کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-21 ساعت 14:14)zzarin نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 13:56)sami8000 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 13:52)m.mirzaee نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:15)20142ddc نوشته:  [quote='عاطفه سروش' pid='515057' dateline='1403332358']
سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟

سلام دوست عزیز
بهتره خودتون تشریف ببرید وتا قبل از ۹ شهریور برای رفتن به آمریکا اقدام کنید.چون همانطورکه میدونید حدودا" ۹ مهر مصادف با آخر سپتامبره.پس برای اینکه مجددا" هزینه مدیکال رو متحمل نشیدهر چه سریعتر اقدام کنید منطقی تره.
سلام
شما شماره کیستون شبیه منه . شما آپدیتهاتون با ایمیل بوده یا خودشون آپدیت کردن ، در ضمن از ابوظبی بوده یا آمریکا؟
من برای پیکاپ ویزا با چند جا تماس گرفتم گفتن که ویزای مهاجرتی رو نم تونیم پیکاپ کنیم فقط مسافرتی و فرصت تحصیلی رو میشه ، یکی با دیدار سیر گیتی تماس گرفتم ، یکی هم با آپانس ملکومیان البته من برای ارمنستان پرسیدم نه آنکارا یا ابوظبی

منم به همین نتیجه رسیدم
تشکر کنندگان: masoud z ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
تو منتظرسرا بعد از 12 نفر نوبت منه که سبز بشم. یعنی آنکارا که قراره این هفته 2 بار آپدیت کنه و هربار بیش از 12 نفر قراره آپدیت بشه آخر این هفته کلیر شدیم......
و اگه من تو این لیست سبز شدم بدونین امسال همتون کلیر کیشین و ویزا کم نمیاد.
Sara_lphmkf عزیز بدو جاروتو وردار بیار واسه دوشنبه آماده باش منم پشت سرت تی میکشم که یه وقت کسی جا نمونه..........

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
دوستان عزیزی که کلیر شدین هیچ سفری زیباتر از اینکه بری سفر تا ویزاتو بگیری نیست. این فرصت رو از دست ندین و بشتابین به سوی ویزا .... کارتونم به کس دیگه نسپارین.

Wink 
هیچ مدیکالی هم ساده تر و خوشایند تر از تمدید مدیکال واسه ویزا نیست پس نگران مدیکال هم نباشین ....
تجربه کردم که میگم وقتی واسه مدیکال رفته بودیم منی که ترس از آمپول دارم و کلا از تجهیزات پزشکی میترسم اصلا نترسیدم. این دفعه که ایشالا میریم واسه تمدید مدیکال وقتی ازم خون میگیرن و میدونم که بعدش ویزا میگیریم و نگران کلیرنس نیستم بهترین مدیکال زندگیم رو تجربه خواهم کرد.
آره پس چی فکر کردین من خیلی آدم مثبت اندیشی هستم...Cool

(2014-06-22 ساعت 01:12)lida55 نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 01:04)Morteza1350 نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 00:51)kamran68 نوشته:  با سلام خدمت دوستان، کیس 3200 هستم اوایل فوریه مصاحبه در ابوظبی داشتیم، خیلی از کسانی که شماره کیسشون یا تاریخ مصاحبه شون بعد از ما بوده،کلیر شدند،آپدیت یکی به آخرمون 8 june بوده که همه با هم بعد از زمان خیلی طولانی آپدیت شدند ولی کلیر نشدیم، از کسایی که میشناختم که همون زمانهای ما مصاحبه داشتند اکثرا 7June آپدیت شدند و 8June کلیر شدند! با ادامه این روند صبح 16 june ایمیل اول رو به سفارت زدم که وضعیت پروسه ما چطوره و بلافاصله عصر همون روز جواب ایمیل اومد که این متنش بود:
Thank you for your Jun 16, 2014 email. We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your diversity visa application. You need to drop your original passport and new medical reports for all member of the family on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
و همون موقع توی سایت سیس همه اعضا به غیر از پدرم که سربازی داشته وضعیتشون از administrative processing به ready تغییر کرده بود و همه 16 june آپدیت شده بودن ولی هنوز وضعیت پدرم که سربازی داشته AdministrativeProcessing باقی مونده و البته آپدیت اونم 16 june شده بود. در طی این یه هفته ای که از این موضوع گذشته وضعیتمون تغییری نداشته و سایت سفارت (http://www.abudhabiivo.net) هم همون وضعیت AdministrativeProcessing رو برای پرونده مون نشون میده. دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا مشابه این وضعیت کسی داشتیم یا نه و آیا باز باید به سفارت ایمیل بزنم و وضعیت پدرم رو ازشون بپرسم و اگه اینطوره متن درخواستم چی باید باشه.
با تشکر
سلام ماهم ٧و٨جون اپديت شديم ولى متاسفانه كلير نشديم

ایمیل بزنین دوست عزیز فوقش همون جواب کذایی رو میدن یا خبر خوب میگیرینWink

پرونده شما مثل ما هست نگران نباشيد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: masoud z ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
بوسنی 0 نیجریه 1
تا پایان نیمه اول
خدا کنه بوسنی در نیمه دوم ببره
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: masoud z ، lighter ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-22 ساعت 01:39)masoud z نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 00:12)peymanpakd نوشته:  این هم لینک اکسل سایت ceac
https://docs.google.com/spreadsheets/d/t...view?pli=1
اقا پیمان این امار ظاهرا قدیمیه و مربوط به ماه اپریل هست شاید هم من تمام صفحه های اکسلو باز نمیشه. بی زحمت یه بار چک کن.
فایل سیس 2014-03-06

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...edit?pli=1
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: m_nikparvaz، 1 مهمان
ساعت 4/13 صبح
بازی همچنان به نفع نیجریه
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، anahita 62 ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-22 ساعت 00:30)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudyara» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «S.gh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «khapaleh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «اسفند89» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «khor_maah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hassan2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza1350» عزیزღღღ

ممنون دوست عزیز.چه حالی کردم اسممو دیدمWink
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، miladfr12
بچه ها تو رو خدا یکی بگه این ready یعنی چی؟؟؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
سلام دوستان گلم
صبح اولین روز تابستانی و بلند ترین روز سال بخیر و سرشار از انرژی Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-06-22 ساعت 08:06)mahssa نوشته:  بچه ها تو رو خدا یکی بگه این ready یعنی چی؟؟؟

ready یعنی آماده برای مصاحبه. مگه شما قبلاً مصاحبه نشدین؟
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: mahssa ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-22 ساعت 08:06)mahssa نوشته:  بچه ها تو رو خدا یکی بگه این ready یعنی چی؟؟؟

مهسا جان معمولا قبل از مصاحبه ready می شید. یعنی آماده مصاحبه اید Smile
چطور مگه چی شده؟؟؟؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: mahssa ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-22 ساعت 08:24)Ramin geologist نوشته:  

چطور مگه چی شده؟؟؟؟

ما مصاحبه هم شديم ولي من و پسرم كه زير مجموعه همسرم هستيم هنوز ready هستيم آپديت هم شديم ولي باز من و پسرم را ready نوشته آخرين آپديت همسرم كه فرد برنده هست ١١جون مال ما ٦ جون هست .موفق و پيروز باشيد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mahssa ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-22 ساعت 08:23)khapaleh نوشته:  

ready یعنی آماده برای مصاحبه. مگه شما قبلاً مصاحبه نشدین؟
منم همین فکرو میکنم ولی از صحبتای بعضی از دوستان به نظر میاد منظور از ready اینه ک ویزا آمادست ک ظاهرا این دوستان اشتباهی متوجه شدن
ممنون از شما

(2014-06-22 ساعت 08:31)Aroma نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 08:24)Ramin geologist نوشته:  

چطور مگه چی شده؟؟؟؟

ما مصاحبه هم شديم ولي من و پسرم كه زير مجموعه همسرم هستيم هنوز ready هستيم آپديت هم شديم ولي باز من و پسرم را ready نوشته آخرين آپديت همسرم كه فرد برنده هست ١١جون مال ما ٦ جون هست .موفق و پيروز باشيد .
دقیقا مثل ما....
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان