کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-22 ساعت 02:27)anahita 62 نوشته:  تو منتظرسرا بعد از 12 نفر نوبت منه که سبز بشم. یعنی آنکارا که قراره این هفته 2 بار آپدیت کنه و هربار بیش از 12 نفر قراره آپدیت بشه آخر این هفته کلیر شدیم......
و اگه من تو این لیست سبز شدم بدونین امسال همتون کلیر کیشین و ویزا کم نمیاد.
Sara_lphmkf عزیز بدو جاروتو وردار بیار واسه دوشنبه آماده باش منم پشت سرت تی میکشم که یه وقت کسی جا نمونه..........

آناهیتا جان داستان پسر بامزه ات رو خوندم و با همسرم کلی قربون صدقه اش رفتیم
خیلی بامزه بود شاید اگر برای خود آفیسر تعریف میکردین ویزای پسرتون رو یکضرب میداد...
ولی نگران نباشید دوست من این سارا خانم جاروش واقعا کار میکنه و انشاله همه رو میریزه بیرون از این تاپیک
من فکر میکنم برنامه ریزی سفارت آنکارا برای کلیر کردن به این صورت باشه (البته ممکنه استثنا های کوچکی هم وجود داشته باشه ولی در کل همینه)
تا اینجا تقریبا کیس های اکتبر و نوامبر و دسامبر کلیر شدن یا در آخرین مرحله های کلیرنس هستن و انشاله تو همین هقته همشون یا اکثر غریب به اتفاقشون کلیر میشن
در یکماه آینده مصاحبه شده های ژانویه و فوریه و مارس رو کلیر میکنن
در یکماه بعد از اون مصاحبه شده های آپریل و می و جون
و در ماه آخر که سپتامبر باشه مصاحبه شده های جولای و اگوست و خود سپتامبر رو
بنا بر این انشاله شما در این یک ماه اخیر کلیر خواهید شد و اون فرشته کوچولو هم به دوچرخه گرون قیمتش میرسه پس هوووورااا برای همه بچه ها
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
شاید یکشنبه هم فرجی بشودBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: shilan ، Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
با آرزوی کلییر شدن همه ی دوستان عزیزم و پدر جانم.. +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2014-06-21 ساعت 23:30)peymanpakd نوشته:  خدا خیرتون بده یکی 1 رتبه به دختر 40 روزم نمیدید؟Big Grin

یک رتبه ناقابل پیشکش دُخمل گوگولی خودمون که رفیق باوفای پیری باباشه
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
سلام دوستان صبح همگی بخیر خوشی
+++++++++++++++++++++++++++
امیدوارم امروز روز خیلی خوبی برای بچه های ابوظبی باشه و یک لیست بلند بالا کلیر شده داشته باشیم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

از پیش بینی ها چه خبر؟ از دوستان عزیزی که خیلی خوب پیش بینی می کنن خواهشمندیم اخبار جدید ارسال کنن لطفا
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-06-22 ساعت 09:50)marsein نوشته:  سلام دوستان صبح همگی بخیر خوشی
+++++++++++++++++++++++++++
امیدوارم امروز روز خیلی خوبی برای بچه های ابوظبی باشه و یک لیست بلند بالا کلیر شده داشته باشیم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

از پیش بینی ها چه خبر؟ از دوستان عزیزی که خیلی خوب پیش بینی می کنن خواهشمندیم اخبار جدید ارسال کنن لطفا
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بچه ها بدلم افتاده که امروز بالاخره خبرای خوشی میرسه وpari pariوBeni2050وehsanifvوeliluckyوshad52 والبته خودم از ابوظبی کلیر میشیمBig Grin
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
در انتظار قبولی
سلام دوستان گلم ... صبح همگیتون بخیر ... راستش میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم... من امروز 192 روزه شدم از انکارا.... از دوستان پرسیدم گفتن بهتر میل بزنید جویا یشکید کارتون رو... میخواستم اگه میتونید یه متن خوب برای پیگیری این موضوع اگه دم دست دارید یا اون چیزایی رو که باید تو میل بپرسم رو راهنمایی کنید که من امروز یه میل به سفارت بزنم و پیگیری کنم ... ممنون.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: soli asali ، ali3875 ، قصه گو ، mahan1331 ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-22 ساعت 09:28)عراقی نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 23:30)peymanpakd نوشته:  خدا خیرتون بده یکی 1 رتبه به دختر 40 روزم نمیدید؟Big Grin

یک رتبه ناقابل پیشکش دُخمل گوگولی خودمون که رفیق باوفای پیری باباشه
دست عمو عراقيش درد نكنه
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mahan1331 ، pari pari ، آلیس-1980 ، shahryar7021 ، shilan ، nedaba
با تشكر از دوستاي عزيزي كه الطافشان نصيب ما شد
soli عزيز، pari عزيز، anahita عزيز،
جناب عراقي بزرگوار و خانم nikparvaz محترم

و آرزوي كلير شدن هرچه زودتر دوستان
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-06-22 ساعت 10:36)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان گلم ... صبح همگیتون بخیر ... راستش میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم... من امروز 192 روزه شدم از انکارا.... از دوستان پرسیدم گفتن بهتر میل بزنید جویا یشکید کارتون رو... میخواستم اگه میتونید یه متن خوب برای پیگیری این موضوع اگه دم دست دارید یا اون چیزایی رو که باید تو میل بپرسم رو راهنمایی کنید که من امروز یه میل به سفارت بزنم و پیگیری کنم ... ممنون.

حمید جان برات یه متن گذاشتم ایمیلش کنSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-22 ساعت 08:06)mahssa نوشته:  بچه ها تو رو خدا یکی بگه این ready یعنی چی؟؟؟

یعنی همین روزا نامه دوم برای دعوت به مصاحبه میاد براتون
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-06-22 ساعت 10:36)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان گلم ... صبح همگیتون بخیر ... راستش میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم... من امروز 192 روزه شدم از انکارا.... از دوستان پرسیدم گفتن بهتر میل بزنید جویا یشکید کارتون رو... میخواستم اگه میتونید یه متن خوب برای پیگیری این موضوع اگه دم دست دارید یا اون چیزایی رو که باید تو میل بپرسم رو راهنمایی کنید که من امروز یه میل به سفارت بزنم و پیگیری کنم ... ممنون.

Dear sir/madam

I am one of the selectees of DV lottery 2014.I had my interview on ---- at the U.S embassy in Ankara , Turkey
I want to to know is it a normal time for the reply or my case has been delayed? if so what the reason can be ,After about---- days there has been no change in my application status .
I would like to ask you to help me to know about the latest statue of my case

Best regars

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: ali3875 ، hamideftex2014 ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، nasim
ممنون از همه شما دوستای عزیزم که فورا جواب دادین.... امیدوارم همه دوستان زودتر کلیر شن و ویزا گرفته مشغول انجام کاری سفرشون باشن.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: soli asali ، anahita 62 ، pari pari ، قصه گو ، ali3875 ، آلیس-1980 ، nedaba ، m_nikparvaz ، nasim
(2014-06-22 ساعت 09:02)پائیز نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 02:27)anahita 62 نوشته:  تو منتظرسرا بعد از 12 نفر نوبت منه که سبز بشم. یعنی آنکارا که قراره این هفته 2 بار آپدیت کنه و هربار بیش از 12 نفر قراره آپدیت بشه آخر این هفته کلیر شدیم......
Sara_lphmkf عزیز بدو جاروتو وردار بیار واسه دوشنبه آماده باش منم پشت سرت تی میکشم که یه وقت کسی جا نمونه..........

خیلی بامزه بود شاید اگر برای خود آفیسر تعریف میکردین ویزای پسرتون رو یکضرب میداد...
ولی نگران نباشید دوست من این سارا خانم جاروش واقعا کار میکنه و انشاله همه رو میریزه بیرون از این تاپیک
من فکر میکنم برنامه ریزی سفارت آنکارا برای کلیر کردن به این صورت باشه (البته ممکنه استثنا های کوچکی هم وجود داشته باشه ولی در کل همینه)
تا اینجا تقریبا کیس های اکتبر و نوامبر و دسامبر کلیر شدن یا در آخرین مرحله های کلیرنس هستن و انشاله تو همین هقته همشون یا اکثر غریب به اتفاقشون کلیر میشن
بنا بر این انشاله شما در این یک ماه اخیر کلیر خواهید شد و اون فرشته کوچولو هم به دوچرخه گرون قیمتش میرسه پس هووووراابرای همه بچه ها
مرسی از لطفتون دوست عزیز . امیروارم اینطور که میگین باشه و امسال همه کلیر بشن . منم از ته ته دل آرزو میکنم خدا هیچ کدوم از اعضای این تاپیک رو بدون ویزا نزاره.

(2014-06-22 ساعت 09:02)پائیز نوشته:  

بنا بر این انشاله شما در این یک ماه اخیر کلیر خواهید شد و اون فرشته کوچولو هم به دوچرخه گرون قیمتش میرسه پس هووووراابرای همه بچه ها
مرسی از لطفتون دوست عزیز . امیروارم اینطور که میگین باشه و امسال همه کلیر بشن . منم از ته ته دل آرزو میکنم خدا هیچ کدوم از اعضای این تاپیک رو بدون ویزا نزاره.

(2014-06-22 ساعت 11:13)hamideftex2014 نوشته:  ممنون از همه شما دوستای عزیزم که فورا جواب دادین.... امیدوارم همه دوستان زودتر کلیر شن و ویزا گرفته مشغول انجام کاری سفرشون باشن.
بهتره همین امروز ایمیل بزنین که اول هفته شروع کاری شون ببینن و اون جواب خوشحال کننده رو براتون بفرستن

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، m_nikparvaz
منتظرسرا از دسترس خارج شده؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت: