کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-15 ساعت 11:17)nasim نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااا گوش کنین با همتووووووووووووووووونممممممممم . با شماممم بله با خود شماممممممم !
این چه وضعیععععه به خدا ! داشتم صفحه های قبل و می خوووندم خودتون یه دور برگردین عقب ببینین این طرز صحبت طلبکارانه ! درسته ! نا سلامتی قراره این تاپیک بشه تجربه برای سال های بعد ! الان همه از لحاظ روحی به هم ریخته ایم . به جای اینکه با هم اینقد در گیر بشین بشینین و به آینده فک کنین ! به زبان فک کنین ! به کار کردن در اونجا فک کنین .! به اینکه از اولین روزی که قراره برین اونجا کجا مسقر بشین ! کدوم خیابون کدوم محله ! به اینکه روز های مصاحبه کاری باید چه چیزهایی بگین ! به اینکه روزهای تعطیل اونجا کجا ها برین تفریح کنین ! و ..... این همه شما ها کار دارین اونوقت نشستین اینجا باهم کل کل می کنین ! عین بچه های 2 ساله !!!!! اینقدر تعداد روزها و ماه ها و سال هایی که اینجا بودین و به رخ هم نکشین .! هممون چشم داریم تاریخ عضویت هامونو می توونیم راحت ببینیم Big Grin الان از همتون پیر تر توی این سایت بنده هستم Big Grin پس لطفا دیگه توی این سایت بحثهای الکی نکنین ! من خودم به هیچ وحه علاقه خوندن دعوا و کل کل کردن توی این تاپیک و ندارم ! من میام اینحا واسه اینکه روحم تازه شه ! واسه اینکه وقتی نا امیدم پست های شما ها رو بخوونم و امیدوار بشم .

پس لطفا دیگه با هم نا سازگار نباشین اگه موافق یه پست هستین زیر اون پست و لایک کنین اگه مخالفین لازم نیست بیاین و اینجا جنگ راه بندازین . دوستون دارم مواظب خودتون باشین .

نسیم بانو Smile

هر كه در اين سرا درآيد نانش دهيد و از ايمانش مپرسيد چه آن كس كه به درگاه باريتعالي به جان ارزد البته به خوان ابوالحسن به نان ارزد Cool
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: nasim ، armin021 ، rezahoorjandi ، Ramin geologist ، soli asali ، pari pari ، nedaba
بررسی فایل سیس به نتایج زیر ختم شد" لطفا نقطه نظرات خودتون رو اعلام کنیدتا اگر اشتباهی در آمار هست بیرون بیاد.

issued 1110
refused 77
aministrative 1818...
ready yerevan 216

[/quote]
مرسی بابت آمارتون، اما از اونجا که من خودم خوره ی عدد و رقم دارم آخرین آمار ویزاها براساس آپدیت ۳ سفارت اینجوریه
ویزاهای صادر شده و یا آماده: ۱۸۵۲
تعداد افراد منتظر کلیرینس: ۱۲۲۱
۱۸۵۲+۱۲۲۱=۳۰۷۳
که با احتساب ready ها و یه ضربی های باقیمونده اوضاع چندان هم رضابت بخش نیست
البته این اعداد قطعا کمتر از واقعیت هستند با احتساب ایرانی های خارج از کشور
Sad بیچاره ما ها که نه زمانی برای کلیر شدن داریم و نه شانس درست حسابی برای گرفتن ویزا
راستی یه چیزی در مورد دوستانی که مدت طولانی هستند که منتظرند، حتما به زودی همگیتون کلیر میشین، مطمئنم در این مورد، کافیه خودتونم کیس نامبرها و نحوه کلیر شدنشونو ببینین
شانس بچه ها بالای ۷۰۰۰ که FBI Check میخورن فقط کمه متاسفانهSadSad
[/quote]
سلام
من نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنید و توی دل بچه هار رو خالی میکنید.
هر چی شماره کیس و زمان تا پایان کمتر میشه ، زمان رسیدگی به پرونده ها هم کمتر میشه ، حتی تا 10 و 20 روز هم میرسه
پس آیه یأس نخونیم لطفاً
[/quote]

ببخشید قربان، من کی باشم که دل بچه ها رو خالی کنم، من چون برای خودم مهمه که بدونم در چه شرایطی هستم فکر کردم شاید دوستانی هم مثل من باشند که علاقمند باشند به ویزاهای صادر شده و باقیمانده ولی زمان ندارند که بررسی کنند،
در هر صورت قابل توجه دوستان نگرانی که توی دلشون خالی شده:
حرف اول و شانس میزنه، خدا رو شکر که اینجا هم یه سری آدم های خیلی خوش شانس دور هم جمع شدند، انشالله که همه چیز براتون پرفکت پیش برهSmile
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: armin021 ، shilan ، rezahoorjandi ، nasim ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان میشه من رو یه راهنمایی بکنید؟
ایا باید زندگی زیر 6 ماه توی کشور دیگه رو جز ادرس ها بنویسیم؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 11:08)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 08:50)alimomen نوشته:  شهریار جان وkatanaserلطفا نقل قولاتونو اصلاح کنید که صفحات الکی پر نشه
ممنون

علی جان
ممنون بابت تذکر درست و بجا اصلاح شد...شرمندهWink

من هم به نوبه خودم تصحیحشون کردم، حق با شما بود علی آقا، مرسی
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: H Pier ، armin021 ، shahryar7021 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 11:13)S.gh نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 10:14)kamranh نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 09:40)shad52 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 09:01)shilan نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 03:37)Hassan2014 نوشته:  مرسی بابت آمارتون، اما از اونجا که من خودم خوره ی عدد و رقم دارم آخرین آمار ویزاها براساس آپدیت ۳ سفارت اینجوریه
ویزاهای صادر شده و یا آماده: ۱۸۵۲
تعداد افراد منتظر کلیرینس: ۱۲۲۱
۱۸۵۲+۱۲۲۱=۳۰۷۳
که با احتساب ready ها و یه ضربی های باقیمونده اوضاع چندان هم رضابت بخش نیست
البته این اعداد قطعا کمتر از واقعیت هستند با احتساب ایرانی های خارج از کشور
Sad بیچاره ما ها که نه زمانی برای کلیر شدن داریم و نه شانس درست حسابی برای گرفتن ویزا
راستی یه چیزی در مورد دوستانی که مدت طولانی هستند که منتظرند، حتما به زودی همگیتون کلیر میشین، مطمئنم در این مورد، کافیه خودتونم کیس نامبرها و نحوه کلیر شدنشونو ببینین
شانس بچه ها بالای ۷۰۰۰ که FBI Check میخورن فقط کمه متاسفانهSadSad
سلام اگه فایل جدید سیس اعلام شده لطفا لینک فایلشو بزارید تا من هم دانلود کنم
(فقط برای 3 جون را دارم اگه فایل جدید هستش لطفا )
با تشکرBig Grin
دوست عزیز آخرین فایل موجود همونه، من خودم شخصا آپدیتش کردم، بر اساس به اعلام کلیرهای هر ۳ سایت و چک کردن استاتوس کیس های ۶۴۰۰ تا ۷۴۲۰ در سایت سیس
اگه فایلشو میخوای در پیغام خصوصی برام پیغام بدین
دوست عزیز پیام خصوصی شما بسته است لطفا بعد از باز کردن پیام خصوصی خود پیام دهید (لینک فایل را ارسال کنید به پیام خصوصی بنده ) مرسی Big Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: armin021 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 09:24)khalaf01 نوشته:  سلام .بابا شما چرا نامید هستید من با کیس 127XX هنوز امیدوارم .
سلام دوست با انرژی و قابل ستایش من
اولین رتبتون رو از من دشت کردید برای این پستتون
خیلی خوبه که امثال شما تو این تاپیک هستن
امیدوارم به زودی کلیر شین
برخلاف گفته های دوستان که میگن هرچی کیس بالاتر باشه شانس کمتره، باید بگم که بارها گفتم خیر خیر خیر
اینگونه نیست و نگران نباشین چون شمایی که شماره کیست زیاده از مدتها قبل پرونده شما شروع به بررسی شده، یعنی اگه کسی که کیسش شمارش ۱ هست ممکنه ۹ ماه کلیر شدنش زمان ببره ولی کسی که شماره کیسش ۲۰۰۰۰ هستش شاید ۲۰ روزه کلیر شه!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-15 ساعت 00:19)me_u نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 20:46)Afshim553 نوشته:  آقا ویزای ماهیانه رو از کجا آوردید.این حرفها کدومه.سال گذشته ماه آخر بیشتر از دویست ویزا داده شده.داستان درست نکن برادر.چند نفر قراره بقیه سفارتها باشن؟!؟!؟!چند درصد تاثیر داره؟چرا بیخودی جو میدی ؟!؟!؟!ویزای ماهیانه.... Smile)))))))

سلام.
دوست خوبم جو کیلو چنده؟مگه فکر میکنی ویزا تراکت تبلیغاتیه که همین جوری تو هر سفارتی باشه؟اگر اطلاعاتتون کامل نیست لطفا اینجوری با اعتماد به نفس بالا صحبت نکنید.

سهمیه ویزا در هر سفارت به تعداد محدود و بر اساس تعداد ویزائی است که به صورت نرمال در هر ماه قرار صادر بشه.برای سفارتهائی که ویزای مهاجرت صادر میکنند و همچنین برای پرونده لاتاری تعداد ویزا کاملا مشخصه.
اگر تعداد ویزای مورد نظر برای یک کشور در لاتاری تموم بشه با هیچ شخص دیگری بعد از اون مصاحبه نخواهد شد.
اگر ویزا در یک سفارت کمتر از تقاضا باشد.کنسول موظف است به سفیر اعلام کنه و اونها طبق لیست افراد و مدارکی که دارند درخواست ویزا خواهند کرد ارسال ویزا مطمئنا زمان میبره.
تمامی ویزاها شماره سریال منحصر به فرد داره و وقتی به شخصی ویزا تعلق میگیره به صورت آنلاین از ویزاهای باقی مانده هر سفارت کسر میشه.

خوب حالا یک مثال واضح از این مورد:
فرض کنید این ماه سفارت آنکارا 300 تا ویزا براساس لیست افراد واجد شرایط داشته باشه.
اگر از 300 نفر 270 نفر ویزا بگیرند و 30 نفر به سفارت مراجعه نکنند چه اتفاقی میوفته؟در ماه بعد مقدار ویزای ارائه شده از مقدار موجودی کسر میشه واین یعنی ریسک اینکه ماه بعد ویزا به شما داده نشه وجود خواهد داشت.

نمونه دوم در بانک خصوصی ایران برای خود من پیش اومد.
اکثر بانکهای خصوصی از هلوگرام برای صحت و تثبیت مدارک مکتوب خودشون استفاده میکنند.هلوگرامها به تعداد مشخص در بانک وجود داره و وقتی استفاده میشه به صورت رسمی باید ثبت بشه کجا مصرف شده.مسئول هلوگرام 1 عدد کسری داشت و رو به سکته بود.هرچه فکر میکرد یادش نمیومد کجا ازش استفاده کرده.

وضعیت ویزا در سفارتها هم همینه.اینکه شما فکر میکنید ویزا در هر سفارت به صورت نا محدود وجود داره نظر شخصی شماست و قابل احترامه.ولی دلیل بر این نمیشه که به همین راحتی نظر دیگران را داستان و جو قلمداد کنید.

تو این تاپیک یک چیزی خیلی جالبه تا زمانیکه کلیر ادامه داره همه خوشحالند و به هم تبریک میگند.ولی کافیه 1 یا 2 روز منتظر بمونیم.اون موقع شروع میکنیم به تخریب عقاید یکدیگر و جر و بحث و ...

دوستان عزیز من از همینجا انصراف خود را از نوشتن مطالبی که جنبه اطلاع رسانی داره اعلام میکنم .بدلیل اینکه بنظر میرسه اطلاع رسانی بنده باعث بهم خوردن نظم و روال تاپیک میشه.
خواهشا بحث را تمام کنیم و ادامه ندهیم.
به امید کلیر شدن همه دوستان واینکه چه من آمار بدهم یا نه و چه اطلاع رسانی کنم یا نه این روال مسیر خودش را طی میکنه.

سرافراز باشید.مثل سرو

خواهش می کنم اهمیتی ندید والا ما به خدا به همین آمار و ارقامها دلمون خوشه... منت بزارین اگه اینجا هم آمار ها رو نمی دین برای بنده خصوصی پیغام بدین... من کیس نامبرم تو رنج شماست... مرسیCool

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، rezahoorjandi ، آلیس-1980 ، nasim ، soli asali ، pari pari ، reasonable ، nedaba
سلام دوستاي خوبم،من الان توي اتوبوسم،ديروز كاراي مديكالو توي ابوظبي انجام داديم،گفتن امروز ساعت ده صبح آماده است،داريم مي ريم ابوظبي كه ساعت دو هم سفارت باشيم،موفق باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-15 ساعت 08:59)freddyflientstone نوشته:  بچه ها من همین الان به nmc زنگ زدم و به من گفتند که واکسن td برای تمام بچه های زیر 14 سال اجباری شده! میخوام بدونم که ما تا قبل از رفتنمون به دبی، یعنی مثلا فردا صبح بریم همینجا td بچه رو تزریق کنیم، اونجا بهمون گیر نمیدند؟
نه دوست عزیز تا جایی که میدونم اونها گیر به تاریخ واکسن نمیدن تازه اگه مسوول محترم پاستور بخوان میتونن اونو جا به جا کنن یه چندروزی راستی یه جا خوندم بچه هایی که کلیر شدن دوباره کارت زرد گرفتن شما میتونین همون قبلی رو کامل کنین و مهر جدید بزنن رو قبلی من هم واسه نوبت سه هپاتیت همسرم همین کارو کردم

در ضمن امسال ویزا به همه میرسه
من اینرو از 21 اکتبر که کلیر خوردم و اومدم توتاپیک بارها گفتم دلایل ا ون هم تفاوت های امسال با پارساله ما امسال قبولی اکتبر و دور دوم نداشتیم پس اونی که جون میره مصاحبه چندین ماه وقت بوده تا کیسش بررسی شه و نیازی به کلیرنس طولانی نداره
علاوه بر این تراکم کیسهای ایرانی در بالای 8000 کمه اینو از تاپیک بولتن ویزا میشه فهمید
و در اخر همونطور که پارسال بجای3500 تا ویزا 3700 تا ویزادادن اگه بخوان میتونن ویزای ماهانه روزانه و هر چیز دیگه ای بیشتر بدن
بازم میگم اونهایی که زمان کلیرنسشون طولانی شده به سفارت ایمیل بزنن شاید جواب شما رو ندن ولی میتونن از سازمان مربوطه در خواست تسریع کنن

من منتظرم سپتامبر این تاپیک رو با شادی ببندیمWink
(2014-06-15 ساعت 09:59)marsein نوشته:  سلام دوستان روز همگس بخیر و شادی
دوستان منتظر ببینیم امروز ابوظبی برامون چی داره!!!
بعد از دو روز استراحت و بخور بخواب باید امروز بترکوننننننننننننننننننننننننننننن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ابوظبی ما منتظریم

سلام دوست من
با توجه به اینکه چندوقتیه گیر دادم به کسانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و شماره کیسشون نزدیکه منه! لطفتون رو شامل حال من حقیر میکنین و بگین دقیقا آپدیت هاتون کی بوده؟
سپاسگذار و به امید کلیر شدن همه دوستان.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 11:17)nasim نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااا گوش کنین با همتووووووووووووووووونممممممممم . با شماممم بله با خود شماممممممم !
این چه وضعیععععه به خدا ! داشتم صفحه های قبل و می خوووندم خودتون یه دور برگردین عقب ببینین این طرز صحبت طلبکارانه ! درسته ! نا سلامتی قراره این تاپیک بشه تجربه برای سال های بعد ! الان همه از لحاظ روحی به هم ریخته ایم . به جای اینکه با هم اینقد در گیر بشین بشینین و به آینده فک کنین ! به زبان فک کنین ! به کار کردن در اونجا فک کنین .! به اینکه از اولین روزی که قراره برین اونجا کجا مسقر بشین ! کدوم خیابون کدوم محله ! به اینکه روز های مصاحبه کاری باید چه چیزهایی بگین ! به اینکه روزهای تعطیل اونجا کجا ها برین تفریح کنین ! و ..... این همه شما ها کار دارین اونوقت نشستین اینجا باهم کل کل می کنین ! عین بچه های 2 ساله !!!!! اینقدر تعداد روزها و ماه ها و سال هایی که اینجا بودین و به رخ هم نکشین .! هممون چشم داریم تاریخ عضویت هامونو می توونیم راحت ببینیم Big Grin الان از همتون پیر تر توی این سایت بنده هستم Big Grin پس لطفا دیگه توی این سایت بحثهای الکی نکنین ! من خودم به هیچ وحه علاقه خوندن دعوا و کل کل کردن توی این تاپیک و ندارم ! من میام اینحا واسه اینکه روحم تازه شه ! واسه اینکه وقتی نا امیدم پست های شما ها رو بخوونم و امیدوار بشم .

پس لطفا دیگه با هم نا سازگار نباشین اگه موافق یه پست هستین زیر اون پست و لایک کنین اگه مخالفین لازم نیست بیاین و اینجا جنگ راه بندازین . دوستون دارم مواظب خودتون باشین .

نسیم بانو Smile

والا به خدا... انقدر دارم مطالعه می کنم در مورد آمریکا که چشام دراومده به خدا... بعد شما اینجا هی هی هی بزنید تو سر و کله ی خودتون...!!!Big Grin
بابا زبان بخونین به خدا فقط زبان براتون می مونه...
تحقیق کنید کدوم شهر می خواهید برین بابا ا ا ا ا ا ا ا !!!!!Wink

تشکر کنندگان: shilan ، H Pier ، marsein ، Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، armin021 ، nasim ، shad52 ، soli asali ، janatirad ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 11:54)armin021 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 09:59)marsein نوشته:  سلام دوستان روز همگس بخیر و شادی
دوستان منتظر ببینیم امروز ابوظبی برامون چی داره!!!
بعد از دو روز استراحت و بخور بخواب باید امروز بترکوننننننننننننننننننننننننننننن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ابوظبی ما منتظریم

سلام دوست من
با توجه به اینکه چندوقتیه گیر دادم به کسانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و شماره کیسشون نزدیکه منه! لطفتون رو شامل حال من حقیر میکنین و بگین دقیقا آپدیت هاتون کی بوده؟
سپاسگذار و به امید کلیر شدن همه دوستان.

مافقط فردای مصاحبه آپدیت شدم و دیگه هیچییییییییی. حتی بابت ایمیلی که بعد از گذشت 90 روز هم فرستادم آپدیت نشدم. فکر میکنم میخوان مارو یکدفعه کلیر کنن. اگه شرایط شما هم مثل ماهاست نگران نباشید احتمالا شماهم یکدفعه کلیر میشین. بعد همه باهم هورا میشیم.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، armin021 ، shilan ، soli asali ، rezahoorjandi ، pari pari ، nedaba
[quote='marsein' pid='513442' dateline='1402818154'
مافقط فردای مصاحبه آپدیت شدم و دیگه هیچییییییییی. حتی بابت ایمیلی که بعد از گذشت 90 روز هم فرستادم آپدیت نشدم. فکر میکنم میخوان مارو یکدفعه کلیر کنن. اگه شرایط شما هم مثل ماهاست نگران نباشید احتمالا شماهم یکدفعه کلیر میشین. بعد همه باهم هورا میشیم.
[/quote]
خیلی ممنونم
با همه این تفاسیر که اکثر کیسهای مصاحبه مارچ یا حتی بعد از آن در ابوظبی نهایت فردا و پس فردای روز مصاحبه آپدیت داشتن، به حرف شما میرسیم و به این نتیجه میشه رسید که الان کیسهای ما رو دارن بررسی میکنن و در صورت اولین آپدیت نشانه های کلیر شدن ظهور خواهدکرد
۱. شما
۲. خودم
۳. علی مومن
۴. فرشاد
حتی کیس های بعدی مثل شیلان
امیدوارم به زودی خبرهای خوب بیاد...
* DV 2014 *
(2014-06-15 ساعت 12:28)armin021 نوشته:  [quote='marsein' pid='513442' dateline='1402818154'
خیلی ممنونم
با همه این تفاسیر که اکثر کیسهای مصاحبه مارچ یا حتی بعد از آن در ابوظبی نهایت فردا و پس فردای روز مصاحبه آپدیت داشتن، به حرف شما میرسیم و به این نتیجه میشه رسید که الان کیسهای ما رو دارن بررسی میکنن و در صورت اولین آپدیت نشانه های کلیر شدن ظهور خواهدکرد
۱. شما
۲. خودم
۳. علی مومن
۴. فرشاد
حتی کیس های بعدی مثل شیلان
امیدوارم به زودی خبرهای خوب بیاد...
[/quote]

حتی من
Big Grin
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: armin021 ، حاجی واشنگتن ، shilan ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 11:29)k1_m_1358 نوشته:  سلام دوستان میشه من رو یه راهنمایی بکنید؟
ایا باید زندگی زیر 6 ماه توی کشور دیگه رو جز ادرس ها بنویسیم؟

نه عزیزم طبق اعلام خودشان در دستورالعمل های مربوطه فقط کشورهائی که بالای 6 ماه در آنجا سکونت داشتید را باید بنویسید
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: armin021 ، nasim ، k1_m_1358 ، soli asali ، pari pari ، rezahoorjandi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان