موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
مشکلات سایت بخاطر چندین موضوع و لی مهمترین اینها تغییرات در سرور هستش یه سری مشکلات فنی هم سایت داره داریم دونه دونه برطرف میکنیم من به شخصه به همه قول میدم با تمام توان پیگیر کارها باشم ممنون ار صبر شما
متاسفانه نشد،
موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-24 ساعت 11:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-24 ساعت 11:15 توسط shilan.)
(2014-06-24 ساعت 10:55)arash1392 نوشته: دوستان سلام، این متنی هست که به قول یکی از دوستان سردر سایت سفارت ابوظبی هست:
Important note for all Immigrant Visa applicants: Due to changes in the regulations regarding medical clearances, medical checks are now valid for only 6 months. The 6 month validity is from the date of the exam until the date of entry to the United States. Thus, even if an applicant has had a medical check in the last 6 months, unless they plan to actually travel and enter the United States before the end of that 6 month period, they will need a NEW medical check. This should be completed at the same medical facility in the UAE where the first check was completed. Every visa applicant must complete the exam, not just the principal applicant.
اما بعضی از دوستانی که برای دریافت ویزا رفتن، اعلام کردن که با وجود اینکه از فرصت 6 ماهشون باقی مونده ولی سفارت گفته که باید دوباره مدیکال رو تمدید کنن.
سوالم اینه که چطوری میشه به سفارت اعلام کرد که در همون فرصت شش ماهه ای که داریم میخوام وارد آمریکا شیم؟
(اگه جهت دریافت ویزا به صورت پیکاپ عمل کنیم و خودمون اونجا حضور نداشته باشیم)
باتشکر
کاش ترجمشم مینوشتین ما هنوز کرو لالیم
(2014-06-24 ساعت 10:42)masoud92 نوشته: (2014-06-24 ساعت 10:10)EmJay نوشته: دوستام سلام
راستش می خواستم جمع بندی خوبی از درس آموخته های شمایی که مصاحبه رفتین، برای خودم و سایر دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن گردآوری کنم
- الگوی رفتاری مناسب چیست؟
- سوالاتی که پرسیده میشه، نحوه و نوع پاسخگویی به سوالات.
- سوالات زیر کامله و چه پاسخی مناسبترینه؟ سوای از اینکه باید صادقانه پاسخ داده بشه. چون همه ما مسلما تصمیم داریم که آینده مثبت تری رو برای خودمون و خونه وادهامون شکل بدیم.
1. سربازی رفتی؟ معاف شدی؟ چرا؟ دوره آمادگی رو گذردندی یا نه؟
2. کارت چیه؟ توضیح کاملی در مورد کارت ارائه می کنی؟
3. سوالات خانوادگی
4. قسم خوردن
5. برنامه ات برای آم ر ی ک ا چیه؟ چرا می خوای بری اونجا؟
6. اونجا کسی رو داری؟ پیش اون می خوای بری؟
7. تمکن مالی داری؟ این پول رو از کجا آوردی؟
دوستان اگه سوال دیگه ای هست لطفا اضافه کنید
مثلا واقعا در مورد پاسخ سوال 7 چه پاسخی باید داده بشه
ممنونم اگه در مورد پاسخ ها هم راهنمایی کنید

1- سربازي رو كه تو فرم نوشته بوديم رفتيم يا نه. فقط پرسيد كدوم نيرو بودي. سپاه و نيرو انتظامي كليرنس خوردنش قطعيه تقريبا
2- در مورد كار هم چيزي نپرسيد چون تو فرم نوشته بودم. مگه اينكه نوع كارتون واسشون مبهم باشه و اطلاعات بيشتري نياز داشته باشن
3- سوال خانوادگي فقط پرسيد چندساله ازدواج كردين
4-گفت دستا بالا از رو قسمنامه بخونين ولي سرش تو كاغذا بود اصلا گوش نكرد ببينه قسمنامه ميخونيم يا باباكرم
5- نگفت چرا ميخواي بري آمريكا فقط گفت كجاش ميري و چرا اونجا كه گفتم لوس آنجلس واسه اينكه پر ايرانيه اونم خنده كنان گفت آها تهرانجلس
6- گفت آدرس كيه تو فرم نوشتين گفتيم يكي از دوستان ساكن اونجاس
7- تمكن مالي كه گواهي شو قبل از مصاحبه داديم به پذيرش ديگه آفيسر باز نگفت داري يا نه . اينم نپرسيد كه از كجا آورده اي .
در مورد الگوي رفتاري هم چيزي كه ما ديديم اوني كه عصا قورت داده بود و كت و شلوار هاكوپيان پوشيده بود و كراوات زده بود و به سبك متون قرن هفت هجري صحبت ميكرد با اوني كه با صندل اومده بود و كاپشنش رو دور گردنش گره زده بود(به جان خودم) و مثل از خواب پريده ها زوركي حرف مي زد واسشون يه جور بود بي هيچ اهميتي. اصلا انگار نه انگار كه كلي حرص خورده بوديم كه چي بپوشيم و چي نپوشيم. باز خوب شد دقيقه نود از خريد يه كت و شلوار گرون تر توي كشور غريب منصرف شدم
كلا اينكه فرم ها رو درست پر كن و مصاحبه رو بي خيالي طي كن. نكته مهم اين كه توضيح اضافي لازم نيست ؛ مختصر و مفيد بگو تا توش سوالاي جديد در نياد واست
آقا امضا لطفااااااااااااااااا
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 11:13)shahryar7021 نوشته: دوستان عزیز سلام
مشکلات سایت بخاطر چندین موضوع و لی مهمترین اینها تغییرات در سرور هستش یه سری مشکلات فنی هم سایت داره داریم دونه دونه برطرف میکنیم من به شخصه به همه قول میدم با تمام توان پیگیر کارها باشم ممنون ار صبر شما
آقا دوباره قطعی داریم .اگه قطعی هست اعلام کنید از الان pleaseeeeeeeeeee
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ﻣﺘﺸﻜﺮﻳﻢ اﺯ ﺯﺣﻤﺎﺕ اﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﺷﻤﺎ, اﻣﻴﺪﻭاﺭﻳﻢ ﻫﻤﻮاﺭﻩ مو ﻓق و ﭘﻴﺮﻭﺯ ﺑﺎﺷﻴﺪ.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 11:04)KIMIA2005 نوشته: حالا هستی 
کاربران در حال بازدید این موضوع: abasi، abbas09، anahita 62، ESMAEILI_K، hamid.eng، hamideftex2014، hamzeh.sh، Hassan2014، KIMIA2005*، mehdi2014، meisam_civil82، morteza88، m_nikparvaz، Narvan، nedaba، Nooshinsalamat، Ramin geologist، shilan، yasi malayer، zaaraa، 5 مهمان
مرسی دوست عزیز آخه من قراره این هفته کلیر بشم ......
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-24 ساعت 11:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-24 ساعت 11:35 توسط hadi472.)
سلام دوستان . سفارت از یکی از رفقا مدرک اضافی برای شغلش درخواست کرده. گفته مدرکی که نشون بده دقیقا توی همین شرکتی کار میکنه که اسمشو توی فرمها نوشته و ادعا میکنه اونجا کار میکنه. این مسئله تا حالا برای کسی پیش اومده؟ اگر اطلاعات دارید لطفا راهنمایی کنید که چه جور مدرکی رو باید بفرستند. خودم یه حدسهایی زدم اما شما هم پیشنهادتون رو بنویسد لطفا.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 11:38)KIMIA2005 نوشته: (2014-06-24 ساعت 11:34)hadi472 نوشته: سلام دوستان . سفارت از یکی از رفقا مدرک اضافی برای شغلش درخواست کرده. گفته مدرکی که نشون بده دقیقا توی همین شرکتی کار میکنه که اسمشو توی فرمها نوشته و ادعا میکنه اونجا کار میکنه. این مسئله تا حالا برای کسی پیش اومده؟ اگر اطلاعات دارید لطفا راهنمایی کنید که چه جور مدرکی رو باید بفرستند. خودم یه حدسهایی زدم اما شما هم پیشنهادتون رو بنویسد لطفا.
یک گواهی اشتغال به کار با سربرگ شرکت میگیره ترجمه میکنه ارایه میده به سفارت
شرکتشون بهش گفته حتی گواهی اشتغال به کار انگلیسی بهش میدن. یعنی همین کفایت میکنه؟ صورت وضعیت بیمه و بیمه گذار رو از این حرفها که لازم نیست انشالله؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر