کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی
خوشحالم که سایت دوباره بالا اومد وقتی قطع میشه منم می رم تو کما Smile
الان 106 روز که منتظرم و دریغ از حتی بک آپدیت. الانم دارم میرم ماموریت و نمی دونم به اینترنت دسترسی دارم یا نه. امیدوارم وقتی برگشتم اینجا پر از خبرای خوب برای شماها و من باشه. بچه دعا کنید این برزخ تموم بشه. دارم دیونه میشم.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-06-24 ساعت 09:00)shilan نوشته:  مدیران عزیز تورو خدا (با التماس)بگید چرا سایت اینقد قطع میشه تقریبا ماهی 2-3 بار ما از اینجا مونده و از اونجا رونده و اینجا منتظریم من سایت که قطع میشه دیگه توخونه بد اخلاقم حالم میریزه به هم کارم به گریه های طولانی و........... میرسه .این سایت تنها چیزی تو این اوضا برا ما داره اخبار جدیده حداقل یه کم از استرسمون کم میکنه.ولی قبلا هم گفتم کاش یه جایی خبر بدید قبلش وبگید چن وقت قطع میمونه.
راست می گه دیگه مدیران اگه یه وبلاگ درست کنید که در کنار سایت زمانی که سایت قطع می شه ما اونجا با هم صحبت کنیم یا حداقلش بگید تا این تاریخ سایت قطع هستش ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: reza_top60 ، shilan ، marsein ، nedaba ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، soli asali
نبینم دوباره یاس داره بر شما غلبه میکنه مسلط باشید به خودتون -خوش باشید دو روز دنیا این هفته هم خبری نیست پس لطفا شروع نکنید به آیه یاس خوندن-ما میخایم اینجا خوش باشیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دارم میرم بیرون توروخدا برگشتم سایت دوباره قطع نشده باشه . مدیران توجه بفرمایین لطفا Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-06-24 ساعت 08:13)mahssa نوشته:  دوستان ایروان جواب ایمیل نمیده چرا؟؟؟ معمولا چه مدت بعد از فرستادن ایمیل جواب میدادن؟
من که اون زمانی که 90 روزه شدم صبح ایمیل زدم ظهر جواب دادن گفت تا 120 روز صبر کن بعد ایمیل بزن Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mahssa ، nedaba ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
یه گله و شکایت هم داشتم :
چرا دوستان کیس هاشونو از منتظر سرا پاک می کنن این دیگه چه مرامی دلیل نمی شه که 2 نفر با هم دعوا کنن بعد فردا بیایم ببینیم کلا طرفو از سایت و منتظر سرا حذف می کنن من همیشه وضعیت کیسم را با اون دوستی که الان کیسشون توی منتظر سرا نیستش چک می کردم واقعا که ..............
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-06-24 ساعت 09:33)alimomen نوشته:  فکر کنم سهمیه ماهیانه به ته رسیده به خاطر همینه که چیزی اعلام نمیکنن و احتمال زیاد هم تو این هفته خبری نیست تا جون تموم بشه

علی آقا جون ما که خیلی وقته تموم شده و به لب رسیده
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، mehdi2014 ، ﻣﻴﺘﺮا ، pari pari ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
سلام . من 80 روز پيش مصاحبه شدم. خانمم ويزا يه ضرب گرفت ، خودم كليرنس خوردم ولي تو اين 80 روز يك بارم آپديت نشدم. بنظرتون طبيعيه يا پروندم رو موقع آب خوردن تو يخچالشون جا گذاشتن !!
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، pari pari ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
(2014-06-24 ساعت 09:54)Ramin geologist نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 09:33)alimomen نوشته:  فکر کنم سهمیه ماهیانه به ته رسیده به خاطر همینه که چیزی اعلام نمیکنن و احتمال زیاد هم تو این هفته خبری نیست تا جون تموم بشه
حوب می تونن الان اعلام کنن برای سهمیه ماه بعد تا طرف بره ویزاشو بگیره و مدیکال مجدد و غیره یک هفته طول می کشه و دقیقا میوفته توی ماه جولای ...
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: shilan ، reasonable ، nedaba ، mehdi2014 ، pari pari ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
(2014-06-24 ساعت 09:57)masoud92 نوشته:  سلام . من 80 روز پيش مصاحبه شدم. خانمم ويزا يه ضرب گرفت ، خودم كليرنس خوردم ولي تو اين 80 روز يك بارم آپديت نشدم. بنظرتون طبيعيه يا پروندم رو موقع آب خوردن تو يخچالشون جا گذاشتن !!

میشه لطفا امضا بذارید
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali

نه فدات شم تمام نشده در مورد آنکارا بگم که امروز و فردا کولاک میکنه فکر کنم حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر رو اعلام کنه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر

اگر اینجوری باشه که توی این 3 ماه هم باز اخر ماه سهمیه تموم میشه اونوقت خیلی ها میمونن مگه این ماه چند تا اعلام کردن شاید هم سهمیه 3 ماه اخر بیشتر باشه عجب وضعی شده این لاتاری 2014
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، m_nikparvaz ، Ramin geologist ، nedaba ، pari pari ، آلیس-1980 ، soli asali
دوستام سلام
راستش می خواستم جمع بندی خوبی از درس آموخته های شمایی که مصاحبه رفتین، برای خودم و سایر دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن گردآوری کنم
- الگوی رفتاری مناسب چیست؟
- سوالاتی که پرسیده میشه، نحوه و نوع پاسخگویی به سوالات.
- سوالات زیر کامله و چه پاسخی مناسبترینه؟ سوای از اینکه باید صادقانه پاسخ داده بشه. چون همه ما مسلما تصمیم داریم که آینده مثبت تری رو برای خودمون و خونه وادهامون شکل بدیم.
1. سربازی رفتی؟ معاف شدی؟ چرا؟ دوره آمادگی رو گذردندی یا نه؟
2. کارت چیه؟ توضیح کاملی در مورد کارت ارائه می کنی؟
3. سوالات خانوادگی
4. قسم خوردن
5. برنامه ات برای آم ر ی ک ا چیه؟ چرا می خوای بری اونجا؟
6. اونجا کسی رو داری؟ پیش اون می خوای بری؟
7. تمکن مالی داری؟ این پول رو از کجا آوردی؟
دوستان اگه سوال دیگه ای هست لطفا اضافه کنید
مثلا واقعا در مورد پاسخ سوال 7 چه پاسخی باید داده بشه
ممنونم اگه در مورد پاسخ ها هم راهنمایی کنید
Shy
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: nedaba ، mehdi2014 ، pari pari ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
(2014-06-24 ساعت 09:16)nasim نوشته:  دیروز ما ایمیل به کا سی سی زدیم یه اتو ریپلای اومد . هنوز نه پاسخ دادم نه جتی توی سیس آپدیت شدیم !!!!!!
به kcc چرا؟؟؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: nedaba ، عراقی ، آلیس-1980 ، soli asali
(2014-06-24 ساعت 09:42)kamranh نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 09:00)shilan نوشته:  مدیران عزیز تورو خدا (با التماس)بگید چرا سایت اینقد قطع میشه تقریبا ماهی 2-3 بار ما از اینجا مونده و از اونجا رونده و اینجا منتظریم من سایت که قطع میشه دیگه توخونه بد اخلاقم حالم میریزه به هم کارم به گریه های طولانی و........... میرسه .این سایت تنها چیزی تو این اوضا برا ما داره اخبار جدیده حداقل یه کم از استرسمون کم میکنه.ولی قبلا هم گفتم کاش یه جایی خبر بدید قبلش وبگید چن وقت قطع میمونه.
راست می گه دیگه مدیران اگه یه وبلاگ درست کنید که در کنار سایت زمانی که سایت قطع می شه ما اونجا با هم صحبت کنیم یا حداقلش بگید تا این تاریخ سایت قطع هستش ...

دوست خوبم ترا به خدابياييد اميدوار باشيم .خوب حالا ويزا دادند و رفتيم . ماهي ٢٠٠٠ يا ٣٠٠٠ خرج را چيكار كنيم . آيا زبان مي خوانيد ؟ فكر نكنيد اونجا كار ريخته . اميد اميد اميد را از دست ندهيد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: nedaba ، mehdi2014 ، pari pari ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان