کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آقا وقتی ایمیل میزنید به سفارت تو سیس آپدیت میشید یا وقتی جوابتونو میدن؟
من ایمیل زدم سفارت ایروان روز بعدش آپدیت شدم اما بی تربیتا هیچ جوابی ندادن!Big Grin
ایمیلم همونه که تو برگ آبی هست آیا؟!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، masoudyara ، nedaba ، قصه گو ، pari pari ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 11:42)p.arsa نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 11:26)nasim نوشته:  بچه ها دارم تاپیک سال های قبل و می خوونم . اون کیس هایی که تا آخرای سپتامبر کلیر نشدن روزای آخر رفتن و پاساشونو دادن به سفارت . یعنی دیگه رمانی برای تمدید مدیکال هم نداشتن . پس این مهمه که اگه تا آخرین روزها کلیر نشدیم باید بریم و خودمون پاسامونو بدیم سفارت

یعنی چییی؟ اگه شمارمون رو اعلام نکردن پاشیم بریم اونجا بگیم ویزا میخوایم؟؟؟

دقیقا . روزهای آخرر برای سال های پیش و بخوونین .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pariaaa ، nedaba ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 11:40)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 11:39)nasim نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 11:33)m_nikparvaz نوشته:  1200

این یعنی چی ؟Big Grin

کلیر شده...؟

یعنی 1200 صفحه شد و هنوز کلی مونده تا این تاپیک قفل بشه
انشاله با خوبی و خوشی و شادی در اینجا هم بسته بشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-06-25 ساعت 11:50)peymanpakd نوشته:  سلام دوستان، بايد خدمتتون عرض كنم با تحقيقات مقايسه اي به عمل آمده ، نتايج بر اين شد كه نرخ تيكت طياره امروز نسبت به همين روز در ماه قبل ، حدود ٢٠٠ الي ٣٠٠ و در پاره اي موارد ٦٠٠. دووولار افزايش داشته، خدا به دادمون برسه، من اين قيمتها رو چند ماهه بارم ٢نبال ميكنم و تا آگوست و سپتامبر چك كردم و واقعا كلك و پرم ريخت، خدا به دادمون برسه

بزار ویزای مارو بدن پول هواپیمارو بیخیال. اونم میزاریم رو بقیه خرج ها. وقتی اونور شروع کنی به پول دراوردن سه چهارماهه همه این خرجها برات جبران میشه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
دوستان اینو دیدین خیلی با حاله
http://www.uscis.gov/sites/default/files.../M-618.pdf
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: anahita 62 ، Sara_lphmkf ، poem ، peymanpakd ، nedaba ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، aaraam
یه وقت هایی هست که باید لم بدی یه گوشه و جریان زندگیت رو مرور کنی
بعدشم بگی به سلامتیه خودم که این قدر تحمل داشتم......

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
Exclamation 
بچه ها بعضی از پستها اصلا به ای تایپیک مربوط نمیشه و گاهی هم از جنبه اطلاع رسانی خارج میشه و یه استرس دیگه تو این اوضاع درست میکنه پست ها رو به دلیل مشکلات فنی نمیشه انتقال داد ...پس پستها رو تو تایپیک خودش بزارید ...اینجوری بقیه تایپیک ها هم رونق میگیره......
لطفا از گذاشتن پستهای نا مرتبط خودداری کنید....
متاسفانه نشد،
خواهشا دوستانی که برای دریافت ویزا میرن از طرف ماها که اینجا بدون ویزا موندیم یه لطفی بکنن سوال کنن که اخه این چه وضعیه که واسه ایرانیها پیش اوردن بابا خوب مردم عادی چه گناهی کردن ؟؟؟؟ من داشتم سیسو چک میکردم همه شماره های نزدیک به من از سفارت های دیگه ایشود بودن فقط این بازی برای ایرانی هاست میترسم اخرش هم با این همه وقت وانرژی که گذاشتیم بگن وقت تمومه لطفا یه سوال هر کس میره بپرسه ممنون
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
دوستان همین الان سایت سفارت ابوظبی در قسمت check visa status یه پیام گذاشته و تکلیف همه رو برای مدیکال مشخص کرده.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، nedaba ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، pari pari ، قصه گو ، برسام٤ ، soli asali
درود
دوستان بنده تازه از اوبظبی برگشتم متاسفانه آفسیر برگه آبی داد و گفت مدارکتون تکمیله سایت ابوظبی رو هر هفته چک کنید اگر ویزاتون اومد بیایید بگیرید شما مشمول ویزا هستید بخاطر خدمت سربازی که انجام داده بودم FBI خوردم . خدا کنه تا قبل 30 سپتامبر ویزام در بیاد . تمام نفراتی که قبل از من مصاحبه کردند ویزای یکظرب گرفتند الا من کم شانس . حالا با این تفاسیر چقدر امید هست ؟
در سایت ابوظبی قسمت های زیر رو چی باید پر کنم :
Passport Country / Travel Document:
My issue:
My inquiry:
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
سلام دوستان
شما میدونین موقع مدیکال مجدد، تحویل مدارک به سفارت و وقتی از پست میگیریم، نیاز هست همه اعضای کیس باشن ؟
میتونم مثل کار پیکاپ ویزا، خودم تنها برم و یرای همه بگیرم ؟
این رو برای اطمینان بیشتر خودم میپرسم و اینکه اگه کسی قوانین و نکاتش رو میدونه اینجا بذاره
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، قصه گو ، soli asali
سلام. ممکنه ما تا آخر 2014 توی FBI check بمونیم و وقت تموم شه و اصلاً بهمون ویزا ندن؟ احتمالش چقدره؟

تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari ، soli asali
به امید کلیر شدن تیم ملی ایران هووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-06-25 ساعت 11:28)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام بجه ها از دبي باهاتون صحبت ميكنم از 4 شنبه اينجام برا كرفتن ويزا 5 شنبه قراره بكيرم يادتون باشه ازمايشات بزشكي برا همه اجباري
سلام دوست عزیز!
اون خبری که موقع چک کردن کیس نامبر اول سایت ابوظبی زده رو دیدید؟
اونجا به صراحت گفته که اگه مطمین هستید تا قبل از پایان اعتبار 6 ماهه آزمایشات پزشکی وارد آمریکا میشید نیاز به تمدید مدیکال نیست.لطفا رو این مساله بیشتر تحقیق کنید و نتیجه رو به ما هم اعلام کنید.چون خیلی مسخره به نظر میاد که بخوان حرف خودشونو نقض کنن.

شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، آلیس-1980 ، amin arefi ، pari pari ، برسام٤ ، reasonable ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 13:31)komboze نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 11:28)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام بجه ها از دبي باهاتون صحبت ميكنم از 4 شنبه اينجام برا كرفتن ويزا 5 شنبه قراره بكيرم يادتون باشه ازمايشات بزشكي برا همه اجباري
سلام دوست عزیز!
اون خبری که موقع چک کردن کیس نامبر اول سایت ابوظبی زده رو دیدید؟
اونجا به صراحت گفته که اگه مطمین هستید تا قبل از پایان اعتبار 6 ماهه آزمایشات پزشکی وارد آمریکا میشید نیاز به تمدید مدیکال نیست.لطفا رو این مساله بیشتر تحقیق کنید و نتیجه رو به ما هم اعلام کنید.چون خیلی مسخره به نظر میاد که بخوان حرف خودشونو نقض کنن.

شاد و پیروز باشید

اگه اینم مشخص میشد خوب بود که تاریخ انقضا رو برگه بیمارستان 31 آگوسته و 31 آگوست میشه برا ما کمتز از 5 ماه .اگه 6 ماه از تاریخ مدیکال وقت باشه یعنی برا ما میشه تا مهر ولی اگه تاریخ رو برگه درست باشه میشه اوایل شهریور .؟؟؟؟؟؟؟ والا فک کنم خودشونم قاطی کردن و ندونن چی غلط چی درست؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: