پاتوق تور‌های ایرانی‌ و منطقه بسیار بسیار سطح پائین هست ، اجناس همه تقلبی ، چینی‌ ، ایرانی‌ ،... هست. در عین حال که اصلا محیطش خانواد‌گی هم نیست.
خوشحالم.
(2014-06-13 ساعت 17:13)نیلان نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 16:19)farhoud نوشته:  سلام دوستان .من و خانومم دیروز ابدیت شدیم.اگه تا 3 هفته دیگه کلیر نشیم بچمون شانس به دنیا اومدن تو آمریکا رو از دست میده.

یعنی ویزا به بچه یی تعلق میگیره که یا از قبل وجود داشته یا تو آمریکا به دنیا بیاد؟

نه بابا، با خيال راحت زاد و ولد كنيد كه ويزا تحت هر شرايطي به نوزادي كه مادرش ويزا داره تعلق ميگيره، خود افيسر گفت، در گوش من گفت ;-)Big GrinWink :-D
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، shilan ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 17:21)mahssa نوشته:  فکر کنم ارمنستان داره ی کارایی میکنه سایتش باز نمیشه Smile
خبری نبود :|
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، Ramin geologist
(2014-06-13 ساعت 15:10)me_u نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:11)me_u نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:08)پائیز نوشته:  می یو جان مرسی از خوش خبر بودنت.... خیلی خوب پیش بینی کرده بودی کلی درست از آب در اومد. یه سوال داشتم شما که سرت خیلی توی آمار هست میخاستم ببینم جدول تاریخ به مصاحبه رفتن کیس های آنکارا رو توی اطلاعاتت داری؟؟ بیشتر کسانی که در اکتبر و نوامبر ودسامبر به مصاحبه رفتن رو میخام بدونم چه شماره هایی بودن ؟ توی منتظر سرا یه تعدادی از کیس ها ثبت شده ولی من جدول کاملش رو میخام (میدونی که آنکارا هر ماه منتشر میکنه که چه شماره ای در چه تاریخی باید به مصاحبه بره اصطلاحا بولتن منتشر میکنه) ولی اشتباه کردم که در ماه های اکتبر و نوامبر و دسامبر اون رو یادداشت نکردم . بنظرت جایی هست که بشه پیدا کرد چه شماره هایی در این سه ماه در آنکارا مصاحبه شدن؟؟؟

سلام.کمی بهم وقت بده!

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام
ببخشید که کمی دیر شد پائیز عزیز

آنکارا تا آخر دسامبر حدود 237 کیس مصاحبه کرده معادل 477 نفر

سرافراز باشید.مثل سرو

عزیز دلم اینو که خودم از فایل سیس ژانویه متونم در بیارم .... قربونت برم
میخام بدونم شماره کیس هاشون کدوم ها بوده که بدونم ترتیب کلیر شدن ها بر چه اساسی هست و کیا چه موقع باید منتظر باشن.... فکر کنم از توی بولتن مصاحبه میشه در آورد اطلاعات رو ولی بولتنی که الان روی سایت آنکارا هست مربوط به ماه اخیره و ماه های قبلی اطلاعاتش رو پاک کردن میخاستم بدونم شما این شماره ها رو و تارخشون رو داری؟؟؟
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: Narvan ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، nasam
بچه های انکارا امروز انکارا اپدیت میشه اصلا؟ دیروزم کلی نشستم منتظر امتحان دارم نخوندم الانم همینطور
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
تشکر کنندگان: masoudyara ، miladfr12 ، soli asali ، nedali ، nedaba ، آلیس-1980 ، p.arsa ، nasam
(2014-06-13 ساعت 15:12)jnouri نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 14:49)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان گلم
می بینم که این بحث تمدید مدیکال خیلی داره به درازا می کشه. توصیه ام اینه که وقتی کلیر شدین حتماً حتماً یه ایمیل به سفارتتون بزنین و ازشون بپرسین که چه مدارکی برای صدور ویزا لازم دارین و آیا باید مدیکالتونو تمدید بکنین یا نه. حتماً تاریخ مدیکال قبلی تونو بهشون یادآوری کنین.
من خودم شخصاً همین کارو کردم و خیلی سریع جواب دادن که مدیکال جدید و عکس جدید می خوان.
پس لطفاً اینقدر قضیه رو پیچیده نکنین و اگه به ایمیل اطمینان ندارین زنگ بزنین.
اون زمانو می بینم که همه تون دارین به این بحثای بیهوده می خندین Smile
شاد باشین.
سلام دوست عزیز
لطفا متن نامه ای که به سفارت زدید رو بذارید .

سلام به همه دوستان گلم
این متنیه که بعد از کلیر شدن به سفارت ایمیل زدم:

Dear Sir/Madam,
My Administrative processing has been completed according to your website. Please let me know which documents are expired so that I update them when coming to your embassy for visa issuance.
Regards,

و اینم جوابشون:

Dear inquirer,
You need to bring new photos and new medical exam.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

به همین راحتی Big Grin
تشکر کنندگان: masoudyara ، janatirad ، miladfr12 ، soli asali ، nedali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-06-13 ساعت 17:41)مژگان درگاه نوشته:  بچه های انکارا امروز انکارا اپدیت میشه اصلا؟ دیروزم کلی نشستم منتظر امتحان دارم نخوندم الانم همینطور
به نظر من درس بخونی بهتره.انگار خبری نیست
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari ، nasam
(2014-06-13 ساعت 17:41)مژگان درگاه نوشته:  بچه های انکارا امروز انکارا اپدیت میشه اصلا؟ دیروزم کلی نشستم منتظر امتحان دارم نخوندم الانم همینطور
احتمالش خیلی زیاده مژگان جان تا 1 ساعت دیگه WinkTongue
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
تشکر کنندگان: masoudyara ، miladfr12 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari ، nasam
(2014-06-13 ساعت 17:45)Narvan نوشته:  
احتمالش خیلی زیاده مژگان جان تا 1 ساعت دیگه WinkTongue

پس برو درس بخون یک ساعت دیگه بیا
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، nasam
(2014-06-13 ساعت 13:20)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم الان 73 روز از مصاحبه می گذره من که برنده اصلی هستم و دختر9 ماهم هیچ اپدیتی نداشتیم ولی همسرم 2 بار اپدیت شده و در سایت ابوظبی هم فقط اسم همسرم اومده که کیس اصلی نیست و میگه که همسرم درحال گذروندن پروسه اداریه .کسی مثل ما هست؟ این طبیعیه؟

شرایط ما هم تقریبا شبیه شماست. همسرم برنده اصلی بود ولی ادمین پروسه خورد، تا الان 3 بار آپ شده ولی من و دختر 10 ماه ام هنوز استاتوسمون Ready مونده و 2 بار بیشتر آپ نشدیم. شما احتمالا باید صبر کنید تا همسرتون کلیر بشه
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: masoudyara ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
سلام به همگي دوستان،
مي گما ما مدير نداريم ولي تا دلتون بخواد عضوهاي قديمي داريم، به نظر دوستاني كه با سابقه هستند يكسري تذكرات بايد به بقيه دوستان جديد بدهند ، مثل اين كه امضا فراموش نشه، و يا اينكه براي تايپ موضوعي دقت به عنوان تايپيك دقت كنيم، توي صفحه هاي اخير تا دلتون بخواد مطالب يا سوالهايي بوده كه مربوط به اين تايپيك نيست، مثل همين قضيه مديكال، يا سفر به سفارتها ( البته خودم هم جزو خطاكارام) مي دونم خيلي از سوالات يا مطالب غير مربوط به اين تايپيك ممكنه سوال خيلي از ماها باشه ولي خوب بد نيست يكم به خودمون زحمت بديم بريم محل خودش بپرسيم و جواب بگيريم، خلاصش اينكه خودمون رعايت كنيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: Narvan ، miladfr12 ، masoudyara ، AB2014 ، soli asali ، nedali ، nedaba ، reza_norouzi
(2014-06-13 ساعت 17:47)katanaser نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 13:20)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان من یه سوال دارم الان 73 روز از مصاحبه می گذره من که برنده اصلی هستم و دختر9 ماهم هیچ اپدیتی نداشتیم ولی همسرم 2 بار اپدیت شده و در سایت ابوظبی هم فقط اسم همسرم اومده که کیس اصلی نیست و میگه که همسرم درحال گذروندن پروسه اداریه .کسی مثل ما هست؟ این طبیعیه؟

شرایط ما هم تقریبا شبیه شماست. همسرم برنده اصلی بود ولی ادمین پروسه خورد، تا الان 3 بار آپ شده ولی من و دختر 10 ماه ام هنوز استاتوسمون Ready مونده و 2 بار بیشتر آپ نشدیم. شما احتمالا باید صبر کنید تا همسرتون کلیر بشه
اینکه خوبه یعنی شما مشکلی ندارین و فقط برای همسرتون تقاضای چک شده.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، miladfr12
(2014-06-13 ساعت 16:58)peymanpakd نوشته:  قابل توجه تمام دوستان خسته مهاجر سرا
لطفا جواب تمام سوالاي مربوط به مديكال و اعتبار ويزا و ... رو از لينكيكه خود دوستاي آ م ر ي ك ا ييمون زحمت كشيدن و اينجا واسه من و شما گذاشتن بپيدا كنيد، دوستاني هم كه زبانشون ضعيفه ميتونن كل پيج و كپي كنن تو گوگل ترانسلاتور، به خدا اين تايپيك واسه اين بحثا نيست، الان حدود ١٠ صفحه فقط همينه، به خدا قبلا اگه ١ پست نا مربوط به هر تايپيكي بود مديراي عزيز پاك ميكردن ، حالا الان چرا روزه شك دار ميگيريد، ديگه از سايت خودشون كه چيزي معتبر تر نيست، پس بخونيد و عمل كنيد، بازم از همه اعضاي باسابقه و دوستاي جديد و ... به خاطر لحن اين پست عذرخواهي ميكنم.

http://travel.state.gov/content/visas/en...rview.html

منم موافقم
این راه سریعتری مسیر برای رسیدن به جواب سوالاتمون هست....
متشکرم
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: masoudyara ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
Visa Approval - When You Receive Your Visa

Passport with Visa - Your diversity visa will be placed on a page in your passport. Please review the printed information right away to make sure there are no errors. If there are any spelling errors, contact the embassy or consulate promptly. .

Sealed Immigrant Packet - You will also receive a sealed packet containing documents that you must present to U.S. Customs and Border Protection (CBP) at a port-of-entry (often an airport) upon your arrival in the United States. You must not open the sealed packet. .

When You Should Travel - You must arrive and apply for admission in the United States no later than the visa expiration date printed on your visa. A diversity visa is usually valid for up to six months from the date of issuance unless your medical examination expires sooner, which may make your visa valid for less than six months.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، Sara_lphmkf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان