کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-14 ساعت 20:46)Afshim553 نوشته:  آقا ویزای ماهیانه رو از کجا آوردید.این حرفها کدومه.سال گذشته ماه آخر بیشتر از دویست ویزا داده شده.داستان درست نکن برادر.چند نفر قراره بقیه سفارتها باشن؟!؟!؟!چند درصد تاثیر داره؟چرا بیخودی جو میدی ؟!؟!؟!ویزای ماهیانه.... Smile)))))))

عزیزم اگر سهمیه ماهانه نبود که اینقدر تاکید نداشتن روی زود ویزا گرفتن -در ضمن ویزا هم کم میاد همین رفیقمون همین بالا 3600 حساب کرده ولی سهمیه 3500 هست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 21:06)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:56)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:46)Afshim553 نوشته:  آقا ویزای ماهیانه رو از کجا آوردید.این حرفها کدومه.سال گذشته ماه آخر بیشتر از دویست ویزا داده شده.داستان درست نکن برادر.چند نفر قراره بقیه سفارتها باشن؟!؟!؟!چند درصد تاثیر داره؟چرا بیخودی جو میدی ؟!؟!؟!ویزای ماهیانه.... Smile)))))))

عزیزم اگر سهمیه ماهانه نبود که اینقدر تاکید نداشتن روی زود ویزا گرفتن -در ضمن ویزا هم کم میاد همین رفیقمون همین بالا 3600 حساب کرده ولی سهمیه 3500 هست
این ی حرف من در آوردیه.اصرار به گرفتن ویزا به دو دلیل میتونه باشه
1-با توجه به تراکمی که بزودی پیش میاد در سفارتها بدلیل حجم کلیرها نمیخواهند صدور ویزاهایی که الان میشه انجام شه به اون موقع موکول شه
2-آمار درستی داشته باشند که اتفاق پارسال نیفته و کسیو کلیر افلام کنن و ویزا نداشته باشند بدهند.
3-اونها هم برنامه ریزی میکنند برای کار دفتری خودشون که مثلا ی روز مجبور نباشند 100 تا ویزا صادر کنند.
جو نده الکی.چند وقت دیگه روزانه اش میکنی بعدم میخوای بگی اونایی که پا به ماه هستند حالا تو سهمیه ماهانه اولویت دارند.
افشین جان برادر گلم یکم اروم تر داداش.فرض رو بر این بزار شما اطلاعات درست رو داری و علی اشتباه میکنه با لحن نرم تر و بهتری هم بیان میشه کرد یقینا بیشتر هم ب دل میشینه داداش
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: p.arsa ، medexk ، asalkhan00m ، soli asali ، pari pari
(2014-06-14 ساعت 16:30)shilan نوشته:  آقای عراقی از شما خیلی ممنونم از رتبه ای که به من دادید نمره شما همه جوره بیستهSmile

اینکه قابل شما را نداشت ، با آرزوی کلیر شدنتان امیدوارم شاهد شعف و شادی شما در نزدیکترین زمان ممکن باشیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، shilan ، soli asali ، m_nikparvaz ، pari pari ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 21:12)عراقی نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 16:30)shilan نوشته:  آقای عراقی از شما خیلی ممنونم از رتبه ای که به من دادید نمره شما همه جوره بیستهSmile

اینکه قابل شما را نداشت ، با آرزوی کلیر شدنتان امیدوارم شاهد شعف و شادی شما در نزدیکترین زمان ممکن باشیم

عمو عراقی کجایین قربان.....ما کم.سعادتیم یا شما کم لطفیTongue
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، m_nikparvaz ، pari pari ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 21:12)shahryar7021 نوشته:  

1-با توجه به تراکمی که بزودی پیش میاد در سفارتها بدلیل حجم کلیرها نمیخواهند صدور ویزاهایی که الان میشه انجام شه به اون موقع موکول شه
2-آمار درستی داشته باشند که اتفاق پارسال نیفته و کسیو کلیر افلام کنن و ویزا نداشته باشند بدهند.
3-اونها هم برنامه ریزی میکنند برای کار دفتری خودشون که مثلا ی روز مجبور نباشند 100 تا ویزا صادر کنند.
جو نده الکی.چند وقت دیگه روزانه اش میکنی بعدم میخوای بگی اونایی که پا به ماه هستند حالا تو سهمیه ماهانه اولویت دارند.
افشین جان برادر گلم یکم اروم تر داداش.فرض رو بر این بزار شما اطلاعات درست رو داری و علی اشتباه میکنه با لحن نرم تر و بهتری هم بیان میشه کرد یقینا بیشتر هم ب دل میشینه داداش

بنده خدا جوون هست و بلند پرواز مهمتر از همه جویای نام بذار تو حال و هوای خودش خوش باشه شهریار جان ما که دیگه پیر این تاپیک شدیم فحش هم بهمون بدن این جوونا میگیم ببخشید حق با شماست بیا یک سیلی هم بزن که بیشتر بهت حال بده
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
این واقعا جای تقدیر و تشکر داره که دوستان عزیز کلی وقت گرانبهاشون رو برای استخراج این آمارها میذارن و ممنونم از تک تک این دوستای خوبم.
من با فرشاد عزیز هم نظر هستم که خیلیها هستند که به غیر از این ۳ سفارت، یعنی ابوظبی، یروان و آنکارا مصاحبه میشن و این و چطوری میخواین لحاظ کنین واز کجا متوجه میشین چند کیس و چند نفرن؟؟؟
تعدادشون هم مسلما یکی دو نفر نیستن!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-14 ساعت 13:24)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 13:06)nasim نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 12:55)2014families lottery winners نوشته:  امروز بابا و مامانم رفتن دلار دولتی بگیرن واسه ارمنستان ولی بهشون ندادن قبلا دلار رو واسه سفر به ارمنستان با پاسپورت و بلیط و عوارض خروج از کشور میدادن و بعد ویزا رو توی فرودگاه ارمنستان می گرفتیم اما حالا میگن باید ویزاتون هم باشه اگه اونها بیان تهران سفارت ارمنستان ویزا چند روزه بهشون میدن که بتونن دلار دولتی بگیرن کلی بابت عوض کردن همه بلیطهامون ضرر کردیممممممممممممم لطفا به داددم برسیددددددددددد بچه هایی که قبلا سفر دومشون رو انجام دادن لطفا کمک کنننننننننننننننننننننننننن ما که این وسط سوختیمWinkBig GrinBig Grin میخوام بچه هایی که بعد از ما کلیر میشن نسوزنCoolCoolCool یه چیزی که یادم رفت بگم امروز هم با سفارت ارمنستان توی تهران تماس گرفتیم متاسفانه تعطیل بود Sad
لطفا راهنمایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
خوب شما یه اشتباه کوچولو کردین . ارز دولتی سالی بک بار برای سفر های هوایی داده می شه . شما واسه ارمنستان ارز دولتی اگه نمی گرفتین و این سهمیه تونو واسه سفر به ا می ریکا می زاشتین خیلی بهتر بود. هم ضرر نمی کردین و هم برای اوون سفر از این ارز استفاده می کردین
خوب اینم یه سفر هواییه پای پیاده که نمی خوایم بریم ارمنستانBig GrinBig GrinBig Grin
سلام دوستان یعنی می گید دوستانی که قبل از فروردین رفتن مصاحبه و ارز مسافرتی گرفتن دیگه نمی تونن ارز بگیرن ...
بعدش شما می تونید از بانک سامان ارز مسافرتی بگیرید بدون گرفتن ویزای ارمنستان من که برای بار اول این کار رو کردم ...
و حالا یه سوال دیگه من که توی اسفند مصاحبه داشتم الان به من ارز مسافرتی دوباره تعلق می گیره دیگه مگه نهههههههههههه ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: shadi79 ، shilan ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 19:11)A10A نوشته:  آقایون و خانم های محترم امضا ندار؛ خواهشا امضاتون رو درست بفرمایید... یه حرف رو رو که صد بار نمیگن که...!!! د هه ه ه ه !!!!!Wink

این بگین بهتره به صورت شعر حفظ کنید .....یا امضا بذار یا پست نذار یا برعکس Big Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: shadi79 ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، pari pari ، nedaba ، masoud z
سلام.
دوستان بزرگوار از آنجایکه اکثرا کلیر شدن و مدیکال چک خوردن ، nmc دبی فوق العاده شلوغه. برای سرعت کار میتونید از ابوظبی استفاده کنید. من الان nmc ابوظبی بودم. از یکیاز بچه هایی که از دبی میومد متوجه شدم.
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، Tabassomshojaat
سلام دوستان یعنی می گید دوستانی که قبل از فروردین رفتن مصاحبه و ارز مسافرتی گرفتن دیگه نمی تونن ارز بگیرن ...
بعدش شما می تونید از بانک سامان ارز مسافرتی بگیرید بدون گرفتن ویزای ارمنستان من که برای بار اول این کار رو کردم ...
و حالا یه سوال دیگه من که توی اسفند مصاحبه داشتم الان به من ارز مسافرتی دوباره تعلق می گیره دیگه مگه نهههههههههههه ؟؟
[/quote]

بله به شماتعلق می گیرد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: kamranh ، soli asali
(2014-06-14 ساعت 21:20)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:12)shahryar7021 نوشته:  

هم مسیر عزیز حق با شماست لحن ملایم بهتره.اما بیان قاطع در مورد چیزی که از صحت اون اطلاع نداری در چنین فضایی بدترین چیزه.دوست من بحث سهمیه ماهانه رو خود من در یک فضای کاملا دوستانه و به شوخی مطرح کردم.حالا میبینم این موضوع که فی البداعه و شوخی وار مطرح شده با پر و بال دادن بیجهت داره واسه خیلی ها نگرانی درست میکنه.قبول کن کار درستی نیست تو این فضا از نادانسته با قاطعیت گفت

شمایی که استاد این تاپیک هستی میشه اینو ترجمه کنی واسه ما بیسوادا:

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month

این یعنی سهمیه ماهانه عزیز
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba

افشین جان اینکه شما ندیدی کسی‌ بیرون این ۳ تا سفارت مصاحبه باشه دلیل نمیشه که وجود نداره!

تو همین فروم طبق یه شمارش سطحی نزدیک به ۱۲ کیس خارج از این ۳ تا سفارت هستن که هر کسی‌ میانگین ۲ نفر باشه می‌شه ۲۴ نفر! امار مهاجرسرا هم اگه ۱/۳ امار کل باشه حداقل ۶۰-۷۰ نفر خارج از این ۳ تا سفارت هستن هر چند حدس من از این هم بیشتره.

تو برنامه ای که سهمیش کلا ۳۵۰۰ نفر هست ۷۰ نفر امار بسیار قابل توّجهیه اگه پارسال ۷۰ تا ویزا اضافه میومد شاید تاپیک با خوشحالی‌ بسته میشد.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، banafsh14 ، pari pari ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-06-14 ساعت 21:17)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:12)عراقی نوشته:  

عمو عراقی کجایین قربان.....ما کم.سعادتیم یا شما کم لطفیTongue

عمو شهریار ، بزرگ شهریار تایپیک کلیرنس ما همین گوشه هائیم از نظرات و صحبتهای شما عزیزای خودم استفاده میکنیم ، اگر هم مطلبی باشه که اطلاعاتی داشته باشم سعی میکنم کمک کنم ، اما بابت این مهر شما دارم میرم یک رتبه ناقابل تقدیم مرام شهریاریت کنم ، رفتم که رفتم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، shilan ، soli asali ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 19:31)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:57)shilan نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:33)m_nikparvaz نوشته:  توی سایت سیس چند کیس ریجکت شدن لطفا اگر عضو هستن بیان و توضیح بدن
AS 1417 2014AS1417 YRV Refused
AS 1682 2014AS1682 YRV Refused
AS 2390 2014AS2390 YRV Refused
AS 3609 2014AS3609 YRV Refused
AS 3652 2014AS3652 YRV Refused
AS 4041 2014AS4041 YRV Refused
AS 4318 2014AS4318 YRV Refused
AS 5241 2014AS5241 YRV Refused
AS 7321 2014AS7321 YRV Refused

تورو خدا این یعنی چی یعنی تا الان apبودن الان یهو ریجکت شدن؟/؟؟؟ فک نکنم تو سالای قبل همچین مواردی بوده باشه اونم اینقد گسترده؟؟؟امسال چه خبره کم کم دارم نگران میشم شاید ایمیل زدن در این شرایط منطقی باشه!!!!!!!!!!!!
شیلان جان لود نذار رو سرور سایت میپره-حرفهای خوب و شیرین بزن
اینها همه توی مصاحبه رد شدند چون توی همش نوشته
Please see the letter you received at your interview for more information.
یعنی دلیل ریجکت شدنو توی مصاحبه کتبا بهشون اعلام کردن

آقای مومن اول به خاطر رتبه ممنون دوم اینکه من آخر نفهمیدم این لود گذاشتن رو سرور چیه بابا زیر دیپلم بگید مام بفهمیم بابا ما فوقش لیسانس داریم Big Grin سوم اینکه تا رفتم بیرون و اومدم کلا همه افکارم ریخت به هم تا میخواستم کمی امیدوار باشم با این آمار ریجکتی همش داشتم تصورات بد میکردم توروخدا دیگه مطالب این مدلی نگید آخه اینطوری که اینجا نوشته بود گفتم حتما الان تازه ریجکت شدنSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 21:22)kamranh نوشته:  سلام دوستان یعنی می گید دوستانی که قبل از فروردین رفتن مصاحبه و ارز مسافرتی گرفتن دیگه نمی تونن ارز بگیرن ...

ارز مسافرتی سالی یکبار تعلق خواهد گرفت و می تونید از بانک ملت یا سامان حواله اشو بگیرید
دوست عزیز به شما سهمیه ارز امسال تعلق میگیره نگران نباش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kamranh ، H Pier ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان