کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
Arash1392_arffx_arash2013_saeedhei_ssara_amohammadiazar_love everlife _amin arefi

این دوستان هم مصاحبه مارچ ابوظبی هستن، لطف کنن یه خودی نشون بدن و ما رو در جریان آپدیتهاشون بذارن همه چی روشن میشه
با تشکر
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، arffx ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 12:52)armin021 نوشته:  Arash1392_arffx_arash2013_saeedhei_ssara_amohammadiazar_love everlife _amin arefi

این دوستان هم مصاحبه مارچ ابوظبی هستن، لطف کنن یه خودی نشون بدن و ما رو در جریان آپدیتهاشون بذارن همه چی روشن میشه
با تشکر
با درود
ما هم فقط دوبار به فاصله دو روز از مصاحبه اپ شدیم و دیگر خبری نیست
تشکر کنندگان: armin021 ، حاجی واشنگتن ، shilan ، soli asali ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان من میخوام امضا مو کامل کنم. وبرم عظو منتظرسرا چیکار کنم.
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 12:28)armin021 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 12:12)marsein
مافقط فردای مصاحبه آپدیت شدم و دیگه هیچییییییییی. حتی بابت ایمیلی که بعد از گذشت 90 روز هم فرستادم آپدیت نشدم. فکر میکنم میخوان مارو یکدفعه کلیر کنن. اگه شرایط شما هم مثل ماهاست نگران نباشید احتمالا شماهم یکدفعه کلیر میشین. بعد همه باهم هورا میشیم.
خیلی ممنونم
با همه این تفاسیر که اکثر کیسهای مصاحبه مارچ یا حتی بعد از آن در ابوظبی نهایت فردا و پس فردای روز مصاحبه آپدیت داشتن، به حرف شما میرسیم و به این نتیجه میشه رسید که الان کیسهای ما رو دارن بررسی میکنن و در صورت اولین آپدیت نشانه های کلیر شدن ظهور خواهدکرد
۱. شما
۲. خودم
۳. علی مومن
۴. فرشاد
حتی کیس های بعدی مثل شیلان
[/quote' نوشته:  سلام دوستان گل
منم با کیس نامبر ##39 از مصاحبه شده های هفته چهارم مارس ابوظبی هستم که بعد از روز مصاحبه 3 بار و روز 29 آپریل 1 بار و یک بار هم روز 11 جون با ایمیل آپدیت شدم. به نظر شما این سری نوبت ماهاست که کلیر بشیم؟ دیگه استرس داره دیوونم میکنه. امیدوارم این همه انتظار به خوشی ختم بشه. آمین.
امیدوارم به زودی خبرهای خوب بیاد...
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، rezahoorjandi ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 12:56)amin arefi نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 12:52)armin021 نوشته:  Arash1392_arffx_arash2013_saeedhei_ssara_amohammadiazar_love everlife _amin arefi

با تشکر
با درود
پس تا حدودی میشه گفت حدسمون درسته
ممنونم آقا امین گل
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، pari pari ، rezahoorjandi ، nedaba ، alitab
سلام دوستان من از سایت سیس میتونم چک کنم اما نمیتونم وضعیتم رو از سایت سفارت ابوظبی چک کنم باید چیکار کنم ؟
این اسم سایتشه دیگه درسته؟
http://www.abudhabiivo.net/
وقتی کیس نامبر رو به اینصورت مثلا وارد میکنم 2014AS1234 اینو جواب میده :
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، pari pari ، nedaba

با تشکر

سلام
آپ ديتهاي من تو امضام هست اما ما يه سوال از سفارت داشتيم كه بعد از جواب دادن دوباره پروندمون آپديت شد.
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، rezahoorjandi ، nedaba
دوباره برق سفارت ابوظبی رفت خدا داند دوباره کی گرم میشه موتورش جز کلیر دو سه تا کیس توی چهارشنبه عملا دیگه نه آپدیتی نه چیزی
خداییش ایناهم دیگه سرویس کردن ما رو -مرده شور هر چی آمریکا هم هس ببره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-15 ساعت 13:11)armin021 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 12:56)amin arefi نوشته:  

با تشکر
با درود
پس تا حدودی میشه گفت حدسمون درسته
ممنونم آقا امین گل
منم کیس یکی از دوستانمو هی چک می کنم هفته سوم مارچ ابوظبی بودن 6 روز بعد از مصاحبه آپ شدن و تا امروز هیچ خبری نیست کیسشون هم 4000 هستش
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 13:18)alimomen نوشته:  دوباره برق سفارت ابوظبی رفت خدا داند دوباره کی گرم میشه موتورش جز کلیر دو سه تا کیس توی چهارشنبه عملا دیگه نه آپدیتی نه چیزی

باهات موافقم دیگه دارم آلرژی پیدا میکنم به این سایت سفارت و سیس آدرسشو میزنم تا میاد بالا حالم بد میشه آخه نمیکنن 4 تا تبلیغ بذارن محیطش جذاب بشه لا اقلTongue
ولـــــــــــــــــــــــــی بـــــــــــــــــــــزودی تـــــــــــــــــــــموم میـــــــــــــــــــــــــشه و هـــــــــــــــــمه کلیـــــــــــــــــــــــــر میــــــــــــــــــــــشیم
در انتظار قبولی
(2014-06-15 ساعت 13:07)farhoud نوشته:  سلام دوستان من میخوام امضا مو کامل کنم. وبرم عظو منتظرسرا چیکار کنم.
به بالای صفحه نگاه کنید، نوشته کنترل پنل کاربر، کلیک کنید
و در قسمت سمت راست (پروفایل)، تغییر امضا مشهود است

تشکر بابت امضا و عضویت در منتظرسرا
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، janatirad ، amin arefi ، rezahoorjandi ، anahita 62 ، nedaba
(2014-06-15 ساعت 13:35)sad_sad نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 13:18)alimomen نوشته:  دوباره برق سفارت ابوظبی رفت خدا داند دوباره کی گرم میشه موتورش جز کلیر دو سه تا کیس توی چهارشنبه عملا دیگه نه آپدیتی نه چیزی

باهات موافقم دیگه دارم آلرژی پیدا میکنم به این سایت سفارت و سیس آدرسشو میزنم تا میاد بالا حالم بد میشه آخه نمیکنن 4 تا تبلیغ بذارن محیطش جذاب بشه لا اقلTongue
ولـــــــــــــــــــــــــی بـــــــــــــــــــــزودی تـــــــــــــــــــــموم میـــــــــــــــــــــــــشه و هـــــــــــــــــمه کلیـــــــــــــــــــــــــر میــــــــــــــــــــــشیم
دوست عزیز شما که مصاحبتون فوریه بوده، آپدیت هاتون به چه صورته؟
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: soli asali ، rezahoorjandi ، nedaba
امیدوارم عاقبت هممون ختم به خیر شده!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: armin021 ، sal0811 ، nasim ، soli asali ، janatirad ، amin arefi ، pari pari ، rezahoorjandi ، Ramin geologist ، nedaba
چه خبر دوستان ؟ کی کلیر شده امروز ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: armin021 ، shilan ، pari pari ، rezahoorjandi ، حاجی واشنگتن ، anahita 62 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان