کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
امشب تازه رفتم جزئيات رتبه خودم رو خوندم
مرسي از اونهايي كه دعاي خوب كرده بودن مرسي
چقدر اين رتبه ها روحيه بخشه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: armin021 ، anahita 62 ، soli asali ، H Pier ، masoudyara ، pari pariaaa ، maryam_a ، nasim ، nedaba ، pari pari
چه خوب شد بحث رتبه رو راه انداختم
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، maryam_a ، nasim ، pari pari ، nasam
ای ابوظبی ایشالا بیفتی با هلند ۵ تا بخوری. کلیر کن منو.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، masoudyara ، maryam_a ، nasim ، reza_top60 ، nedaba ، pari pari ، حاجی واشنگتن
آناهیتا خانم آیدیتون و دیدم اون پایین!
خواستم بگم که نگران نباشین، با توجه به کیستون من فکر میکنم شما جزو اولین سری اعلام کلیر باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: anahita 62 ، zaaraa ، maryam_a ، nedaba ، sal0811 ، soli asali ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 02:27)farshadm999 نوشته:  ای ابوظبی ایشالا بیفتی با هلند ۵ تا بخوری. کلیر کن منو.

ناقولا باز مخفی اومدی؟
آیدیت اون پایین نیست!
فرشاد عجب بازیه توپی بود.
حدس میزدم هلند ببره ولی نه اینطوری!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، masoudyara ، anahita 62 ، lighter ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
وای امدوارم اینطور که میگین باشه. مرسی از لطفتون

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: shhak ، lighter ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 02:29)armin021 نوشته:  آناهیتا خانم آیدیتون و دیدم اون پایین!
خواستم بگم که نگران نباشین، با توجه به کیستون من فکر میکنم شما جزو اولین سری اعلام کلیر باشید.

وای امیدوارم اینطور که میگین باشه. ممنون از لطفتون . آرزو میکنم شمام زودتر کلیر بشین

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: lighter ، soli asali ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 14:29)armin021 نوشته:  دوستان من نمیدونم چرا بعضی ها خیلی دوست دارن یه مسائلی رو هی هم بزنن!
دوست عزیزی که تازه وارد هستین و میگین توهین شده!
یه بنده خدایی از دوستان اومد گفت تو رو خدا هر کی کلیر شده سریع بره ویزاشو بگیره که سهمیه هر ماه فلان نشه و می خواد این پست و تکرار کنه که همه ببینن.

این حرف شما نهایت بی انصافیه.
پس بیاین این رو درک کنیم همه اینها نشانه وجود روح آزادی بیان و کمک به همنوع و کمک به خود و حل مشکلات موجود در مسیر مهاجرت هست و بس.
قرار نیست اگه با پیام یا نظر کسی روبرو شدیم سریع به مقابله بپردازیم و یارگیری کنیم و بخواهیم واکنش نشون بدیم.

سلام به دوستان عزیزم
دوست عزیز من ...... اگه منظور شما بنده هستم که باید عرض کنم که اگه توجه کنین من از May 2013 اینجا هستم و اطمینان بهتون میدم که از اون موقع تا حالا هر روز حداقل ی بار اینجا هستم .
قبلا هم گفتم من کم اتفاق میفته که پست بزارم بیشتر از دوستان عزیز یاد میگیرم .( البته احساس میکنم شما خیلی جوان هستی )
باز هم قبلا گفتم که بچه های قدیمی بهتر منو میشناسن ولی باز هم این دلیل به تازه وارد بودن یا در جمع دوستان نبودن ربطی نداره .
من هیچوقت نگفتم توهین شده یا کسی توهین کرده (لطفا پست ها رو به دقت بخونین)
کسی شک نداره که اینجا همه دوست دارن به هم کمک کنن حتی بغیر از بحث مهاجرت ..... اما من فقط متذکر شدم که اگه کسی ی کم دیر تر میره دلیل به بیتفاوت بودن نسبت به دوستانش نیست و هر کسی تو زندگی خصوصیش مشکلاتی داره که حتما لازم نیست تو رودروایستی بزاریمش که مجبور بشه بیاد و ی جای عمومی (ولو مجازی)که هچکس همو نیشناسه بخاد مطرح کنه .
در مورد یارگیری و جمع کردن یار و کلا اینجور حرفها والا از من گذشته ایشاا... شما موفق باشین تو این راه .
و در اخر اگه از حرفهای من بی انصاف ناراحت شدین معذرت مرا پذیرا باشین .
از همه دوستان عزیزم معذرت میخام که پر حرفی کردم .
بهترین ها رو براتون ارزومندم ...........
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
(2014-06-13 ساعت 19:17)hamed1286 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بلاخره کلیر شدیم

دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
Big Grin Big Grin Cool Big Grin

حامد جان خیلی تبریک میگم از ته دل خوشحال شدم دوست عزیزSmile
انشاالله مبارکت باشهSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Nunu ، zaaraa ، shahryar7021 ، nedaba ، sal0811 ، soli asali ، pari pari ، nasim ، nasam
سلام به همه دوستان. 2 سوال:
1. چند دلار زمان مصاحبه پرداخت کردید؟
2.بعد مصاحبه و قبل رفتن باید 165 دلار بدهیم یا نه؟
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 07:13)hmfccs نوشته:  سلام به همه دوستان. 2 سوال:
1. چند دلار زمان مصاحبه پرداخت کردید؟
2.بعد مصاحبه و قبل رفتن باید 165 دلار بدهیم یا نه؟
جهت مصاحبه باید نفری 330 دلار پرداخت کنید 165 دلار رو میتونید هنگام ورود پرداخت کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: zaaraa ، lighter ، shahryar7021 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
با سلام. دوستان چطور متوجه میشوند که آپدیت از سفارت خوردن یا از آمریکا ؟ و اصولا این دو چه فرقی با هم دارند ؟ ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-06-14 ساعت 01:53)armin021 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 01:47)maryam_a نوشته:  خوب منم خيلييي 50 رو دوست داشتم از بچگي... اصلاً يه وضعيييي... ???
مریم خانم مهربون، خوشحالمون کردین دوباره میبینیمتون.
برای شما و خانواده محترمتون ، سلامتی، شادی، پول، موفقیت و بهروزی آرزومندم .

زنده باشي آرمين جان...منتظرم همگي كلير بشيد يه هووووررراي جانانه براتون بكشم... Cool
تشکر کنندگان: lighter ، Ramin geologist ، shahryar7021 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 01:55)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 01:50)S.gh p:Did='512836 نوشته:
(2014-06-14 ساعت 01:47)maryam_a نوشته:  خوب منم خيلييي 50 رو دوست داشتم از بچگي... اصلاً يه وضعيييي... ???

CoolBig Grin

هاهاهاهاهاها دم این رفیقمون sgh گرم هممون رو رند کرد منم ۲۰ شدم...Big GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: lighter ، shahryar7021 ، nedaba ، soli asali
صباح النور علی کارمندان السخکوشین السفارتها .از الان بهشون خسته نباشید میگم چون این هفته کلی کار دارنSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: zaaraa ، lighter ، Ramin geologist ، shahryar7021 ، nasim ، nedaba ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان