کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-14 ساعت 21:18)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:12)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:06)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:56)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:46)Afshim553 نوشته:  آقا ویزای ماهیانه رو از کجا آوردید.این حرفها کدومه.سال گذشته ماه آخر بیشتر از دویست ویزا داده شده.داستان درست نکن برادر.چند نفر قراره بقیه سفارتها باشن؟!؟!؟!چند درصد تاثیر داره؟چرا بیخودی جو میدی ؟!؟!؟!ویزای ماهیانه.... Smile)))))))

عزیزم اگر سهمیه ماهانه نبود که اینقدر تاکید نداشتن روی زود ویزا گرفتن -در ضمن ویزا هم کم میاد همین رفیقمون همین بالا 3600 حساب کرده ولی سهمیه 3500 هست
این ی حرف من در آوردیه.اصرار به گرفتن ویزا به دو دلیل میتونه باشه
1-با توجه به تراکمی که بزودی پیش میاد در سفارتها بدلیل حجم کلیرها نمیخواهند صدور ویزاهایی که الان میشه انجام شه به اون موقع موکول شه
2-آمار درستی داشته باشند که اتفاق پارسال نیفته و کسیو کلیر افلام کنن و ویزا نداشته باشند بدهند.
3-اونها هم برنامه ریزی میکنند برای کار دفتری خودشون که مثلا ی روز مجبور نباشند 100 تا ویزا صادر کنند.
جو نده الکی.چند وقت دیگه روزانه اش میکنی بعدم میخوای بگی اونایی که پا به ماه هستند حالا تو سهمیه ماهانه اولویت دارند.
افشین جان برادر گلم یکم اروم تر داداش.فرض رو بر این بزار شما اطلاعات درست رو داری و علی اشتباه میکنه با لحن نرم تر و بهتری هم بیان میشه کرد یقینا بیشتر هم ب دل میشینه داداش

بنده خدا جوون هست و بلند پرواز مهمتر از همه جویای نام بذار تو حال و هوای خودش خوش باشه شهریار جان ما که دیگه پیر این تاپیک شدیم حرف زشت هم بهمون بدن این جوونا میگیم ببخشید حق با شماست بیا یک سیلی هم بزن که بیشتر بهت حال بده
دانسته بگو هر آنچه که خواهی بگو برادر.من جوون هم خوشحال میشم از تجربیات صحیح و درست شما انسان باتجربه استفاده کنم
تشکر کنندگان: Afshim553 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-14 ساعت 21:20)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:46)Afshim553 نوشته:  آقا ویزای ماهیانه رو از کجا آوردید.این حرفها کدومه.سال گذشته ماه آخر بیشتر از دویست ویزا داده شده.داستان درست نکن برادر.چند نفر قراره بقیه سفارتها باشن؟!؟!؟!چند درصد تاثیر داره؟چرا بیخودی جو میدی ؟!؟!؟!ویزای ماهیانه.... Smile)))))))

عزیزم اگر سهمیه ماهانه نبود که اینقدر تاکید نداشتن روی زود ویزا گرفتن -در ضمن ویزا هم کم میاد همین رفیقمون همین بالا 3600 حساب کرده ولی سهمیه 3500 هست
1-با توجه به تراکمی که بزودی پیش میاد در سفارتها بدلیل حجم کلیرها نمیخواهند صدور ویزاهایی که الان میشه انجام شه به اون موقع موکول شه
2-آمار درستی داشته باشند که اتفاق پارسال نیفته و کسیو کلیر افلام کنن و ویزا نداشته باشند بدهند.
3-اونها هم برنامه ریزی میکنند برای کار دفتری خودشون که مثلا ی روز مجبور نباشند 100 تا ویزا صادر کنند.
جو نده الکی.چند وقت دیگه روزانه اش میکنی بعدم میخوای بگی اونایی که پا به ماه هستند حالا تو سهمیه ماهانه اولویت دارند.
افشین جان برادر گلم یکم اروم تر داداش.فرض رو بر این بزار شما اطلاعات درست رو داری و علی اشتباه میکنه با لحن نرم تر و بهتری هم بیان میشه کرد یقینا بیشتر هم ب دل میشینه داداش
هم مسیر عزیز حق با شماست لحن ملایم بهتره.اما بیان قاطع در مورد چیزی که از صحت اون اطلاع نداری در چنین فضایی بدترین چیزه.دوست من بحث سهمیه ماهانه رو خود من در یک فضای کاملا دوستانه و به شوخی مطرح کردم.حالا میبینم این موضوع که فی البداعه و شوخی وار مطرح شده با پر و بال دادن بیجهت داره واسه خیلی ها نگرانی درست میکنه.قبول کن کار درستی نیست تو این فضا از نادانسته با قاطعیت گفت

دوست عزیز متاسفانه باید عرض کنم این قضیه سهمیه ویزا حقیقته و بارها و بارها و بارها سرش بحث شده، جدل شده، سو تفاهم شده، قهر شده و...
به همین علته که همیشه سفارش میشه که هر کی کلیر میشه سریع برای دریافت ویزا اقدام کنه.
و مزیت سفر سریع السیر برای دریافت ویزا:
۱. در وحله اول به نفع شخصه که تا سهمیه اون ماه پر نشده ویزاشو بگیره
۲. اگه تعلل کنه ممکنه دوباره کلیرنس بخوره
۳. با توجه به نزدیک شدن به پایان پرونده لاتاری(سپتامبر) لطف بزرگی به بقیه دوستان کلیر نشدشون میکنن.
من صفحه مربوطه یادم نیست به علت تعداد صفحات!
ولی تا حدودی یادم میاد که این نکته رو عمو سعید عزیز که در حال حاضر تو جمعمون نیستن یادآوری میکردن و اگه باز هم عموسعید معرف حضور شما نیست باید بگم ایشون مدیر و پیشکسوت مهجرسرا بودن.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Hadi2014 ، soli asali ، pari pari ، miladfr12 ، nedaba ، حاجی واشنگتن
[/quote]
[/quote]
[/quote]
هم مسیر عزیز حق با شماست لحن ملایم بهتره.اما بیان قاطع در مورد چیزی که از صحت اون اطلاع نداری در چنین فضایی بدترین چیزه.دوست من بحث سهمیه ماهانه رو خود من در یک فضای کاملا دوستانه و به شوخی مطرح کردم.حالا میبینم این موضوع که فی البداعه و شوخی وار مطرح شده با پر و بال دادن بیجهت داره واسه خیلی ها نگرانی درست میکنه.قبول کن کار درستی نیست تو این فضا از نادانسته با قاطعیت گفت
[/quote]

افشین جون حرفت حجت نیتت خیر ولی به این هم توجه کن اروم نگه داشتن این جو هم مهمه با هم دیگه بحث کنید همدیگه رو ب جالش بکشین امارتن رو زیرو کنید واسه شفاف سازی اما به عنوان داداش کوجیکتون از شما و بقیه دوستان گلم خواهش میکنم ی کوشه جشی به ارامش و جو دوستانه داشته باشید البته من فقط خواهش کردم کوجیک همتون هم هستم
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-06-14 ساعت 21:41)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:26)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:20)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:06)Afshim553 نوشته:  این ی حرف من در آوردیه.اصرار به گرفتن ویزا به دو دلیل میتونه باشه

شمایی که استاد این تاپیک هستی میشه اینو ترجمه کنی واسه ما بیسوادا:

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month

این یعنی سهمیه ماهانه عزیز
شما لطف دارید به من که استاد خطاب میکنید اما بنده نزد شما درس پس میدهم
من اسم اینو سهمیه ماهانه نمیزارم بلکه این یک دد لاین است برای کسی که کلیر شده.
کلمه may not دقیقا همین موضوع رو میگه .یعنی به نوعی داره شما رو برای گرفتن هرچه زودتر ویزا تشویق میکنه .که قبلا هم دلایلش رو تو ضیح دادم.
بچه ها دعوا خووووب نیست باهم دووووست باشیم. Smile))))))))
خواهش میکنم-ما دوست هستیم ولی برای دوستان این جمله رو ترجمه میکنم هر جی میخان اسمش بذارن سهمیه ماهانه یا چیز دیگه

ترجمه:در صورتی که پاسپورت خود را سریعا به سفارت ارسال نکنید ممکن است که ردیف ویزا در این ماه برای شما موجود نباشد
پس دوستان منطقی هست که تعلل نکنید و سریع اقدام کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، pari pari ، Good Luck ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-06-14 ساعت 21:28)عراقی نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:17)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:12)عراقی نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 16:30)shilan نوشته:  آقای عراقی از شما خیلی ممنونم از رتبه ای که به من دادید نمره شما همه جوره بیستهSmile

اینکه قابل شما را نداشت ، با آرزوی کلیر شدنتان امیدوارم شاهد شعف و شادی شما در نزدیکترین زمان ممکن باشیم

عمو عراقی کجایین قربان.....ما کم.سعادتیم یا شما کم لطفیTongue

عمو شهریار ، بزرگ شهریار تایپیک کلیرنس ما همین گوشه هائیم از نظرات و صحبتهای شما عزیزای خودم استفاده میکنیم ، اگر هم مطلبی باشه که اطلاعاتی داشته باشم سعی میکنم کمک کنم ، اما بابت این مهر شما دارم میرم یک رتبه ناقابل تقدیم مرام شهریاریت کنم ، رفتم که رفتم
نفرمایید شما سرور مایی منت به سر ماها میزارید ...ممنونم
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
جناب آقا افشین لطف کنید در منتظرسرا هم عضو بشید که بیشتر مثمر به ثمر باشید
ممنون
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-06-14 ساعت 21:18)alimomen نوشته:  

بنده خدا جوون هست و بلند پرواز مهمتر از همه جویای نام بذار تو حال و هوای خودش خوش باشه شهریار جان ما که دیگه پیر این تاپیک شدیم حرف زشت هم بهمون بدن این جوونا میگیم ببخشید حق با شماست بیا یک سیلی هم بزن که بیشتر بهت حال بده
آفرین به شما و علی مومن . همگی آرام باشیم .
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، pari pari ، nedaba
این رتبه هم شده داستانی ها ، میدونم که بیشتر مثل بازی میمونه و اثری در جائی نداره جزء ابراز محبتی که بین کاربرا بوجود میاد و تمام ارزش معنوی آن در همینه ، همینجا از reasonable عزیز ، خانواده mahan L محترم sara - lphmkf سارا خانم جارو بدست که امیدوارم با جاروش یه روزی مارو از این تایپیک جاروکش بروبه به تایپیک های بعدی و در آخر pari pari خوش خلق و مهربان کمال تشکر را دارم و با نام تک تک تان انس گرفتم که مایه تسلی خاطر است
حقیقتا شور و ذوقی که در این تایپیک دیدم کمتر در سایر تایپیک هاست ، باشد تا روزی که برای شادی کلیری تان هلهله برپا کنیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: shilan ، medexk ، soli asali ، anahita 62 ، Sara_lphmkf ، reasonable ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba ، rezahoorjandi
(2014-06-14 ساعت 21:26)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:18)armin021 نوشته:  این واقعا جای تقدیر و تشکر داره که دوستان عزیز کلی وقت گرانبهاشون رو برای استخراج این آمارها میذارن و ممنونم از تک تک این دوستای خوبم.
من با فرشاد عزیز هم نظر هستم که خیلیها هستند که به غیر از این ۳ سفارت، یعنی ابوظبی، یروان و آنکارا مصاحبه میشن و این و چطوری میخواین لحاظ کنین واز کجا متوجه میشین چند کیس و چند نفرن؟؟؟
تعدادشون هم مسلما یکی دو نفر نیستن!
آرمین عزیز با تبلیغاتی که تازگی در داخل در مورد لاتاری میشه و همینطور نسبت جمعیت شرکت کننده داخل به خارج و مهمتر از همه بحث لاتاری بودن و آمار و احتمالات ی قرعه کشی به راحتی میشه حدس زد(تاکید میکنم فقط حدس)که تعذاذ برندگان خارج بسیار ناچیز خواهد بود.که میتوان آنها را با برندگان عرب در ابوظبی تعدیل کرد

امیدوارم حق با شما باشه ولی فکر میکنم حدستون غلطه
چون کلی آدم تو همین مهاجرسرا بودن که تو مومبای هند، ناپل ایتالیا، کانادا، مالزی و غیره مصاحبه شدن
تازه خود من ۲ تا خانواده میشناسم که اصلا نمیدونن مهاجرسرا چیه! یکیشون تو ایتالیا و یکی هم تو آلمان مصاحبه شده!
وقتی من نوعی که یک نفرم و ۲ تا خانواده میشناسم شما خودت یقیه رو تخمین بزن!
فقط باید دعا کنیم عزیز،
وتوکل کنیم به خدا...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-06-14 ساعت 21:58)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:46)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:41)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:26)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 21:20)Afshim553 نوشته:  هم مسیر عزیز حق با شماست لحن ملایم بهتره.اما بیان قاطع در مورد چیزی که از صحت اون اطلاع نداری در چنین فضایی بدترین چیزه.دوست من بحث سهمیه ماهانه رو خود من در یک فضای کاملا دوستانه و به شوخی مطرح کردم.حالا میبینم این موضوع که فی البداعه و شوخی وار مطرح شده با پر و بال دادن بیجهت داره واسه خیلی ها نگرانی درست میکنه.قبول کن کار درستی نیست تو این فضا از نادانسته با قاطعیت گفت

شمایی که استاد این تاپیک هستی میشه اینو ترجمه کنی واسه ما بیسوادا:

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month

این یعنی سهمیه ماهانه عزیز
شما لطف دارید به من که استاد خطاب میکنید اما بنده نزد شما درس پس میدهم
من اسم اینو سهمیه ماهانه نمیزارم بلکه این یک دد لاین است برای کسی که کلیر شده.
کلمه may not دقیقا همین موضوع رو میگه .یعنی به نوعی داره شما رو برای گرفتن هرچه زودتر ویزا تشویق میکنه .که قبلا هم دلایلش رو تو ضیح دادم.
بچه ها دعوا خووووب نیست باهم دووووست باشیم. Smile))))))))
خواهش میکنم-ما دوست هستیم ولی برای دوستان این جمله رو ترجمه میکنم هر جی میخان اسمش بذارن سهمیه ماهانه یا چیز دیگه

ترجمه:در صورتی که پاسپورت خود را سریعا به سفارت ارسال نکنید ممکن است که ردیف ویزا در این ماه برای شما موجود نباشد
پس دوستان منطقی هست که تعلل نکنید و سریع اقدام کنید
دوست عزیز
شما نمونه ای دارید که گفته باشند ویزا این ماه تموم شده؟!؟!
در سایت نوشته کلیرنس 120 روز بیشتر نمیشه .شما بعد که ایمیل زدی چی جواب گرفتی؟
سال گذشته در ماههای آخر چند تا ویزا صادر شد؟
همین امسال حدود 650 نفر در ارمنستان یا منتظر مصاحبه هستند یا منتظر کلیر شدن و این یعنی اگر 12 هفته در نظر بگیریم تا پایان 56 نفر در هفته صدور ویزای dv الان که هفته ای 20 نفر هم نداریم؟
صحبت من به ابن معنی نیست که اگر کسی کلیر شد زود برای ویزا نره!بلکه سهمیه ماهانه ای وجود ندارد.من خودم پرواز نباشه زمینی شب رو اصلا سینه خیز میرم تا خود سفارت

آقایون با عرض پوزش و برای آرام کردن جو خواستم مطلبی را عنوان کنم من اطلاعات دقیقی در مورد مسائل مورد صحبت شما ندارم که بخواهم نظر بدهم ولی فقط خواستم به آقا افشین اعلام کنم اون تیکه ای رو که گفت سینه خیز تا ایروان میره رو من باهاشم ، یا خدا بالای 1000 کیلومتر سینه خیز عجب حالی میده ...!!!
آپدیتها :
(2014-06-14 ساعت 19:31)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:57)shilan نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:33)m_nikparvaz نوشته:  توی سایت سیس چند کیس ریجکت شدن لطفا اگر عضو هستن بیان و توضیح بدن
AS 1417 2014AS1417 YRV Refused
AS 1682 2014AS1682 YRV Refused
AS 2390 2014AS2390 YRV Refused
AS 3609 2014AS3609 YRV Refused
AS 3652 2014AS3652 YRV Refused
AS 4041 2014AS4041 YRV Refused
AS 4318 2014AS4318 YRV Refused
AS 5241 2014AS5241 YRV Refused
AS 7321 2014AS7321 YRV Refused

تورو خدا این یعنی چی یعنی تا الان apبودن الان یهو ریجکت شدن؟/؟؟؟ فک نکنم تو سالای قبل همچین مواردی بوده باشه اونم اینقد گسترده؟؟؟امسال چه خبره کم کم دارم نگران میشم شاید ایمیل زدن در این شرایط منطقی باشه!!!!!!!!!!!!
شیلان جان لود نذار رو سرور سایت میپره-حرفهای خوب و شیرین بزن
اینها همه توی مصاحبه رد شدند چون توی همش نوشته
Please see the letter you received at your interview for more information.
یعنی دلیل ریجکت شدنو توی مصاحبه کتبا بهشون اعلام کردن
سلام به دوستان عزيز
روزي که ما مصاحبه شديم در ماه مارچ يک خانواده 4 نفره که کلا" ازهيچي خبر نداشتند و نفر ديگري ثبت نامشان کرده بود ريجکت شدند و علتش اين بود که فقط پدر و مادر ثبت نام کرده بودند و دو تا فرزند زير 18 سالشان را ثبت نام نکرده بودند و بعد ما با مطالعه قوانين متوجه شديم که يکي از دلايل ريجکت شدن همين است . بنابراين همان موقع مصاحبه اين اتفاق مي افتد .امضا : آيلار
تشکر کنندگان: pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba ، shahrzad001 ، taleghani

بنده با گوشهای خودم شنیدم که یه مقام مسئول فرمودندی که سفارت ها هم سهمیه روزانه دارن هم ماهانه ! اسمش خاطرم نیست .. این آقاهه بود ولی ال الشپرته ... پوماست .. یادم نیست
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-14 ساعت 22:19)Afshim553 نوشته:  من فکر میکنم ادامه بحث نتیجه بیشتری نداره و دوستان با خواندن مطالب خودشون نتیجه خواهند گرفت.
از دوستان اگر کسی به اینتر نت پر سرعت دسترسی داره خواهش میکنم اگر وثت داره وضعیت اون 195 کیس رو چک کنه که حداقل آمار منتظران ویزا و ویزاهای مصرف شده داخل رو داشته باشیم که خودش 98% قضیه هست.
armin عزیز اما من کیسی رو میشناسم که بدلیل مشکلات مالی حتی تا ایروان نتونست با خونوادش بره.من فکر میکنم آمار این دوستان خارج از این سه سفارت کم باشه و تاثیر زیادی تو آمار ما نزاره.
در نظر بگیرید این آمار عربهاایی که به ابوظبی میرن رو هم شامل میشه.
با تشکر از همکاری دوستان

آفرین بر علی آقا مومن ، آقا آرمین ، آقا شهریار و آقا افشین که هیچکدام بر یک رای خود اصرار و پافشاری یکجانبه نمیکنید و قضاوت را به خوانندگان می سپارید ، این عین دموکراسی است
آپدیتها :
(2014-06-14 ساعت 22:30)آيلار نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 19:31)alimomen نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:57)shilan نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 17:33)m_nikparvaz نوشته:  توی سایت سیس چند کیس ریجکت شدن لطفا اگر عضو هستن بیان و توضیح بدن
AS 1417 2014AS1417 YRV Refused
AS 1682 2014AS1682 YRV Refused
AS 2390 2014AS2390 YRV Refused
AS 3609 2014AS3609 YRV Refused
AS 3652 2014AS3652 YRV Refused
AS 4041 2014AS4041 YRV Refused
AS 4318 2014AS4318 YRV Refused
AS 5241 2014AS5241 YRV Refused
AS 7321 2014AS7321 YRV Refused

تورو خدا این یعنی چی یعنی تا الان apبودن الان یهو ریجکت شدن؟/؟؟؟ فک نکنم تو سالای قبل همچین مواردی بوده باشه اونم اینقد گسترده؟؟؟امسال چه خبره کم کم دارم نگران میشم شاید ایمیل زدن در این شرایط منطقی باشه!!!!!!!!!!!!
شیلان جان لود نذار رو سرور سایت میپره-حرفهای خوب و شیرین بزن
اینها همه توی مصاحبه رد شدند چون توی همش نوشته
Please see the letter you received at your interview for more information.
یعنی دلیل ریجکت شدنو توی مصاحبه کتبا بهشون اعلام کردن
سلام به دوستان عزيز
روزي که ما مصاحبه شديم در ماه مارچ يک خانواده 4 نفره که کلا" ازهيچي خبر نداشتند و نفر ديگري ثبت نامشان کرده بود ريجکت شدند و علتش اين بود که فقط پدر و مادر ثبت نام کرده بودند و دو تا فرزند زير 18 سالشان را ثبت نام نکرده بودند و بعد ما با مطالعه قوانين متوجه شديم که يکي از دلايل ريجکت شدن همين است . بنابراين همان موقع مصاحبه اين اتفاق مي افتد .امضا : آيلار
آیلار جان لطفا امضا و ثبت نام در منتظرسرا فراموش نشه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
والا خدا کمکمون کنه اینجا همه به هم دلداری میدن در صورتی که هر لحظه یکی سیماش قاطی میشه فقط خدا میتونه کار اواقعی و کمک واقعی رو به هممون بکنه
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، jojo_hami ، pari pari ، nedaba ، mehdi.topol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان