کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من الان از شماره خودم تا ۱۰۰ تا پائین تر و ۱۰۰ تا بالاتر رو چک کردم به جز یه نفر بقیه هیچ کدوم کلیر نشدن. (در مورد ابوظبی)

یعنی‌ تا آخر جون امکان داره اتفاقاتی بیفته؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، shahryar7021 ، shilan ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedali ، nedaba
سلام
بچه ها تو مدتی که سایت مهاجرسرا خوابیده بود خبر خاصی نشده ؟ آخرین وضعیت کلینرس ها چی بود؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، shahryar7021 ، shilan ، soli asali ، nedaba
آقا من خیلی ناراحتم. چشم آب نمیخوره که من ویزا امریکا بگیرم!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: pari pari ، farshadm999 ، hamideftex2014 ، shilan ، jojo_hami ، nedaba ، Hadi2014
سارا خانوم.... جاروتو بیار اینجا جارو کن و سایت رو بتکون.... جوری که هرچی کیس جا مونده مثل من این جاست یه تکون بخورن و سولی جان بیاد سطل رنگ سبز قشنگش رو بریزه هممون رو سبزه سبز کنه.... خدا یا دلم یه خنده و شادی میخواد .... ای کاش ظفر نزدیک باشه. خدایا برسون.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-06-18 ساعت 15:26)p.arsa نوشته:  آقا من خیلی ناراحتم. چشم آب نمیخوره که من ویزا آمریکا بگیرم!

آقا شما که هنوز ۱ هفته نشده رفتید مصاحبه ، بی‌خیال از الان؟

بخند تا دنیا بهت بخنده.

البته من خندیدم دنیا هم خندید بعد فهمیدم دنیا داره مسخرم میکنه. Big Grin
خوشحالم.
(2014-06-18 ساعت 14:29)nedali نوشته:  سلی جون سبزمون کن آقای همسر هم شکر خدا ایشود شد حالا قدر این ویزا رو خوب میدونم 190 روز کذایی
برای هممون دعا میکنم این ویزا به صلاح و مصلحتمون باشه خدایا شکرت
هووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هورااااااااااااااااااااااااااااا دوست خوبم مبارکتون باشه ، Smile
به خاطر توضیحاتتون ازتون بسیار ممنونم . آرزوی خوشبختی براتون دارم
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، pari pari ، armin021 ، pari pariaaa ، nedali ، nedaba ، shahryar7021
(2014-06-18 ساعت 15:22)farshadm999 نوشته:  من الان از شماره خودم تا ۱۰۰ تا پائین تر و ۱۰۰ تا بالاتر رو چک کردم به جز یه نفر بقیه هیچ کدوم کلیر نشدن. (در مورد ابوظبی)

شمارش چند بود؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pari ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، parifari
(2014-06-18 ساعت 15:26)p.arsa نوشته:  آقا من خیلی ناراحتم. چشم آب نمیخوره که من ویزا آمریکا بگیرم!
دوست من چرا ناراحتی من که تو nov مصاحبه داشتم بعد 189 روز فقط 4بار اپ شدم که اونم 2 تاش به زور میل بودن..... نگران نباش ایشالا به زودی کلیر میشی و مثل من اینقدر صبر نمیکنی...
البته من قبل مصاحبه اشتباهی رفتم یه سر پیش ایوب ... الان اینه که اینقدر کارم به درازا کشیده.... امیوارم شما بهش سر نزده باشی.Big Grin
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، armin021 ، p.arsa ، shilan ، nedaba ، Hadi2014 ، shahryar7021
(2014-06-18 ساعت 15:32)shilan نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 15:22)farshadm999 نوشته:  من الان از شماره خودم تا ۱۰۰ تا پائین تر و ۱۰۰ تا بالاتر رو چک کردم به جز یه نفر بقیه هیچ کدوم کلیر نشدن. (در مورد ابوظبی)

شمارش چند بود؟

والا یادم نیست. من پشت سر هم چک می‌کردم. الان دوباره چک می‌کنم. Big Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، armin021 ، shilan ، nedaba

فرشاد جون فکر کنم ابوظبی خیلی داره رو حساب کتاب پیش میره. الان ترمز کلیر کردن و کشیدن و دارن ویزای اونایی که کلیر کرده بودن و میدن تا کلا تکلیفه قبل از مصاحبه مارچیا روشن شه.
از طرفی وقتی نگاه میکنم و می بینم از این تاریخ به بعد جز تک و توک اکثرا به جز یکی دو روز بعد مصاحبه آپدیت ندارن! این هم دلیلی بر همین موضوعه.
اینا نشونه اینه که به زودی میان و جواب پروسه ماه مارچ و احتمالا آپریل و نهایی میکنن و با یکی دو تا آپدیت اولیه کلیر میکنن.
اگه قرار باشه که هم بیان مصاحبه کنن و هم کلیر کنن و هم ویزا بدن که خیلی اونجا شیر تو شیر تر از الان میشه!
من فکر میکنم الان اینطوری دارن پیش میرن.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
راستی دوستان کسی میدونه چرا انکارا هیچ کاری نمیکنه... اتفاق خاصی افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه یکی بگه ما رو هم روشن کنه..... میسی.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedali ، nedaba ، sal0811
(2014-06-18 ساعت 15:37)armin021 نوشته:  

فرشاد جون فکر کنم ابوظبی خیلی داره رو حساب کتاب پیش میره. الان ترمز کلیر کردن و کشیدن و دارن ویزای اونایی که کلیر کرده بودن و میدن تا کلا تکلیفه قبل از مصاحبه مارچیا روشن شه.
از طرفی وقتی نگاه میکنم و می بینم از این تاریخ به بعد جز تک و توک اکثرا به جز یکی دو روز بعد مصاحبه آپدیت ندارن! این هم دلیلی بر همین موضوعه.
اینا نشونه اینه که به زودی میان و جواب پروسه ماه مارچ و احتمالا آپریل و نهایی میکنن و با یکی دو تا آپدیت اولیه کلیر میکنن.
اگه قرار باشه که هم بیان مصاحبه کنن و هم کلیر کنن و هم ویزا بدن که خیلی اونجا شیر تو شیر تر از الان میشه!

آرمین جان موافقم...Wink

تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، shilan ، nedaba ، pari pari
(2014-06-18 ساعت 15:37)armin021 نوشته:  

خدا از دهنت بشنوه، اینایی که کلیر شدین برید ویزاتونو بگیرید دیگه بابا. ما موندیم ته صف.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، shilan ، nedali ، nedaba ، pari pari ، حاجی واشنگتن
(2014-06-18 ساعت 15:25)sysmaster نوشته:  سلام
بچه ها تو مدتی که سایت مهاجرسرا خوابیده بود خبر خاصی نشده ؟ آخرین وضعیت کلینرس ها چی بود؟
هیییییییییییچچچچ خبری نبوده
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، nedaba ، batigoal_189
دوستانی که از ابوظبی میپرسن از سه شنبه تا حالا هیچ خبری نیست در حد فقطدوتا آپدیت 15 و 16 جون برای کیسهای 4121و3960
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان