کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
شب بخیر تا فردا از خدا میخوام این هفته هفته پر از شادی و امید باشه برا هممون SmileShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: armin021 ، ffrfar ، maryam_a ، sal0811 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، zaaraa ، nedaba ، pari pari ، nasam
(2014-06-14 ساعت 01:24)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 01:13)shahryar7021 نوشته:  شرمنده روح ماه همه همتون من پ روحیه من رو میشناسید ولی ی حرفی مونده رو دلم اخه اون دسه از برادرا و خواهرای گلمون که میان میکن پیج بی محتواست وقت گیر اموزنده نیس اخه تاج سر من تو بعد یک سال و خورده ای جی میخوای بفهمی که تا الان اوستا نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اغا به خدا خنده بجه ها رو نبینید خیلی گلن خیلییی بدون مدیر با هزار تا مشکل و سوال و سردرگمی و استرس دارن میجرخونن اکه اهل مطالعه بودی و بغیه تایپیک ها رو خوندین... یک سال رو و یک تایپیک رو واسم ومثال بزن ....اگه همین خنده شوخی ها نباشه که هیجی .......
اگه جایی از حرفام بد بود پ خوشتون نیومد ببخشید باید میزدم این حرف رو ....نوکرم

آخه تقریبا تمام سئوالات رو من میبینم که میشه جوابشونو توی تاپیک های دیگه پیدا کرد. سئوالای مدیکالی، واکسنی، نگرانی در مورد اطلاعات غلط و ناقص به سفارت، نقل و انتقال پول، بهترین هتل و ارزونترین بلیط، مدارک لازم برای سفارت، به آفیسر چی بگیم و چی نگیم.... همه این سئوالا مال تاپیک های دیگست، فقط کافیه یه ذره وقت بذارن دوستان و توی تاپیکهای دیگه رو بگردن.
آخه مثلا اینجا وقتی میبینیم یه دوستی بعد از 200 روز انتظار کلیر شده، میشه شادی نکرد، میشه هورا نکشید. میشه به دوستایی که هنوز نگران و چشم انتظار موندند دلداری نداد؟ میشه روحیه نداد؟ اینجا اسمش تاپیک کلیرنسه، کلیرنس یعنی انتظاااااااار کشنده و فرساینده. دلمون به همین همدلی ها خوشه به خدا

فردی جان مگه ما جی کردیم همه همین راه رو میرن فک کنم بعضی از بجه ها دوست دارن با ی A4 همه جی رو واسشون توضیح بدن والا ما هم زیاد گشتیم.........اتفاقا این تایپیک باید الگو بشه میدونی جرا ؟جون بدن مدیر و پاک کردن پست و انتقال پست به محل مناسب و ........ راحت و عالی میجرخه......واقعا میگم ...
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، zaaraa ، freddyflientstone ، nedaba ، pari pari
Big Grin دوستان شب عالی تون بخیر . Big Grin می شه یک نفر یه لطفی بفرماییین و یه رتبه به ما بدن تا این رتبه ما بi 30 برسه

پیشاپیش بسیار ممنونم از همکاریتون با بنده Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: maryam_a ، Sara_lphmkf ، soli asali ، shilan ، nedaba ، pari pari ، nasam
نسيم جون اومدم بهت رتبه بدم ديدم قبلاً رتبه دادم بهت... اگر ميشد صدتا رتبه تقديم ميكردم ... ???
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nasim ، nedaba ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 01:35)nasim نوشته:  Big Grin دوستان شب عالی تون بخیر . Big Grin می شه یک نفر یه لطفی بفرماییین و یه رتبه به ما بدن تا این رتبه ما بi 30 برسه

هوراااااااا ۳۰ تایی شدی نسیم جانBig GrinBig Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، nasim ، nedaba ، pari pari ، nasam
دوستان، بعد از اینکه ان شاالله کلیر شدیم، باید مبلغی رو در سفارت بپردازیم؟ من مصاحبه ام در ارمنستان بود. بطور کل بعد از کلیرنس برای دریافت ویزا چه هزینه هایی داریم؟
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 01:35)nasim نوشته:  Big Grin دوستان شب عالی تون بخیر . Big Grin می شه یک نفر یه لطفی بفرماییین و یه رتبه به ما بدن تا این رتبه ما بi 30 برسه

انجام وظیفه شد Big GrinBig Grin
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، maryam_a ، nasim ، nedaba ، pari pari ، nasam
ممنون از دوستان گل ffrfar و sal0801 بابت دادن رتبه.لطف کردید
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، sal0811 ، nedaba ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 01:42)M@hdi نوشته:  دوستان، بعد از اینکه ان شاالله کلیر شدیم، باید مبلغی رو در سفارت بپردازیم؟ من مصاحبه ام در ارمنستان بود. بطور کل بعد از کلیرنس برای دریافت ویزا چه هزینه هایی داریم؟

نه دوست عزیز هیج هزیزنه ای ندارید فقط ی 165 دلار واسه گرین کارت دارین که موقع ورود به امریکا میدین.الان بلیط رفت و برگشت غذا هتل و..... جیزهای عمومی هست به سفارت جیزی نمیدین
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: M@hdi ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، zaaraa ، maryam_a ، nasim ، nedaba ، pari pari
خوب منم خيلييي 50 رو دوست داشتم از بچگي... اصلاً يه وضعيييي... ???
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، shilan ، nasim ، nedaba ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 01:47)maryam_a نوشته:  خوب منم خيلييي 50 رو دوست داشتم از بچگي... اصلاً يه وضعيييي... ???

CoolBig Grin
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، maryam_a ، nasim ، nedaba ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 01:47)maryam_a نوشته:  خوب منم خيلييي 50 رو دوست داشتم از بچگي... اصلاً يه وضعيييي... ???
مریم خانم مهربون، خوشحالمون کردین دوباره میبینیمتون.
برای شما و خانواده محترمتون ، سلامتی، شادی، پول، موفقیت و بهروزی آرزومندم .
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، zaaraa ، maryam_a ، nedaba ، pari pari ، nasam
حالا که بازار رتبه بازه به من هم رتبه بدید کلیر که نشدیم لا اقل رتبمون بره بالا
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، maryam_a ، nasim ، nedaba ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 01:50)S.gh p:Did='512836 نوشته:

CoolBig Grin

هاهاهاهاهاها دم این رفیقمون sgh گرم هممون رو رند کرد منم ۲۰ شدم...Big GrinBig Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، maryam_a ، nedaba ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 01:55)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 01:50)S.gh p:Did='512836 نوشته:

CoolBig Grin

هاهاهاهاهاها دم این رفیقمون sgh گرم هممون رو رند کرد منم ۲۰ شدم...Big GrinBig Grin

آره باحال بود همین الان یکی از دوستان و هم ۵ کردم Big Grin
رندی نداشتییییییییم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، armin021 ، soli asali ، maryam_a ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان