کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آخيييييييييييش بالاخره باز شد. مردم تو اين چند روز.
دوستان متاسفانه من هنوز كلييير نشدم ديروز هم همون جواب تكرارى رو در جواب ايميل همسرم دادند و فقط خود ايشون رو اپديت كردند. SadSadSad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-04-03 ساعت 14:01)lida55 نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 17:12)2014winner نوشته:  دوستان همین الان با سفارت تماس گرفتم که بعد از کلی شماره های 1و2 آخرش میگه به سایت ما مراجعه کنین و هیچکس جوابگو نیست. KCC هم زنگ زدم یه سره میگه خطامون اشغالن و صبر کنین. دلم خوش بود بعد از 6 ماه یه جواب درست درمون میدن بهم. خلاصه گفتم بیخودی زنگ نزنین به اینا که فعلا هیچکس جوابگو نیست

دوست عزیز همونطور که یادت میاد وقتی ژانویه سیس کیسهای ما رو شناخت ما هیچکدوم از روز مصاحبه یا یک روز بعد از اون اپدیت نشده بودیم. برای ما که اکتبر بودیم سه ماه روی پرونده کاری انجام نشده پس هر زمانی که برای کلیرنس لازم بود رو به علاوه 3 ماه کنید. حالا دیگه برامون مشخصه که این توقف تقریبی کلیر تا حالا برنامه ریزی شدس. من واقعا امید دارم ته این برنامه کلیر شدن تک تک کیسها هست. من فکر نمیکنم آفیسر ها هم چیزی بدونن چون زمان مصاحبه به اکثر ما در چند ماه اول حرف از چک کردن سایت طی یکی دو ماه میزدن یا به بعضی دوستا ن گفتن صبر کن بلیط رو برای برگشت تغییر بده تا بهت خبر بدیم که خبر ندادن. بهر حال هر کدوم ار ما باید اون کاری که لازمه رو انجام بده تا بتونه این زمان رو تحمل کنه. ولی نباید تردید کرد که ویزا ها ی زیادی هنوز صادر نشدن که مال ما هستن.Big Grin
سلام وینر عزیز یادت میاد3 اوریل اینو بهتون گفتم حالا خودتون از زبان سفارت شنیدین تمام این تاخیر ها یا مکث در کلیر کردن برنامه ریزی شدست
(2014-06-18 ساعت 13:15)p.r.kh نوشته:  سلام ببخشید دوستان این جدول و سایت سیس آدرسش چیه ؟
بعد یه سوال دیگه ابوظبی را باید از سایت abudhabiivo چک کرد دیگه ؟

‌اين آدرس سيس
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
بله اگه ابوظبي مصاحبه شديد از سايت ابوظبي بايد وضعيتتون رو كنترل بفرماييد
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، p.r.kh ، armin021 ، soli asali ، nedaba
ما امروز صبح رفتیم برای تمدید مدیکال همون مراحل قبل تکرار شد به دخترم مرحله دوم واکسن آبله‌مرغان رو زدن و تست سل و انجام دادن خلاصه فیلمی داشتیم امیدوارم همه خیلی زود کلیر بشن
تشکر کنندگان: lida55 ، armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pariaaa ، nedali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 10:20)shandiz نوشته:  مهاجر سرا ازاد شد

بابا چی چی آزاد شد .آب و برق و گازم میخواد قطع شه قبلش یه اطلاعیه ای میدن حداقل این مدیران پرکار بیان یه توضیحی بدن .تازه من کلی تو گوگل سرچ زدم چن با پوزش و معذرت بود ولی مال 2010 یا 2011 خوب الان چرا نیست حتی یه وبلاگم بود که توش توضیح داده بود که دلیل قطعی سایت چیه ولی همش قدیمی بود مال 2-3 سال پیش خوب الانم میشد تو همون وبلاگ یه اطلاعیه بذارنSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedali ، pari pari ، nedaba
دیگه حالی واسه ما میمونه، نه والا
احوالی واسه ما میمونه نه بلا
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
آقا ما گناه داریییم! چرا اینجوری میکنید با ما!!!! خو این سایتو نبندید!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-06-18 ساعت 13:18)sal0811 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 13:15)p.r.kh نوشته:  سلام ببخشید دوستان این جدول و سایت سیس آدرسش چیه ؟

https://docs.google.com/spreadsheets/d/t...1320319750

با سلام دوستان عزيزي كه اين جدول را تجزيه و تحليل ميكنن من چك كردم كيس نامبرهاي بعد از٧٧٠٩ براي انكارا و بعد از ٧٤١٥ براي ابوظبي توي سايت سيس نيست
كسي ميدونه چرا؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، pendleton ، Sara_lphmkf ، armin021 ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 11:49)anahita 62 نوشته:  از قصه گو چه خبر ویزا شو گرفت ؟

تا جایی که من خبر دارم فک کنم فردا باید بگیره و میگفت سفارت اینقد شلوغ بوده که 2 ساعت تو صف بودن .همینجا نوشته بود قبل خرابی سایت و فک کنم اینا با این شلوغی نتونن به کیسای بعدی برسن فعلا آخه من چن تا چک کردم نه آپدیت نه کلیر ولی آقای مومن اگه بیاد از ابوظبی خبر بده بهتره

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-18 ساعت 13:49)reza16 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 13:18)sal0811 نوشته:  

https://docs.google.com/spreadsheets/d/t...1320319750

با سلام دوستان عزيزي كه اين جدول را تجزيه و تحليل ميكنن من چك كردم كيس نامبرهاي بعد از٧٧٠٩ براي انكارا و بعد از ٧٤١٥ براي ابوظبي توي سايت سيس نيست
كسي ميدونه چرا؟

تا کیس 8899 هست.بقیه در آپدیت بعدی.هفته اول جولای
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، nedaba
با تشکر از دوستان > من رفتم این فایل سیس را چک کردم جلوی شماره کیس ما زده issued . منظورش چیه ؟
البته همسرم یک ضرب ویزاش را گرفت ، من FB خوردم .
70 روز=70000000000000000000000000 روز گذشت بدون هیچ آپدیتی حالم خیلی بده نمیدونم چرا نمیتونم به اعصابم مسلط باشمSad

(2014-06-18 ساعت 14:16)shilan نوشته:  70 روز=70000000000000000000000000 روز گذشت بدون هیچ آپدیتی حالم خیلی بده نمیدونم چرا نمیتونم به اعصابم مسلط باشمSad
اون یکی سفارتها یه بار همه رو آپدیت کردن الا این ابوظبی ، ولی فکر کنم بدون آپدیت یه باره کلیر می کنن مارو ...SmileTongue
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: shilan ، nedali ، Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، reasonable ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 14:15)p.r.kh نوشته:  با تشکر از دوستان > من رفتم این فایل سیس را چک کردم جلوی شماره کیس ما زده issued . منظورش چیه ؟

دوست عزیز فایل سیس آخرین شرایط برنده اصلی رو نشون میده و حتما همسرتون برنده اصلی هستند.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 14:15)p.r.kh نوشته:  با تشکر از دوستان > من رفتم این فایل سیس را چک کردم جلوی شماره کیس ما زده issued . منظورش چیه ؟

منظورش اینه که کیس اصلی ویزا گرفته.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان